|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Wczoraj nie zdążyłam się zameldować ale postanowiłam zacząć insanity. Więc fit test za mną chociaż moje wyniki są baaaaaaaaaaardzo słabę. Ale nie dam za wygraną trzeba zacząć na maxa ćwiczyć żeby osiągnąć cel. trzymam kciuki za resztę
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
melduję już dzisiejszą aktywność - workout2 BR
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Rozciąganie, brzuszki, nożyce, MelB buns, przysiady - z rana
![]() Później może bieganie. |
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już zapoznałam się z Jillian i zaraz zabieram się za pierwszy dzień shreda
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj ćwiczyłam łącznie 3 zestawy z FitnessBlender, zajęło mi to ponad godzinę.
A dzisiaj? Na razie leczę kaca Miłego dnia
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
ja także podejmuję wyzwanie, mam nadzieję że motywacja nas nie opuści
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
niektóre z Was już po ćwiczeniach, a ja wstałam z rana, zasnełam znowu i dopiero teraz się obudziłam.
![]() ![]() dziewczyny, ćwiczycie podczas @?
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
- 5 min rozgrzewki - 5 min z Tiffany na "brazilian butt" ![]() - 10 min na boczki i talie Teraz jeszcze odpalę jakiś serial i pokręcę hula hop i myślę,że jeszcze później jakieś delikatne ćwiczenia uskutecznię. Ja osobiście nie mam problemu z ćwiczeniami podczas @ ale to dlatego,że nie towarzyszą mi wtedy żadne bóle brzucha i nie czuję zmiany w samopoczuciu
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
witam się
![]() też zaczęłam robić body revoltion w lipcu, ale porzuciłam po miesiącu ![]() dziś zrobiłam speed 1.0 i muffintop massacre z Cassey Ho ![]() i słodyczy jeszcze nie jadłam
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
To ja się dołączam, za chwilę zaczynam skalpel. To mój 5 dzień jak na razie nie jest źle z motywacją, zobaczymy co będzie dalej
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Próbowałyście zastępować słodycze tzw. mniejszym złem tj. jogurt z owocami, monte etc? Wczoraj przerwa, a dziś 7km biegania w godzinę (boje się co jutro na to moje nogi) i na obiad wege leczo <333 Jeszcze spróbuje wycisnąc pare pompek jak dam rade
“The church is close, but the road is icey. The bar is far, but I will walk carefully.” Blog Edytowane przez blanche_ Czas edycji: 2013-09-24 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, rzuciłam je z dnia na dzień. A jak nagle najdzie mnie ochota na coś słodkiego, to wolę zjeść naturalny jogurt z musli. Akurat mam takie z suszonymi bananami, a one są dość słodkie.![]() I melduję dzisiejsze ćwiczenia: Mel B: pośladki - 10 min ćwiczenia rozluźniające i rozciągające - 5 min Melissa Plank Your Way to Sexy Abs - 15 min (tutaj robiłam z przerwami, bo z moją słabą kondycją te ćwiczenia były zabójcze )Cassey Ho Legs and Thighs Workout - 10 min 20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 - 10 min
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
za mną wieczorne cardio
![]() dziś z dietą okej, żadnych słodkości, TŻ bezskutecznie kusił mnie Milką
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Ze mną tak dobrze nie jest
znów chęć zjedzenia czegoś słodkiego zwyciężyła, a w dodatku z moją kondycją jest tak źle że zrobiłam tylko 20 min z INSANITYPlyometric Cardio Circuit
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak u Was z ryżem? jecie? bo coś tam czytałam, że ryżu nie powinno się jeść jeżeli się odchudza i ćwiczy i sama już nie wiem.
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
Kartofli niet.
Ryżu niet. Makaronu niet. To co do cholery? ![]() Chrzanie takie porady jem ryż, makaron tylko staram się żeby w miarę możliwości były ciemne/pełnoziarniste. Mnie też mogą kusić, ale czasami sama się złamie. Przypomniało mi się jak ostatnio tż miał focha bo szedł po pieczywo i miał mi bułki wziąć i wziął z białego pieczywa, to go wysłałam żeby się wrócił bo ja takiego dziadostwa nie jem
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo tak szukam.![]() właśnie ja to już ogólnie popadam w jakąś paranoje, bo jak zjem coś to mam wrażenie, że z każdym kęsem tyje. ![]() też nie jem białego pieczywa, chociaż ostatnio na mieście jadłam sałatkę i dali do niej małą białą bułke, to już zjadłam - jak raz na jakiś czas się zje, to nie zaszkodzi. ale jak przeżywałam później, że przytyje od niej.
|
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak uda mi się trzymać dietkę, powiedzmy przez tydzień to czuję się lżejsza i szczuplejsza ale jak ma mi to pomagać i motywować to nie widzę problemu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na mieście to jakby człowiek miał jeść tak jak w domu to by chyba nic nie zjadł.
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!
mam tak samo, jak jem to czuję jak rośnie mi brzuch hahah i tracę humor! wczoraj tak miałam! poćwiczyłam brzuszki i od razu mi przeszło! ahh ta ludzka psychika.najlepiej jak nie zjem kolacji i rano mam taki płaski brzuszek dzisiaj babcia wpychała mi gołąbki, nie byłam w ogóle głodna, ale no tak mi je wpychała, prawie się popłakała, że specjalnie dla mnie i musiałam zjeść ![]() ![]() co do ćwiczeń ROZGRZEWKA z Tiffany Rothe BRZUCH z Mel B POŚLADKI z Mel B ABS z Mel B jutro jadę na mały shopping i pewnie znowu będę musiała się wkurzać w tych głupich, przymierzalniowych lustrach, bleh! świetnie wam idzie z tego co widzę! kurde, no! muszę więcej ćwiczyć, nie mogę być gorsza!!!!!! muszę sobie dać kopa w dupę!
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
te lustra w przymierzalniach to masakra jakaś! unikam je szerokim łukiem!
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Ja wczoraj 7 km w 37min
super sie bieglo!!!Jako, ze w planach mam na wiosne polmaraton, chce jak najwiecej biegac, ale skalpela tez chcialabym dolaczyc, z tymze....z czasem ciezko wczoraj wyszlam na prawie 40min to podobno jak synek sie rozplakal to malz 20min go uspokajal, strasznie ciezko jest to wszystko pogodzic a ja potem mam wyrzuty sumienia, ze babel placze a ja smigam nie wiadomo gdzie![]() Dzisiaj jeszcze nie wiem co bede cwiczyc pobiegalabym, ale malz idzie na tenisa wiec pewnie wroci pozno.... To dzisiaj moze skalpel? Czy ktoras z was biega z zestawem nike+ ipod??? Zastanawiam sie, czy by nie kupic sensora plus czujnika, bo teraz biegam obladowana, telefon, ipod, zegarek, pulsometr haha i czuje sie jak biegajacy robot ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 | ||
|
Rozeznanie
|
Ćwiczę
Jak trzeba to biorę pigułę.Cytat:
![]() Może dlatego, że fajki zabijają, a taki wafelek Grzesiek (jak np wczoraj Takie grzeszki są rzadsze tylko dzięki domowym lodom bananowym i trochę mniej zdrowemu jogurtowi FruVita 0% z Biedronki, który ma mało kalorii. Cytat:
Uwielbiam fasolkę szparagową i brokuły, to właśnie zazwyczaj jem zastępując kartofle czy ryż. Makaron jem pełnoziarnisty, można ugotować al dente wtedy ma niższy GI i przepłukać zimną wodą co dodatkowo wypłukuje nadmiar skrobi. Jak jestem bardzo głodna to zawsze kładę na talerz więcej fasolki czy ziemniaków niż makaronu czy mięsa Moje wczorajsze ćwiczonka: 30 min stepper 15 min Focus T25, na więcej już nie miałam czasu
|
||
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Anol, niedobra, przez Ciebie bede musiala teraz Grzeska kupic
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
melduję poranne ćwiczenia: cardio z BR + Mel B. ABS
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Za mną: rozgrzewka,10 min na boczki Tiffany, The Most Effective Squat Challenge: 100
Miłego dnia !
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie czytałam, że jak ma się ochotę na coś słodkiego, to dobrze jest się czegoś napić, rzuć gumę - chociaż nie wiem ile w tym prawdy, bo sama nie mam większej ochoty na słodycze. Taki wafelek Grzesiek możesz zastąpić wieloma rzeczmi. Już lepiej zjeść jakiś owoc - sam, lub na różne sposoby - z jogurtem, sałatka owocowa, koktajl (ja piję bananowy i on też strasznie zapycha, po nim jeść mi się nie chcę) np. Owoce suszone - polecam Jak pisałam wcześniej ja często jem naturalny jogurt z musli w którym jest suszony banan i on sam w sobie jest słodki, lub wcinam marchewkę i mi to w sumie wystarcza. No i najważniejsze - po prostu nie kupuję słodyczy. Po czasie można się przyzwyczaić. Skutki uboczne są takie, że to wszystko idzie Ci w tyłek i z każdym takim wafelkiem Twoja pupa jest coraz większa, haha. ![]()
|
|
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
Ja z telefonem i iPadłem czuje się obładowana
|
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To już Grzesiu ma mniej kalorii hehe. Ja słodyczy nie kupuję, ale domownicy mają w nosie moją dietę Dostałam pudełko rafaello na imieniny i leżało ponad miesiąc z czego ja zjadłam może 3 kulki, ale czasem mam taki okres, że jest ciężko.Wczoraj oglądałam coś z Jillian i mówiła, że najlepiej iść szybko umyć zęby i ochota przechodzi... no nie wątpię hehe. Wypróbuję !!! Choćbym miała myć co godzinę !!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

79 kg-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60kg 

znów chęć zjedzenia czegoś słodkiego zwyciężyła, a w dodatku z moją kondycją jest tak źle że zrobiłam tylko 20 min z INSANITY

27.06.2013 r.