|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
Dzoan, 8h bez jedzenia to zdecydowanie za dużo... Stąd te napady głodu potem i łaknienia. Lepiej sobie przygotować do pudełeczka na wynos jakiś obiadek albo chociaż przegryzki
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie masz rację.. ale jakoś sprzed ścisłej diety przyzwyczaiłam się do takiego jadłospisu, tyle ze w domu jadłam tyle ile trzeba, bez obżerania się.. no i ta część do popołudnia mi została, tylko po już gorzej :P to wszystko przez to, że wszystko kusi ze zdwojoną siłą..to czego sobie odmawiałam, teraz patrzy na mnie tymi oczkami i mówi 'zjedz mnie'
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
To powiedz temu "nie zjem cię cholero jedna bo mi w boki pójdziesz"
|
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
a ja dzisiaj na śniadanko - baton zbozowy i musli z mleczkiem 0,5%
2 sniadanko 1 banan, 2 mandarynki i 1 kiwi ![]() obiadek: warzywaaa na patelnie -HORTEX (brak czasu) ![]() kolacja: twarożek ze szczypiorkiem czyli ok.1100-1200 kcal ![]() jutro? hmmm rano musli z mlekiem, 2 śniadanie grahamka i serek ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- co do dukana coraz bardziej mam ochotę spróbować tej diety ![]() tylko boje się, że te produkty są ściśle określone itd. i moge nie mieć czasu na trzymanie się 1000% tej diety :/ jakaś dokładna rozpiska?? |
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Oluś, jesteś wege?
Bo zabrakło mi mięska, albo zastępstw w postaci fasoli np. I na obiadek stanowczo za mało. I ja zastąpiłabym musli czymś, jest średnio wskazane na redukcje |
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
Laseczki ja również zastanawiam sie nad Dukanem i coś mi się zdaje że od jutra zaczynam
)Poczytajcie co znalazłam na temat tej diety. http://www.dietaproteinowa.eu/index.html Milego
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
A ja po ćwiczonkach jestem....pół godziny ćwiczeń, jak na pierwszy dzień starczy
![]() Zaczęłam pierwszy dzień A6W i chyba do ostatniego dnia nie dotrwam to jest cholernie męczące....wolę bieganie albo rowerek
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do psychologa to nie sądzę, żeby mógł mi w czymś pomóc. Są dni kiedy nie radzę sobie psychicznie, jem bez opamiętania, potem mam wyrzuty sumienia, płaczę albo nie jem prawie nic, ale staram się jakoś sobie z tym poradzić. Od dzisiaj chce całkowicie zmienić swoje odżywianie, skończyć z kompulsami, schudnąć, ładnie wyrzeźbić ciało i dobrze się w nim czuć ![]() 1szy dzień bardzo udany dzisiaj tak na początek jadłam same owoce i warzywa. Słodkości w domu dużo, ale jakoś mnie nie ciągnęło (aż się zdziwiłam ) Byłam też 1,5h na rowerze i dwa razy ćwiczyłam. Oby tak dalej
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
Achnes na obiadek miał być kurczaczek do tych warzywek lub jakaś pierś chociaż z kurczaka
ale zabrakło czasu noo i 1 dzien musiałbyć dla MNIE lekko uderzający:P |
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wytrwałam całego a6w-tylko 19 dni
,ale na pewno wrócę jak już troszkę spale brzuszek, bo tak to nie miało zbytniego sensu....
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze że jest świadomość ze ten kurak miał być
Ja właśnie stepperuję sobie ![]() no a6w nie jest na spalanie tłuszczyku... |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o dietę dra Dukana, to ja również nie trzymałam się jej w 100% Wytrzymałam pierwszą fazę czysto proteinową- 3 dni, w drugiej fazie pobyłam sobie troszkę
średnio na tydzień spalałam pełny kg.. myśląc pełny mam na myśli taki który już nie wracał, tzn. w zależności od pory dnia, po czy przed jedzeniem.. miałam cały tydzień na to by z tym kg raz na zawsze się pożegnać z kolei 3 fazę zrobiłam po swojemu.. powinno się robić na przemian 1 z 2 fazą.. ale ja już nie chciałam patrzeć na dni czysto proteinowe, więc każdy dzień był dla mnie połaczeniem protein z warzywkami. Patrząc na to jak jadłam przed dietą, trzecia faza naprawde wypadała super, bo w końcu to też zdrowe jedzonko i w mniejszych ilosciach.. Można powiedzieć, ze z trzeciej fazy zrobiłam mix: diety dra Dukana z dietą plaż południowych (też była super- testowałam ją dobrych parę lat temu )...kg-amy w końcu przestały tak spadać, ale widać nie miałam już aż tyle nadmiernego tłuszczu, no i już się tak nie pilnowałam z jedzeniem... jednak po ciele widziałam duze zmiany i wszyscy mi mówili wymarzone "schudłaś" p.s. pamiętajcie..dobra modyfikacja nie jest zła to tak jak z ciastem, to zastąpisz tym i też wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Czy znacie jeszcze inne sprawdzone metody, aby pozbyć się zbędnego balastu z brzusia? Ostatnio się rozleniwiłam i chyba osiadłam na laurach, znowu potrzebuję kopniaka, póki jeszcze wyglądam 'w miarę' dobrze
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny na fitnesie strasznie bardzo mocno hula hop polecają
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam do Was pytanko: próbowałyście odchudzających plastrów? Zawsze chciałam przetestować, ale jakoś się nie udało... Przyklejasz takie coś na miejsce, które chcesz odchudzić, a to to ma niby działać... ciekawa jestem bardzo. Aha, i takie różne saszetki i tabletki Inneov na cellulit? Podobno też niezłe. Brała się któraś Piękna za to? Pozdrawiam i gratuluję trwania w postanowieniach
You who wish to conquer pain, you must learn what makes me kind; the crumbs of love that you offer me, they're the crumbs I've left behind. Your pain is no credential here, it's just the shadow, shadow of my wound. |
|
|
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
ja zabieram sie zaraz za brzuszki
![]() 100 minimum ![]() bo wakacje tuż tuż:P |
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
brzuszki też nie spalają tłuszczu, głównie służą do mięśni... na fitnesie było to wiele razy wałkowane
![]() długo już "brzuszkujesz"? masz jakieś efekty? |
|
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
Nooo już spory czas... i widać efekty przy regularnym robieniu
![]() nie jakieś mega... ale jednak nie ma jako takiej galaretki na brzuszku:P
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na brzuch kiedyś robiłam "ja chcę mieć taki brzuch" Tamilee Webb. Podobały mi się te ćwiczenia, więc polecam.
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
A ja z jednej strony jestem z siebie dumna, bo nie zjadłam żadnego słodycza dziś, ale z drugiej zeżarłam całą paczkę wafli ryżowych (10 szt x 37 kcal), czyli w sumie wyszło na to samo.
Teraz rozciągam mięśnie do szpagatu i będę ćwiczyć brzuch - brzuszki czy a6w?? Jeszcze nie wiem ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Dobranoc. Wytrawmy!!!! |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
od dziś ograniczam słodycze
postanowiłam tak, bo zobaczyłam, ze prawdopodobnie jestem uzależnina od nich o_0 to jest jakas masakra ;/ wczesniej miałam przekonanie, ze wole jesc" czekolade niz chipsy" moze itak zdrowiej, ale chyba przesadzam xD shitt ciężko bedzie, szczegolnie wieczorem...;/ wrrra na sniadanie zjem 2 kanapki chleba zytniego i szklanke kakao znacie jakies strony z przelicznikiem kcal ???
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie z innego wątku bo tamten umiera śmiercią naturalną, a ja potrzebuje jednak codziennego wsparcia...
Mam 170, po swiętach waże 63kg (a było już 61,5 Więc... zaczynam razem z Wami
|
|
|
|
|
#173 |
|
BAN stały
|
No i dzień 2
![]() na śniadanko owsianka z mlekiem 0,5% ![]() na drugie śniadanko bedzie grahamka z pasta jajecza a potem 2 jabuszka
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Veiovis heej
) mi kilo sie przytyło ;o wczoraj takiego załamanie dostałam, ze nie wiem xP ja również potrzebuje wsparcia i mam nadzieje, ze je tu znajde ![]() ![]() a ile masz wzrotu? i do jaiej wagi dązysz? )
|
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje ! ;* czy jest tu ktoś w wieku 17 lat ?
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
I ja się dołaczę
![]() waga startowa 74, wzrost 168... czyli kawał baby ze mnie.. Winę zwalam na małego 1,5 rocznego osobnika (przed ciążą ważyłam 63kg..).. muszę oduczyć się dojadać po Synku, jeść nocami i wyjadać pozostałości z lodówki, bo "szkoda wyrzucić" itd. Plusem są spacerki - czasami nawet 6 godzinne teraz jeszcze doszedł twister, po którym mam napady kolki, no ale kręcę się ![]() jestem maniaczką białego świeżego chleba i czekolady z orzechami.. jak się wyleczyć z tej obsesji?? no i biorę Bio c.l.a... trzymam kciuki za nas idę wywalić z lodówki wszytsko to, co zostało po świętach...
|
|
|
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
silna wola na wyleczenie albo jakis suplement zmniejszajacy łaknienie
ja biorę slim lady i dodatkowo morwę białą i naprawde jest lepiej![]() nie chce mi się aż tak jeść
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
hmm a i ze słodyczy przerzucam sie na lizaki dropsy itp. coś co sie długi czas "cmokta" jest mało kcal i zajmuje troche czasu ^^,
jeden lizak ma 16 kcal bodajże, a dropsy ?? co o tym sądzicie??
|
|
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
noo pomysł dobry
bo zajmie Ci to troszke czasu i nie będziesz myślała o jedzonku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

)

,ale na pewno wrócę jak już troszkę spale brzuszek, bo tak to nie miało zbytniego sensu....

60 5958 57 56 55