|
|
#151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ++Mangowy wątek:D++
Cytat:
![]() No jeśli chodzi o mnie i o mangę/anime... Ciężka sprawa. Moja wiedza ogranicza się do Kawaii + Internet, ale w nim poszukuję głównie fotek z Seimadena Niewiele widziałam. Niestety. A o ścieżkach dźwiękowych pojęcia nie mam ![]() Tylko tak sobie wzdycham i czekam na "lepsze czasy" (czyt. - dużo wolnego czasu, dużo pieniędzy i dużo mang na półce )Cytat:
Cytat:
Dużo tego? Mam pocztę w plusnecie i na onecie, ale dla wyższej idei mogę założyć nową skrzynkę o większej pojemności
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Hyhyhyhy.. ja jestem fanką mangi, anime i w ogóle- japońskich klimatów
(Mirianka- pozdrawiam Ja nadal jestem BIG FAN Arinki Tanemury i jej Full Moona ) Nałóg ten mi się zaczął .. ho hooo... za czasów Sally Czarodziejki jakiejś na Polonii 1 albo innego Kapitana Tsubasy wciągnęło mnie to jak bagno i nadal z tego wyjść nie mogę.. a i na rysowaniu mi się to odbiło ciągle manga, manga, manga ![]() Co do anime: ja dysponuję bardzo ubogim zestawem - cała seria Chobits, Serial Experiments Lain , Perfect Blue hm... może coś jeszcze, o czym zapomniałam ![]() A co do konta dużego mailowego: google ma swoje gmail, strasznie duże jakieś wiem, że moi znajomi filmy sobie przez to jakoś przesyłają
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo masz racje,ja mam konto na g-mail Dziewczyny dzięki za privy,już odpisuję
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ps Takuuuuto
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Oj taaaak... Takuto
..A FM nie obejrzałam, bonie miałam jak tzn fragmentów trochę widziałam ale średnio mi się podobało Mam dziwne wrażenie, że tak jak z Kamikaze Kaito Jeanne, tak FM skiepścili przenosząc na ekran nie ta kreska, nie ten klimat...PS. Czytał ktoś Nane? Bo ja czytałam jakoś 1-2 tomy chyba.. i kurde, fajne to jest I nie mogę dalszej części zdobyć jakby ktoś miał.. ![]()
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale je jednak uwielbiam,klimat jest fakt,trochę inny,ale ta muzyka i niektóre scenki powalają![]() kurcze,pare postów temu jest mój spis,kiedyś Nanę miałam ale teraz muszę poszukać
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Spis widziałam, ale nie wpadła mi w oczy Nana
(36h bez snu robi swoje ) jeśli byś przypadkiem znalazła... ![]() ![]() była bym BARDZO wdzięczna Możliwe, że gdybym najpierw obejrzała FM w wersji anime , to też bym wolała je od mangi.. jednak stało się jak się stało Swoją drogą, czytałaś może Mirianko najnowsze dzieło Ariny? (Shinshi Doumei Cross) (nie pamiętam czy Ci o nim wspominałam kiedyś ) Bo ja zapoznałam się z pierwszym tomem, ale.. jakoś nie trafił do mnie
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta kreska...bajka,nawet opisac nie potrafięwiesz co,widziałam tego co nieco,ale ja wiem...te postacie mi sie wydają takim mixem z poprzenich mang,troche KKJ(Haine),duzo mam wrazenie osób a'la Full Moon(Usio,Maguri,Sizumasa ,Maora)i tak jakoś srednio ale może jak więcej zobacze/przeczytam zmienie zdanie,ale nie lubię takiego "klonowania"postaci![]() zwłaszcza to widać na tym rysunku ![]() a masz moze na kompie ten tomik?? ![]() ps a co sądzis o Time Stranger Kyoko??
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho :P hehe..
watek odrazu przykul moja uwage - lubie mange,anime ..nie napisze, ze sie interesuje bo az tak to swej wiedzy nie zglebialam jak Wy (pozazdroscic)po prostu lubie:P a wszystko sie zaczelo od Czarodziejki z Ksiezyca pozniej reszta bajek z Polonii1 ..Yataman, Tchubasa i reszta ..potem pamietam troche Dragon Balla ogladalam.. i na tym sie skonczylo ![]() bo nasza telewizja dosc uboga byla w te typu bajki:p Kawaii tez kupowalam (jakbym nie mogla.. fanka nr1 Sailor Moon - hehe ) ..mam tez kilka numerow Animegaido ![]() i to wszystko chyba.. dzieki kopiowaniu postaci czarodziejek nauczylam sie sama swoje wymyslac ..gdzies mam duuzo prac z postaciami..teraz juz nie rysuje tak czesto jak kiedys.. raz na jakis czas tylko ...nad komputerem mam narysowana na scianie mala,slodka dziewczynke :P a oto ona:
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Mieć to już go chyba nie mam
ale mogę zdobyć chyba (tyle, że w wersji angielskiej ). Historia na początku jednak w miarę oryginalna- dziewczynę rodzice sprzedali (czy jakoś tak ) Jak znajdę to może zrobię drugie podejście do tego? TSK nie czytałam (sama nie wiem czemu! ) chociaż pościągałam sobie jakiś czas temu kilka rozdziałów.. (może je mam jeszcze na dysku? aj zaraz chyba poszperam w sieci i na dysku
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(niżej moja staaaraaa pracka ze ściany )
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się łaadnie uśmiechnę tez![]() ja tez poszperam z chęcią
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak macie tego więcej to dawajcie tutaj
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(o Pani
|
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zawsze to na scianie kazdy podziwiac bedzie ![]() ![]() zreszta niedlugo pokoj bedzie remontowany to sie pozegnam z moimi bazgrolami.. jakis czas temu bylam bardzo zafascynowana Egiptem.. tymi bozkami itp. przez bajke "Tutenstein" a to efekt tego ..rysunek nad lozkiem : oko Horusa:p troche rozmazany gdzie niegdzie.. wegiel rysunkowy niezbyt trwaly jest ;p |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
LnK! Kicia! Ale śliczne rysunki! Dobrze, dobrze! Chwalcie się dalej - koniecznie!!!!!
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slicznee
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
i dwa ostatnie
![]() ps. ten elfik mi niezle w kosc dal.. pamietam ! 2,5h roboty..do tego maly palec zastygl mi w jednej pozycji |
|
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówiąc o domyciu się później
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Niooo syrena jest cudna
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
o maj gad
gdzies wygrzebalam starutkie pracki, jak jeszcze tableta mialam i na digarta wsadzalam.. eh.. jak to dawno temu bylo ![]() + żuczek toczący kulke gratis (moj niegdysiejszy idol )LnK bardzo fajne pracki
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
ha!wiedziałam zeby tu jeszcze zajrzec
sliiczne prace Kicia Syringa,ja swoich nie pokazuje ide sobie spać ze swoimi kompleksami mangowymips to moze Żuczek Gnojaczek oficjalnym znakiem mango-wizażu??
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
A prosze Cie najuprzejmiej!
Trzeba go tylko zanimować, żeby toczył kuleczke i będzie już cacy logo ![]() ..i pokaz pokaz swoje pracki! Zaraz Cie kompleksow pozbawimy (albo my same sie nabawimy )
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko do Ewki.mnk smigne,bo ja to corelowy nieuk
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

Poza tym musze przyznac ze to jedno z lepszych anime jakie widzialam 
Niewiele widziałam. Niestety. A o ścieżkach dźwiękowych pojęcia nie mam 

Mam dziwne wrażenie, że tak jak z Kamikaze Kaito Jeanne, tak FM skiepścili przenosząc na ekran