|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
jak ja dawno loda nie jadłam może się skuszę w weekend wczoraj mnie tata namawiał ale ja po bieganiu twardo nie chciałam![]() u mnie pranie suszy się od wczoraj i też nie mam ani skrawka wolnego bo wyprałam pościel a że ja i Tż mamy osobne pościele to trochę tego było, bo każdy z nas ma po 3 poduszki i kołdrę plus wspólne prześcieradło oprócz tego wyprałam bieliznę bo więcej by się nie zmieściło![]() czekamy na zdjęcia oczywiście ![]() no ja posprzątałam, zgrzałam się równo jeszcze mi został zlew w kuchni ale to jak mi naczynia wyschną to umyję![]() musiałam myć dwa razy podłogę bo jak umyłam raz to piesek przeszedł się po całym mieszkaniu i oczywiście był cały rząd sierści ![]() teraz biorę się za robotę i porobię sobie notatki z angielskiego w ogóle dopiero wyczytałam że w niedzielę jest święto i przez to mam tylko jutro szkołę
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Dzięn doberek
![]() ![]() ![]() Sunsecik-jakie łowyy Ty masz szczescie czekam oczywiscie na zdjęcia![]() Anastazja-a Ci psina zrobiła wstałam o 12 wiem wiem,wcześnie,ale mama mmnie o 10 obudziła bo nei zabrala klucza ze soba no ale połozyłam się i jeszcze się przekimałam![]() stanełam na wadze i jest 66 ![]() na sniadanie zjadłam drożdzówkę,ale żałuję,bo się zle teraz po niej czuje ![]() pogoda jest przecudna!! ![]() ![]() dzisiaj musze trochę ogarnąć chałupę i będę się szykowała na wieczór
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja dzisiaj też miałam pełno włosów , bo wzięłam się za obcinanie mojego psa Niedawno skończyłam odkurzać , bo wszędzie fruwały blond włosy No właśnie ja też bym sobie chciała pościel wyprać, ale chyba będę zmuszona wstrzymać się do jutra,bo dzisiaj nie mam gdzie powiesić ![]() Moja psina tak samo bardzo lubi spacerować po świeżo umytych podłogach Kurde to wychodzi na to , że tylko moja uczelnia jest taka niedorobiona i mimo święta mamy normalne zajęcia :/ I taka jestem wku.wiona , bo mam w sobotę wieczór panieński koleżanki i prawdopodobnie nigdzie nie pójdę, bo na drugi dzień rozpoczynam zajęcia o 7:45 ![]() Teraz idę wysuszyć sobie włoski i pryskam na pakernię
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJĘ spadku wagi U mnie tylko 19 stopni , ale i tak jest super. W końcu nie widziałam słońca chyba z tydzień :/ Aa to czyli jednak impreza będzie odbywać się normalnie ? Ajajaj , ciekawe, czy będzie ten Twój piękniś OBY
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wziełam własnie pod uwagę,bo waga takie 66+ cos pokazywala więc zaokrągliłam do tych 66 ,bo okres ![]() oczywiście,że tak! już nie mogę się doczekać no fajnie by było jak by był ale jak nie bedzie to może jakis tani substytut znajdę
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję spadku ![]() to fantastyczną masz pogodę, zazdroszczę, u mnie słonka nie ma ale jest ciepło i parno ![]() no szykuj się oby wyrwać jakiegoś chwasta ![]() ![]() u nas masakra przed chwilą dzwonił TŻ żebym nie robiła dla niego obiadu bo jedzie do rodziców... dzisiaj tata TŻ był w szpitalu na radioterapii i podali mu jakąś kroplówkę i dostał drgawek i lekarka powiedziała że daje mu miesiąc życia biedny popłakał się bezradny bo nic nie może zrobić boże jakie to życie jest okrutne
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem sama co powiedzieć...życie jest straszne!chyba z wyjścia nici kolezanka się wypiela,bo tam bo stramto, nie mogę się do klubu dodzwonić i nie wiem czy bedzie otwary...w tym momencie mnie krew zaczyna zalewać,bo się już nastanwiłam,że wycxhodzimy
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co miałyście iść tylko we dwie?? to może gdzie indziej pójdziecie?
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide zaraz do jednej i się rozgadamy
|
|
|
#160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, trzymaj się ![]() Cytat:
![]() A u mnie burzowo ... Akurat dreptałam sobie na siłce i takkkk się rozpadało Aktualnie nie pada i świeci słońce i jest strasznie parno ...Dzisiaj na siłowni tylko 40 minut, tak zaleciła mi właścicielka jak jej powiedziałam , że mam zakwasy i na nogach i na rękach Więc pochodziłam sobie te 40 minut po bieżni ,dobre i to , zawsze te 350 kcal spalone ![]() Z jedzeniem dzisiaj porażka, ale mam apetyt Zjadłam kolejnego loda i Danio Straciatella Tych nowych rurek nie ubiorę do momentu , aż nie zwalę sadła z ud , bo nie wygląda to zbyt rewelacyjnie... Na obiadek dzisiaj ryba po grecku i ziemniaki, właśnie wyczekuję tego obiadu bo jestem głodna jak wilk ![]() Dzisiaj już nigdzie się nie wybieram . Jutro do szkoły , muszę się jeszcze pouczyć i może coś posprzątam, bo mam straszliwy syf w domu... nic ostatnio nie robię
|
||
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będzie swimming partyno to i tak ładnie spaliłas ![]() a ten apetyt to pewnie przez okres i na pewno nie wyglądsz zle w tych spodniach zrób zdjęcie to ocenimy![]() ![]() ja tez musze posprzatac a mi się taaaak nie chce
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie mocno trzymam kciuki ,aby ON był Wyglądam tragicznie, zdjęcia nie wstawię, bo się wstydzę :P Zaraz wstawię zdjęcia łowów , dobrze że mi przypomniałaś ![]() Co do sprzątania, to ja na razie umyłam podłogi Jest taka wilgoć, że jak normalnie panele schną w 2 minuty , tak teraz schną już 15 i dalej mokre :/ Porażka1.Dresiaki 2.Zbliżenie na aplikację na dresiakach 3.Ruraski ![]() 5.Koszulinka 6.Kopertówka 7.Sweterek Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-21 o 16:37 |
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Anastazja Strasznie mi przykro kochana
Ale główka do góry, może coś się zmieni. A jeżeli nie to widocznie tak musi być... Zgadzam się, że życie jest straszne i czasami daje w kość... Trzymaj sięGała Gratuluję! No pięknie, pięknie 66 to już coraz bliżej celu![]() Sunset Ale się obkupiłaś! Nieźle Kurde, kiedyś muszę wpaść do Ciebie na te lumpy![]() ![]() Ale u mnie słonko świeci! Jeszcze godzinkę temu lało jak z cebra, a teraz pogoda jest piękna I chciałam dzisiaj urodziny zrobić, bo trzeba korzystać z pogody... Bo jutro podobno ma już lać... A myślałam nad jakimś grillem czy coś W sumie 17-nastka nie musi być taka huczna
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie draczej go nie bedzie większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie dadzą spokój![]() ssuuuuper Ty to masz szczescie![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() posprzątałam,teraz mogę się obijac ![]() wykąpie się,zrobie sobie pazurki i hulaj dusza nie ma piekła moja Katarzyna będzie matką a tak patrze co ona taka gruba a tam kociaki za***ioza po prostu mój brat pewnie klnie w cholere ale ja tam się po cichu cieszę bo będa małe kiciusie
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Gała Za to moi znajomi będą rodzicami
Tylko, że... dość młodymi. A właściwie to mój były będzie tatusiem. Ma 19 lat. Jego laska ma 15... I mieszkają u niego, bo ją mama wy***ała z domu.
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to kiedy masz urodzinki BO nie złożyłam życzeń jeszcze Cytat:
Więc nie ma co z góry zakładać Co do tych rurek , to żałuję, że nie miałam ze sobą więcej kasy , bo były dwie pary identycznych i mogłam kupić te drugie i opchnąć na allegro , na pewno bym na nich zarobiła :P Haha coś czuję, że jutro ktoś tu będzie miał kacora ![]() No proszę ! To gratuluję powiększenia rodziny |
||
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jest dla ludzi i ja nie bronię nikomu seksu, ale nie nigdy nie zrozumiem, co musi mieć w głowie piętnastka, która idzie z facetem do łóżka bez zabezpieczenia !! Masakra , głupota ludzka jest nieśmiertelna ![]() Swoją drogą, nie zazdroszczę mamusi... Zrobili głupotę, to fakt, ale w końcu to jej córka i w takiej sytuacji powinna ją wspierać... Każdy rodzić w takiej sytuacji byłby wku.wiony i zawiedzionym, ale żeby od razu wyrzucać z domu ![]() Dobrze, że druga strona zachowała się w sposób cywilizowany, bo ciekawe, co zrobiłaby ta dziewczyna w przeciwnym wypadku... Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-21 o 17:08 |
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nic mnie nie zdziwi obecnie znam 10 dziewczyn w moim wieku,ktore mają juz 5 ltenie dzieci![]() Cytat:
![]() ![]() no zobaczymy,a jak nie, to i tak sobie poradze dzisiaj musze przeszurać kogośtrzeba było niech ktoś inny się cieszy tak jak Ty![]() ![]() no może takiego małego ale wątpie,ja kaca mam tylko po maryścehahah dziękuję
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro mam ten panieński koleżanki i nie wiem,czy iść , czy nie iść... Tak mnie korci, bo na pewno będzie zaje*iście , a do tego robią w klubie, więc znów by była szansa na poznanie kogoś Ale w niedzielę o 7:45 zaczynam zajęcia... Na ćwiczenia mogłabym nie iść, ale mam kolosa i egzamin i na tym muszę być, a jak pójdę na imprezę to na pewno wrócę nietrzeźwa i na drugi dzień nigdzie nie pojadę ![]() Szuraj , szuraj ! Za mnie też ![]() Haha a to ciekawe Zamień się, bo ja zawsze zdycham ![]() Ja sobie właśnie kończę sprzątać pokój... jeszcze muszę poskładać ubrania, odkurzyć i umyć panele I finito
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
A urodzinki mam jutro
Bd gorąca 17-nastka![]()
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez nie musisz bóg wie jak pozno wracac![]() ok postaram się szurać podwójnie no to się ładnie uwinełas ![]() ja teraz czekam az mi pazury wyschną, i ubieram się oraz maluję
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano to jeszcze mam czas na życzenia
Cytat:
Znam siebie już wystarczająco dobrze żeby wiedzieć, że nie zdarza mi się wrócić z imprez o normalnej porze Raz miałam podobną sytuację, tylko , że nie miałam egzaminów tylko normalne ćwiczenia i miałam jechać na 14stą, a obudziłam się o 16stej Szuraj szuraj ! No uwinęłam się, już skończyłam wszystko Teraz sobie siedzę i nie wiem, co będę robić. Poszłabym dzisiaj na jakieś piwko
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łooo to przyjezdzaj do mnie! zrobimy taki melanż ze ho ho i bys mnie wspierała w zarywaniu JEGO!
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() juz tu raz dzisiaj pisalam... ale przez burze kompsie zrypal;/ anastazja, wspolczuje sytuacji z rodzicami ![]() nadziejka...mialam cos ci napisac...ale juz nie pamietam co to teraz milej zabawy dzisiaj i nie tylko zycie maturzysty dopiero sie zaczyna![]() sunsett ty to zawsze wylowisz cos superowego kurde...tez chce tak tanie lumpy u siebie!!![]() ja wlasnie siedze na lotnisku burza byla straszna... dzisiaj tez jem ladnie, zero slodyczy same zdrowe rzeczy i pierogi dzisiaj byly:P lacznie 9sztuk, bo na obiad 8 ruskich a teraz 1ze szpinakiem probowalam![]() ja dzisiaj raczej spokojny wieczorek...za to jutro mam zamiar poszalec ![]() ![]() ![]() wszystkim zycze baaardzo udanego weekendu ![]() agusia, mam nadzieje ze nie zapomne ale jak cos to juz ode mnie calusy ![]()
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Aga- tak to jest jak się dzieci za seks bez zabezpieczenia zabierają, no ale matka tej dziewczyny powinna ją wspierać a nie z domu wyrzucać...jak masz okazję to rób imprezę
![]() Ola- Ty to jednak jesteś lotniskowa dziewoja baw się dobrze![]() Nadziejka- mega imprezy i wielu wyrwanych chwastów ![]() Sunset- świetne łowy ![]() a ja bym poszła na ten panieński, nie raz już przeżywałam takie dylematy ale zawsze szłam i świetnie się bawiłam a w szkole też dasz radę![]() ![]() u mnie na kolację kanapki z serem ![]() pobiegałam dzisiaj 20 min bo mnie ścięgno achillesa strasznie rwało jak biegłam normalnie nie dałam rady dłużejpoczyłam się dzisiaj z 4 h sukces ale jeszcze się pouczę zaraz chociaż strasznie mi się nie chce tzn powtórzę sobie
|
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby to były normalne ćwiczenia to ciul , na bank bym poszła na bibę, ale to jest egzamin , więc nie mogę zlekceważyć... A na drugi dzień muszę jechać samochodem, więc wypada mi być trzeźwą i w tym jest cały problem...Kurde, nawet nie wiesz, jak bym chciała! Ahhhh jakbyśmy poszły w balet, to cała drużyna by była nasza, a nie tylko on jeden Nie zdążyłam już życzyć Ci udanej zabawy , więc życzę telepatycznie ! I Aby on się patrzył i abyście się poznali , trzymam kciuki kochana I zdawaj relację jak tylko wrócisz do domku ![]() Cytat:
![]() Gratuluję dietkowego dnia, oby tak dalej Cytat:
No a ja nigdy nie byłam na panieńskim i strasznie bym chciała być , tym bardziej , że na pewno będzie mega, ale kurde ten egzamin mnie powstrzymuje :/ Nie wiem , jutro zadecyduję co tu robić ![]() A od czego Cię bolało to ścięgno ? Gratuluję tylu przeuczonych godzin i jednocześnie podziwiam !! ![]() A ja miałam się pouczyć i nic nie zrobiłam , ale była wojna na osiedlu !! Masakra !! W bloku na przeciwko wynajmuje mieszkanie taka kobieta, ma faceta Bułgara i ten Bułgar mieszka tutaj z synem , a ta baba ma jeszcze troje dzieci z poprzedniego związku. Żyją z tego ,że handlują ubraniami po rynkach , od czasu do czasu przyjeżdżają do nich inni Bułgarzy i tak właśnie było dzisiaj , siedziało ich tam w tym mieszkaniu chyba z 10. No i oni już od dawna mieli jakieś zgrzyty z chłopakami z osiedla i dzisiaj te chłopaki popili sobie i była taka wojna Normalnie tak się prali ! to wyglądało jak z jakiegoś filmu! Mieli jakieś takie pały i tak się tłukli tymi pałami , krew się lała , baby płakały , no koniec świata Ci Bułgarzy dostali , chłopakom z osiedla nic się nie stało, bo oni to wprawieni w boju he... Wyglądało to masakrycznie ... Jednego tego Bułgara zabrała karetka, bo coś mu się stało w nogę, a reszta się odgrażała , że będzie zemsta,że wpadną z nożami , masakra :/ Jakby nie wpadła policja, to by się wyzabijali tam... Na razie na osiedlu spokój, bo jeszcze siedzą na pogotowiu, ale później to aż strach wychodzić z domu, bo ciul wie , co tutaj się będzie działo ![]() A później poszłam z psem na spacer i zagadała mnie sąsiadka na klatce, stałam z nią półtorej godziny Tyle rzeczy miałam zrobić i nie zrobiłam nic ![]() Na kolację były kanapki z pomidorkiem i wędlinką
|
|||
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do bójek to znam to..u nas jest górny i dolny taras no i kiedyś górka prała się z dołem, ale normalnie umawiali się po 100 chłopa i się napier.alali z pałami kastetami, kijami golfowymi, nawet się strzelali a najśmieszniejsz jest to że policja się ich bała i w końcu się porządek zrobił jak połowę zamknęli za inne wyczyny, oczywiście wszystko szło o kasę i narkotyki, to było z jakieś 7 lat temu i trwało około 5 lat..a na panieńskich byłam w swoim życiu chyba dziesięciu zawsze było zaje.iście ostatnio byłam w zeszłym roku i wbiliśmy się na wieczór kawalerski, ale do kogoś obcego i pan młody robił nam striptiz na stole jest co wspominać na takie iimprezy warto chodzić bo jest kupa śmiechu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja , to u mnie na szczęście bez strzelania się obeszło Ale normalnie ludzie aż samochody przestawiali , bo strach było , żeby jakaś szyba nie poleciała... Nawet rowery latały w powietrzu, bo rzucali w tych Bułgarów , masakra co się działo ... A co do policji, to u mnie też nic wiele nie zrobili , jedynie rozgonili towarzystwo. Część chłopaków pouciekała, a tych co zdążyli złapać, to potrzymali w suce przez 10 minut i wypuścili ,więc się narobili Tamci Bułgarzy nadal nie wrócili z pogotowia, ciekawe co to dalej będzie, bo z tego co mówili, to to dopiero początek wojny ![]() Kurde robisz mi ochotę ! to bym go ubiła Wszystko może i by się dało jakoś ogarnąć, tylko ,że teraz ta kolej strajkuje czy coś i pociągi nie wszystkie jeżdżą tak , jak powinny i boję się, że np. nie będę miała czym dojechać na uczelnię, bo do samochodu po imprezie bankowo nie wsiądę ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- A jak wyglądają wieczory panieńskie pod względem kasy? Tzn chodzi mi o to , czy organizatorka płaci za wszystko, czy każdy na własny rachunek ? Jeśli impreza odbywa się w klubie, to jak z wejściówkami ? Nigdy nie byłam na takich imprezach i pytam z ciekawości, bo nie mam zielonego pojęcia I kupuje się jakieś prezenty ? Jeśli tak ,to co Ty kupowałaś
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-21 o 22:42 |
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pan młody miał niezły tyłek![]() no to może sprawdź sobie połączenia na stronie pkp z kasą to różnie, zazwyczaj w klubie każdy płacił za siebie łącznie z wejściówkami i na miejscu każda stawiała pannie młodej drina, albo się zrzucałyśmy na flaszki..a prezenty obowiązkowo ale raczej śmieszne typu wibrator, majtki z dziurką albo jadalne, kajdanki itp w każdym razie żeby było śmiesznie ja zazwyczaj kupowałam wibratory albo inne gadźety erotyczne, w sex shopach są nawet zestawy na wieczory panieńskie, no i najczęściej wcześniej składałyśmy się na te śmieszne opaski co by się wyróżnić z tłumu w klubie typu rogi z welonem albo z penisami itp
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, to chyba lipa, bo ja nie mam żadnego prezentu i nawet nie będę miała jutro kiedy kupić... Jak wrócę ze szkoły ,to wszystkie sklepy będą pozamykane, a w spożywczym wibratora nie kupię raczej A z pustymi rękami nie wypada iść.O te takie śmieszne nakrycia głowy z tego co mi wiadomo, miała zadbać świadkowa, czyli siostra koleżanki . Tzn. tak mi się wydaje, bo to ona organizuje całą imprezę ![]() Faktycznie fajna impreza i trochę szkoda, no ale trudno , jeszcze nie jeden panieński przede mną.. ![]() Zawijam się spać, bo padam już, a rano trzeba wstać Dobranoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

I jeszcze sobie walnęłam Fantazję Danona
może się skuszę w weekend
wczoraj mnie tata namawiał ale ja po bieganiu twardo nie chciałam

Ty masz szczescie

ale jak nie bedzie to może jakis tani substytut znajdę

a co miałyście iść tylko we dwie?? to może gdzie indziej pójdziecie?

Aktualnie nie pada i świeci słońce i jest strasznie parno ...

BO nie złożyłam życzeń jeszcze