My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 12:10   #151
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Łoo o 5 , zabiłabym
Z Tobą to jest faktycznie ciekawy przypadek - codziennie sprząta i codziennie ma syf niemiłosierny

A loda zjadłam rożka czekoladowego I jeszcze sobie walnęłam Fantazję Danona

Zrobiłabym kolejne pranko i wyprałabym te moje skarby dzisiejsze ,ale tak obwiesiłam balkon , że nie ma kawałka wolnego miejsca
Później wstawię zdjęcia łowów , bo wyjątkowo mi się udały dzisiaj hihih
no tak ale przez tego ps mieszkanie wygląda tak jakby nie było sprzątane przez tydzień:P
jak ja dawno loda nie jadłam może się skuszę w weekend wczoraj mnie tata namawiał ale ja po bieganiu twardo nie chciałam
u mnie pranie suszy się od wczoraj i też nie mam ani skrawka wolnego bo wyprałam pościel a że ja i Tż mamy osobne pościele to trochę tego było, bo każdy z nas ma po 3 poduszki i kołdrę plus wspólne prześcieradło oprócz tego wyprałam bieliznę bo więcej by się nie zmieściło
czekamy na zdjęcia oczywiście

no ja posprzątałam, zgrzałam się równo jeszcze mi został zlew w kuchni ale to jak mi naczynia wyschną to umyję
musiałam myć dwa razy podłogę bo jak umyłam raz to piesek przeszedł się po całym mieszkaniu i oczywiście był cały rząd sierści
teraz biorę się za robotę i porobię sobie notatki z angielskiego w ogóle dopiero wyczytałam że w niedzielę jest święto i przez to mam tylko jutro szkołę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:36   #152
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Dzięn doberek

Sunsecik-jakie łowyy Ty masz szczescieczekam oczywiscie na zdjęcia

Anastazja-a Ci psina zrobiła już widzię jaka byłaś zła

wstałam o 12 wiem wiem,wcześnie,ale mama mmnie o 10 obudziła bo nei zabrala klucza ze soba no ale połozyłam się i jeszcze się przekimałam

stanełam na wadze i jest 66 nareszcie

na sniadanie zjadłam drożdzówkę,ale żałuję,bo się zle teraz po niej czuje

pogoda jest przecudna!! na temomentrze 25 stopni,na słonku jeszcze wiecej, słoneczko swieci cudnie

dzisiaj musze trochę ogarnąć chałupę i będę się szykowała na wieczór
Stary 2010-05-21, 12:39   #153
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no tak ale przez tego ps mieszkanie wygląda tak jakby nie było sprzątane przez tydzień:P
jak ja dawno loda nie jadłam może się skuszę w weekend wczoraj mnie tata namawiał ale ja po bieganiu twardo nie chciałam
u mnie pranie suszy się od wczoraj i też nie mam ani skrawka wolnego bo wyprałam pościel a że ja i Tż mamy osobne pościele to trochę tego było, bo każdy z nas ma po 3 poduszki i kołdrę plus wspólne prześcieradło oprócz tego wyprałam bieliznę bo więcej by się nie zmieściło
czekamy na zdjęcia oczywiście

no ja posprzątałam, zgrzałam się równo jeszcze mi został zlew w kuchni ale to jak mi naczynia wyschną to umyję
musiałam myć dwa razy podłogę bo jak umyłam raz to piesek przeszedł się po całym mieszkaniu i oczywiście był cały rząd sierści
teraz biorę się za robotę i porobię sobie notatki z angielskiego w ogóle dopiero wyczytałam że w niedzielę jest święto i przez to mam tylko jutro szkołę
Oj wierzę Ci , bo pamiętam, co oznacza sierść w mieszkaniu
Ale ja dzisiaj też miałam pełno włosów , bo wzięłam się za obcinanie mojego psa Niedawno skończyłam odkurzać , bo wszędzie fruwały blond włosy

No właśnie ja też bym sobie chciała pościel wyprać, ale chyba będę zmuszona wstrzymać się do jutra,bo dzisiaj nie mam gdzie powiesić

Moja psina tak samo bardzo lubi spacerować po świeżo umytych podłogach

Kurde to wychodzi na to , że tylko moja uczelnia jest taka niedorobiona i mimo święta mamy normalne zajęcia :/ I taka jestem wku.wiona , bo mam w sobotę wieczór panieński koleżanki i prawdopodobnie nigdzie nie pójdę, bo na drugi dzień rozpoczynam zajęcia o 7:45

Teraz idę wysuszyć sobie włoski i pryskam na pakernię
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:40   #154
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Dzięn doberek

wstałam o 12 wiem wiem,wcześnie,ale mama mmnie o 10 obudziła bo nei zabrala klucza ze soba no ale połozyłam się i jeszcze się przekimałam

pogoda jest przecudna!! na temomentrze 25 stopni,na słonku jeszcze wiecej, słoneczko swieci cudnie

No południe to faktycznie wcześnie

GRATULUJĘ spadku wagi Weź pod uwagę, że masz okres, więc waga tak czy owak jest zawyżona, w rzeczywistości będzie pewnie jeszcze mniej

U mnie tylko 19 stopni , ale i tak jest super. W końcu nie widziałam słońca chyba z tydzień :/

Aa to czyli jednak impreza będzie odbywać się normalnie ? Ajajaj , ciekawe, czy będzie ten Twój piękniś OBY
Stary 2010-05-21, 12:44   #155
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No południe to faktycznie wcześnie

GRATULUJĘ spadku wagi Weź pod uwagę, że masz okres, więc waga tak czy owak jest zawyżona, w rzeczywistości będzie pewnie jeszcze mniej

U mnie tylko 19 stopni , ale i tak jest super. W końcu nie widziałam słońca chyba z tydzień :/

Aa to czyli jednak impreza będzie odbywać się normalnie ? Ajajaj , ciekawe, czy będzie ten Twój piękniś OBY
no mialam w planach pospać do 14

no wziełam własnie pod uwagę,bo waga takie 66+ cos pokazywala więc zaokrągliłam do tych 66 ,bo okres

oczywiście,że tak!już nie mogę się doczekać no fajnie by było jak by był ale jak nie bedzie to może jakis tani substytut znajdę
Stary 2010-05-21, 13:46   #156
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięn doberek

Anastazja-a Ci psina zrobiła już widzię jaka byłaś zła

no byłam wkur.wiona maksymalnie
gratuluję spadku
to fantastyczną masz pogodę, zazdroszczę, u mnie słonka nie ma ale jest ciepło i parno
no szykuj się oby wyrwać jakiegoś chwasta

u nas masakra przed chwilą dzwonił TŻ żebym nie robiła dla niego obiadu bo jedzie do rodziców... dzisiaj tata TŻ był w szpitalu na radioterapii i podali mu jakąś kroplówkę i dostał drgawek i lekarka powiedziała że daje mu miesiąc życia biedny popłakał się bezradny bo nic nie może zrobić boże jakie to życie jest okrutne
Stary 2010-05-21, 14:42   #157
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję spadku
to fantastyczną masz pogodę, zazdroszczę, u mnie słonka nie ma ale jest ciepło i parno

u nas masakra przed chwilą dzwonił TŻ żebym nie robiła dla niego obiadu bo jedzie do rodziców... dzisiaj tata TŻ był w szpitalu na radioterapii i podali mu jakąś kroplówkę i dostał drgawek i lekarka powiedziała że daje mu miesiąc życia biedny popłakał się bezradny bo nic nie może zrobić boże jakie to życie jest okrutne
o matko nie wiem sama co powiedzieć...życie jest straszne!

chyba z wyjścia nici kolezanka się wypiela,bo tam bo stramto, nie mogę się do klubu dodzwonić i nie wiem czy bedzie otwary...w tym momencie mnie krew zaczyna zalewać,bo się już nastanwiłam,że wycxhodzimy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 14:54   #158
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

chyba z wyjścia nici kolezanka się wypiela,bo tam bo stramto, nie mogę się do klubu dodzwonić i nie wiem czy bedzie otwary...w tym momencie mnie krew zaczyna zalewać,bo się już nastanwiłam,że wycxhodzimy
ojej, no to fatalnie a co miałyście iść tylko we dwie?? to może gdzie indziej pójdziecie?
Stary 2010-05-21, 14:58   #159
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, no to fatalnie a co miałyście iść tylko we dwie?? to może gdzie indziej pójdziecie?
nie jeszcze z jedną koleżanką i może jeszcze by jedna dojechała,ale w tym problem ze nie wiem na 100% czy bedzie impreza bo jak nie to pocałujemy na darmo klamkę ide zaraz do jednej i się rozgadamy
Stary 2010-05-21, 15:26   #160
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję spadku

Kurcze, nie wiem co Ci powiedzieć Strasznie mi przykro, trzymaj się

Cytat:

Ojej , no to strasznie szkoda by było :/ Mam nadzieję, że coś wymyślicie i że klub będzie otwarty Daj znać jak się tam sprawy mają, jak będziesz coś wiedzieć

A u mnie burzowo ... Akurat dreptałam sobie na siłce i takkkk się rozpadało Aktualnie nie pada i świeci słońce i jest strasznie parno ...
Dzisiaj na siłowni tylko 40 minut, tak zaleciła mi właścicielka jak jej powiedziałam , że mam zakwasy i na nogach i na rękach Więc pochodziłam sobie te 40 minut po bieżni ,dobre i to , zawsze te 350 kcal spalone
Z jedzeniem dzisiaj porażka, ale mam apetyt Zjadłam kolejnego loda i Danio Straciatella
Tych nowych rurek nie ubiorę do momentu , aż nie zwalę sadła z ud , bo nie wygląda to zbyt rewelacyjnie...

Na obiadek dzisiaj ryba po grecku i ziemniaki, właśnie wyczekuję tego obiadu bo jestem głodna jak wilk

Dzisiaj już nigdzie się nie wybieram . Jutro do szkoły , muszę się jeszcze pouczyć i może coś posprzątam, bo mam straszliwy syf w domu... nic ostatnio nie robię
Stary 2010-05-21, 16:13   #161
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nie wiem co Ci powiedzieć Strasznie mi przykro, trzymaj się

Ojej , no to strasznie szkoda by było :/ Mam nadzieję, że coś wymyślicie i że klub będzie otwarty Daj znać jak się tam sprawy mają, jak będziesz coś wiedzieć

A u mnie burzowo ... Akurat dreptałam sobie na siłce i takkkk się rozpadało Aktualnie nie pada i świeci słońce i jest strasznie parno ...
Dzisiaj na siłowni tylko 40 minut, tak zaleciła mi właścicielka jak jej powiedziałam , że mam zakwasy i na nogach i na rękach Więc pochodziłam sobie te 40 minut po bieżni ,dobre i to , zawsze te 350 kcal spalone
Z jedzeniem dzisiaj porażka, ale mam apetyt Zjadłam kolejnego loda i Danio Straciatella
Tych nowych rurek nie ubiorę do momentu , aż nie zwalę sadła z ud , bo nie wygląda to zbyt rewelacyjnie...

Na obiadek dzisiaj ryba po grecku i ziemniaki, właśnie wyczekuję tego obiadu bo jestem głodna jak wilk

Dzisiaj już nigdzie się nie wybieram . Jutro do szkoły , muszę się jeszcze pouczyć i może coś posprzątam, bo mam straszliwy syf w domu... nic ostatnio nie robię
tak czy siak idziemy najwyżej będzie swimming party

no to i tak ładnie spaliłas

a ten apetyt to pewnie przez okres nie przejmuj sie i na pewno nie wyglądsz zle w tych spodniach zrób zdjęcie to ocenimy

ja tez musze posprzatac a mi się taaaak nie chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 16:31   #162
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tak czy siak idziemy najwyżej będzie swimming party

no to i tak ładnie spaliłas

a ten apetyt to pewnie przez okres nie przejmuj sie i na pewno nie wyglądsz zle w tych spodniach zrób zdjęcie to ocenimy

ja tez musze posprzatac a mi się taaaak nie chce
No to super! W takim razie mocno trzymam kciuki ,aby ON był

Wyglądam tragicznie, zdjęcia nie wstawię, bo się wstydzę :P
Zaraz wstawię zdjęcia łowów , dobrze że mi przypomniałaś

Co do sprzątania, to ja na razie umyłam podłogi Jest taka wilgoć, że jak normalnie panele schną w 2 minuty , tak teraz schną już 15 i dalej mokre :/ Porażka

1.Dresiaki
2.Zbliżenie na aplikację na dresiakach
3.Ruraski
5.Koszulinka
6.Kopertówka
7.Sweterek

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-21 o 16:37
Stary 2010-05-21, 16:36   #163
agusia814
Zadomowienie

Anastazja Strasznie mi przykro kochana Ale główka do góry, może coś się zmieni. A jeżeli nie to widocznie tak musi być... Zgadzam się, że życie jest straszne i czasami daje w kość... Trzymaj się
Gała Gratuluję! No pięknie, pięknie 66 to już coraz bliżej celu
Sunset Ale się obkupiłaś! Nieźle Kurde, kiedyś muszę wpaść do Ciebie na te lumpy

Ale u mnie słonko świeci! Jeszcze godzinkę temu lało jak z cebra, a teraz pogoda jest piękna I chciałam dzisiaj urodziny zrobić, bo trzeba korzystać z pogody... Bo jutro podobno ma już lać... A myślałam nad jakimś grillem czy coś W sumie 17-nastka nie musi być taka huczna

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 17:00   #164
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to super! W takim razie mocno trzymam kciuki ,aby ON był

Wyglądam tragicznie, zdjęcia nie wstawię, bo się wstydzę :P
Zaraz wstawię zdjęcia łowów , dobrze że mi przypomniałaś

Co do sprzątania, to ja na razie umyłam podłogi Jest taka wilgoć, że jak normalnie panele schną w 2 minuty , tak teraz schną już 15 i dalej mokre :/ Porażka

1.Dresiaki
2.Zbliżenie na aplikację na dresiakach
3.Ruraski
5.Koszulinka
6.Kopertówka
7.Sweterek
raczej go nie bedzie większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie draczej go nie bedzie większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie dadzą spokój

ssuuuuper rurki i kompertówka Ty to masz szczescie
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Anastazja Strasznie mi przykro kochana Ale główka do góry, może coś się zmieni. A jeżeli nie to widocznie tak musi być... Zgadzam się, że życie jest straszne i czasami daje w kość... Trzymaj się
Sunset Ale się obkupiłaś! Nieźle Kurde, kiedyś muszę wpaść do Ciebie na te lumpy

Ale u mnie słonko świeci! Jeszcze godzinkę temu lało jak z cebra, a teraz pogoda jest piękna I chciałam dzisiaj urodziny zrobić, bo trzeba korzystać z pogody... Bo jutro podobno ma już lać... A myślałam nad jakimś grillem czy coś W sumie 17-nastka nie musi być taka huczna
pewnie,że nie musi,ale korzystaj z pogody

posprzątałam,teraz mogę się obijac

wykąpie się,zrobie sobie pazurki i hulaj dusza nie ma piekła

moja Katarzyna będzie matką a tak patrze co ona taka gruba a tam kociaki za***ioza po prostu mój brat pewnie klnie w cholere ale ja tam się po cichu cieszę bo będa małe kiciusie
Stary 2010-05-21, 17:03   #165
agusia814
Zadomowienie

Gała Za to moi znajomi będą rodzicami Tylko, że... dość młodymi. A właściwie to mój były będzie tatusiem. Ma 19 lat. Jego laska ma 15... I mieszkają u niego, bo ją mama wy***ała z domu.

odchudzam się
Stary 2010-05-21, 17:04   #166
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

A zapraszam he

A w ogóle to kiedy masz urodzinki BO nie złożyłam życzeń jeszcze

Cytat:
raczej go nie bedzie większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie draczej go nie bedzie większość ludzi bedzie myslęc ze klub zamkniet więc sobie dadzą spokój

ssuuuuper rurki i kompertówka Ty to masz szczescie

pewnie,że nie musi,ale korzystaj z pogody

posprzątałam,teraz mogę się obijac

wykąpie się,zrobie sobie pazurki i hulaj dusza nie ma piekła

moja Katarzyna będzie matką a tak patrze co ona taka gruba a tam kociaki za***ioza po prostu mój brat pewnie klnie w cholere ale ja tam się po cichu cieszę bo będa małe kiciusie
E tam , jeśli mu zależy na imprezie ,to na pewno znajdzie sposób, aby dowiedzieć się, czy jest otwarty czy nie Więc nie ma co z góry zakładać

Co do tych rurek , to żałuję, że nie miałam ze sobą więcej kasy , bo były dwie pary identycznych i mogłam kupić te drugie i opchnąć na allegro , na pewno bym na nich zarobiła :P

Haha coś czuję, że jutro ktoś tu będzie miał kacora

No proszę ! To gratuluję powiększenia rodziny
Stary 2010-05-21, 17:07   #167
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Gała Za to moi znajomi będą rodzicami Tylko, że... dość młodymi. A właściwie to mój były będzie tatusiem. Ma 19 lat. Jego laska ma 15... I mieszkają u niego, bo ją mama wy***ała z domu.
Tak to jest , jak się dzieci bawią w dorosłych Wszystko jest dla ludzi i ja nie bronię nikomu seksu, ale nie nigdy nie zrozumiem, co musi mieć w głowie piętnastka, która idzie z facetem do łóżka bez zabezpieczenia !! Masakra , głupota ludzka jest nieśmiertelna
Swoją drogą, nie zazdroszczę mamusi... Zrobili głupotę, to fakt, ale w końcu to jej córka i w takiej sytuacji powinna ją wspierać...
Każdy rodzić w takiej sytuacji byłby wku.wiony i zawiedzionym, ale żeby od razu wyrzucać z domu

Dobrze, że druga strona zachowała się w sposób cywilizowany, bo ciekawe, co zrobiłaby ta dziewczyna w przeciwnym wypadku...

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-21 o 17:08
Stary 2010-05-21, 17:08   #168
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie

ale nic mnie nie zdziwi obecnie znam 10 dziewczyn w moim wieku,ktore mają juz 5 ltenie dzieci
Cytat:
A zapraszam he

A w ogóle to kiedy masz urodzinki BO nie złożyłam życzeń jeszcze

E tam , jeśli mu zależy na imprezie ,to na pewno znajdzie sposób, aby dowiedzieć się, czy jest otwarty czy nie Więc nie ma co z góry zakładać

Co do tych rurek , to żałuję, że nie miałam ze sobą więcej kasy , bo były dwie pary identycznych i mogłam kupić te drugie i opchnąć na allegro , na pewno bym na nich zarobiła :P

Haha coś czuję, że jutro ktoś tu będzie miał kacora

No proszę ! To gratuluję powiększenia rodziny
Aga jutro ma urodziny,nie?

no zobaczymy,a jak nie, to i tak sobie poradze dzisiaj musze przeszurać kogoś

trzeba było ale kit tam niech ktoś inny się cieszy tak jak Ty

no może takiego małego ale wątpie,ja kaca mam tylko po maryśce

hahah dziękuję
Stary 2010-05-21, 18:01   #169
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie

ale nic mnie nie zdziwi obecnie znam 10 dziewczyn w moim wieku,ktore mają juz 5 ltenie dzieci

Aga jutro ma urodziny,nie?

no zobaczymy,a jak nie, to i tak sobie poradze dzisiaj musze przeszurać kogoś

trzeba było ale kit tam niech ktoś inny się cieszy tak jak Ty

no może takiego małego ale wątpie,ja kaca mam tylko po maryśce

hahah dziękuję
Kurcze, ale ja Ci zazdroszczę Ja jutro mam ten panieński koleżanki i nie wiem,czy iść , czy nie iść... Tak mnie korci, bo na pewno będzie zaje*iście , a do tego robią w klubie, więc znów by była szansa na poznanie kogoś Ale w niedzielę o 7:45 zaczynam zajęcia... Na ćwiczenia mogłabym nie iść, ale mam kolosa i egzamin i na tym muszę być, a jak pójdę na imprezę to na pewno wrócę nietrzeźwa i na drugi dzień nigdzie nie pojadę
Szuraj , szuraj ! Za mnie też

Haha a to ciekawe Zamień się, bo ja zawsze zdycham

Ja sobie właśnie kończę sprzątać pokój... jeszcze muszę poskładać ubrania, odkurzyć i umyć panele I finito

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 18:10   #170
agusia814
Zadomowienie

A urodzinki mam jutro Bd gorąca 17-nastka

odchudzam się
Stary 2010-05-21, 18:24   #171
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ale ja Ci zazdroszczę Ja jutro mam ten panieński koleżanki i nie wiem,czy iść , czy nie iść... Tak mnie korci, bo na pewno będzie zaje*iście , a do tego robią w klubie, więc znów by była szansa na poznanie kogoś Ale w niedzielę o 7:45 zaczynam zajęcia... Na ćwiczenia mogłabym nie iść, ale mam kolosa i egzamin i na tym muszę być, a jak pójdę na imprezę to na pewno wrócę nietrzeźwa i na drugi dzień nigdzie nie pojadę
Szuraj , szuraj ! Za mnie też

Haha a to ciekawe Zamień się, bo ja zawsze zdycham

Ja sobie właśnie kończę sprzątać pokój... jeszcze muszę poskładać ubrania, odkurzyć i umyć panele I finito
idz przeciez nie musisz bóg wie jak pozno wracac

ok postaram się szurać podwójnie

no to się ładnie uwinełas

ja teraz czekam az mi pazury wyschną, i ubieram się oraz maluję
Stary 2010-05-21, 18:33   #172
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
A urodzinki mam jutro Bd gorąca 17-nastka
Ano to jeszcze mam czas na życzenia

Cytat:
idz przeciez nie musisz bóg wie jak pozno wracac

ok postaram się szurać podwójnie

no to się ładnie uwinełas

ja teraz czekam az mi pazury wyschną, i ubieram się oraz maluję
Haha wierzysz, że ja pójdę na imprezę i nie wrócę późno ? Znam siebie już wystarczająco dobrze żeby wiedzieć, że nie zdarza mi się wrócić z imprez o normalnej porze Raz miałam podobną sytuację, tylko , że nie miałam egzaminów tylko normalne ćwiczenia i miałam jechać na 14stą, a obudziłam się o 16stej

Szuraj szuraj !

No uwinęłam się, już skończyłam wszystko Teraz sobie siedzę i nie wiem, co będę robić. Poszłabym dzisiaj na jakieś piwko
Stary 2010-05-21, 18:41   #173
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ano to jeszcze mam czas na życzenia

Haha wierzysz, że ja pójdę na imprezę i nie wrócę późno ? Znam siebie już wystarczająco dobrze żeby wiedzieć, że nie zdarza mi się wrócić z imprez o normalnej porze Raz miałam podobną sytuację, tylko , że nie miałam egzaminów tylko normalne ćwiczenia i miałam jechać na 14stą, a obudziłam się o 16stej

Szuraj szuraj !

No uwinęłam się, już skończyłam wszystko Teraz sobie siedzę i nie wiem, co będę robić. Poszłabym dzisiaj na jakieś piwko
no wiedziałam ze tak powiedz ale kto tak nie ma

łooo to przyjezdzaj do mnie! zrobimy taki melanż ze ho ho i bys mnie wspierała w zarywaniu JEGO!
Stary 2010-05-21, 18:52   #174
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

bry
juz tu raz dzisiaj pisalam... ale przez burze kompsie zrypal;/

anastazja, wspolczuje sytuacji z rodzicami

nadziejka...mialam cos ci napisac...ale juz nie pamietam co to teraz milej zabawy dzisiaj i nie tylko zycie maturzysty dopiero sie zaczyna
sunsett ty to zawsze wylowisz cos superowego kurde...tez chce tak tanie lumpy u siebie!!

ja wlasnie siedze na lotnisku burza byla straszna... dzisiaj tez jem ladnie, zero slodyczy same zdrowe rzeczy i pierogi dzisiaj byly:P lacznie 9sztuk, bo na obiad 8 ruskich a teraz 1ze szpinakiem probowalam

ja dzisiaj raczej spokojny wieczorek...za to jutro mam zamiar poszalec
wszystkim zycze baaardzo udanego weekendu

agusia, mam nadzieje ze nie zapomne ale jak cos to juz ode mnie calusy

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 20:54   #175
Anastazja86
Zakorzenienie

Aga- tak to jest jak się dzieci za seks bez zabezpieczenia zabierają, no ale matka tej dziewczyny powinna ją wspierać a nie z domu wyrzucać...jak masz okazję to rób imprezę
Ola- Ty to jednak jesteś lotniskowa dziewoja baw się dobrze
Nadziejka- mega imprezy i wielu wyrwanych chwastów
Sunset- świetne łowy jak już wspominałam wcześniej jesteś moim lumpkowym guru a ja bym poszła na ten panieński, nie raz już przeżywałam takie dylematy ale zawsze szłam i świetnie się bawiłam a w szkole też dasz radę

u mnie na kolację kanapki z serem
pobiegałam dzisiaj 20 min bo mnie ścięgno achillesa strasznie rwało jak biegłam normalnie nie dałam rady dłużej
poczyłam się dzisiaj z 4 h sukces ale jeszcze się pouczę zaraz chociaż strasznie mi się nie chce tzn powtórzę sobie
Stary 2010-05-21, 21:44   #176
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no wiedziałam ze tak powiedz ale kto tak nie ma

łooo to przyjezdzaj do mnie! zrobimy taki melanż ze ho ho i bys mnie wspierała w zarywaniu JEGO!
No właśnie Jakby to były normalne ćwiczenia to ciul , na bank bym poszła na bibę, ale to jest egzamin , więc nie mogę zlekceważyć... A na drugi dzień muszę jechać samochodem, więc wypada mi być trzeźwą i w tym jest cały problem...
Kurde, nawet nie wiesz, jak bym chciała! Ahhhh jakbyśmy poszły w balet, to cała drużyna by była nasza, a nie tylko on jeden Ale to jest do zrobienia !!
Nie zdążyłam już życzyć Ci udanej zabawy , więc życzę telepatycznie ! I Aby on się patrzył i abyście się poznali , trzymam kciuki kochana
I zdawaj relację jak tylko wrócisz do domku
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
bry
juz tu raz dzisiaj pisalam... ale przez burze kompsie zrypal;/

sunsett ty to zawsze wylowisz cos superowego: kurde...tez chce tak tanie lumpy u siebie!!

ja wlasnie siedze na lotnisku burza byla straszna... dzisiaj tez jem ladnie, zero slodyczy same zdrowe rzeczy:i pierogi dzisiaj byly: lacznie 9sztuk, bo na obiad 8 ruskich a teraz 1ze szpinakiem probowalam:

ja dzisiaj raczej spokojny wieczorek...za to jutro mam zamiar poszalec:
wszystkim zycze baaardzo udanego weekendu:
To u Ciebie jest jeszcze drożej ? Kurde, a mi się wydaje, że ten dzisiejszy lump jest drogi
Gratuluję dietkowego dnia, oby tak dalej

Cytat:
Sunset- świetne łowy: jak już wspominałam wcześniej jesteś moim lumpkowym guru: a ja bym poszła na ten panieński, nie raz już przeżywałam takie dylematy ale zawsze szłam i świetnie się bawiłam: a w szkole też dasz radę

u mnie na kolację kanapki z serem:
pobiegałam dzisiaj 20 min bo mnie ścięgno achillesa strasznie rwało jak biegłam normalnie nie dałam rady dłużej
poczyłam się dzisiaj z 4 h: sukces: ale jeszcze się pouczę zaraz chociaż strasznie mi się nie chce: tzn powtórzę sobie:
Hihih dziękuję, bardzo się cieszę, że się podobają moje zdobycze
No a ja nigdy nie byłam na panieńskim i strasznie bym chciała być , tym bardziej , że na pewno będzie mega, ale kurde ten egzamin mnie powstrzymuje :/ Nie wiem , jutro zadecyduję co tu robić

A od czego Cię bolało to ścięgno ?
Gratuluję tylu przeuczonych godzin i jednocześnie podziwiam !!

A ja miałam się pouczyć i nic nie zrobiłam , ale była wojna na osiedlu !! Masakra !! W bloku na przeciwko wynajmuje mieszkanie taka kobieta, ma faceta Bułgara i ten Bułgar mieszka tutaj z synem , a ta baba ma jeszcze troje dzieci z poprzedniego związku. Żyją z tego ,że handlują ubraniami po rynkach , od czasu do czasu przyjeżdżają do nich inni Bułgarzy i tak właśnie było dzisiaj , siedziało ich tam w tym mieszkaniu chyba z 10. No i oni już od dawna mieli jakieś zgrzyty z chłopakami z osiedla i dzisiaj te chłopaki popili sobie i była taka wojna Normalnie tak się prali ! to wyglądało jak z jakiegoś filmu! Mieli jakieś takie pały i tak się tłukli tymi pałami , krew się lała , baby płakały , no koniec świata Ci Bułgarzy dostali , chłopakom z osiedla nic się nie stało, bo oni to wprawieni w boju he... Wyglądało to masakrycznie ... Jednego tego Bułgara zabrała karetka, bo coś mu się stało w nogę, a reszta się odgrażała , że będzie zemsta,że wpadną z nożami , masakra :/ Jakby nie wpadła policja, to by się wyzabijali tam... Na razie na osiedlu spokój, bo jeszcze siedzą na pogotowiu, ale później to aż strach wychodzić z domu, bo ciul wie , co tutaj się będzie działo

A później poszłam z psem na spacer i zagadała mnie sąsiadka na klatce, stałam z nią półtorej godziny Tyle rzeczy miałam zrobić i nie zrobiłam nic

Na kolację były kanapki z pomidorkiem i wędlinką
Stary 2010-05-21, 22:22   #177
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie Jakby to były normalne ćwiczenia to ciul , na bank bym poszła na bibę, ale to jest egzamin , więc nie mogę zlekceważyć... A na drugi dzień muszę jechać samochodem, więc wypada mi być trzeźwą i w tym jest cały problem...
Kurde, nawet nie wiesz, jak bym chciała! Ahhhh jakbyśmy poszły w balet, to cała drużyna by była nasza, a nie tylko on jeden Ale to jest do zrobienia !!
Nie zdążyłam już życzyć Ci udanej zabawy , więc życzę telepatycznie ! I Aby on się patrzył i abyście się poznali , trzymam kciuki kochana
I zdawaj relację jak tylko wrócisz do domku

To u Ciebie jest jeszcze drożej ? Kurde, a mi się wydaje, że ten dzisiejszy lump jest drogi
Gratuluję dietkowego dnia, oby tak dalej

Hihih dziękuję, bardzo się cieszę, że się podobają moje zdobycze
No a ja nigdy nie byłam na panieńskim i strasznie bym chciała być , tym bardziej , że na pewno będzie mega, ale kurde ten egzamin mnie powstrzymuje :/ Nie wiem , jutro zadecyduję co tu robić

A od czego Cię bolało to ścięgno ?
Gratuluję tylu przeuczonych godzin i jednocześnie podziwiam !!

A ja miałam się pouczyć i nic nie zrobiłam , ale była wojna na osiedlu !! Masakra !! W bloku na przeciwko wynajmuje mieszkanie taka kobieta, ma faceta Bułgara i ten Bułgar mieszka tutaj z synem , a ta baba ma jeszcze troje dzieci z poprzedniego związku. Żyją z tego ,że handlują ubraniami po rynkach , od czasu do czasu przyjeżdżają do nich inni Bułgarzy i tak właśnie było dzisiaj , siedziało ich tam w tym mieszkaniu chyba z 10. No i oni już od dawna mieli jakieś zgrzyty z chłopakami z osiedla i dzisiaj te chłopaki popili sobie i była taka wojna Normalnie tak się prali ! to wyglądało jak z jakiegoś filmu! Mieli jakieś takie pały i tak się tłukli tymi pałami , krew się lała , baby płakały , no koniec świata Ci Bułgarzy dostali , chłopakom z osiedla nic się nie stało, bo oni to wprawieni w boju he... Wyglądało to masakrycznie ... Jednego tego Bułgara zabrała karetka, bo coś mu się stało w nogę, a reszta się odgrażała , że będzie zemsta,że wpadną z nożami , masakra :/ Jakby nie wpadła policja, to by się wyzabijali tam... Na razie na osiedlu spokój, bo jeszcze siedzą na pogotowiu, ale później to aż strach wychodzić z domu, bo ciul wie , co tutaj się będzie działo

A później poszłam z psem na spacer i zagadała mnie sąsiadka na klatce, stałam z nią półtorej godziny Tyle rzeczy miałam zrobić i nie zrobiłam nic

Na kolację były kanapki z pomidorkiem i wędlinką
chyba źle stanęłam i zaczęło mnie boleć jak tylko zaczęłam biec, ból narastał aż stał się nie do wytrzymania:/
co do bójek to znam to..u nas jest górny i dolny taras no i kiedyś górka prała się z dołem, ale normalnie umawiali się po 100 chłopa i się napier.alali z pałami kastetami, kijami golfowymi, nawet się strzelali a najśmieszniejsz jest to że policja się ich bała i w końcu się porządek zrobił jak połowę zamknęli za inne wyczyny, oczywiście wszystko szło o kasę i narkotyki, to było z jakieś 7 lat temu i trwało około 5 lat..
a na panieńskich byłam w swoim życiu chyba dziesięciu zawsze było zaje.iście ostatnio byłam w zeszłym roku i wbiliśmy się na wieczór kawalerski, ale do kogoś obcego i pan młody robił nam striptiz na stole jest co wspominać na takie iimprezy warto chodzić bo jest kupa śmiechu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 22:56   #178
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
chyba źle stanęłam i zaczęło mnie boleć jak tylko zaczęłam biec, ból narastał aż stał się nie do wytrzymania:/
co do bójek to znam to..u nas jest górny i dolny taras no i kiedyś górka prała się z dołem, ale normalnie umawiali się po 100 chłopa i się napier.alali z pałami kastetami, kijami golfowymi, nawet się strzelali a najśmieszniejsz jest to że policja się ich bała i w końcu się porządek zrobił jak połowę zamknęli za inne wyczyny, oczywiście wszystko szło o kasę i narkotyki, to było z jakieś 7 lat temu i trwało około 5 lat..
a na panieńskich byłam w swoim życiu chyba dziesięciu zawsze było zaje.iście ostatnio byłam w zeszłym roku i wbiliśmy się na wieczór kawalerski, ale do kogoś obcego i pan młody robił nam striptiz na stole jest co wspominać na takie iimprezy warto chodzić bo jest kupa śmiechu
Kurcze to może nasmaruj sobie to jakąś maścią wygrzewającą
O ja , to u mnie na szczęście bez strzelania się obeszło Ale normalnie ludzie aż samochody przestawiali , bo strach było , żeby jakaś szyba nie poleciała... Nawet rowery latały w powietrzu, bo rzucali w tych Bułgarów , masakra co się działo ... A co do policji, to u mnie też nic wiele nie zrobili , jedynie rozgonili towarzystwo. Część chłopaków pouciekała, a tych co zdążyli złapać, to potrzymali w suce przez 10 minut i wypuścili ,więc się narobili Tamci Bułgarzy nadal nie wrócili z pogotowia, ciekawe co to dalej będzie, bo z tego co mówili, to to dopiero początek wojny

Kurde robisz mi ochotę ! Haha niezły pan młody , jakby mój przyszły mąż się rozbierał przed jakimiś laskami to bym go ubiła
Wszystko może i by się dało jakoś ogarnąć, tylko ,że teraz ta kolej strajkuje czy coś i pociągi nie wszystkie jeżdżą tak , jak powinny i boję się, że np. nie będę miała czym dojechać na uczelnię, bo do samochodu po imprezie bankowo nie wsiądę

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A jak wyglądają wieczory panieńskie pod względem kasy? Tzn chodzi mi o to , czy organizatorka płaci za wszystko, czy każdy na własny rachunek ? Jeśli impreza odbywa się w klubie, to jak z wejściówkami ? Nigdy nie byłam na takich imprezach i pytam z ciekawości, bo nie mam zielonego pojęcia
I kupuje się jakieś prezenty ? Jeśli tak ,to co Ty kupowałaś

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-21 o 22:42
Stary 2010-05-21, 23:13   #179
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to może nasmaruj sobie to jakąś maścią wygrzewającą
O ja , to u mnie na szczęście bez strzelania się obeszło Ale normalnie ludzie aż samochody przestawiali , bo strach było , żeby jakaś szyba nie poleciała... Nawet rowery latały w powietrzu, bo rzucali w tych Bułgarów , masakra co się działo ... A co do policji, to u mnie też nic wiele nie zrobili , jedynie rozgonili towarzystwo. Część chłopaków pouciekała, a tych co zdążyli złapać, to potrzymali w suce przez 10 minut i wypuścili ,więc się narobili Tamci Bułgarzy nadal nie wrócili z pogotowia, ciekawe co to dalej będzie, bo z tego co mówili, to to dopiero początek wojny

Kurde robisz mi ochotę ! Haha niezły pan młody , jakby mój przyszły mąż się rozbierał przed jakimiś laskami to bym go ubiła
Wszystko może i by się dało jakoś ogarnąć, tylko ,że teraz ta kolej strajkuje czy coś i pociągi nie wszystkie jeżdżą tak , jak powinny i boję się, że np. nie będę miała czym dojechać na uczelnię, bo do samochodu po imprezie bankowo nie wsiądę

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A jak wyglądają wieczory panieńskie pod względem kasy? Tzn chodzi mi o to , czy organizatorka płaci za wszystko, czy każdy na własny rachunek ? Jeśli impreza odbywa się w klubie, to jak z wejściówkami ? Nigdy nie byłam na takich imprezach i pytam z ciekawości, bo nie mam zielonego pojęcia
I kupuje się jakieś prezenty ? Jeśli tak ,to co Ty kupowałaś
ważne że było wesoło a pan młody miał niezły tyłek
no to może sprawdź sobie połączenia na stronie pkp
z kasą to różnie, zazwyczaj w klubie każdy płacił za siebie łącznie z wejściówkami i na miejscu każda stawiała pannie młodej drina, albo się zrzucałyśmy na flaszki..a prezenty obowiązkowo ale raczej śmieszne typu wibrator, majtki z dziurką albo jadalne, kajdanki itp w każdym razie żeby było śmiesznie ja zazwyczaj kupowałam wibratory albo inne gadźety erotyczne, w sex shopach są nawet zestawy na wieczory panieńskie, no i najczęściej wcześniej składałyśmy się na te śmieszne opaski co by się wyróżnić z tłumu w klubie typu rogi z welonem albo z penisami itp
Stary 2010-05-21, 23:21   #180
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ważne że było wesoło a pan młody miał niezły tyłek
no to może sprawdź sobie połączenia na stronie pkp
z kasą to różnie, zazwyczaj w klubie każdy płacił za siebie łącznie z wejściówkami i na miejscu każda stawiała pannie młodej drina, albo się zrzucałyśmy na flaszki..a prezenty obowiązkowo ale raczej śmieszne typu wibrator, majtki z dziurką albo jadalne, kajdanki itp w każdym razie żeby było śmiesznie ja zazwyczaj kupowałam wibratory albo inne gadźety erotyczne, w sex shopach są nawet zestawy na wieczory panieńskie, no i najczęściej wcześniej składałyśmy się na te śmieszne opaski co by się wyróżnić z tłumu w klubie typu rogi z welonem albo z penisami itp
No w rozkładzie mogą być normalnie podane, ale pociąg może nie nadjechać, bo coś we wiadomościach słyszałam , że przewoźnicy mają jakieś zaległości finansowe względem PKP i strasznie dużo pociągów jest odwołanych .
Kurde, to chyba lipa, bo ja nie mam żadnego prezentu i nawet nie będę miała jutro kiedy kupić... Jak wrócę ze szkoły ,to wszystkie sklepy będą pozamykane, a w spożywczym wibratora nie kupię raczej A z pustymi rękami nie wypada iść.
O te takie śmieszne nakrycia głowy z tego co mi wiadomo, miała zadbać świadkowa, czyli siostra koleżanki . Tzn. tak mi się wydaje, bo to ona organizuje całą imprezę
Faktycznie fajna impreza i trochę szkoda, no ale trudno , jeszcze nie jeden panieński przede mną..

Zawijam się spać, bo padam już, a rano trzeba wstać Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości