Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 16:13   #1771
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Sofcia cieszę się że już lepiej i widzę że i lepsze nastawienie masz .... i oczywiście że JULCIA Ci wynagrodzi!!!!!
W sumie już wynagradza. Całe szczęście, że to takie spokojne dziecko, bo inaczej pewnie bym gorzej to wszystko znosiła nie mogąc w pełni się nią zaopiekować.

Jutro mam pierwszą wizytę położnej. Spiszę sobie pytania na kartce chyba Musi rozwiać kilka moich wątpliwości

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:19   #1772
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

SOfcia tak najlepiej pisz na kartce bo później o połowie zapomnisz!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:35   #1773
karota11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

U mnie właśnie to spowodowało, że moja córka umarła w 22 tygodniu ciąży. Też lekarze nie zalecali żadnych badań ja za komplet TSH, ft3, ft4 płaciłam chyba około 50zł

a pamiętasz jakie miałaś to TSH? bo ja miałam robioe równo rok temu i miałam 2,31 ;/
karota11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:38   #1774
katka_19
Wtajemniczenie

Karota warto tez zrobić od razu badanie na zapalenie tarczycy, bo czesto wyniki wychodza ok, a zaczyna tworzyć się zapalenie, które jest powodem poronień.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 17:14   #1775
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
a pamiętasz jakie miałaś to TSH? bo ja miałam robioe równo rok temu i miałam 2,31 ;/
Wiesz co, w lipcu miałam 2,5. Wtedy niby było w normie, ale mój lekarz znajomy stwierdził, że to za dużo i teraz zrobiłam znowu badanie i mi wyszło 7. Podobno powinno być w granicach 1-1,5, tym bardziej jak się starasz. Ale to znowu zależy na jakiego lekarza trafisz, bo większość uznaje, ze do 4 to niby norma :/

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Karota warto tez zrobić od razu badanie na zapalenie tarczycy, bo czesto wyniki wychodza ok, a zaczyna tworzyć się zapalenie, które jest powodem poronień.
Ja robiłam od razu z tarczycą CRP i na tej postawie lekarz stwierdził, że zapalenia nie mam.

A jeszcze Ci karota powiem, że jakby mnie znajomy lekarz nie namówił do badań, to też bym nie robiła, bo ginowie odradzali, że niby pierwszy raz się może zdarzyć. Zrobiłam badania już dla swojego świętego spokoju i jednak coś wykazały. Ale nie wystrasz się, może u Ciebie to rzeczywiście był przypadek i następnym razem się uda

Edytowane przez Maga83
Czas edycji: 2012-01-23 o 17:18
Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 17:26   #1776
karota11
Zadomowienie

kurcze troche to skomplikowane ;/ wiecie dziewczyny, ja już sama nie wiem chyba narazie nie robię, nie chcę się stresować, fakt są dwie teoriw można zapobiec kolejnemu # robiąc badania już na tym etapie, ale sama nic nie wyczytam z badań a tylko będę sie stresować, a ja to narazie tej zasady, ze wiara czyni cuda....
Stary 2012-01-23, 17:50   #1777
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
mi tez sie podoba I co wazne Tz rowniez MY czesto tak mielismy od poczatku-no pomijajac nasz kryzys jakis czas po #....ale dalismy rade....kazde z nas sie pogubilo,ale odnalezlismy sie

Ciesze sie ,ze wszystko u Was w porzadku

Cytat:
.... a jutro ten nieszczęsny dzień w którym się dowiedziałam że moje dziecko nie żyje !!!
Jestesmy z Toba robaczku......

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Uffffffffffffff....

Hmmm... Muszę zadowalać się Paracetamolem, jem na umór i wtedy mogę powiedzieć, że jest lepiej - ale uwaga! Dzisiaj wylazłam z koszuli nocnej, ubrałam się jak człowiek i umalowałam!!!! To już krok do przodu

Z dnia na dzien bedzie coraz lepiej dzielna jestes Malenka

Cytat:
Jutro mam pierwszą wizytę położnej. Spiszę sobie pytania na kartce chyba Musi rozwiać kilka moich wątpliwości
Pisz pisz.. Pozniej ja sie bede Pytac Ciebie hihihi

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
kurcze troche to skomplikowane ;/ wiecie dziewczyny, ja już sama nie wiem chyba narazie nie robię, nie chcę się stresować, fakt są dwie teoriw można zapobiec kolejnemu # robiąc badania już na tym etapie, ale sama nic nie wyczytam z badań a tylko będę sie stresować, a ja to narazie tej zasady, ze wiara czyni cuda....
Ja nie zdazylam zrobic badan, ale zmienilam gina ... z ktorym sie lepiej dogaduje Moze podswiadomie szukalam winnego, nie wiem.... Ale na dobre mi to wyszlo
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 18:07   #1778
estre
Zakorzenienie

Cytat:
nie narzekam chociaż ostatnio tak przeglądnęłam to chodze do niego od lipca i dalej cisza..... a jutro ten nieszczęsny dzień w którym się dowiedziałam że moje dziecko nie żyje dokładnie jutro minie rok....26 miałam zabieg a teraz 26 mam wizytę u gina i mam nadzieję że ten dzień będzie dla mnie szczęśliwy!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Panika uwielbiam Cię normalnie!!!!

Cytat:
Panika u mnie nie ma normalnego gina na NFZ!! wolę iść i zapłacić i byc przyjęta jak człowiek a na NFZ ile razy miałam cytologię robioną to do tej pory wyników nie znam i zawsze dla ginki było WSZYSTKO WPORZĄDKU!!

a na Twoim miejscu to też bym poszła zobaczyć co inny powie!!
Ja chyba też będę szukać nowego gina.
Przyplątało mi się zapalenie przydatków i cierpię katusze.
Dziś poszłam do ginki, masakra, niedelikatna, niesympatyczna.
Wyszłam z gabinetu zapłakana i tyle.
Ciężko znaleźć kogokolwiek sensownego na NFZ
Stary 2012-01-23, 18:16   #1779
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym jednak zrobiła te badania chociaż tarczycowe bo później będziesz sobie pluła w brodę!! a wyniki jak będziesz miała to się zgłoś do Nas cos doradzimy chociaż nie jesteśmy lekarzami....a ja powiem Ci tak po # zrobiłam te tarczycowe badania...i pierwsze TSH w tedy miałam 2,9...po kilku miesiącach zmieniłam gina i ten znów kazał mi zrobić więc zrobiłam i miałam 1,43 ale za to FT3 mi podskoczyło o 1!! No i poszłam do endo która zobaczyła te wyniki powiedziałam jej że # i że się staram i jakoś ciężko mi to idzie i odrazu przepisała mi leki na tarczyce!! Teraz zrobiłam tsh w grudniu i mam 1,0 i jeszcze mi spadło i teraz mam rewelacyjne wszystko.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 18:37   #1780
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć
Jestem Ania, 26 lat
# 07.01.2012 samoistne, w 6tc, 12tc
Jestem przed Iwszą @
Mam zielone światło od ginekologa i dylemat, czy zacząć starania przed @ czy lepiej poczekać i po @
witaj, ja poroniłam pierwszy raz w czerwcu. nie robiłam badań, później w listopadzie poroniłam ponownie. teraz już robię wszystkie możliwe badania.

sofciu cieszę, się trzymasz się dzielnie.
magda cieszę się, że w szkole ok. ciśnij swoich uczniów, teraz bez informatyki ani rusz.

ogólnie dziewczyny powiem wam, że powoli zaczynam się łamać. ostatnie miesiące żyłam jak w amoku, starałam się udawać, że się nic nie stało... a teraz wraca to do mnie ze zdwojoną siłą.
Stary 2012-01-23, 19:07   #1781
karota11
Zadomowienie

narazie o tym nie myślę, mam tyle stresu z ta moją pracą, ze wymiękam A nie chcę dodatkowo się załamywac, ze moje obumarcie moze być spowodowane chorobą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 19:16   #1782
Maga83
Zakorzenienie

BERBIE kochana brak mi słów, żeby powiedzieć coś więcej, smutno mi, że się męczysz

Stary 2012-01-23, 19:21   #1783
Nita6
Zakorzenienie

Hejo

dzisiaj w przedszkolu dzień babci i dziadka

piękne występy , Sylwia przespała w wózku , Nicola pięknie mówiła i tańczyła

Karota - nie planowaliśmy , stało się , teraz niczego nie żałuję , trochę stresu bylo ale każda ciąża po # jest wielkim stresem do końca,
dzisiaj cieszę się uśmiechem malucha

Sylwia już kokosi w łózeczku , Nicola jeszcze kakao pije - zaraz kąpiel , bajeczka i do spania .

Jutro z Nicolą dentysta - wrr , okropieństwo

Amilcia ?? dzieje się coś ?

INUTIL , BACHA ? Jak maluchy ???

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Berbie -
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 19:23   #1784
Maga83
Zakorzenienie

Lucy masz jakieś wiadomości od Inutil? Kiedy wychodzi ze szpitala? Jak mały?

Stary 2012-01-23, 19:33   #1785
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
pomijajac nasz kryzys jakis czas po #....ale dalismy rade....kazde z nas sie pogubilo,ale odnalezlismy sie

widocznie był ten kryzys potrzebny, by zrozumieć jak ważni dla siebie jesteście
Cytat:

Ja już po pracy, nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość

Weekend miałam dość spokojny, głównie spędziłam go na wyszukiwaniu dodatków do mieszkania. KUpiłam firany, dywanik do sypialni, obrus na stół do jadalni etc....
gdzie kupowałaś? na allegro? pochwal się
a jak sukienka? zwęża się?
Cytat:
a jutro ten nieszczęsny dzień w którym się dowiedziałam że moje dziecko nie żyje dokładnie jutro minie rok....26 miałam zabieg a teraz 26 mam wizytę u gina i mam nadzieję że ten dzień będzie dla mnie szczęśliwy!!!!!!!
Agatko, przytulam mocno Musisz jakoś przeżyć ten jutrzejszy dzień...
Czasami życie nas zaskakuje.... Przypomnij sobie Inutil...Dzień porodu miała wyznaczony w rocznicę # To dopiero zrządzenie losu. Może i u Ciebie coś się jutro zdarzy?
Cytat:

Agatko u mnie wczoraj były 3 miesiące od # a za miesiąc mała już by była z nami... Kochana aby był szczęśliwy
O masz Ci los Również mocno przytulam
Tak mi przykro z tego powodu Tym bardziej, że między nami był tylko tydzień różnicy.... Bardzo przeżyłam Twoją stratę....

Cytat:
U mnie właśnie to spowodowało, że moja córka umarła w 22 tygodniu ciąży.
Cytat:

A jeszcze Ci karota ginowie odradzali, że niby pierwszy raz się może zdarzyć. Zrobiłam badania już dla swojego świętego spokoju i jednak coś wykazały.
brak mi słów na takich lekarzy!!!!! co się mogło zdarzyć?!! czy oni są normalni?! zdarzyć to się mogło poronienie samoistne na początku ciąży.... Ale Ty byłaś już w połowie!!
Banda kretynów!
Cytat:
ale uwaga! Dzisiaj wylazłam z koszuli nocnej, ubrałam się jak człowiek i umalowałam!!!! To już krok do przodu
no i extra!! Od razu lepiej, co?
Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

a co z inutil wyszła ze szpitala???
Tak, Inutilek jest już w domku. Dzisiaj wyszli
Wciąż dochodzi do siebie, odezwie się jak nabierze troszkę sił

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
piękne występy , Sylwia przespała w wózku , Nicola pięknie mówiła i tańczyła
dla Małej Artystki

No właśnie, co tam u Amilci? Amilcia, jak się czujesz?!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 19:47   #1786
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Banda kretynów!
Dokładnie i teraz każdego dnia dziękuję Bogu, że mnie namówił ten znajomy do badań, bo przecież bez tabletek prawdopodobnie by się to powtórzyło

Cytat:
to teraz czekamy aż nabierze sił i się do nas odezwie

Stary 2012-01-23, 20:06   #1787
zebrawpaski
Zakorzenienie

inutilku- pozdrawiam - jeśli podczytujesz

BERBIE- tule Cię mocno

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 20:21   #1788
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

witajcie
Karotka, my tutaj chyba najlepiej wiemy co teraz przezywasz. mozesz tu sie podzielic swoimi rozterkami, watpliwosciami, sprobujemy Ci pomoc
moj Tz wczoraj zapytal kiedy bedziemy sie starac o fasolke - bylam bardzo pozytywnie zaskoczona oczywscie powiedzialam mu ze najpierw musze odwiedzic gina czy wszystko w porzadku, jutro do endo a w czwarek na usg piersi (mam torbielki na jednej piersi wiec corocznie robie kontrole) a jesli bedzie oki to najpredzeje pewnie w marcu chyba ze pojdziemy na zywiol

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

super ze w pracy bylo dzis ok

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Karotka, ja robilam tsh, ft3, ft4, przeciwciala anttarczycowe, przeciwjadrowe, antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia - te przeciwciala powinno sie wykonac jak najszybciej po #...to robilam na wlasne reke i z wlasnej kieszeni, internistka wypisala skierowanie na morfologie z rozmazem, posiew moczu, ogolny mocz, zelazo, b12, kwas foliowy, wit D, i jeszcze bodajze kilka ktorych w tym momencie nie pamietam ....
zrobilam to tylko dla siebie i przyszlego dzidziusia zebym nie miala potem wyrzutow sumienia ze nic nie robilam w kierunku aby zapobiec ew #

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 21:15   #1789
karota11
Zadomowienie

Wiem właśnie, ze to dla dobra maluszka lepiej zrobić te badania, tylko ja sie teo tak strasznie wszystkiego boję.

A swoją drogą to ciekawe dlaczego mój ginek nie dął mi ani jednego skierowania?
Płacę mu za kazda wizytę, więc nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 21:26   #1790
BERBIE
Zakorzenienie

często jest tak, że lekarze nie widzą potrzeby robienia badań. dla nich mieścimy się w statystykach, a gdy dochodzi do kolejnej tragedii to wielce zdziwieni są.
Stary 2012-01-23, 21:50   #1791
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
często jest tak, że lekarze nie widzą potrzeby robienia badań. dla nich mieścimy się w statystykach, a gdy dochodzi do kolejnej tragedii to wielce zdziwieni są.
karota jest dokładnie tak, jak pisze BERBIE. Już nawet nie chodzi o te skierowanie, ale mogli by chociaż podpowiedzieć jakie badania warto zrobić. Dla nich jesteśmy tylko statystycznym przypadkiem, to się zdarza, a raz to nic takiego, badania robi się niby dopiero jak się zdarzy drugi raz

Stary 2012-01-23, 22:15   #1792
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po pracy, nie było tak źle, ale trochę ciężko z niektórymi klasami, bo na niektórych lekcjach z informatyki nic nie robili, a ja teraz nagle nie wiadomo co od nich chcę, bo już im dzisiaj zadania na lekcjach robiłam. I teraz jestem tą złą hihihi.
MAGA! Super ze pierrwszy dzien z głowy! klask i: Ja tez dzisiaj byłam ta zła! i mam wrażenie ze te dzieci to ostatnio wogole coraz dziksze i bezczelniejsze!

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

ja z racji mojej histerycznej natury najchętniej bym zamieszkała w gabinecie
: hahaha::h ahaha::ha haha:

Cytat:
Powiem Ci, że lepiej.
Dzisiaj wylazłam z koszuli nocnej, ubrałam się jak człowiek i umalowałam!!!! To już krok do przodu
SOFCIA! dobrze ze choc troche lepiej z (.) (.) I za makijaż klask i:

Cytat:
Napisane przez estre Pokaż wiadomość

Przyplątało mi się zapalenie przydatków i cierpię katusze.
Dziś poszłam do ginki, masakra, niedelikatna, niesympatyczna.
Wyszłam z gabinetu zapłakana i tyle.
Ciężko znaleźć kogokolwiek sensownego na NFZ
Oj bidulko!

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ogólnie dziewczyny powiem wam, że powoli zaczynam się łamać. ostatnie miesiące żyłam jak w amoku, starałam się udawać, że się nic nie stało... a teraz wraca to do mnie ze zdwojoną siłą.
: cmok:BERBIE! pamiętaj ze jestesmy i służymy pomoca!!!!!!!!!!!

Cytat:

Wciąż dochodzi do siebie, odezwie się jak nabierze troszkę sił

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 22:16   #1793
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
karota jest dokładnie tak, jak pisze BERBIE. Już nawet nie chodzi o te skierowanie, ale mogli by chociaż podpowiedzieć jakie badania warto zrobić. Dla nich jesteśmy tylko statystycznym przypadkiem, to się zdarza, a raz to nic takiego, badania robi się niby dopiero jak się zdarzy drugi raz
dokladnie, nawet nie pomysla jak kobiete uspokoic - wystarczy skierowac na podstawowe badania wkoncu placimy skladki. Ja pewnie wydalam cos ok 500zl spokojnie

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 22:21   #1794
maksikola
Wtajemniczenie

kunegunda jak Ci idzie zrzucanie kilogramów?

Lucy pytałaś jakich kosmetyków używamy dla maluszków - już kiedyś pisalam, że używam oilatum lub oillan. Mam Emulsję natłuszczającą do kąpieli, szampon, krem ochronno-pielęgnacyjny do twarzy i ciała. Mały nie ma dzięki temu suchej skóry, mam pewność że go nie uczulą te kosmetyki. Kiedyś kupiłam oliwkę z johnsona pisze "łagodna" a okazało się że Kacperek i Maksiu zesypany po niej
Może moje dzieci mają skórę wrażliwą ale te kosmetyki sprawdzają się najlepiej.
Oliwka Bambino też jest dobra bo ich nie sypie.
Starszego do dziś muszę kąpać w mydełku z Oillan-u bo inaczej cała noc się drapie.

Opinie krąża, że te kosmetyki przyzwyczają skórę - się okaże. Każda skóra jest inna.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 22:46   #1795
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
kunegunda jak Ci idzie zrzucanie kilogramów?

.
Maksikolka, masakra zamiast jesc mniej i chudnac to ja pozeran tyle ze hej nie wiem czy to przez zime czy przez cos innego, echhhhhh...nie warzylam sie ostatnio... musze sie wkonu wziasc za siebie, chyba pierwsze bedzie ustalenie godziny ostatniego posilku, bo u mnie to roznie bywa...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-01-23, 22:47   #1796
zebrawpaski
Zakorzenienie

na te kosmetyki to chyba nie ma reguły- synek znajomych miał mega wysypkę po najwyklejszym Bambino

zmykam, miłych snów

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 22:53   #1797
katka_19
Wtajemniczenie

Ajć ale się na wieczór do dupki czuję, masakra jakaś wrrr:/
Coś nie dam rady zalogować się na allegro, więc nie pokażę Wam dzisiaj co pozamiawiałam do domku odebrałam dziś moją sukieneczkę nad którą tak wzdychałam,heh

No i był ksiądz po kolędzie, ale przystojniak...i co takich pcha do seminarium

A teraz biorę się za robienie ofertek wakacyjnych dla Klientów, bo obiecałam koledze z pracy, że się tym zajmę mimo, że jestem na zwolnieniu

Edytowane przez katka_19
Czas edycji: 2012-01-23 o 23:04
katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:48   #1798
karota11
Zadomowienie

Dziewczyny a mam takie jeszcze pytanie, jak ten temat można sobie ustawić, np. jest tu jakieś "ulubione", bo ja nie mogę się połapać i za każdym razem szukam tego tematu, a chciałabym to troszkę skrócić,
Stary 2012-01-24, 07:30   #1799
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a mam takie jeszcze pytanie, jak ten temat można sobie ustawić, np. jest tu jakieś "ulubione", bo ja nie mogę się połapać i za każdym razem szukam tego tematu, a chciałabym to troszkę skrócić,
wejdz w ustawienia. jak na nie klikniesz to bedziesz miala wszystkie wątki na których napisałas

a tak w ogole Witam przykro ze w takich okolicznosciach musimy sie poznawac

Dziewczyny wczoraj mialam zalatany dzien. tyle do zalatwienia tak sie cieszylamz emnie nieboli brzuch ani nic ale za to nadrobilo popoludniu masakra.

krzyz i w ogole kregoslup to mnie bolal tak z enospa nie pomagała.

A dzis jak oddawałam pierwszy mocz z nocy bolała mnie starsznie prawa nerka. Polozylam sie przeszlo, a potem przy drugim razie bolała lewa ale juz mniej....
czy to od tych kamieni?

do gina ide dopiero za tydzien we wtorek
ostatnio nie mam weny do pisania.... wiecznie cos sie pieprzy...... m.in tz rozwalił auto w piatek i znowu kasa pojdzie
Dobrze ze chociaz miedzy nami jest ok....... narazie (po tamtej klutni) jest super odpukac

W sobote jedziemy an weekend do tesciow mamy impreze rodzinną (w duzym gronie bo duza rodzina) w lokalu i ja neiwiem w co sie ubiore a z drugiej strony jak bym chciala sobie kupic ciązowe spodnie to zadne mi sie niepdoobają

Wiec kupilam gume szeroką i szysje do spodni .. Mam 4 pary ulubione i mam zamair chodzic w nich poki sie w nie mieszcze (pomijajac brzuch)

zdj kuchni zrobiłam oto ona,tzn chodzi o meble bo keidys pytalyscie jakie kupiłam(mam mała kuchnie wiec zestaw nie mogł byc duzy, po jednej str sa te meble po drigiej tylko zlew kuchenka i lodowka i to cała kuchnia z drugiej str tez zdj zrobie ale musi byc jasny dzien bo ciemne wyszło(wtedy keidy robilam bylo pochmurno i padał snieg)

a tak pozatym to ciągle gdzies tam srodku boje sie ...... I mysle czy wszytsko ok.......
mam stetoskop kiedy moge uslyszec serduszko przy pomocy tego urządzenia???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01175.jpg (60,6 KB, 27 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:42   #1800
karota11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
wejdz w ustawienia. jak na nie klikniesz to bedziesz miala wszystkie wątki na których napisałas

a tak w ogole Witam przykro ze w takich okolicznosciach musimy sie poznawac

Dziewczyny wczoraj mialam zalatany dzien. tyle do zalatwienia tak sie cieszylamz emnie nieboli brzuch ani nic ale za to nadrobilo popoludniu masakra.

krzyz i w ogole kregoslup to mnie bolal tak z enospa nie pomagała.

A dzis jak oddawałam pierwszy mocz z nocy bolała mnie starsznie prawa nerka. Polozylam sie przeszlo, a potem przy drugim razie bolała lewa ale juz mniej....
czy to od tych kamieni?

do gina ide dopiero za tydzien we wtorek
ostatnio nie mam weny do pisania.... wiecznie cos sie pieprzy...... m.in tz rozwalił auto w piatek i znowu kasa pojdzie
Dobrze ze chociaz miedzy nami jest ok....... narazie (po tamtej klutni) jest super odpukac

W sobote jedziemy an weekend do tesciow mamy impreze rodzinną (w duzym gronie bo duza rodzina) w lokalu i ja neiwiem w co sie ubiore a z drugiej strony jak bym chciala sobie kupic ciązowe spodnie to zadne mi sie niepdoobają

Wiec kupilam gume szeroką i szysje do spodni .. Mam 4 pary ulubione i mam zamair chodzic w nich poki sie w nie mieszcze (pomijajac brzuch)

zdj kuchni zrobiłam oto ona,tzn chodzi o meble bo keidys pytalyscie jakie kupiłam(mam mała kuchnie wiec zestaw nie mogł byc duzy, po jednej str sa te meble po drigiej tylko zlew kuchenka i lodowka i to cała kuchnia z drugiej str tez zdj zrobie ale musi byc jasny dzien bo ciemne wyszło(wtedy keidy robilam bylo pochmurno i padał snieg)

a tak pozatym to ciągle gdzies tam srodku boje sie ...... I mysle czy wszytsko ok.......
mam stetoskop kiedy moge uslyszec serduszko przy pomocy tego urządzenia???

Kuchnia

Kochana a mogę się Ciebie podpytać o starania, kiedy zaczełaś po # i jak to było z Twoim aniołkiem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości