|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
U mnie mordor...2 godziny temu było jaśniej niż teraz
I kilkanaście stopni powyżej zera, upał, jak na listopad. Musze pomyśleć nad odnowieniem garderoby, bo nie mam się w co ubrać! Acz zimowa szafa pęka w szwach Tyle że na tę porę roku mam masę swetrów, wełnianych i kaszmirowych, jest w nich za gorąco, nawet w tych z krótkim rękawem...
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Pojęczę również... pogoda do doopy. Dosadnie i obrazowo
Wstawać się nie chcę, ciemno, mokro. Mam okropną wilgoć w aucie. Od kilku dni dłużej nie jeżdżę niż kilkanaście minut i ogrzewanie swojego nie robi. Nie dość, że pada to jeszcze te zaparowane szyby. Szkoda gadać. Beata widziałam zdjęcia tej modelki. Fajne. Od kiedy zaczynają się wyprzedaże ? Mam chęć kupić sobie botki, taki to mój kaprys a nie potrzeba. Tylko jakoś mam węża w kieszeni ![]() Miałam ochotę kupić serum z vit C bielendy. Nigdzie nie ma. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- aaa jeszcze miałam się zapytać co sądzicie o usuwaniu laserowo przez kosmetologa znamion ? chcę sobie usunąć pieprzyka (czy raczej włókniaka). Czy usunięcie u kosmetologa jest bezpieczne ? Dermatolog ma dwa razy drożej. Tylko czy taniej to nie znaczy mniej bezpiecznie? |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy w ogóle będzie zima tego roku. Hmm.. mam nadzieje, że tak bo własnie kupiliśmy młodemu nowy kask na narty
no i kurtki puchowe i śniegowce czekają Na chwilę obecna dalej wieje, ale słońce wyszło Anyzkowa- w tym temacie niestety nie pomogę... Wonder- i jak 007? dużo sprzecznych opinii słyszałam. |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Aussi wróżę, że zimy na pomorzu nie będzie
osobiście brakuje mi słońca, może być dla urozmaicenia kilka dni mroźnych,ale ze słońcem proszę ![]() Mam dziś dzień lenia, nic nie mogę zrobić. Jakaś niemoc mnie ogarnęła. |
|
|
|
#1715 |
|
Gang Iren
|
Serum z Bielendy z wit c też bym chciała, ale również nigdzie nie widziałam
Za to w Hebe zrobiłam małe zakupy ![]() A ten balsam do ciała dostałam gratis.
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() z białego jelenia to krem? znam tylko od nich kosmetyki do mycia |
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wiosna:codziennie po 20 stopni
Spectre podoba mi sie w...98%. To duzo. Skyfall porownawczo w 60: jedynie Craig no i oczywiscie wspanialy tam Javier Bardem. W Spectre fajny klimat, duzo odwolan do poprzednich Bondow, fajne samochody Dziewczyny w sumie baaardzo przecietne: Monica nieciekawa (ale i tak jej nie lubie Mnie film sie podobal, choc dluuuuugi i ostatnia cwiartka juz nawet dla mnie przeciagnieta byla... 3 godziny w kinie, z 15 min.przerwka Przed filmem bylismy na sushi do fulla, a po filmie pograsowalismy po klubach, dosc bardzo mlodziezowych... Baaardzo udany sobotni wieczor
|
#1718 |
|
Gang Iren
|
Tak, krem. Nigdy nie miałam. Jakiś "jeleniowy" krem Miszka właśnie chwaliła.
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) czuję się w takich klubach bardzo dobrze. Jak wizyta u fryzjera? zapomniałaś napisać ![]() Bond mnie nudzi. Akcja filmu mnie nie porywa. Nowy Bond mnie dlatego nie ciągnie do kina. Craig to jednak mój typ urody Gosia zdaj relację jak sprawuje się ten krem z Jelenia. Miszka a Ty który polecałaś ? ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Siedzę dalej i nic nie robię.Przepraszam robię: piję kolejną kawę
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Konto usunięte
|
Anyżku i Gosiu
mam to serum Bielendy z witaminą C-szukajcie w Rossach ale tych dużych, w małych nie ma. |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dana - dzięki!
Wczoraj zrobiliśmy omlet inspirowany twoim przepisem, wersja wytrawna z moją grilowaną słodką papryką i gotowanym brokułem. Co prawda nieco zmodyfikowany, bo Tż nesłychanie się oburzył, że mu się wtrącam do jego specjalności i śmiem ulepszać doskonałość kulinarną Musiałam negocjować kompromis....ale kiedy spróbowaliśmy... mniam! Niebo w gębie. Tż uznał wyższość twojej metody i przyznał, że było warto coś zmienić. Normalnie rewolucja ![]() (oczywiście przypisał sobie cały sukces - jak to zawsze robia faceci) |
|
|
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
Caffe
|
|
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
Witamy w IV RP
![]() Jeśli ktoś mial złudzenia, ja nie, stara pisowska gwardia wrócila. Macierewicz ministrem obrony ![]() Zwolennicy pobudek o 6 rano, czyli Ziobro i Kamiński też powrócili... |
|
|
|
#1724 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, mnie to nie dziwi... dziwne jest to, że ciemnnogród tak dobrze się w Polsce trzyma - granice otwarte od lat, dotacje z Unii wydane - a wynik tych wyborów świadczy nawet nie o stagnacji, lecz ewidentnej regresji.
|
|
|
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
Może jednak te wybory były sfałszowane?
![]() Ja się tylko zastanawiam, czy ci, ktorzy zaglosowali na miłosciwie rządzacych dostrzegą te kłamstwa. Ja wiem, że kampania rzadzi sie swoimi prawami, ale prezes po wyborach obiecywal; SKROMNOŚĆ. To może ktos powinien mu wyjasnić, co to dokładnie znaczy. Bo będą dwa nowe ministerstwa i czterech wicepremierów, a nie dwóch. Polityczny cynizm mnie rozwala, acz juz nic nie powinno dziwić. ... Bardzo im wszystkim dziękuję
|
|
|
|
#1727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Gang Iren
|
Na temat polityki się nie wypowiem.
A kluby bardzo lubię. Mogą być i młodzieżowe ![]() Ale okazji i możliwiści (dzieci) jakoś brak ostatnio.
|
#1729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Ziobry - PO miala szansę postawić go przed trybunalem, zawalili sprawę, choć to i tak jedynie symboliczne by było..Nawet tego nie umieli doprowadzic do końca. Ale-przy niektorych nazwiskach kojarzy mi się Bareja - pamiętacie? - Mój mąż jest z zawodu dyrektorem Piotr Gliński-kandydat na KAZDE stanowisko, ostatecznie od kultury. Gowin - najwieksza polityczna...., ach, nie będę pisać, bo mnie zbanują, pewny kandydat na ministra obrony, zna się na szkolnictwie wyższym. juhu. |
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ogromną wiarę, że TE rządy będą ich fiaskiem i upadkiem. Do tego ich elektorat wymiera. Tylko co do tej pory zarządzą ? zgroza mnie nachodzi.
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
No to będzie kolorowo
|
|
|
|
#1733 |
|
Konto usunięte
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...zynskiego.html
Caffe tu masz pełny skład |
|
|
|
#1734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, czy ministerstwo energetyki było , czy jest nowe. Jest jakiś wiceminister rozwoju, nie wiem,nowa funkcja, bo jest ministerstwo rozwoju, a on wymieniany jako osobny byt
![]() Musi być więcej stanowisk, bo jest dużo przystawek do obdarowania, czyli tych partyjek Gowina, Ziobry i kogo tam jeszcze. A oni chcą władzy, bo dawno jej nie mieli. |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiać się czy płakać? bo już sama nie wiem.... tylko, że jakoś mi nie jest do śmiechu.
P. premier dają max 9m-cy na utrzymanie się na stanowisku ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Giełda juz leci... |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny - już czytam...
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Właśnie - czy któraś z was jest ekspertem od kursu walut? Zastanawiam się czy złoty reczywiście spada, tak jak było prognozowane. |
|
|
|
#1737 |
|
Konto usunięte
|
Na walutach i giełdach się nie znam, ale tak się zdarza. Chyba. I jest to pierwsza reakcja,ale potem przyjdzie uspokojenie. tak twierdzą niektorzy. Chyba że inwestorzy uznaja, z te gospodarcze nazwiska rzadu nie rokują...Wtedy kanał
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Beata - po wyborach czytałam komentarze w prasie zagranicznej - spadek złotego był podawany jako bardzo prawdopodobna reakcja.
|
|
|
|
#1739 |
|
Konto usunięte
|
Caffe, pozostaje nadzieja, że nie będzie to trwały/długotrwaly spadek..
|
|
|
|
#1740 |
|
Konto usunięte
|
Śmiech przez łzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Musze pomyśleć nad odnowieniem garderoby, bo nie mam się w co ubrać! Acz zimowa szafa pęka w szwach
Tyle że na tę porę roku mam masę swetrów, wełnianych i kaszmirowych, jest w nich za gorąco, nawet w tych z krótkim rękawem...

Dziewczyny w sumie baaardzo przecietne: Monica nieciekawa (ale i tak jej nie lubie

, czy jest nowe.