|
|
#1831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Lovely, jezeli chodzi o cienie na pewno moge polecic jasne roze, pasuja niemal kazdemu, niezaleznie od koloru teczowki, wlosow, czy cery. W moim arsenalku znajduja sie niemal wszystkie kolorki, lubie mocno podkreslone oczka, zwykle maluje sie do ubioru, nie do koloru oczu czy wlosow. Idz do debenhamsa, czy bootsa i zapytaj pani przy kolorowce, co by ci polecila, moze nawet wykona makijaz? Powodzenia Edytowane przez monikao Czas edycji: 2007-12-19 o 23:19 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te Playboye: http://www.superdrug.com/invt/391359&bklist= http://www.superdrug.com/invt/391352&bklist= http://www.superdrug.com/invt/392278&bklist= (niekoniecznie ten kolor, ale ogólnie te szminki) http://www.superdrug.com/invt/391328&bklist= (j.w.) I jeszcze pytanie czy miałyście krem na noc Botanics: http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1018419 i tonik: http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1018613 Aha: i bardzo bym prosiła o polecenie jakiegoś dobrego matujacego pudru sypkiego lub z mineralami ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-20 o 11:05 |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za odp. w doborze pudrów brązujących.
A teraz again nie na temat...Co myślicie na temat depilacji laserowej do domowego użytku??Działa??Tanie to nie jest, więc kupując musiałabym być pewna, że skutkuje ![]() Można kupić w argosie http://www.argos.co.uk/static/Produc...%2Bremoval.htm P.s. Lovely_Girl a Ty jak mnie znalazłaś I skąd wiedziałaś, że ja to ja
Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2007-12-20 o 12:47 |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi czy przeceny na szampony albo zestawy pielęgnacyjne do włosów też są?
i druga rzecz: czy słyszałyście albo używałyście szamponów joico? Macie o nich jakąś opinię??
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie cienie już też przestały - wystarczyło się z tym przespać huehue . Także nie masz mnie na sumieniu.Co do toniku, nie próbowałam tego - miałam za to inny z Botanics, taki dwufazowy z glinką i tego Ci nie polecam; przynajmniej mi nie służył. Jakaś taka byłam po nim lepka i piekła mnie buzia . Ale tego z wodą różaną nie widziałam... hmmm, powinien być delikatniejszy, więc kto wie, można spróbować.Puder mineralny? Mogłabym polecić tylko podkład mineralny Lily Lolo, o którym tu już wiele rozmawiałyśmy, ale to chyba nie to, czego szukasz... poza tym najpewniej trzeba byłoby zamawiać go internetowo . Przepraszam, że taka mało pomocna jestem!
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam nadzieje ze nie zbaczam z tematu, a mysle ze nie bo przeciez o kosmetyki chodzi i to w UK. Jakie sklepy sa na bezclowce na lotnisku Luton ??? Chodzi mi glownie o kosmetyczne, pytam bo nie wiem czy warto zebym zostawiala jakies pieniadze na zakupy na bezclowce, chcialabym tez skorzystac z okazjii i dokupic pare dodatkowych prezentow swiatecznych glownie z kolorowki. Jeszcze nigdy nie lecialam z Lutona wiec nie wiem, latam glownie ze Stansted.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
Satine, ostatnio leciałam z Luton i byłam trochę zawiedziona... myślałam, że jest tam MAC, pomyliło mi się widocznie ze Stanstead. A więc jest Clinique, Origins, L'Occitane, Chanel, YSL, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Dior... chyba tyle? Może i TBS, ale nie pomnę. Zawiodłam się brakiem kolorówki Givenchy
Ale większość tych stoisk nie ma pełnej oferty, zarówno kolorówki, jak i pielęgnacji. Np. Clinique nie miało 15 Minute Turnaround Facial (i w ogóle całej tej serii), a np. z Chanel był dostępny bodajże jeden kolor różu do policzków. |
|
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wiem zeby sie w razie czego nei skusić na ten tonik z glinką ![]() Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tonik wygladal ok, ale zawiera alkohol denat. Chyba na 3cim lub 4tym miejscu. Pamietam, bo rzucila mi sie w oczy adnotacja na etykiecie, ze tenze alkohol denat. to "certified organic ingredient" Ale poza tym skad mial krotki.
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiscie sa przeceny, ale o ile pamietam tylko na zestawy ktore oferuja na swiateczne prezenty, ale mozna kupic super szampony i odzywki. Co do drugiej czesci, niestety nie slyszalam o firmie joico. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uzywalam z firmy Joico odzywki K-PAK Deep Penetrating Reconstructor szczerze mowiac spodziewalam sie lepszych efektow, drugi raz nie kupilam, tutaj masz linka do stronki http://www.joicopolska.pl/katalog.php
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, życzę Wam Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szampańskiego Sylwestra
No i niech ten Nowy Rok będzie będzie dla Was radosny,przepełniony ciepłem i miłością.
|
#1844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro z samego rana do ukochanej Polski !!!! |
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizazanki najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wyprzedaż TBS obowiązuje tylko przez neta czy w stacjonarnych sklepach tez??
![]() http://www.thebodyshop.co.uk/icat/salbathandbody
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
hej, szykujecie sie na jutrzejsze wyprzedaze?
![]() na co bedziecie polowac? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z kometykow zestawy permumiarskie pewnie i jakies maselka w tbs
|
||
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
To super
Już jutro do UK Podejrzewam jednak że będzie stawiał opory - wsiądę więc w autobus i SE pojade sama
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
Po zakupach dziewczyny?
Ja z kosmetyków kupilam tylko zestaw GOSH -blyszczyk, cien(3 kolory) i taki sypki brokat ;> myslalam ze to taki cien który sobie upatrzylam a ze zestaw sié oplacalo kupic wiec wzielam w domu okazalo sie ze to brokat Na dniach pojde kupic to co chcialam. Nie wiem jak w centrum,ale tam sie nie wypuszczalam bo wiedzialam co sie bedzie dzialo. Bylo troche osób ale myslalam ze bedzie gorzej. Perfumy w Bootsie lezá jeszcze na polkach ![]() Zdziwnieniem dla mnie bylo: TBS byl zamkniety
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w TBS i ic ciekawego jak dla mnie nie było i wyszłam z niczym
w bootsie kupiłam sobie dwa zestawu Gucci Rush i Givenchy. żałuje ze sobie jednego jeszcze nie kupiłam, bo teraz go czuje na rece i mi sie podoba , a tak to jakos nie chciało mi sie przepychac miedzy ludzmi no i ciuchy kupiłam, ale to juz gdzie indziej pisałam |
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
w tbs kupilam sobie sliwkowy nablyszczajacy balsam do ciala za 5funtow, kominek zapachowy przeceniony na 5 z 10funtow, tonik tea tree(bez promocyjnej ceny), poza tym dwie pary butow.. masakra co sie dzialo w centrach handlowych, choc to troche naciagane, niewiele produktow w sklepach jest przecenionych, a ludzie w szale zakupow lapia za wszystko
|
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe dlaczego TBS kolo mnie byl nieczynny
:confu sed: Aha zapomnialam napisac ze kupilam soboe róz bourjois bo moj stary mi sie konczy , nie bylo mojego koloru,ale wzielam podobny Promocji specjalnej rózwniez nie bylo tylko taka supedrugowa ktora widzialam juz wczesniej 1.5 funta taniej
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
a perfumy duzo przecenione? w Bootsie np?
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
no to zależy które. Niektóre zestawy wychodziły nawet po przecenie drożej niż sam perfum pełnowymiarowy. Euphoria CK była przeceniona z 28 na 14. ALe nie wiem czy w ogóle coś zostało jeszcze.
|
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Angel Therry Mugler, 30 ml do tego balsamik do rak i balsamik do ciala po 50 ml - kosztowal 26 £, byl przeceniony z 46£.
Zestaw Calvin Klein CK IN2U -perfumy 50 ml, i zel pod prysznic 100 ml, kosztowal 12 £, przeceniony byl z 24£. Perfumy sa naprawde w atrakcyjnych cenach.
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
Wreszcie kupiłam osławioną maseczkę Clinique 15 Minute Turnaround i muszę potwierdzić wszystkie dobre rzeczy, które zostały o niej napisane - użyłam jej dopiero raz, a już jestem zakochana i wiem, że kupię ją na pewno ponownie po skończeniu tego opakowania . Warto się było skusić!Nie mam dużych porów, ale w niektórych miejscach na twarzy są lekko rozszerzone - po użyciu maseczki ślicznie się zamknęły, a tak gładkiej buzi nigdy nie miałam, nawet po moich ulubionych peelingach . Także polecam wszystkim niezdecydowanym.
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede na tydzien czasu w lutym w Londynie i już się szykuę trochę na zakupy, bo niektóre rzeczy są cenowo nie do porównania tutaj i w Anglii... A że na razie kolejny wyjazd sie nie szykuje to trzebabędzie sie lepiej zaopatrzyć
|
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam w TBS i jakos nic nie kupilam
Nie podoba mi sie to maselko z promocji ![]() Za to kupilam sobie szampon o ktorym mialam wczesniej napisac, bo jestem z niego zadowolona Toni and Guy -na objetosc wlosów. Uzywalam sam szampon -odrzywke z innej seri a mimo to moje wloski sa puszyste jak nigdy dotád. Pozatym szampon ma ladny zapach i jest wydajny-dzieki pompce. Teraz zakupilam zestawik: szampon, odzywka i pianka-o efektach calego zestawu napisze na dniach
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

I skąd wiedziałaś, że ja to ja
. Ale tego z wodą różaną nie widziałam... hmmm, powinien być delikatniejszy, więc kto wie, można spróbować.
. Przepraszam, że taka mało pomocna jestem!

Teraz wiem zeby sie w razie czego nei skusić na ten tonik z glinką
Ale poza tym skad mial krotki.

, a tak to jakos nie chciało mi sie przepychac miedzy ludzmi
Nie podoba mi sie to maselko z promocji