![]() |
#1771 |
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Witam!
Ja także mam dzis gina, na 17.30. Zobaczymy co ona powie na to, że moje dziecko od samego początku nosi wysoko głowę ![]() Dzis ostatni dzień w pracy ![]() Jeśli chodzi o ręcznik z Ikea, ja go prałam, ale nie pamiętam z czym. Czy z kolorowymi rzeczami czy z jasniejszymi pościalami i ręcznikami? W każdym razie, nic mi nie zafarbowało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana fenoterol i isoptin biore razem, oba 4x dziennie... i mimo wszystko nadal "skutki uboczne" są... :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
witam mamuski
![]() ![]() ![]() ![]() mialam kiedys grzybicze zapalenie i tego sie nie da pomylic z niczym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie nie przekracza 120.... tylko te rece jak u parkinsona i czasem zawroty głowy :/ jakbym obuchem w łeb dostała :P Ale tu dziś cichutko... wstałam pewna że już ze 2 strony do nadrabiania i co? chyba bardzo chcecie żebyśmy z Tuszka tę prace pisać zaczęły ![]() WIĘC niech bedzie... a co mi tam ![]() Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2011-10-20 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
A dzień dobry
![]() Mam nadzieję Darusia ze już lepiej się czujesz, grypa plus ciaza plus absorbujące półtoraroczne dziecko to mieszanka wybuchowa ![]() Ja dziś marnie spałam bo królik drapał po klatce ![]() Aaaa, Ania właśnie, dobrze dziewczyny pisza z tą kupka, maleństwo nie musi robić codziennie, nawet raz w tygodniu to prawidłowo. Mój niestety miał zaparcia, więc się namęczyłam, masaż brzuszka, herbatka, czopki. Strasznie mi płakał, ale on był na sztucznym mleku. Dziś mam koleżankę więc czekam z niecierpliwością, tylko że gaz w butli mi się skończył, mam nadzieję że moja towarzyszka dnia pomoże mi ją przynieść ![]() A mój synek miał wczoraj drugi dzień kary i nie obejrzał bajki, strasznie nieszczęsliwy był, ale jestem konsekwentna i już. Ponoć szaleje w przedszkolu ile wlezie więc dlatego. Nie wiem gratulacje z okazji odejścia czopa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam nie_wiem!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
u nas noc fatalna!!
na 13 mala ma lekrza, budzila sie caly czas z krzykiem....co usnela to 10-20 minut i placz niesamowity, chyba ja gardlo boli, zachowuje sie jakby jej zeby szly, pluje sie, gryzie smoczek od butli itd.tylko ze ona poki co juz wszystkie zeby ma"confused: ehhh..... ja nadal czuje sie fatalnie....
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Ja dzisiaj tylko na chwilkę, bo robię pudełko na kosmetyki dla małego.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wczoraj przyszedł nam wózek (cieszyłam jak głupia). |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Darusia to może ten lekarz, co do Oliwci przyjdzie i Tobie cos da.
![]() |
#1780 |
Wtajemniczenie
|
Darusia: A nie mozesz wziac apapu?Czemu sie tak meczysz?
Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2011-10-20 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zadomowienie
|
ja tez oglądałam no i bez wątpienia śliczna z niej dziewczyna aż powiedzieli ze za seksowna....a ja najbardziej nie lubie tam tej Anki,taka sierota,ani to ladne ani mądre
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
fatal ja jestem antytabletkowa strasznie to po 1, a po 2 apap czy pyralgina nic mi nie daje, bralam w ciazy na zeba jak juz mi lzy lecialy i nic nie pomoglo, zreszta te tabletki na mnie nigdy nie dzialaly ja zawsze jak juz to preciwbolowy IBUM bralam, no ale tego nie mozna;/
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ja pierwszy raz odpuscilam top model bo nawet mi sie oczu dobrze otwierac nie chcialo, tz z mala na wyrku w duzym pokoju, ja w malym lezalam, ale w sobote powtorke musze obejrzec!
![]() |
#1783 |
Rozeznanie
|
Glam, Darusia
![]() nie_wiem gratuluje czopa ![]() a ta herbatke z lisci malin od skonczonego 36 tc czy od rozpoczetego? bo ja juz zaczelam 36 tc, ale na pewno nie chciala bym urodzic do polowy listopada, hm... W ogole zastaawiam sie kiedy odstawic magnez? Mam teraz tak, ze lekko zle przekrece reke, noge, zle cos uloze i od razu mnie skurcze lapia, na szczescie malutkie, ale musze uwazac ![]() Ja po porannym pedicure, bo dzis wizyta u gina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbardziej dobil mnie tekst: ''bo ja sie tym tak jaram, ze jestem taka szczupla i ladna'' ![]() Chawa fajny wozeczek ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- a my zaczynamy dzisiaj 38tc ![]() mam nadzieje, ze mlody jeszcze posiedzi z tydzien ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- laski tez tak macie, ze jak piszecie smsa czy maila to brakuje wam wizazowych ikonek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się! mnie natomiast WYBITNIE denerwuje ta Bałon.... a jak sie prosiła Rubikową, że książke doniesie to.... porażka... Jak dziewczynka z 1wszej klasy.... PORAŻKA... nie mogę na nią patrzeć... ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja musze zcekac do wtorku by Wam moj pokazac.... bo jeszcze trwa wielka walka ![]() w końcu zamieścili troche planu na kolejne 2 zjazdy.... z racji ze ostatnią sobote odpuściłam, musze być w szkole 05.11!!! tak więc gadam z małą żeby po 07.11 wyszła ![]() Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2011-10-20 o 09:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ale u nas dzisiaj paskudna pogoda szaro buro wogóle do ![]() nie wyspałam sie co prawda wstałam o 9:30 ale spałam najpierw do 3:40 bo mnie bóle jakieś wzieły brzuch twardniał a jak przeszło to mały sie obudził i zaczoł mnie lać a później jeszcze czkawke miał i sie rzucał po brzuchu i zasnełam dopiero o 6:30......kurcze swoją droga mógł by sie mały dzisiaj urodzić bo mój doktorek dyżur w szpitalu ma ![]() ale sie wczoraj spłakałam myślałam, że urodze wczoraj (dowiedziałam sie co gnębiło tż)...... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fakt,że w ikei wszytskko jest niewymiarowe-czy to kołdra czy meble czy co innego... my mamy kołdrę z ikei i ubieramy ją w poszewke nie kupiona w ikei i jest ok ![]() ten ręcznik zielony to bym uprała w 60 stopniach,ale w jakiej temp prała Tuszka nie wiem-poczekam na odp a w jakim miesiącu urodziłaś?tzn latem czy zimą?
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jak dla mnie to tez by mogl sie juz urodzic, bo co raz ciezej, ale musze zalatwic to cala papierkologie w dziekanacie i do czwartku mi sie zejdzie na pewno, wiec lepiej, zeby jeszcze posiedzial... |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny mam idiotyczne pytane dot tego czopa. Zauważa się go na wkładce/bieliźnie czy podczas siku czy jak? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale dzis spokojnie tu. Myslalam, ze jak pogoda brzydka to bede miec do nadrobienia kilka stron ![]() Ja sie w nocy wyspalam, w sumie to bym mogla jeszcze pospac ![]() Teraz jak zagladam tu po kazdej nocy to licze sie z tym, ze bedzie napisane, ze ktoras pojechala na porodowke hehe ![]() No mi zostalo 18 dni i tak mysle, ze w tym tygodniu juz moge rodzic. ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1791 |
Zadomowienie
|
Witajcie z rana
![]() Ja nawet miałam przespaną noc ![]() ![]() ![]() ![]() I chyba jej pomogła woda koperkowa bo około 8 zrobiła kupkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
basiula czyli cos powaznego? ehhhhhh;/
czop jak odpada na raz to jest pdobno nie do nie zauwazenie bo jest to duza kulka sluzu z krwią, mi to odlazilo jak paznokcie takie codziennie przez 2 tygodnie wiec jakby to zebrac wszystko to faktycznie by taka kulka wyszla. chawa fajna fura
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki.
kurcze już czopy odpadają super niedługo będziemy się sypać. Ciekawe która pierwsza. Aniu super że już z małą wszystko dobrze najada się Twoim mlekiem i zrobiła kupkę. Ja właśnie dokładam do torby do szpitala rzeczy ale jeszcze parę muszę kupić. Idę trochę poleżeć.
#1794 | |||
Raczkowanie
|
Witam
![]() nie wiem wow mówisz, ze już czop Ci odszedł - no to lada chwila mozemy mieć kolejnego dzieciaczka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
ehhh Darusia niby wszystko wyjaśnione już....ogólnie o zazdrość chodziło.....nieświadomie sprawiałam mężowi ból i to wielki
![]() dziewczyny pomocy w niedziele mamy rocznice ślubu pierwszą a ja niemam pomysłu ani na prezent ani na jakąś niespodzianke..........my ślałam o jakimś wypadzie romantiko-egzotkiko ale w moim stanie to odpada bo niewiadomo czy dotrzymam do niedzieli i wogóle boje sie już tak dalej jechac gdzieś.....
#1796 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ależ dzisiaj paskudna pogoda, szaro, zimno i deszcz kropi brrrrrr Aż się cieszę, że nie muszę wychodzić z domku dzisiaj ![]() Noc miałam tragiczną. A to siusiu mi się chciało, a to brzuch coś mnie pobolewał, a to za gorąco pod kołdrą, a to po chwili za zimno, a to pies się kręcił zamiast grzecznie spać w nogach, a to mama chrapnęła... ![]() Życzę zdrówka chorującym i powodzenia na dzisiejszych wizytach ![]() Idę jeszcze poleżę pod kołderką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |||||
Raczkowanie
|
Witajcie,
Cytat:
![]() Uprałam go w 55 st., ta chusteczka wyłapująca kolor była cała zieloniutka, widocznie nie dała już rady pochłonąć więcej barwnika. Chyba jeszcze raz upiorę ten ręcznik, bo wolałabym by mały nie dostał wysypki od durnego barwnika. Ale wszytskie białe prześcieradła i drugi ręcznik mają piękną zielonkawą poświatę. Ale przeżyję to jakoś ![]() Na kołdrach dziecięcych w Ikea jest napisane, by stosować dopiero po 1. r.ż. ale to pewnie ze względu na bezpieczeństwo i w razie (tfu tfu) jakiegoś wypadku, by Ikea była zabezpieczona. Niestety tych przyborników na pieluchy nie widziałam. Cytat:
![]() A co do tępaka, to moja 16letnia siostra zalewa mnie taką masą pytań, że czasami czuje się 'niedoinformowana' np. Czy pieniądze w Mennicy drukuje się codziennie? Dziecko będzie mnie kochało miłością bezwarunkową, ale chciałabym mu móc pomóc, gdy będzie odrabiał lekcje w liceum, program podstawówki jakoś jeszcze ogarniam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Któraś pytała od którego tyg. te liście malin. Wg mnie skoro od 36 tyg, to od początku tego tygodnia, a nie od zakończenia. Bo tak to położna, by mi powiedziała, że po 36. tyg. Przed chwilką był kurier i przywiózł mi kaloszki z wygranej licytacji ![]() ![]() Miłego dnia! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Biedne
![]() co do wiesiołka, słyszałam, że lepiej z nim uważać, więc osobiście się nie porywam no chyba, że wcześniej lekarz zapytać. A iiiiiiii wczoraj mi kumpela mówiła, że to badanie na GBS to wiarygodniejsze jak wykonane z obydwu dziur... co człek to opinia... Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2011-10-21 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Są jakieś masaże antykolkowe, które wykonuje się przy przewijaniu - próbowałaś? Cytat:
Zapomniałam pogratulować: - wózka - czopa - wizyt, zatem gratuluję ![]() Darusia i inne chorowitki - 3majcie się! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.