|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze znaki charakterystyczne- co Was odróżnia od innych:)
u mnie:
-duże oczy... uwielbiam je ![]() -dziwny kolor oczu... dookoła źrenicy jest żółta obwodka a reszta jest szaroniebieska... zostały porównane kiedyś przez to do kocich albo wężowych -dość wysoki wzrost -dołeczki w policzkach (nie są symetryczne, bo w jednym mam bliznę) -jestem rozpoznawana jako siostra... mam dużą rodzinę i jak mnie ktoś opisuję to zazwyczaj jestem "siostrą Ani/Leszka/Rafała/Pawła" (to nie są prawdziwe imiona mojego rodzeństwa ;d) -wiecznie coś żuję (zazwyczaj gumę, jestem uzależniona )
|
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
zawsze Tłuste włosy! (łojotok),w każdej sekundzie życia nieświeży oddech(halitosis), częsty przykry zapach ciała i brak przyjaciół..
NIKT MNIE NIE PRZEBIJE!! |
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
dołek, tzn gdy się uśmiecham to robi mi się dołek gdzieś koło, pod prawym okiem ("blizna" z dzieciństwa, a dokładniej huśtawki), "chińskie oczy" też przy usmiechu ;D (stąd też kilka osób mówi na mnie chinka), niski wzrost i raczej długie, ciemne włosy, wiecznie rozpuszczone
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem nie ma takich cech
zawsze znajdzie się ktoś kto ma to co my pieprzyk, blizna, piszczący głos itd. itd. owszem wiadomo, że nie identyczny ale jednak ta sama kategoria
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

(zazwyczaj gumę, jestem uzależniona