|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenna szafa atomufki
szerokość pod pachami to 34 cm, ale rozciąga się do 40 cm
długość całkowita to 82 cm długość spod biustu to 68 cm ja również poproszę o wymiary ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- A jeszcze poproszę szerokość w udzie jeśli można, i do ilu się rozciąga. Właściwie to trudno mi jest powiedzieć czy prześwituje... może troszeczkę... trudno jest mi powiedzieć.
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
a nie dałoby rady za tą sukienkę:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1268588142 ? ![]() wolę się wymienić na jeden ciuszek i mieć pewność, że będzie wykorzystany. gdyż ta sukienka w kwiatki jest również ładna, ale boję się o jej kolor... czasami wyglądam nieszczęśliwie w takich kolorkach i nie wiem, jeśli byś się zgodziła to może dorzuciłabyś ten płaszczyk? a jeśli nie to tylko ta sukienka.fotki niestety nie mam, ale jeśli chcesz, mogę zrobić. ale dopiero we wtorek. spódniczka bardzo ładnie się układa, jest cięta z koła ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- to wiesz, ja jednak zrezygnuję. bo trochę boję się tej sukienki w kwiaty... Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-06-27 o 18:15 |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
a mogę prosić o wymiarki?
wiesz, podoba mi się on, ale chcesz za niego same koszty przesyłki, a ta spódniczka była za 100zł, więc troszkę mi się nie opłaca... ale jeszcze się zastanowię![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- no faktycznie. gdyby z tej strony na to spojrzeć to masz rację ja bym była nim zainteresowana nawet. ok, mogę poczekać na wymiarki. a gdybyś mogła mi przybliżyć kolorek? bo wydaje mi się, że jest biały, ale nie jestem pewna... i jaki to materiał? w sensie, płaszczyk jest bardziej zimowy czy jesienny?---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- czyli to taki lekki? o, to bardzo dobrze się składa ![]() a czy jak będziesz podawać wymiary, mogłabyś podać szerokość w biuście kamizelki? i nie wiem, czy takie wykorzystywanie nie jest zabronione, ale czy zdj. płaszczyka na kimś mogłabym też poprosić? ![]() jeśli chcesz, mogę strzelić zdj. tej spódniczki. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ok, ja też jutro dodam zdj. ![]() a mogłabyś jeszcze wymiarki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1268826779 ? |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
to na mnie będa za małe...
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za trampki, baletki i
Słodka mała Torebeczka Monsoon Accessorize
stan bdb kolor brąz nie szary ![]() najchętniej za inną małą torebeczkę ?
|
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za te rybaczki?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1276285227 |
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
mi sie jeszcze bardzo podobaja baletki, jaka jest dlg wkladki?
a wiesz moze ile kosztuje wysylka do Irlandii? ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- a bylabys zainteresowana wymiana 2pary butow za moja sukienke i tunike? ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- sukienka japan: dlg: 70 szer w biuscie(jest zamek i gumka,wiec sie rozciagnie w miare potrzeby):38 tunika: dlg: 67 szer w pasie:36 a mozesz mi podac, dlg wkladki tenisowek?
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
coś za
Sukienka Jane Norman Rozmiar 36 Buty Zara rozmiar 36 ??
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
ja tez, w takim razie pisze na priv
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się sukienka reserved, może coś sobie dobierzesz?
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
nie masz juz tej sukienki przepieknej w kwaitki??? ![]() ![]() vo wlasnie takiej szukam ![]() chetnie wymienie sie za te rzeczy, ale w watku nic nie znalazlam, masz moze jeszcze podobne sukienki poza watkiem, albo cos z mojej wish?
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
brakuje jej chyba jednego guziczka (ale pewności nie mam i musiałabym to dokładnie sprawdzić jak to z tymi guzikami wygląda) materiał jest w takim starym stylu, tzn wygląda jak troszkę sprany ale nie wiem czy to od nowiści czy faktycznie się sprał, bo mam ją z wymianki, a poprzednia właścicielka pisała, że sukienka była może 3 razy ubrana (podejrzewam, że materiał był taki od nowości, ostatnio w zarze kupiłam gorset i sukienkę, które również wyglądają jak sprane, a to po prostu taki troszkę pin-up'owy styl)
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przykro mi, sukienki nie w moim stylu.
Bokserka mi się podobała, ale już jej nie masz Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

i przepraszam też za pogniecioną spódniczkę, gdyż leżała w szafie cały sezon.