|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cześć
![]() zbieram się do szkoły, ale tylko na godzinę ![]() Asiu zmiana na plus!!! ![]() a Ty Nove weź nie szalej i wstaw Asi zdjęcia do albumu swojego, a nie normalnie na forum, bo ja np. to bym Cię za to zabiła |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś nie mogę uchwycić tej fryzurki. Na każdym zdjęciu wyglądają na mega przyklap. Może jutro coś wstawie jak umyje włoski i ułoże na szczotce. Dzisiaj już mi się nie chce z tym pierdzielić
dokładnie mam taką fryzurkę http://www.google.pl/imgres?q=lauren...w=1278&bih=623 ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- jo tyż
|
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka odmładzająca, odświeżająca ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
stworzyłam listę, żebym nie zapomniała co mam kupić
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() tylko z zagęszczeniem bo z przyzwyczajenia jak nie mam to zawsze mi wydają się za cienkie ![]() za mną jeszcze ciągle chodzi zmiana koloru
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny napiszcie mi jak to dokładnie jest z tymi kuponami do H&M można sobie normalnie nimi "zapłacić"? Czy to jakaś zniżka jest na dany ciuch?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja też mam zawszę listę zakupów, w telefonie stworzyłam, więc jest zawsze przy mnie
no doooobra, idę zjeść jakieś kanapki i się ubrać ![]() znowu męczyłam się z zasypianiem do 3 w nocy jestem dzisiaj nieprzytomna---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis nigdzie sie nie ruszam
w taka pogode to nawet pies nie chce chodzic![]() wyjde po zakupy do sklepu obok i wracam migiem do domku bo swiata nie widac ![]() kurde i jeszcze tz mnie ciagnie do siebie do firmy ale nie dzis o nieee
|
|
#1810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się czuje w tej fryzurce świetnie Za mną też chodzi zmiana kolorku nawet mam upatrzoną farbę Sublime Mousse Loreala 8.3
|
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka/ki spodnie, spódniczka, sukienka,czarne rajtki, bielizna,różyk, tusz, bronzer Snow,płaszczyk?kurtka?, workery olejek migdałowy i popatrzeć na zegarki ![]() na te rzeczy mam zwrócić uwagę ale zawsze jest tak , że jak coś chce to tego nie ma ![]() w razie czego mam swoje typy na allegro to będę zamawiała jak nie powiodą się łowy ![]() może do wieczora wyrobię się ale dzisiaj jestem mobilna to szybciej zejdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
na wielkie to tatę wysyłam z listą ale jeszcze mój ulubiony cień z natury dopiszę
|
||
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Magda ;)
|
Hej ja dopiero wstałam
![]() Asia z tych przróbek Nove fajnie wyglądasz na 2 fotce ![]() Caskada dzięki wezmę Amlę albo Heenarę a co z Denisem jak tego zęba złamał?Novelove w jakim programie przerabiasz ten kolor włosów???????? |
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Nove wykorzystam Cię później
![]()
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy to jest na takiej zasadzie, że dajesz mu liste a on z kolei przekazuje pracownikowi Rossmana? ![]() To udanych zakupów też bym się wybrała na takie zakupki tylko kaski brak
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zadzieram kiecę i lecę
![]() miłego dnia ladys
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
na mojej liście tym razem jest większość kosmetyków
![]() Nikola nie mam pojęcia czy avanti jeszcze można kupić, pewnie się wszyscy rzucili na te bony ja swoje kupiłam pod koniec listopada jeszcze |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja patrze a na kostce troche krwi zagladam w szczeki mu a tam kiel na dole lezy juz zlamany![]() i teraz niewiem czy to zeby mleczne te kly czy juz stale ![]() no wkurzyl mnie wczoraj za to
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady ![]() Zrobiłam pazurki ![]() Ide odmrozic lodowke i lece na ost.zakupy. Chce spódniczke
|
|
#1820 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
stałe zęby są mocne, nasza ma miliony zabawek, wszystkie gryzie i rozszarpuje,a ząbki ma piękne i nic jej się jeszcze nie ułamało ![]() z drugiej strony to już chyba trochę pozno jak na mleczaki, naszej zaczęły wypadać jak miała 3-4 miesiące... a zauważyłaś u niego wypadanie mlecznych? Musisz teraz obserwować czy mu reszta tego ząbka wypadnie... ![]() Swoją drogą to moja denstystka mi mówiła,że ktoś z jej rodziny chce otworzć dentyste dla psów Mówiła,że przychodzą do nich do prywatnego gabinetu zapłakane lalunie z Yorkami na rękach,że ząbek się ułamał,albo kamień trzeba usunąć Są w stanie zapłacić za to fortunę jak pies jest wystawowy to już go to dyskwalifikuje niestety. Fajny pomysł, mogłoby się przyjąć
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
lecę, wracam niebawem, miłego dnia
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zauwazylam zeby wczesniej cos wypadlo mu to 1 zab mam nadzieje ze on nalezy do tej rasy co pozniej mu sie zeby zmieniaja bo jak nie to bedzie bez zeba albo byl taki slaby jeszcze albo to mleczak ![]() nie chce nam sie leciec do weta zeby pytac o to ![]() my go wzielismy jak mial 4 ms wiec procesu wypadania nie widzielismy mial juz zabki
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-12-13 o 11:04 |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() nie wiem znalazłam coś takiego 3 do 4 tygodni: kły się przerzynają. 5 do 6 tygodni: zęby przednie mleczne się przerzynają (podług Cornevin'a i Lesbre'go 3 do 4 tygodni). 8 tygodni: wszystkie zęby przednie mleczne odsuwają się od siebie. 3 do 4 miesięcy: części przednich zębów mlecznych się zużywają. 2 do 5 miesięcy: przednie zęby się zmieniają (najczęściej w piątym miesiącu). 4 do 7 miesięcy: zęby trzonowe się zmieniają. 1 do 2 lat: części obu wewnętrznych zębów przednich zanikają 2 do 3 lat: części środkowych zębów przednich zanikają 3 do 4 lat: części zewnętrznych zębów przednich zanikają |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera go wie wczoraj tez patrzylam po necie szukalam info bede obserwowac dalej go odkad go mamy nic z zebami mu sie nie dzialo.. jak dotykam to miejsce po tym kielku co zgubil to jakby cos tam siedzialo pod dziaslem jeszcze ..Moze to nowy zabek sie bedzie wyzynal
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-12-13 o 11:18 |
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
http://www.leonbergerdog.pl/zeby.htm
Cascada poczytaj tu ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- całkiem możliwe, że mu mleczak wypadł |
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() trzeba było do albumu wrzucić a nie tak to ja się ukrywam w albumie a ty mnie tak urządziłaś w dodatku zielone włosy ![]() dziewczynki dzięki za komentarze zrobiłam kilka fotek ,ale jednak ten kolorek jest zachłodny dla mnie i faktycznie ma refleks popielato zielonkawy muszę coś na to położyć tylko nie wiem co ? miał wyjść taki jaśniejszy beżyk a wyszło nie wiadomo co bo nie umiem tego koloru okreslić
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1827 |
|
Magda ;)
|
Asia to może teraz ten drugi Syoss?
Mi tam się Twój kolorek podoba, taki naturalny właśnie ciekawe co u Bunny
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam sobie właśnie test na stronie syossa odnosnie dopasowania farby i między innymi pokazało mi właśnie te dwie farbki które kupiłam
i faktycznie dziwne, ale zależy w jakim oświetleniu tak wygląda albo popielato albo czekoladowo
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1829 |
|
Magda ;)
|
Caskada tak zamierzam się do picia drożdży, na wątku czytałam o piciu 1/3 kostki, 1/2
I lepiej teraz czy od Nowego Roku? Trochę boję się wysypu na twarzy
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

jestem dzisiaj nieprzytomna
w taka pogode to nawet pies nie chce chodzic
ale nie dzis o nieee