|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Uni dlaczego nie przyszłaś?
ciao;*Clau byłaś boska ![]() wgl Patka też humoru nie ma, Klau, Cali zbanowana, Kinga załatwa własne sprawy, Martyś bez odzewu to samo Kejt i Inf jeeej...
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Bound no baa ;D Ty tez
![]() wiem że zbanowana ale myślałam że założy sobie nowe konto..
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
może chce odczekać,
może przeprosi.. jak my kiedyś.
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
o w ogóle..
jakie plany na weekend? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- kto jest tutaj z Krk, okolic?
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Voici hmmm
długa historia tj znajomości mojej z Inf ![]() w sumie to troche przez Bastka, bo on zaczął pisać z Kają i ja po jakimś czasie jako wtedy najbliższa mu osoba etc. też zaczęłam z nią pisać i się spotkałyśmy. tzn ja, Bastek i Kaja. no i jeszcze taki Szymon kolega mój i Bastka no i przy okazji Inf ze szkoły wychodziła z Kają. i się poznałyśmy ![]() a potem trochę pisałyśmy. no a potem to już non stop ![]() i zaczęłam się spotykać z nimi w 5. tzn Inf, nasza Ola, Kaja i druga Kaja no i ja nooo.. ![]() just ok zaraz zdam relacje ![]() Marakuia, Claudia <3 bound ja jutro bierzmowanie. no a z naszą Cali pisałam. za jakiś czas założy. no i co do relacji just ![]() to w sumie spotkaliśmy się i miło było. najpierw w kościele na sprzątaniu byłam tzn pare osób przyszłoi był mój lektor <3 jezu nawet nie tyle co był, ROZMAWIAŁ ZE MNĄ ! ![]() on ze mną rozmawiał w sumie to nawet nie wiem czemu ale ja sobie tam zamiatam z dziewczynami on tam z nami gada co chwile. i do mnie podszedł normalnie no ! i sie pyta czy z nim pójde drugi segment posprzątać.. ![]() ![]() no i ja mówie ok. i przez godzine sobie rozmawialiśmy przy zamiataniu boski a co do Ł. to. nie wiem sama. fajnie było. przytuliłam się do niego pare razy. dał mi buzi na pożegnanie. tzn w policzek, itp. słodki jest. i uwielbiam go i misterny plan na poniedziałek. nie mamy dwóch wf ostatnich z Moniką. bo nauczycielka na zielonej szkole 10-dniowej ![]() i dzisiaj jak gadałyśmy to pamiętam, że mówiła, że pewnie Ł. zaproponuje, żeby do niego poszli na ten czas. a właśnie mi napisał, że bardzo chce, żebym przyszła ![]() i chyba pójdę. tylko, że bd musiała ją okłamać. ale pupa.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-05-14 o 22:43 |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Wob spodobałaś się mu
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
bound nie wiem ale jest cudowny
taki boski brunet i ma takie prze cudowne usta ![]() i idę. co się z nami dzieje tu. ;*
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Kochane
Nie wiem co tu sie dzialo, nie nadrobilam jeszcze, niedawno wrocilam... Jutro jade nad morze ponownie, wiec odezwe sie pewnie kolo srody/czwartku. Przelecialam po krotce wątek... Cali? Doczytam potem. U mnie... genialnie. i KOCHAM WAS <3 |
|
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Vo - E tam niepoprawnie i tak będę tego używać
![]() Mari - No właśnie ta pogoda...Do pupy jest! Maj jest,powinno byc ładnie,ciepło a nie deszczowo ;/ I nie smutaj ![]() Bound - W końcu się odezwałaś ![]() Wob - Haaa relacja była na moje życzenie <szpan> ![]() ![]() Jaaa ten lektor coś z tobą kręci czy jak? xd A słodkie to z Ł. :P Morf - To miłego pobytu nad morzem ![]() Przywieź ze sobą same dobre wspomnienia i zdjęcia żeby nam pokazać ![]() Powiedzcie ze ktoś jeszcze jest.
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Just - Sernik. o dziwo wszystkim smakowało, mi również. ;D tylko to sernik na zimno ;>
ojoj, rzeczywiście mało nas tutaj ostatnio. nie mam sił.. |
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Mmm...serniki na zimno są dobre
![]() Czemu sił nie masz?
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
cześc...;*
nadrobiłam... przepraszam, że tak rzadko pisze, ale jak pisała Bound- humor mam do kitu..przepraszam... |
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Patka, co do Ciebie.. humor Ci się niebawem poprawi, na pewno ;-)
Just jak tam u Cb? Kara dlaczego sił Ci brak? Morf miłego pobytu, czekamy na Ciebie ;* Wob to bierz się za niego;d a no się dzieję.. wgl ktoś ma coś do mnie i podobno ja do kogoś też, ale nie wiem kim ta osoba jest.. na fbl mi pisze, że ma dla mnie kilka przykrych słów i coś o tym, że ja o tej osobie zapomniałam.. nie czaję.. wgl to Dzień Dobry
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-05-15 o 10:02 |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Bound, nie kojarzysz tej osoby nic a nic? dziwne... a u mnie..jakoś leci..wczoraj się wkurzyłam...poszłam na spacer, koło 22 wrociłam do domu. sama sobie połaziłam, pomyślałam... tak to nic ciekawego... a u Cb?
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryyy <3 witam
![]() dziś mam bieg uliczny o 14 ! Trzymajcie kciuki, bo pogoda tak chuiowa .. ;/ poza tym.. uczę się na chemię, bo nie wyrobię na poniedziałek ! tyle chyba u mnie, jak narazie ;* nie mogę jeść dużo, bo mnie kolka złapie ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Pati ;* uwielbiam samotne spacery.. dają dużo do myślenia. Czasem pozytywnego.
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Owca trzymam kciuki
Patka lubię też takie spacery, często nawet tak sobie wychodzę jak jest cieplej, bo kiedy pada nie mam nawet na to ochoty. na co się wkurzyłaś? nie kojarzę.. wiem, że to dziewczyna, bo pisze w formie żeńskiej, jest w naszym wieku i z mojej miejscowości, ma w znajomych osoby, które znam.. tak sobie myślę, że to może ktoś z mojej byłej klasy, nie mam pojęcia
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Bound ;* może ona ma coś do Ciebie ?
pomyśl, czy ostatnio z którąś się pokłóciłaś.. cokolwiek.. ;*
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
no coś ma w sensie ''kilka przykrych słów do mnie i ja pewnie do niej także mam'' - jak to mi napisała. z nikim się nie kłóciłam, ani nic. rzadko to robię.
nie wiem jaki cel miała w tym, że się odezwała skoro nie chce powiedzieć prawdy. A ten.. jak pogoda nie ta to chyba nie powinno być tych biegów.. pada?
|
#1820 |
|
Wtajemniczenie
|
aha... to nie wiem. Może po prostu, chce zrobić ci na złość.. nie przejmuj się.. ; *
a pogoda ? na bieganie zawsze jest ;d nie pada, chociaż jest strasznie pochmurno.
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, że nie pada ;-)
poza tym to wszystko okej?
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
no, poza tym to spoko.
tzn.. teraz z K na skype gadam, śmiesznie jest
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Słoneczka
![]() Pati - czemu smutasz kochana? ![]() Bound - A nawet dobrze,dziękuje .Wychodzę zaraz,pogoda się poprawiła i słońce świeci ![]() A podejrzewasz kim może być ta osoba? Owca- Będziemy trzymać kciuki ! <3
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-15 o 12:03 |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Owca własnie, jak tam z tym K jest teraz?
![]() Just oo, zazdroszczę pogody ;-) troche podejrzewam, ale nadal nie wiem dlaczego by mogła to robić więc..
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-05-15 o 12:03 |
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Bound - No sytuacja trochę dziwna
bo dziewczyna bawi się w anonima zamiast moze się z tobą spotkać czy pogadać. No a pogody można naprawdę pozazdrościć ![]() Ja wybywam na kilka godzin, naprodukujcie dużo tych stron żebym miała co poczytać jak wrócę ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-15 o 12:16 |
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
czeeeść <3
Morf miłego pobytu jeszcze raz :p ;* just nie no nie wiem ale boski jest ![]() pati <3 co do spacerów to też wczoraj jak wracałam ze spotkania z Ł. obeszłam wzdłuż i wszerz wszystkie ulice Zabobrza 3 ![]() i w deszczu lubie chodzić. a padało. noo owca trzymam kciuki ![]() bound dziwna sprawa. może się ujawni jeszcze. Ł. ma urodziny dzisiaj. ![]() wstałam o 10 popisałam z nim chwile i dalej poszłam spać. śnił mi sie jakoś 9 noc z rzędu. jaaa i dzisiaj bierzmowanie..
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Just - Owszem, pyszne. ;D A tak jakoś, jak pomyślę co mnie czeka w szkole. A dwa dni mnie nie będzie, bo jadę na juwenalia. o.o
Bound - W ogóleee, muszę zrobić dwie prezentacje na 6 z chemii. o.o a pojęcia mam takie ,że nawet niektórych czytać nie umiem.. Wobb - Trzymam kciuki za Ciebie na bierzmowaniu. ;D |
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
nierealna dzięki.
przyda mi się to
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Owca..;* też uwielbiam... jeszcze tak pusto na ulicach było...
trzymam kciuki. ;* Cytat:
no jestem ciekawa co ta laska ma do Ciebie..chyba na siłe problemu szuka... Just;-* po prostu A. mnie wkurzył... Wob<3 oo bierzmowanie...to żeby Ci tam wszystko dobrze poszło..;-* ja przed chwilą wróciłam ze spotkania właśnie...i dopiero za rok my mamy bierzmowanie... kurde.
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Misiaczki
![]() Owieczka kciuka trzymać będziemy powodzeniaWob bierzmowanie to nic strasznego ale również powodzenia ![]() nierealna gdybym ja umiała robić ciasta które nie wymagaja dużego wysiłku to byłabym z siebie dumna a tak to klapa![]() u mnie też nie najgorzej.sprzątnie zakończone. gardło mnie boli jak cholera.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

ciao;*

długa historia tj znajomości mojej z Inf 

kurde.