|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44310710]Laurko, ja kupowałam w sklepie grymasek.com.pl, ale już nie widzę, dawałam 44zł... Fajne też to jest, Agatka dostała, ale gładkie: http://zabawkisensoryczne.pl/dla-naj...krecone-klocki[/QUOTE] Przekopałam allegro, sklepy internetowe i nie mogę znaleźć takiego prostego bez tysiąca kolorów Może jeszcze w styczniu znajdę, nie wiem czy to zainteresuje Misia: http://www.epinokio.pl/pol_pl_Kurza-...a-134265_1.jpg jak myślisz? Nie za mały na to?Cytat:
Iffonka, Wam też zdrowia życzę, a na urodziny na pewno chorego bym nie brała. Sama jak jestem chora to nie mam ochoty nigdzie łazić, dziecko pewnie też się źle czuje. Już pomijam kwestię roznoszenia choroby. Szlag by mnie trafił jakby mi ktoś chory do dziecka przyszedł. Przeczytałam o Krzysiu Straszne to. Codziennie dziękuję że Michaś jest z nami cały i zdrowy.
|
|
#1802 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, do chodzenia takiego całkowitego to takie jak na filmie, ale tu się pytała Debrah o buty po domu w ogóle, a te szmaciaki mają ok podeszwę i to są właśnie takie butki-kapcie, w żłobku czy przedszkolu takie się nosi. Po domu najlepiej w skarpetach / boso (nie ta pora roku ), ale tu Debrah też pytała, czy dziecko będzie umiało zaakceptować buty. no i ważne też, że na filmie maluch ma fajne, półbutkowe, a tu zima więc buty wysokie - i to może być problem z akceptacją i chyba też trudniej kupić takie miękkieCytat:
![]() My po reh, młoda chwilę tylko marudziła, za to potem przyszła dziewczynka z porażeniem i się Dorki wystraszyła pierwszy raz ją widziala. Za to reh. szczęśliwa widząc, jak Dorka zapitala czworakując bo już zasuwa na całego, wczoraj się doczekalam wreszcie, że moje dziewczyny się goniły ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Laurko, ta przebijanka trudna raczej, tzn. ciężko przepchnąć kule, bo aż 3 pod sobą są? ale popatrz na te może: http://www.epinokio.pl/product-pol-1...nka-Lucky.html ejjj ale tu jest ta nasza! http://www.epinokio.pl/product-pol-2...jace-kule.html |
||
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44315089]o ortopedyczne Pstryczek pytała i jej pisałam
tak, do chodzenia takiego całkowitego to takie jak na filmie, ale tu się pytała Debrah o buty po domu w ogóle, a te szmaciaki mają ok podeszwę i to są właśnie takie butki-kapcie, w żłobku czy przedszkolu takie się nosi. Po domu najlepiej w skarpetach / boso (nie ta pora roku ), ale tu Debrah też pytała, czy dziecko będzie umiało zaakceptować buty. no i ważne też, że na filmie maluch ma fajne, półbutkowe, a tu zima więc buty wysokie - i to może być problem z akceptacją i chyba też trudniej kupić takie miękkiena katarek katarek ![]() My po reh, młoda chwilę tylko marudziła, za to potem przyszła dziewczynka z porażeniem i się Dorki wystraszyła pierwszy raz ją widziala. Za to reh. szczęśliwa widząc, jak Dorka zapitala czworakując bo już zasuwa na całego, wczoraj się doczekalam wreszcie, że moje dziewczyny się goniły ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Laurko, ta przebijanka trudna raczej, tzn. ciężko przepchnąć kule, bo aż 3 pod sobą są? ale popatrz na te może: http://www.epinokio.pl/product-pol-1...nka-Lucky.html ejjj ale tu jest ta nasza! http://www.epinokio.pl/product-pol-2...jace-kule.html[/QUOTE] Brawa dla Dorci, za przekonanie się do ruchu! No ta co macie, ale patrz jaka droga Jak nigdzie indziej nie znajdę w fajnej cenie to chyba kupię. Dzięki
|
#1804 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz co, ta nasza chyba przeceniona była, bo ja 44zł dawałam a na opakowaniu chyba 65?66? jakoś tak było. I jak oglądałam, to wówczas ogrom ich w necie był, machnęłam notkę na blogu i zniknęły
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44315220]Wiesz co, ta nasza chyba przeceniona była, bo ja 44zł dawałam a na opakowaniu chyba 65?66? jakoś tak było. I jak oglądałam, to wówczas ogrom ich w necie był, machnęłam notkę na blogu i zniknęły
No pewnie pod choinkę dzieci dostały Kulodrom za 50 zł znalazłam Mąż mówi że takie sobie, tylko zapomina że to nie dla niego ma być fajne Mnie się bardzo podoba ![]() Może w styczniu magazyny zapełnią się znowu przebijankami
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
witam poświątecznie
było naprawdę miło i u t. i u moich rodziców. Ola dostała ładne prezenty w tym nocniczek i sanki Poprosilismy w tym roku o prezenty dzieciaczkowe, bo my nic Oli nie kupowaliśmy, oczywiście ze wszystkiego najfajniesza była dla niej tektura po zabawcejedzonko pyszne Lenova pisała o piciu - u moich rodziców chłopaki w 2 dzien świąt zrobili sobie partyjkę pokera z drinkami i ani mi ani mamie to nie przeszkadzało (ale nikt w trupa się nie zalał ) Piciu dla picia jestem absolutnie na nie.Debrah - moja tez ma etap mama i 2 wychodzące zbąki, więc może dlatego.Nocki z pobudkami jak były tak sa Na szczescie regres jedzeniowy zmalał i Ola zje obiadku.... z owocami i kaszkami dalej krucho, a chleb moze zjesc w kazdej ilosci
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super osiągnięcie ![]() Moja M. Dopiero niedawno zaczęła wstawać na nogi, a jutro kończy 11 miesięcy, więc dla mnie to mega wydarzenie ![]() Kciuki za Krzysia i jego rodziców, żeby byli silni! ![]() Najlepsze życzenia dla wszystkich roczniaków Jak ten czas zapitala...
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mierzyłam Blance buty elefanten i nie mogłam założyć. Blanka ma wysoka nogę w podbiciu i jakąś szeroką stopę. Miała którąś z Was taki problem? Gdzie mogę jeszcze szukać butów?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1809 | |||
|
Zadomowienie
|
Spóźnione życzenia dla Majeczki
Zdrówka dla wszystkich chorowitków ![]() Cytat:
Cytat:
Pamiętam jak Marsi kiedyś napisała, że wiele kobiet chciałoby tulić swoje dzieci, ale ich ramiona są puste ... Cytat:
Teraz czas na naukę schodzenia
|
|
#1810 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mysle, ze nawet jesli wg lekarzy nie czuje dotyku to czuje ich miłosc i obecnosc.... Trzeba sie modlic za małego Krzysia![]() Cytat:
![]() i brawo dla DOROTKI za czworaczki ![]() Iffonka Silver i in. chore dzieciaczki - zycze Wam zdrówka! Dzięki Bogu, ze moja jeszcze nigdy nie chorowała, bo bym chyba sie spłakała. takie maluchy kaszlace, z katarem to taki smutny widok
|
||
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Tress moja właśnie też nigdy nie chorowała,ale powiem Ci jedno. Teraz,dzięki naszemu wątkowi, wiem jak się zachować zanim pójdę do lekarza.
Dziękuje Wam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1812 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mniej ale tez, i ona tez na poczatku przepadała za marchewka - teraz juz nie![]() Cytat:
No... to taki mam planCytat:
|
|||
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Krzysiu no i rodzice
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
Olenka sie obudzila to mykamy na spacer
Paa
|
|
|
|
#1815 | |||
|
Wtajemniczenie
|
My przywozimy wodę w butelkach 5l z domu rodzinnego tż (mają wode lepszą niż niejedna ze sklepu) i daję taką przegotowaną. Bo kranówa u nas to paskudztwo.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dominik lubi marchewkę.W temacie zabawek, my mamy przekładankę z ikei http://allegro.pl/ikea-mula-drewnian...669539794.html . Mały fajnie się nią bawi. Na Mikołaja dostał konika na biegunach a pod choinkę m.in. wywrotkę Wadera i te prezenty są też trafione. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
kurde u Ewci krost brak i teraz nie wiem czy mogę iść z nią na spacer ??? no chyba tak bo jak krost nie ma to jest uznana raczej za zdrowa ? Oj dziwactwo ta ospa :/ czemu WOjtek zasypany a ona nie ??
|
#1817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a moze ospa przechodzic bezobjawowo? a jak taki maluch bedzie po ospie to co wtedy ze szczepionka?laurko - kusisz tymi przebijankami kupie mlodemu ta co szaja pokazywala. fajna, prosta i niedroga
|
|||
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
eh, ludzka delikatnosc nie zna granic
![]() mnie w domu t. powitala tekstem - o, ale brzuszek jeszcze masz. moze juz nastepne rosnie? ![]() a sama wazy chyba z 500 ton ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- zapomnialam Wam powiedziec o jednej rzeczy... w Wigilie napisalam z zyczeniami do Basi-Bogusi bo jej Krzysiu w Wigilie roczek konczyl. zapytalam sie co u nich itditp sms od niej: (...) duzo sie zwalilo na glowe w naszej rodzinie swego czasu i z Krzysiem tez bylo roznie, nie mialam glowy na forum a po tak dlugim czasie bylo mi glupio sie odzywac. Teraz Krzysiu juz duzy i wreszcie silny chlopczyk, prawie juz chodzi... odpisalam ze tu na forum wszystkie ja pamietamy, wspominamy i ze w kazdej chwili moze przeciez do nas wrocic ale nie odpisala juz ![]() moze kiedys zajrzy
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez myslalam o Basi w wigilie. Pamietam, ze siedzac przy wigilijnym stole dostalam od niej smsa z czerwonym newsem, ehhh...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
My w końcu jutro wracamy do domu Spóźnione ale najszczersze najlepsze życzenia dla Mai Mam nadzieję, że hje pokazała nową fryzurę? ![]() o matko z córką Żizela???czemu chce tak skrzywdzić dziecko ![]() jeszcze doczytałam o Krzysiu i wyję ![]() ![]() nawijko my Sylwestra w domu ze znajomymi no i nie wiem co wybrac. czy z tvp czy z polsatem czy tvn ![]() gojka trzymaj się! Debrah ja nie przekuwam uszu, jakoś to mi się nie widzi u tak małych dzieci. jak będzie chciała to przekuję na komunię (jak mamusia )pstryczku ja robię tak samo z katarkiem i brawo za wejście na kanapę ![]() mika cieszę się, że urodziny udane sylwietta Twój szanowny nie przestaje mnie zadziwiać ![]() Aga brawa za kroczki ![]() silver brawa za przespaną nockę a zdjęcia na fb boskie![]() fewciu zdrówka dla Blanki ja mam taki sam problem ze stópka Hani ma wysokie podbicie po mnie i po moim Tacie ![]() i piszcie o prezentach ja zupełnie nie wiem co kupić Hani na roczek:/ chociaż tak myślimy o sesji foto u fotografa
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego los jest taki okrutny?! Cytat:
Przecież to słodko wygląda u takiego brzdąca malutkiego. Jakoś ruszyło mną to określenie, wg mnie nie na miejscu...
|
||
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
yyy jaką szczepionką? przeciwko ospie? My i tak nie szczepimy, z dodatkowych tylko pneumo. A takna wogóle to na 14,01 mam t4ermin szcepienia 6 w1 :/ ciekawe co to będzie :/ i czy zaszczepi przy tej ospie ( bo nie wiadomo kiedy ją złapie), a w lutym pneumo ostatnia dawka
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
Tez ostatnio przypomniala mi sie Basia... Ciekawe co u nich.
Nasza nocka fajna, do 6 spala w swoim pokoiku A dzien taki se-TZ zly na mnie bo wczoraj po 1 wrocilam ze spotkania z przyjaciolkami. Smiesznie bylo, zasiedzialam sie a on sie martwil Nigdy mi sie takie cos nie zdarzylo...Julianka taka fajna kurcze, cala rodzine rozczula i wnosi zycie do tego domu Jak dobrze, ze mam zdrowego, slicznego, madrego szkraba. Mala przytula sie do misiow jak jej powiemy, w ksiazce jak jest owoc to lize a jak kwiatek to wacha, umie glaskac kota, odrywa i przykleja zabezpieczenia na rogi, macha papa, smieje sie z bajek, zaklada okulary, walki na glowe, przelacza kanaly, dlubie w nosie![]() Mi sie kolczyki podobaja ale za jakis czas, moze 3-4 latka jak juz bedzie cos czaila Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1825 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daria ani nie wchodzi sama , ani nie schodzi ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44315089] My po reh, młoda chwilę tylko marudziła, za to potem przyszła dziewczynka z porażeniem i się Dorki wystraszyła pierwszy raz ją widziala. Za to reh. szczęśliwa widząc, jak Dorka zapitala czworakując bo już zasuwa na całego, wczoraj się doczekalam wreszcie, że moje dziewczyny się goniły [/QUOTE] ![]() Cytat:
Daria tak samo Cytat:
![]() Cytat:
za umiejętności Czemu przy hje pisze TYMCZASOWO ZABLOKOWANA????? ![]()
|
|
#1826 |
|
Konto usunięte
|
Ejjj co Hje zrobiła?
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Mamy gości, nie wiem ile jeszcze posiedzą. W południe było chyba z 15 stopni. Grillowaliśmy kiełbaskę i boczuś zamiast obiadu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Nowy tytuł na odchowalni
już nie będę zjeżdżać na dół strony...Choruski kurujcie się |
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam czasu na pisanie, ale dzielę się wirtualnie tortem Majusi
|
|
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
i drugie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

Może jeszcze w styczniu znajdę, nie wiem czy to zainteresuje Misia: 
), ale tu Debrah też pytała, czy dziecko będzie umiało zaakceptować buty. no i ważne też, że na filmie maluch ma fajne, półbutkowe, a tu zima więc buty wysokie - i to może być problem z akceptacją i chyba też trudniej kupić takie miękkie
Mąż mówi że takie sobie, tylko zapomina że to nie dla niego ma być fajne
i 2 wychodzące zbąki, więc może dlatego.Nocki z pobudkami jak były tak sa
ale i tak sie jaram 

Pamiętam jak Marsi kiedyś napisała, że wiele kobiet chciałoby tulić swoje dzieci, ale ich ramiona są puste ... 
puszcza piers i zaczyna sie macanko lapkami. Moja tez a najbardziej to po jedzeniu by chciała sobie sutka posciskac w paluszkach
weekend...
Dominik lubi marchewkę.
Już nawet nie pamiętam jak to było dawniej, ale odkąd tata nie pije, to u nas przez calutkie święta nie ma ani jednej butelki/puszki alkoholu, bo wszyscy jesteśmy niepijący 

już nie będę zjeżdżać na dół strony...