|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: czy ja jestem jakas chora psychicznie?
Dobrze przerpaszam wszystkich ,za moje zachowanie ,moderatorow ,admina oraz uczestnikow tej rozmowy ,byc moze pisalam wiele slow bezzastanowienie i pewnie macie racje co do swoich wypowiedzi ,poprostu zle sie ztym czulam jak wszyscy na mnie naskoczyli i zaczeli mi wytkac moje bledy poniewaz zapewne kazy tego nie lubi.Dowidzenia
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
czyli jednak da sie bez obrazania i agresji...
powodzenia...
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia Kiciu!
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Edycja: mój chłopak przez pomyłkę napisał z mojego konta.
|
|
#155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że jesteś zdeterminowana i wiesz czego chcesz. Ale w tej sytuacji twój partner musi być osobą, którą możesz sobie podporządkować. Z drugiej strony weź pod uwagę fakt, że w naturze ludzkiej jest zwracanie uwagi na fizyczność i atrakcyjność innych osób. Moja dziewczyna czasami sama zwraca mi uwagę na niektóre inne dziewczyny, przecież ufamy sobie i nie musimy bez przerwy się pilnować, nie o to chodzi w związku. |
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naprawde powinnas poszukac pomocy dla dobra swojego, dziecka i partnera. I nikt tu nie ma żadnego interesu żeby bronić czyjegos TŻ - jak są podstawy to piszemy "to cham i łajdak" a jak nie ma to piszemy tak jak tutaj. Tylko Ty nie chcesz przyjąć do wiadomości, że to Ty źle postępujesz. |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
a ja cię rozumiem,chłopacy są nie obliczalni,oni myślą jedno robią drugie...np jak się spojrzy na laske czy spytasz się poważnie cxzy zażartujesz on zawsze odpowie nie patrzałem się...rozumiem twoją złość też kiedyś taka byłam ale wziełam się w garsć i przestałam też się tak zachowywać bo i tak to niczego nie zmieni może pogorszyć,trudne było ale teraz moge powiedzieć zę teraz jest o wiele lepiej,bo krzyki,sprawdzanie chłopaka do nieczego dobrego nie doprowadzą(najgorzej jak sie domyśli że to ty kazałaś koleżance to bedzie ci robił na złość)niestety tacy są faceci nie idzie ich zrozumieć...chorobliwa zazdrość prowadzi do końca związku...trzeba mieć nad facetem rękę bo nieraz dać mu palec a weźmie całą rękę,więc puls trzeba trzymać ale nie do przesady...
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet to nie pies, że go zawołasz i załozysz smycz![]() L. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
W "Rozmowach w Toku" na TVN (właśnie lecą) można się dowiedzieć do czego taka zazdrość doprowadza...
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ogladam
wlosy deba staja
|
|
|
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
Tylko niepotrzebnie sie denewowalam na to co jest wypisywane, niekotrzy naprawde sobie ze mna pojechali i to sotro byc mzoe mieli racje ,ale niktore docinki typu "mam nadzieje ,ze dziecko rozum odziedziczy po ojcu a nie po matce" to chyba tez nie jest na miejscu ,przy czym nie mi to oceniac ja tym forum nie zarzadzam. Mam nadzieje ze stresik nieodbije sie na moim dzidziusi ,tez jest mi ciezko uporac sie z wiadomoscia ze tak mlodo zostane matka ,ze bedzie mi ciezko jednoczesnie wychowywac dziecko i studiować ,gdzie zamiekszamy itp.mam mnustwo iinych problemow na glowie niz siedziec tu i sie wyklocac bezsensownie,humorki mniewam roznie jak to kobieta wciazy ,nie zawsze potrafie panowac nad swoim nerwami wobec was i innych ,przyczym teraz najwazniejsze jest dla mnie dobro dziecka i nie chcialabym bedac na tym forum niepotrzebnie sie denerwowac bo nie szkodzi to tylko mi a przedewszystkim mojemu malenstwu .Dziekuje za zrozumienie
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem.. nie mam w pracy telewizora
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia nawet jak facet spojrzy na inna,no i co z tego?.To Ciebie kocha i z Toba bedzie mial dziecko.I to jest najwazniejsze.Nie wyszukuj sobie problemow ,bo po co?Skup sie na sobie,swoim zdrowiu,jakims hobby.
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Np.facet wychodził z psem ,a babka za nim - bała się,że kogoś poderwie na spacerze
Aż żal patrzeć jakie ludzie potrafią sobie stworzyć piekło
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na szczescie nie mam takich problemow...
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Unikaj stresogennych sytuacji, Zamiast na forum radze iśc na spacer (oczywiście nie o tej porze ) i się dotlenic. Zamiast sleczec przed kompem włacz relaksująca muzyke, podobniez muzyka baroku działa kojaca na mózg- bach może być za mocny- ale vivaldi, tascani,itd. Książke poczytaj. Wiele ciekawych pozycji jets na rynku o dziaciaczkach i związkach. Ole co ja Ci będe radzic.... |
|
|
|
|
|
#171 |
|
*sportaddict*
|
Pij melisę Kicia
i jak masz się zdenerwować, to myśl o maleństwie, które napewno to odczuwa
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się dasz rade zobaczysz jeszcze się ułoży
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
tez jestem potwornie zazdrosna o mojego faceta i juz sama nie wiem co o tym myslec. kilka razy w ciagu naszego 5letniego zwiazku mnie oklamal, a klamstwa wlasnie dotyczyly innych kobiet. oczywiscie zawsze te jego klamstewka wychodzily na jaw, z tym ze on całą wine zrzucał na mnie... np kiedys spytalam go kim jest Aneta wpisana w jego komorce, powiedzial ze to kuzynka... wiedzialam jednak ze jego kuzynka nie ma komorki i powiedzialam mu o tym. on na to zrobil mi awanture ze sie czepiam, ze kuzynka ma komorke, ze jak chce to mam dzwonic pod ten numer i ze na pewno dodzwonie sie do kuzynki... po miesiacu wydało sie ze kuzynka faktycznie nie ma komorki a ten numer to jest numer jego kolezanki!! wyszło na to ze to ja mialam awanture o jego klamstwo!! on mnie oklamal, a mi sie za to oberwało!! twierdził ze oklamal mnie dla mojego dobra bo nie chciało mu sie tłumaczyc...i to nie jedyna taka sytuacja... teraz jest mi trudno zaufac... moze caly czas oklamuje mnie "dla mojego dobra"?? kocham go bardzo i jedyne o czym marze to to zeby mu bezgranicznie ufac... ale nie potrafie... po tym wszystkim. teraz na kazdym kroku wydaje mi sie ze on mnie oklamuje, ze kazda ładną dziewczyne rozbiera wzrokiem albo flirtuje za moimi plecami... w koncu jego klamstwa sa dla "mojego dobra".nie potrafie zapomniec i zaufac!!ale go kocham i nie potrafie bez niego zyc, choc nasz zwiazek sie rozpada
(( wiecej nie pisze bo juz mi sie chce... cholernie boli bo naprawde zalezy mi na nim!! wiem ze swoja zazdroscia odpycham go od siebie ale nie potrafie inaczej po tym wszystkim...
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
katti83 Twój facet, w odróżnieniu od TZta kici, daje Ci powody do zazdrości. Nie dziwię sie, że Mu nie ufasz, skoro juz kiedyś przyłapałaś Go na kłamstwie. Jeżeli tak bardzo Ci na Nim zależy, to powinnaś dać Mu do zrozumienia, że jak będzie w stos. do Ciebie nieuczciwy, to może Cię stracić.
Najgorzej, jak facet wyczuwa, że dziewczyna tak bardzo Go kocha, że bez względu na to, co zrobi, nadal z Nim będzie
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to sa z igły widły. Po co mu zaglądałas do komórki i jakiej sie spodziewałaś odpowiedzi?? On Tobie tez zagląda??
Dla mnie przeglądanie nieswoich rzeczy osobistych jest perfidne. |
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Katti83, okłamywanie partnera to zła rzecz, choć przecież nie musicie się tłumaczyć z tego jakie numery macie zapisane w komórce. Czy on daje ci jakieś inne powody do zazdrości oprócz tego, że w ciągu 5 lat parę razy rozminął się z prawdą? Możliwe, że on prowokuje ciebie specjalnie, bo razi go twoja podejrzliwość, może ma przekorny charakter jak na przykład ja i lubi się droczyć? Z drugiej strony to niekiedy przyjemne gdy bliska osoba okazuje nieco zazdrości...
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Bez urazy,ale nie zdziwię się jak przylecisz z płaczem,że Cię zostawił.
Nawet bym mu się nie dziwiła przy tym,co wyprawiasz..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kicia, ja też potrafię być czasem nieźle zazdrosna, ale Twój chłopak naprawdę nie daje Ci powodów do zazdrości. On tylko spojrzy na inną dziewczynę, tak samo jak spojrzy na faceta, drzewo, samochód. Przecież nie ogląda się za innymi dziewczynami! A z tą koleżanką niepotrzebnie go podpuszczałaś. Cytat:
![]() Cytat:
A z tym zbytnio się nie zgodzę. Dla mnie tłumaczenie "facet musi gapić się na inne bo jest wzrokowcem" jest po prostu bardzo wygodne, ale też robi z facetów bezmyślne istoty, które nie potrafią kierować tym, co robią. Można spojrzeć na dziewczynę, ale "gapić się", to już jest przesada. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A to ja myslalam ze to ja bylam obsesyjnie zazdrosna ale mnie pobilas i to duzo.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
doskonale Cie rozumiem
ja np jestem zazdrosna o to ze moj ex ma juz swoje namietne love story w zyciorysie. przyznam sie ze wiele rozmow ukladam tak, aby tylko dolac oliwy do ognia. wszystko po to aby uslyszec wymuszone : TYLKO TY SIE LICZYSZ KOCHANIE
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja np jestem zazdrosna o to ze moj ex ma juz swoje namietne love story w zyciorysie. przyznam sie ze wiele rozmow ukladam tak, aby tylko dolac oliwy do ognia. wszystko po to aby uslyszec wymuszone : TYLKO TY SIE LICZYSZ KOCHANIE