|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianki indywidualne
Reverie, zrobione przez ciebie zaproszenia są bardzo ładne - proste i eleganckie.
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru nikogo wskazywac palcem i nie zrobie tego. Po prostu rada dla innych- szukacie kogos do wymiany- sprawdzajcie czy potrafi zrobic to, co proponuje. I ZAWSZE proście o fotografie przed sfinalizowaniem transakcji....
|
|
|
#153 |
|
Moderatozaur
|
Ojej, faktycznie hmm... nieudana wymiana delikatnie mówiąc. Ale zaproszenia zrobione przez Ciebie są naprawdę wspaniałe.
|
|
#154 |
|
przyczajona tygrysica
|
Reverie1
Jestem w szoku. Szkoda, że nie poprosiłaś o zdjęcia przed wysyłką... Ja bym nie wytrzymała w takiej niepewności. Wiem, że to kiepskie pocieszenie, ale zaproszenia Twojego autorstwa są bardzo ładne |
|
|
|
|
#155 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
OMG te zaproszenia to masakra, ja nie siedzę w papierkach, ale zrobiłabym o niebo lepsze.
Twoje z papierów z Lidla wyglądają 1000-kroć lepiej, starannie wykonane. Myślę, że powinnaś opublikować, kto wykonał takie koszmarne zaproszenia. Tak ku ostrzeżeniu innych. I zawstydzeniu wykonawczyni, jeśli zrozumie swój niecny postępek. |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
Reverie1 to co tu opisałaś jest straszne! mi się w głowie nawet nie mieści
strasznie ci współczuję ![]() mam pewne podejrzenia co do osoby która mogła to zrobić i będę ja omijała szerokaśnym łuuukiem!!!Twoje zaproszenia wcale nie wyglądają jak kupione w "pobliskiej kwiaciarni", Są piękne Ja gdy wymieniałam się z dziewczynami wysyłałam im zdjęcia tego co robię... i tego wymagałam od nich ... i zawsze było ok i obyło się bez zgrzytów ...
Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-04-28 o 21:23 |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również kiedy zobaczyłam zdjęcia padłam na ziemię i wstać nie mogłam.
Uważam,że za takie "dzieła" powinnaś wysłać również odpowiedni " prezencik". Tak, wymianki to zabawa, ale nie w takiej sytuacji.. na prawdę. W głowie mi się nie mieści, że można wysłać komuś coś takiego jako zaproszenia ślubne i chcieć za to komplet z AC :/ Jakość wykonania tego "głównego" motywu jest masakryczna :/ Ja również podczas wymianek z dziewczynami - bardzo zaufanymi, wysyłamy sobie zdjęcia. Tak dla ścisłości, czy można coś poprawić, zmienić itp. Mam nadzieję,że ta sytuacja nie popsuje Ci uroczystości i radości z przygotowań
Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-04-28 o 23:54 |
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Jezusie drogi jak można coś takiego zrobić na taką okazję. Nie bardzo kojarzę co miało być zapłatą z twojej strony, ale skoro to biżuteria to domyślam się kosztów. To chyba były pierwsze nieudane próby robienia kartek, moje uczennice w klasie III zrobiłyby lepsze. Zbliżenie ornamentu po prostu daje szokowego kopa.
Na szczęście cudownie wyszłaś z opresji i dziękujemy,że Twoja nauczka może ustrzec nas wszystkie przed takimi nieudanymi wymiankami. Trzeba to trochę traktować jak umowę kupna = sprzedaży, zwłaszcza jeśli chodzi o takie konkretne zamówienia. Teraz Twoich przygotować do ślubu już nic nie przyćmi. Powodzenia i szczęścia !!!!!!!!
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Reverie: przyjrzalam sie tym cudom papierniczym i mysle, ze jakbym sie ja zabrala, to byloby lepiej, tylko ze w zyciu bym sie nie podjela zrobic komus zaproszen! Znam swoje ograniczenia...
Ktokolwiek je zrobil jest albo pozbawiony samokrytycyzmu ALBO przerazliwie bezczelny.
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Reverie1-Twoje wyszły super mimo że pewnie w stresie i pośpiechu.
Tamto coś-żenada i dyletanctwo w najgorszym wydaniu, a przede wszystkim żerowanie na czyimś zaufaniu. Zgadzam się z Asią -dzieciaki w szkole robią lepsze i estetyczniejsze. Zgłaszam swój udział w akcji wymianek. Co robię i mogę zaoferować-widać w podpisie. Zaznaczam,że traktuję to jako hobby, nie robię taśmowo i na odczep się,więc nie powstaje tego dużo. Jeśli czegoś nie umiem, to przyznaję się do tego. Zainteresuje mnie ciekawa biżuteria. Edytowane przez mirra78 Czas edycji: 2010-04-29 o 10:17 |
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Rev - nie mogłam uwierzyć, jak to zobaczyłam - szok.
Trochę mnie dziwi takie zachowanie - ktoś nie potrafi sprostać zadaniu, a mimo to podejmuje się go. Przyznam, że dla mnie, byłoby to duże zobowiązanie i na pewno stresujące- zrobić coś dla kogoś na ślub - nieważne czy to maja być zaproszenia, biżuteria itd. Ja zawsze się staram zrobić wszystko na wymianki mega dokładnie, żeby później nie mieć wyrzutów sumienia, że zrobiłam coś "na odwal się" Mam nadzieję, że osoba, która robiła dla Ciebie te zaproszenia nie podejmie się więcej zadania, którego wykonać nie potrafi. A tak na pocieszenie- wykonane przez Ciebie zaproszenia są śliczne - proste i eleganckie. Nieważne, że nie wszystkie są identyczne ![]() Moc buziaczków dla Ciebie
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w każdym razie jestem w szoku, ze ludzie potrafią być tak bezczelni... a Twoje zaproszenia są bardzo ładne i niepowtarzalne- a to się liczy świetnie sobie poradziłaś. Ja sama raczej bym rady nie dała...
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Reverie, to graniczy z bezczelnością, ktoś się połakomił na Twoją biżu i tyle .
To ,że nie chcesz ujawnić kto zrobił dla Ciebie te zaproszenia bardzo dobrze o Tobie świadczy , ale do końca nie jestem przekonana czy nie powinnaś ujawnić autorki ![]() A tak przy okazji pochwalę się moim klucznikiem z wymianki z Bogną. Jest śliczny. Jeszcze raz dziękuję |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobra- koniec tematu.... Za kilka miesięcy bede potrzebować zaproszeń na chrzciny...podejmie się ktoś?- zgłoszenia tylko z portfolio Żartuje - teraz na spokojnie poprzegladam sobie blogi scrapiarek - jedna nauczka mi wystarczy Ale jak znacie kogoś wartego polecenia to poprosze o linki
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Reverie, przykro mi, ze Cie cos takiego spotkalo
![]() Nie wiem czy ja jestem godna polecenia, ale chetnie bym sie podjela. Obecne wymianki juz mam prawie na ukonczeniu, wiec chetnie podjelabym sie czegos nowego. Jakby co to pisz na priv.
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Rev mam nadzieję, że teraz będzie już tylko z górki i że przygotowania będą samą przyjemnością
![]() A co do zaproszeń, to podrzucam linki dziewczyn, których prace naprawdę mnie zauroczyły Myślę, że spokojnie coś u nich znajdziesz, a jeśli nie, to mają na blogach mnóstwo odnośników do innych papieromaniaczek ![]() http://makowepole.blogspot.com/ http://made-by-eight.blogspot.com/ http://napoddaszu.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Reverie- jest mi bardzo przykro z powodu tych zaproszeń dlatego że proponowałam swoją pomoc ale niestety już za póżno
No ale cóż widocznie tak miało być.Jestem w szoku co do ceny tych zaproszeń bo ja za jedną szt na sprzedaż biore 2,50A co do Twoich zaproszeń to są bardzo skromne ale ładne Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#169 |
|
www.dulcedo.pl
|
Riv - czy ty czasem jakiegoś lustra nie zbiłaś kochana. Czepiają się Ciebie straszne rzeczy, mam nadzieję że już będzie z górki.
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Generalnie to się teraz zastanawiam, czy zamiast zamówionej sukni ślubnej nie dostanę prześcieradła z wyciętym otworem na głowę i wstążki do przewiązania w pasie z karteczką że to cudny Peplos i mogę sobie wspaniałe wesele w greckim stylu zrobić
|
|
|
#171 | |
|
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Reverie....Ty wiesz co ja myślę
![]() Ja się ciągle zastanawiałam......czy ten ktoś jest po prostu perfidny i bezczelny czy też może ma wybujałe zdanie na temat własnych możliwości, kompletny brak samokrytycyzmu oraz poczucia etetyki.... To przerażające i żenujące...bo wychodzi na to że to opcja nr 2. Nie chciałabym być na Twoim miejscu...dla mnie osobiście te pseudo zaproszenia są okropne....coś takiego raczej wykonują dzieciaki na zajęciach zpt...dzieciaki o przeciętnych zdolnościach manualnych...
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"oooo!!!! Ala zrobiła dla was laurkę w przedszkolu - jak miło...." Kurcze w końcu mniej więcej w wieku przedszkolnym uczymy sie kolorowac obrazki bez wychodzenia za linie Prawde powiedziawszy nadal nie mogę wyjść z szoku choć teraz bardziej chce mi się już śmiać niż płakać. Jeśli chodzi o to co miało byc "zapłatą" to np padła propozycja różanego kompletu z tego postu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=18168963&p ostcount=544 wiec naprawde uważam, że miałam prawo spodziewac się dużo lepszej jakości wykonania zaproszeń.
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:48 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Rev zaproszenia, które zrobiłaś są śliczne a to, że różne dodaje im tylko uroku. Tych które dostałaś komentować nie będę bo szkoda słów. Na całe szczęście widzę, że humor Ci się już poprawił
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Rev
nie dziwie i sie że sie załamałaś jak "to"coś zobaczyłaś toć ja sie nie zajmuje skrapkami ale zrobiłabym lepsze,szczyt beszczelnościa te twoje są urocze, skromne ale urocze trzymam kciuki aby juz wszstko szło z górki
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 moj wątek
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Wtajemniczenie
|
super wątek! że też dopiero teraz na niego wpadłam!
jakby któraś z was chciała jakąś maskotkę albo aniołka szydełkowego, to pisać śmiało chętnie się przyłączę a co do tematu wymianek - to racja że trzeba sprawdzać rzetelność osób które oferują swoje wyroby. tu na wizażu można pozaglądać do wątków. Może by wystawiać tak zwane "referencje"? sama nie wiem jak się ustrzec od nieuczciwych osób. może najlepiej wybierac z gotowych wzorów, ogladam na przykład kilka kartek i zaznaczam którą chcę? Cytat:
więc nie greckie tylko takie szkockie by było A TWOJE KARTECZJKI WYSZŁY PRZECUDOWNIE i myśle że wszyscy goście beda zadowolenibo to tak jest, że miło będzie każdemu bo dostał coś osobistego od ciebie
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy byłabyś chętna na wymianę ale ja do Ciebie to całą listę życzeń bym miała przejrzałam cały Twój wątek - 67stron!!! i robisz super rzeczy
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odezwę się po 5 maja bo 3 mam urodziny więc malutki rozgardiasz w domu będzie
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam 3 maja urodzinki Wszystkiego naj w takim razie |
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
,a po drugie nie wiem czy spodoba jej się to co dla niej zrobię.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.