|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. II
Cytat:
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Scrabble wow, ależ zazdroszczę
![]() Mój maj: - książki: o kucykach Pony, "W cieniu" - dvd: bajka Tom i Jerry, "Co Ty wiesz o swoim dziadku" - bransoletka srebrna z bursztynami - 100zł Kaufland - 200zł ITM z Warki - kampania Monte z trnd - zestaw Floslek do włosów - ciśnieniomierz Omron 3 - zestaw kosmetyków Wet&Wild - 2x Magnez ze Stresozaradnych. Ogólnie spotkalo mnie w tym miesiącu wiele porażek
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Scrabble gratulacje!
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Maj porównywalny do kwietnia.. niby nie najgorzej ale w przeliczeniu na liczbę udziałów to bardzo, bardzo słabo.. Oby czerwiec nas nie zawiódł.
Maj: 1. psiespojrzenie paczka pedigree, 2. podkład maybelline z wizażu, 3. niveaq10 perły z klubu, 4. zestaw bell, 5. 333 zł. z Algidy, 6. zestaw eveline x 2, 7. zestaw revitalash ołówek rozświetlający i eyeliner, 8. kaufland boniki, 9. tusz L4L, 10. zestaw produktów Bonduell, 11. zestaw kosmetyków Soraya na dzień matki, 12. niveaq10 perły z wizażu, 13. zestaw produktów Delecta, 14. Perfumy Naomi z wizazu, 15. cenne opinie 50 zl., isay 40 zł., opinie.pl 50 zł., 16. książka, bilety na maratony, filmy dvd, 17. koszulki z beerloversów. Gratuluje zwłaszcza tych większych, wartościowych nagród ale również drobiazgów , bo potrafią sprawić wiele radości.
every moment is good to change everything.. Gram, bo lubię https://www.instagram.com/req29/ requiem29 Edytowane przez requiem29 Czas edycji: 2016-05-31 o 20:39 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Mam oficjalną
Pora na moje:1. Zestaw Pedigree+ miska 2. Podkład Maybelline Wizaż 3. 100 zł do Deichmanna 4. Powerbanki Danio 5. 100 zł z Żywca 6. Zestaw kremów Eveline Ofeminin 7. Zestaw Oillan 8. Zestaw Ziaja Instagram 9. Zestaw Eveline Rossmann 10. Depilator Panasonic IPL 11. Suszarka do włosów Philips Moisture Protect 12. Pierwsza paka kociaka 13. Kuferek z kosmetykami Ziaja RMF 14. Zestaw Magne B-6 Stresozaradni 15. Prostownica Philips Moisture Protect 16. Perfumy Avon 17. Kampania Somersby Street 18. Zestaw do włosów DF5 19. Mus-pomadka Oriflame Wizaż |
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama też ma maila
najwyraźniej ten z informacją o wygranej wylądował w spamie ... trnd nie chce mnie do testów depilatora Scrabble - po prostu WOW ! Wszystkim gratuluję nagród z list ![]() ![]() klask i:
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
u mnie słabo w tym miesiącu
głośnik Philips 200 zł z Prince Polo 200 zł do empiku 8 paczek tofflairs |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszło na maila, 100 poduszek i słodycze Wedla do wygrania http://4kids.we del.pl/#prizes
Dziewczyny, jeszcze raz Wam dziękuję
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadła ostatnia nagroda, mogę podsumowywać miesiąc.
Jest raczej słabo, mam nadzieję na lepszy czerwiec. ![]() - zestaw maseczek do twarzy L'biotica - kosmetyki Oriflame - zestaw La Rive - magnez ze Stresozaradnych - woda termalna i krem (czekam) - marmoladka do ust Kivvi |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam swoje podsumowanie maja, ale z tego co widzę to większość rzeczy dopiero dotrze:
- podkład Maybelline - żel do mycia twarzy Vianesse Elegance - emulsja Arkana + mleczny olejek Bielenda + krem do twarzy Pharmaceris - zestaw nowości Dax Cosmetics - kubek Biedronki (czekam) - podkład Soraya + emulsja do opalania Golden Sun + krem do twarzy Bielendy (czekam) - kosmetyki Bell (czekam) - pomadka Nivea (czekam) - krem do mycia twarzy Nivea (czekam) |
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym wedlem to sie zastanawiam, czy to konkurs skierowany do dzieci? |
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Scrabble, wielkie gratulacje! Super, że Ci się udało
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Chciałam się z Wami przywitać. Nie jestem jakąś maniaczką konkursową, ale chętnie zobaczę co tutaj się dzieje Kiedyś byłam dużo większą, choć nie miałam takich osiągnięć w nagrodach jak Wy Czasami jeszcze biorę udział w konkursach, ale bardziej krzyżówkowych
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
https://www.fioletowa strona.pl było?
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Na koniec maja wpalda jedyna nagroda tym miesiącu, dla brata- piłka od revitalash. Młody się ucieszy, może za to czerwiec będzie mój
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Podsumowanie Maja
kosz piknikowy odżywka Loreal wizaż 100 zł Intermarche 50 zł Clear pufa Lay's Telewizor ![]() piłka Perfumy Naomi Campbelll wizaż |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w nowym wątku i od razu gratuluję mega wygranych ... braun
dałaś czaduu ! extra ![]() dostałam aparat danio...wy tez miałyście puste w środku? mam tylko baterie i sznureczek . Chciałam zrobić zdjęcie , bo nigdy nie miałam takiego aparatu a tu zonk
|
|
#168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;61155611]Musisz dokupić film za jedyne 40 zł
Dodajmy,że na 10 zdjęć
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;61155761]Nie chciałam być aż tak brutalna
[/QUOTE]
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. II
Moje podsumowanie miesiąca:
1. Bon do Deichmanna 2.Podkład Maybelline z wizażu 3 Suplement diety Super Diet Detoksykacja z Wirtualnej Kliniki 4. Magnez ze Stresozaradnych 5. Wejściówki na imprezę w LaPlaya 6. Bilety na koncert w Warszawie (koniec końców oddałam znajomym) 7. Bilety do kina z RMF na "Nice Guys" (swoją drogą polecam ten film )8. Zestaw Ziai Cupuacu 9. Zegarek, wisiorek i koraliki z lokalnej Galerii 10. Wino i bukiet kwiatów na dzień matki z Faktorii 11. Kampania Durex (czekam) No i życzę wam i sobie owocnego czerwca
Edytowane przez SceneCat Czas edycji: 2016-06-01 o 09:55 |
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Mizernie przy Was wypadam:
1. Suplementy Stresozaradni 2. Bransoletka Ania Kruk by Fantasia 3. Monte z TRND 4. Ofeminin testy Nivea Widziałam, że pojawił się fajny konkurs na weekendowy wyjazd do Las Vegas, ale... orientujecie się co dalej z taką wygraną należy zrobić? Tzn. czy jest w ogóle szansa uzyskania wizy jako następstwo zostania laureatem konkursu? Czy trzeba posiadać wizę, a dopiero potem się zgłaszać? Być może to głupie pytanie, ale zastanawiam się po prostu czy warto brać w czymś takim udział.
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, rzadko się tu ostatnio u Was udzielam, ale przez przeprowadzkę nie mam czasu na konkursy
. Największa wygrana w maju to zdecydowanie wykończenie własnego domu i przeprowadzka. żadna inna nagroda nie cieszy tak jak to ![]() A tak poza tym: 1. Woda Żywiec Zdrój z testme 2. Podkład Maybelline z wizaz 3. 3 próbki garnier 4. Próbki Loreal 5. Próbki h&s i Fairy z everydeay 6. Kupon do sklepu Bergnershop na 100 zł za punkty payback 7. Wygrany Big Milk Moje podsumowanie przy Waszych jest bardzo liche i oczywiście gratuluję Wam tylu wspaniałych nagród
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku. Od razu przyniósł mi szczęście bo wpadły perfumy Naomi. Zresztą nie mogło być inaczej bo to co napisałam powaliło mnie na kolana. To się właśnie nazwa wena
A poza tym w maju dostałam (wygrałam i to co zaległe przyszło): Wizaż konkurs perły od Nivea Kampania Monte na trnd Próbki Loreal Paka kociaka Wielka paczka kosmetyków Nivea z Drogerii Natura (zaległa nagroda z innego miesiąca) Oillan z aktywna tak jak lubię Piwo Somersby z fb Pasta Meridol z testów sp Kampania pierścień Durex(czekam) W porównaniu do Was mało Ale bardzo się cieszę że to wygrałam.
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
hej podczytuje Was od czasu lubię konkursy więc pora dołączyć
![]() samych fajnych nagród w czerwcu dziewczyny ![]() a wczoraj wpadły mi perfum naomi i serum przyśpieszające do rzęs
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Hejka,
Serdeczne gratki spektakularnych wygranych i podsumowań Super to wygląda ![]() Mnie osobiście coś tam ostatnio wpadło, nawet podochodziło, ale, że jak zwykle zabiegana jestem, to mi się nie chce spisywać. Nawet mi się nie chce zgłaszać udziałów, więc z okazji Dnia Dziecka dzielnie podarłam stosik paragonów, żeby mi nie przypominały do ilu akcji się nie zgłosiłam ![]() Powodzenia dalej i jeszcze większego!!!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.lorealparis.pl/revitalift...3.aspx#konkurs
Dla tych, którzy testowali kremy Loreala z próbek
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Wpadł kosz produktów z Lewiatana...
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię, ale chyba będę rozdawać dzieciom, które mi się napatoczą po drodze Z mocy nagród kupiłam sobie orbitreka i teraz spalam te chrupki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I gratuluję roweru Mi się niestety nie udało ![]() Podsumowanie: * kino domowe Samsung * super diet drainaflore detox * książka z Książki Kobiecym Okiem * 6 książek z granice.pl * tusz Long4Lashes * kampania Monte Balance * bon Sephora na 100 zł * zestaw Soraya z F&L * 40 zł za ankiety ![]() SceneCat dostałaś suplement super diet drainaflore detox?
"Wrażliwe słowo, czuły dotyk - wystarczą Czasami tylko tego pragnę, tego szukam" Edytowane przez ossoria Czas edycji: 2016-06-01 o 11:10 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Witaj scrabble,

najwyraźniej ten z informacją o wygranej wylądował w spamie ...
klask i: