|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Jutro mam pierwszą wizytę położnej. Spiszę sobie pytania na kartce chyba Musi rozwiać kilka moich wątpliwości
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
SOfcia tak najlepiej pisz na kartce bo później o połowie zapomnisz!!
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Karota warto tez zrobić od razu badanie na zapalenie tarczycy, bo czesto wyniki wychodza ok, a zaczyna tworzyć się zapalenie, które jest powodem poronień.
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze Ci karota powiem, że jakby mnie znajomy lekarz nie namówił do badań, to też bym nie robiła, bo ginowie odradzali, że niby pierwszy raz się może zdarzyć. Zrobiłam badania już dla swojego świętego spokoju i jednak coś wykazały. Ale nie wystrasz się, może u Ciebie to rzeczywiście był przypadek i następnym razem się uda
Edytowane przez Maga83 Czas edycji: 2012-01-23 o 17:18 |
||
|
|
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
kurcze troche to skomplikowane ;/ wiecie dziewczyny, ja już sama nie wiem
chyba narazie nie robię, nie chcę się stresować, fakt są dwie teoriw można zapobiec kolejnemu # robiąc badania już na tym etapie, ale sama nic nie wyczytam z badań a tylko będę sie stresować, a ja to narazie tej zasady, ze wiara czyni cuda....
|
|
|
|
#1777 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przyplątało mi się zapalenie przydatków i cierpię katusze. Dziś poszłam do ginki, masakra, niedelikatna, niesympatyczna. Wyszłam z gabinetu zapłakana i tyle. Ciężko znaleźć kogokolwiek sensownego na NFZ
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sofciu cieszę, się trzymasz się dzielnie. magda cieszę się, że w szkole ok. ciśnij swoich uczniów, teraz bez informatyki ani rusz. ogólnie dziewczyny powiem wam, że powoli zaczynam się łamać. ostatnie miesiące żyłam jak w amoku, starałam się udawać, że się nic nie stało... a teraz wraca to do mnie ze zdwojoną siłą.
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
narazie o tym nie myślę, mam tyle stresu z ta moją pracą, ze wymiękam
A nie chcę dodatkowo się załamywac, ze moje obumarcie moze być spowodowane chorobą
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
BERBIE kochana
brak mi słów, żeby powiedzieć coś więcej, smutno mi, że się męczysz
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
dzisiaj w przedszkolu dzień babci i dziadka piękne występy , Sylwia przespała w wózku , Nicola pięknie mówiła i tańczyła Karota - nie planowaliśmy , stało się , teraz niczego nie żałuję , trochę stresu bylo ale każda ciąża po # jest wielkim stresem do końca, dzisiaj cieszę się uśmiechem malucha Sylwia już kokosi w łózeczku , Nicola jeszcze kakao pije - zaraz kąpiel , bajeczka i do spania . Jutro z Nicolą dentysta - wrr , okropieństwo Amilcia ?? dzieje się coś ? INUTIL , BACHA ? Jak maluchy ??? ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Berbie - |
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy masz jakieś wiadomości od Inutil? Kiedy wychodzi ze szpitala? Jak mały?
|
#1785 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pochwal się ![]() a jak sukienka? zwęża się? ![]() Cytat:
Musisz jakoś przeżyć ten jutrzejszy dzień...![]() ![]() Czasami życie nas zaskakuje.... Przypomnij sobie Inutil...Dzień porodu miała wyznaczony w rocznicę # To dopiero zrządzenie losu. Może i u Ciebie coś się jutro zdarzy?Cytat:
Również mocno przytulam ![]() Tak mi przykro z tego powodu Tym bardziej, że między nami był tylko tydzień różnicy.... Bardzo przeżyłam Twoją stratę....![]() Cytat:
Cytat:
Banda kretynów! ![]() Cytat:
Od razu lepiej, co?![]() Tak, Inutilek jest już w domku. Dzisiaj wyszli Wciąż dochodzi do siebie, odezwie się jak nabierze troszkę sił ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
dla Małej Artystki ![]() No właśnie, co tam u Amilci? Amilcia, jak się czujesz?!! |
||||||||
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie i teraz każdego dnia dziękuję Bogu, że mnie namówił ten znajomy do badań, bo przecież bez tabletek prawdopodobnie by się to powtórzyło
![]()
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
inutilku- pozdrawiam - jeśli podczytujesz
![]() BERBIE- tule Cię mocno
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
moj Tz wczoraj zapytal kiedy bedziemy sie starac o fasolke - bylam bardzo pozytywnie zaskoczona ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- super ze w pracy bylo dzis ok ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Karotka, ja robilam tsh, ft3, ft4, przeciwciala anttarczycowe, przeciwjadrowe, antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia - te przeciwciala powinno sie wykonac jak najszybciej po #...to robilam na wlasne reke i z wlasnej kieszeni, internistka wypisala skierowanie na morfologie z rozmazem, posiew moczu, ogolny mocz, zelazo, b12, kwas foliowy, wit D, i jeszcze bodajze kilka ktorych w tym momencie nie pamietam .... zrobilam to tylko dla siebie i przyszlego dzidziusia zebym nie miala potem wyrzutow sumienia ze nic nie robilam w kierunku aby zapobiec ew #
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Wiem właśnie, ze to dla dobra maluszka lepiej zrobić te badania, tylko ja sie teo tak strasznie wszystkiego boję.
A swoją drogą to ciekawe dlaczego mój ginek nie dął mi ani jednego skierowania? Płacę mu za kazda wizytę, więc nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ;/ |
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
często jest tak, że lekarze nie widzą potrzeby robienia badań. dla nich mieścimy się w statystykach, a gdy dochodzi do kolejnej tragedii to wielce zdziwieni są.
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1792 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Ja tez dzisiaj byłam ta zła! i mam wrażenie ze te dzieci to ostatnio wogole coraz dziksze i bezczelniejsze!Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#1793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
kunegunda jak Ci idzie zrzucanie kilogramów?
Lucy pytałaś jakich kosmetyków używamy dla maluszków - już kiedyś pisalam, że używam oilatum lub oillan. Mam Emulsję natłuszczającą do kąpieli, szampon, krem ochronno-pielęgnacyjny do twarzy i ciała. Mały nie ma dzięki temu suchej skóry, mam pewność że go nie uczulą te kosmetyki. Kiedyś kupiłam oliwkę z johnsona pisze "łagodna" a okazało się że Kacperek i Maksiu zesypany po niej Może moje dzieci mają skórę wrażliwą ale te kosmetyki sprawdzają się najlepiej.Oliwka Bambino też jest dobra bo ich nie sypie. Starszego do dziś muszę kąpać w mydełku z Oillan-u bo inaczej cała noc się drapie. Opinie krąża, że te kosmetyki przyzwyczają skórę - się okaże. Każda skóra jest inna.
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Maksikolka, masakra zamiast jesc mniej i chudnac to ja pozeran tyle ze hej
nie wiem czy to przez zime czy przez cos innego, echhhhhh...nie warzylam sie ostatnio... musze sie wkonu wziasc za siebie, chyba pierwsze bedzie ustalenie godziny ostatniego posilku, bo u mnie to roznie bywa...
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
na te kosmetyki to chyba nie ma reguły- synek znajomych miał mega wysypkę po najwyklejszym Bambino
zmykam, miłych snów
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajć ale się na wieczór do dupki czuję, masakra jakaś wrrr:/
Coś nie dam rady zalogować się na allegro, więc nie pokażę Wam dzisiaj co pozamiawiałam do domku odebrałam dziś moją sukieneczkę nad którą tak wzdychałam,heh![]() No i był ksiądz po kolędzie, ale przystojniak...i co takich pcha do seminarium ![]() A teraz biorę się za robienie ofertek wakacyjnych dla Klientów, bo obiecałam koledze z pracy, że się tym zajmę mimo, że jestem na zwolnieniu
Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2012-01-23 o 23:04 |
|
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a mam takie jeszcze pytanie, jak ten temat można sobie ustawić, np. jest tu jakieś "ulubione", bo ja nie mogę się połapać i za każdym razem szukam tego tematu, a chciałabym to troszkę skrócić,
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole Witam Dziewczyny wczoraj mialam zalatany dzien. tyle do zalatwienia tak sie cieszylamz emnie nieboli brzuch ani nic ale za to nadrobilo popoludniu krzyz i w ogole kregoslup to mnie bolal tak z enospa nie pomagała. A dzis jak oddawałam pierwszy mocz z nocy bolała mnie starsznie prawa nerka. Polozylam sie przeszlo, a potem przy drugim razie bolała lewa ale juz mniej.... czy to od tych kamieni? do gina ide dopiero za tydzien we wtorek ostatnio nie mam weny do pisania.... wiecznie cos sie pieprzy...... m.in tz rozwalił auto w piatek i znowu kasa pojdzie Dobrze ze chociaz miedzy nami jest ok....... narazie (po tamtej klutni) jest super odpukac ![]() W sobote jedziemy an weekend do tesciow mamy impreze rodzinną (w duzym gronie bo duza rodzina) w lokalu i ja neiwiem w co sie ubiore a z drugiej strony jak bym chciala sobie kupic ciązowe spodnie to zadne mi sie niepdoobająWiec kupilam gume szeroką i szysje do spodni .. Mam 4 pary ulubione i mam zamair chodzic w nich poki sie w nie mieszcze (pomijajac brzuch) zdj kuchni zrobiłam oto ona,tzn chodzi o meble bo keidys pytalyscie jakie kupiłam(mam mała kuchnie wiec zestaw nie mogł byc duzy, po jednej str sa te meble po drigiej tylko zlew kuchenka i lodowka i to cała kuchnia z drugiej str tez zdj zrobie ale musi byc jasny dzien bo ciemne wyszło(wtedy keidy robilam bylo pochmurno i padał snieg)a tak pozatym to ciągle gdzies tam srodku boje sie ...... I mysle czy wszytsko ok....... mam stetoskop kiedy moge uslyszec serduszko przy pomocy tego urządzenia???
|
|
#1800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuchnia ![]() Kochana a mogę się Ciebie podpytać o starania, kiedy zaczełaś po # i jak to było z Twoim aniołkiem? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

Musi rozwiać kilka moich wątpliwości

To już krok do przodu 

brak mi słów, żeby powiedzieć coś więcej, smutno mi, że się męczysz 
pochwal się 
aby był szczęśliwy

klask i: Ja tez dzisiaj byłam ta zła! i mam wrażenie ze te dzieci to ostatnio wogole coraz dziksze i bezczelniejsze!
ale te kosmetyki sprawdzają się najlepiej.