|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
czekam cierpliwie
![]() Cytat:
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chce kilka nowych fotek Zuzki
![]() Ktosiu fajny wózeczek i czytam, że duża gondola- to duży plus
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dopakowuje ostatnie rzeczy i ruszam do stolicy
do środy kochane |
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia od czego to zależy, ale raz posmarowałam to normalnie skóra jakby poparzona, a innym razem kompletnie nic się nie działo... ![]() bidulka ja też, ja też ![]() Ktosia super ten wózek ogólnie ja jestem zachwycona tym, że z fotelika "robi się" wózek bo w auto włoży się tylko stelaż, a w fotelu już dzidziol - super rozwiązanie tylko ciekawa jestem czy czasochłonne jest montowanie fotelika w aucie No i duża gondola... i duże koła ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiafajny
![]() katunia, baja Ana wyslane ![]() Zuzka dzis zaspala na jedno karmienie. Obudzila sie o 23.30 wiec jej wcisnelam smoka - bo karmienie dopiero o 1 i tak sobie nastawilam budzik w komorce, ze nie zadzownil Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-05-01 o 10:09 |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U nas leje, więc nici z grilla. Będzie sam obiad u rodziców. Jak będzie ładna pogoda 3 maja, to wtedy mamy grillować ![]() Rosii zamówiłam mamie obraz http://allegro.pl/portret-portrety-f...562505216.html 80 zł + przesyłka. Tylko kurcze miałam dostać skan obrazu w piątek (i wtedy dopiero płacę a ona mi go wysyła) a jeszcze nic nie ma. Może babka ma problemy z netem?? Bo nawet na maila nie odpisała. Zabcia dziękuję
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Cytat:
i zaden magnez na to nie pomagał, czasem mialam taki ranek ze nawet kubka w rece nie szło utrzymac, ale to mija to tak na pocieszenie
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze to już nie mogę się doczekać, aż wyruszę tym wózkiem z Marcelką na spacer
|
||
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia z fotelikiem, jesli bedziecie czesto wozic mala w aucie, to polecam taki z baza - jesli biezecie ten dobry to pewnie maxi cosi to i baza isofix.
?Bo ja mam jakis tam zwykly fotelik do wozka z formy delti. I on [jak i wiekzzosc fotelikow bez bazy] ma pas zapinany na fotelik z tylu i nad nozkami malucha, i ciagle mi sie wydaje ze ten pas na nozkach ja cisnie, no i wkladanie i wyciaganie dziecka jest katastrofa! dobrze ze duzo autem z nia nie jezdzimy, gdyby bylo inaczej kupilam bym szybko taki z baza ![]() Dzis bylismy znowu na basenie na koniec nawet zaczela piszczec Ale zimno jest na dworzu brrrrrrrrrrr A w nowej sypialni jeszcze nie spimy, bo meble lekko smierdza nowoscia, wiec wietrzymy ciagle heh
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jedziemy po nową szafę do sypialni A dzisiaj pojechaliśmy z Tż na wieżę widokową,boshe jakie piękne tereny tu wkoło cały czas się podniecałam po drodze widzieliśmy dwa boćki w gniazdach no i najlepsze zjeżdzamy na tą wieżę widokową i wjeżdżamy w mega zapiaszczoną drogę i co ....i auto nam utknęło męczyliśmy się tak z 15 minut,aż nadjęchały dwa auta i taki facet pomógł nam wypchnąć ,o mały włos sprzęgło by się spaliło.Potem mieliśmy śmiechu co nie miara
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jaki jest najlepszy plus czytania książek?? Ze mniej siedzę na necie i... baaardzo spadło zużycie prądu
Wcześniej było co miesiąc ok 99-102 czegos tam, a teraz 72 ![]() zaraz w k. wkleję skan mamy portretu jak dla mnie super. zależało mi aby to było dośc aktualne zdjęcie mamy a nie jakieś robione z 10 lat temu gdzie mama była młoda rysunek jest malowany farbą.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-01 o 19:16 |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz stacjonarny czy laptop?
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Mój laptop ma baterię ,która trzyma 8 h polecam takiego Madzia a ten obraz jest malowany ze zdjęcia?super to wyszło |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farbą.Dzięki, mi też się bardzo podoba. nasz słabo trzyma . Max z godzinę ech.. więc non stop jest do ładowania podłączony i prądu idzie masa... Jutro mąż mi odbiera "Stokrotki w śniegu " bo wczoraj dostalam maila , że już czeka. |
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu bardzo fajny wózeczek
my też chcieliśmy właśnie dużą gondolę i byliśmy zdecydowani na Roan Maritę, ale samą gondolę bez spacerówki bo ta mi się wyjątkowo nie podobała no ale cena za samą gondolę zabójcza jak dla nas (koło1000zł), chciałam kupić używaną w takim razie, ale trafiła nam się okazja w sklepie i kupiliśmy nowy wózek Hebart Classic za 350zł i on też ma dużą gondolę i do tego jest lekki bardzo. Ehh nasza kocica dalej chora, ale byliśmy u weta dzisiaj i nie było go, zostawił tylko numer komórkowy (pewnie na majówkę pojechał) a nie chciałam dzwonić, jutro z samego rana pojadę do niego. Martwię się o nią strasznie
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Do nas dzisiaj przyszedł murarz i nieśmiało będziemy ciągnąć ściany do góry ![]() ![]() choć dzisiaj to niewiele, bo musi jeszcze izolować fundament poziomo i dzisiaj jest sam, ale od środy przychodzi bardziej okazała ekipa a my jesteśmy na poziomie przebierania cegły i odrzucania tej gorszej, którą wykorzystamy w środku domu coby na wierzchu była ładniejsza ![]() ![]() ![]() A jakby atrakcji było mało to dzisiaj idziemy na 18-stkę ![]() No i dowiedziałam się wczoraj, że w najbliższy weekend mam egzamin... grrrrrrr w sumie to nikt go się teraz nie spodziewał... i nie mam pojęcia kiedy mam się na niego uczyć, bo chciałam skończyć pracę choćby (bez rozpoczęcia i zakończenia)... do soboty... ![]()
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekstra ![]() ![]() ![]() My robimy szalunki teraz (juz wlasciwie konczymy), jutro bedziemy robic zbrojenie (tzn wkladac juz je do dziury i wiazac) i po majowym weekendzie wolamy gruche zeby nam zalala ![]() A w ogole to w piatek przywiezli nam wreszcie garaz blaszany i byly wodociagi i probowaly podpiac wode.... probowaly bo teoretycznie to my mielismy zrobic cale przylacze (tz zrobil i chyba super mu wyszlo bo ekipa jak to zobaczyla pytala czy jest hydraulikiem ) i dokopac sie do rury (niestety nam sie nie udalo bo nie moglismy jej znalezc) a wodociagi mialy dokonac wwiertu w rurę i podpięcia... no i przyjechaly wodociagi z kopara, wyrabaly wielka dziure a rury jak nie bylo tak nie ma ![]() i dzis maja znow probowac bo stwierdzili ze rura pewnie jest pod droga... i musza droge przeciac a nie mieli odpowiedniego sprzetu... mam nadzieje ze nie skasuja nas za to dodatkowo bo sam wwiert kosztuje 600 zl... w ogole to wstalam dzisiaj o 6.30 i o 7 bylam juz w biedronce "bic sie" o krzesla ogrodowe, bo widzialam je juz w sobote ale w sobote mialam bardzo intensywny dzien i nie dalam rady ich kupic Srednio urodziwe te krzesla ale sa tylko po to zeby miec na czym siedziec przez okres budowy, a cena byla atrakcyjna teraz tylko jakis stolik trzeba skolowac ![]() Jutro rozpoczynamy sezon grillowy na naszej dzialeczce A w ogole to w sobote mialam egzamin - ostatni na studiach, ale nie wiem czy zdam bo pytania byly przerabane ehhh ;/ |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Samba i Ana nawet nie wiecie jak bardzo cieszą Wasze opisy budowy domków
cieszę się że idzie Wam tak sprawnie i oby tak dalej Zbieram się i jadę do weta...mam nadzieję że dzisiaj normalnie przyjmuje pacjentów. To niby nie jest jedyny wet u mnie w mieście ale ci pozostali to pożal się boże. Sama lepiej kotu w domu pomogę niż u nich w gabinecie
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wstawć śpiechy Ja już z pracy wróciłam Nie było dzieci, więc mogłam wyjść o 9 Ale za to sobie książkę poczytałam.Bzyczka mam nadzieję, że wet pomoże waszemu kociakowi. Samba, Ana widzę, że budowa idzie do przodu. Bardzo dobrze. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka ale CI powiem ze ja tez lubie zapach nowosci, ale te meble lekko jada
o wlasnie ja do biedronki musze leciec zobaczyc trampki i kosze na zabawki dla zuzy - takie na sprezynie ze mozna zlozyc
|
|
|
|
#1826 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi dziękuję
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wieczor je tylko przepakujemy do drugiego auta zeby jutro wywiesc ![]() Musze isc chyba jeszcze raz do tej biedrony oblukac te trampki bo moze mi sie na budowe nadadza
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
o której macie spotkanie??
U nas tez pochmurno a wczoraj pół dnia padało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Na wózek zdecydowaliśmy się ten:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szczerze to już nie mogę się doczekać, aż wyruszę tym wózkiem z Marcelką na spacer 

?
no ale cena za samą gondolę zabójcza jak dla nas 
w sumie to nikt go się teraz nie spodziewał... i nie mam pojęcia kiedy mam się na niego uczyć, bo chciałam skończyć pracę choćby (bez rozpoczęcia i zakończenia)... do soboty...