|
|
#1861 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko, Madziu, Lemoorko
![]() a ja cudny weekend z TZ spedzilam. tylko dzis... ![]() poszlismy na targ i mielismy poszewki kupic. ja mialam wybierac ale jak mowie ze chce bezowe to TZ wyjechal z jakims ciemnym brazem. i sie upieral.niby *******a bo kupilismy w koncu te ktore chcialam. sytuacja sie powtorzyla przy recznikach i kocu... w koncu byla mala klotnia, wyszlismy z rynku i sie poryczalam to bardziej przez moje PMS bo naprawde tragicznie sie czuje. i odebralam to wszystko jako atak a potem mi przykro bylo ze sie z TZ zarlam. ale szybko sie przeprosilismy, otarlam lzy, wrocilismy i kupilismy wszystko takie jak chcialam- wypracowalismy kompromis. na pocieszenie TZ kupil mi orzechow laskowych i fajna bielizne potem sie jeszcze w domu godzilismy![]() teraz zostaly same najdrozsze rzeczy- zelazko, deska, suszarka, odkurzacz i TZ mysli o wiekszym telewizorze. ja nie wiem jak my damy rade ja moge tylko pare groszy dorzucic.
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będzieśz miec troche grosza- to zób przyjemnośc i kup,to co on chce- będzie wtedy na zmianie- raz jego, raz Twoje Pieniadze trudno zodbuc, ale może cos w komisie, na allegro ??
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu chcemy jak najwiecej kupic zanim razem zamieszkamy. zeby potem martwic sie czynszem tylko i wydatkami na jedzenie. no i chcemy uniknac brania na raty telewizor w sumie mamy. taki z komisu wlasnie. tyko malutki-kilkanascie cali i Tz myslal o czyms wiekszym. odkurzacz tez chyba bedzie uzywany z domu. bo moja mama chce sobie kupic pioracy to nam ten zwykly odda. ech...kombinuje ![]() ale mamy juz 2 szafki do kuchni wyneisone i czekaja na skrecenie
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetka- jak zaczniecie mieszkać razem to duzy telewizor chyba od razu nie będzie potrzebny
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
telewizor to jzu wymysl TZa ale nie jest niezbedny
![]() a co do konta w banku. jestesmy tradycjonalistami (niech bedzie ze zacofanymi), a najbardziej TZa i on nie chce sie bawic w prowadzenie konta przez internet itp. tym bardziej ze na wiosne nie bede juz miala stalego dostepu. wolimy tradycyjny bank, isc zalatwic jak cos trzeba itp. takie z nas okazy
|
#1867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo byl zly na mnie po tym jak zaczelam go atakowac a nawet niestety wyzywac /oczywiscie w zlosci i gniewie/ no to mu sie nie dziwie Ale juz sie pogodzilismy, Tz powiedzial ze ze mnie to jest taki gwaltowny raptus, co powie co mu slina na jezyk przyniesie, a dopiero potem sie zastanowi co powiedzial. Obiecalismy sobie, ze ja postaram sie bardziej panowac nad swoja wybuchowoscia, a on nie bedzie mowil takich przykrych rzeczy No i jak sie dowiedzial o tym ze tak mnie boli od rana To obiadek mi przyniosl, pomasowal troche, herbatka napoil i nawet ukolysal do snu, zebym zapomniala ze mnie boli. No i juz mi lepiej![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw sie Lemoorko, w koncu przeciez masz swojego Lemoora ktory Cie bardzo kocha i wspiera. Tak to jest w zyciu, ze zawsze cos sie dzieje nie koniecznie zgodnie z naszymi oczeikwaniami Ale zawsze po burzy przychodzi slonce I u Was tez tak bedzie![]() zobaczyszSanetko pomalu ze wszystkim dacie rade Kupicie to co najpotrzebniejsze teraz a reszte powolutku potem. Najwazniejsze ze mieszkac bedziecie razem, to bardzo fajne A jak juz zamieszkacie: To bedziecie dokupowac pomalu, przeciez tak tez mozna skoro Tz zgodzil sie na te poszewki i inne rzeczy, nastepnym razem na zakupach Ty zaakceptuj chocby maly drobiazdzek do domu ktory jemu sie spodoba Zeby bylo tak partnersko Tz sie ucieszy i obydwoje bedziecie szczesliwi Ps. Ja chyba tez mam PMs/przed @/ bo jestem drazliwa i kasam bardzo ale staram sie gleboko oddychac jak radza wizazanki I wtedy zlosc przechodzi powoli![]() Ide sobie zrobic goraca kapiel, zanurze sie w wannie, zeby z tymi plecami sobie ulzyc Tak rano zrobilm i caly dzien jakos przezylam, z pomoca TZ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-02 o 21:19 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
no juz sie doczekac nie moge. tylko teraz zeby znalezc jakies mieszkanie tak zeby zmiescic sie z rachunkami w tych 800zl-wiem ze to jest mozliwe.
a co do zakupow to TZ juz sobie upatrzyl jakies pojemniki na jedzenie wiec na pewno je kupimy Anitko mam nadzieje ze po kapieli lepiej sie poczujesz dzis liczylismy ile nas bedzie kosztowac wszystko. TZ zarabia ok 2 tys-zalezy od miesiaca. teraz tysiac odklada na wesele a ok 800zl to zycie: czynsz, rachunki, jedzenie. dlatego chcemy jak najwiecej teraz kupic zeby pozniej miec mniej wydatkow. znalezc mieszkanie za 800-900zl-im mniej tym lepiej. mysle ze na codzienne zycie duzo wiecej niz do tej pory nie wydamy, i tak codziennie jadam u TZa-mozna powiedziec ze juz teraz kupujemy dla 2 osob. a fajnie by bylo jeszcze cos odlozyc na konto-nawet marne 100zl na miesiac jak sie uda. a ja po nowym roku szukam pracy-a z tym wiadomo albo sie trafi albo nie
|
#1869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi minie ten paskudny kaszel, bo teraz każdy wysiłek kończy się długim atakiem kaszlu, to zrobię te 8 min i powiem co i jak Wiesz mam nieźle wyćwiczone mięśnie brzucha, po pierwsze przez wieloletnią intensywną jazde konną, po drugie przez inne ćwiczenia Ale nie widac ich bo tłuszcze je zasłania hahhahahCytat:
No nieźle...Cytat:
Dziękuję kochana Cieszę się, że z tż-etem się poprawiło I pieknie sie tobą zaopiekował
|
|
|
#1870 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Przyznaje - rozciągania nie było
...Cytat:
. U nas śniegu brak... wczoraj posypało, a dzisiaj leeeeje...W sumie to średnio czuję potrzebę chwalenia się co to dokładnie. Prezent jest dość drogi, i wolałabym żebyście nie odebrały mnie jako jakąś zadufaną laskę... Pomińmy może ten temat. ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, z dumą przedstawiam naszą świąteczną choinkę . Mierzy całe 30cm
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Hey dziewczyny
Ja juz w pracy, kapiel troche pomogla ale nie do konca..No ale samo weszlo to samo musi przejsc ![]() U Nas znowu miziankowo Tz wczoraj jak juz byl w domku napisal mi smsa: Ze bardzo kocha mnie i czy poogladamy razem"Gotowe na wszystko"![]() bo on oglada i zebym puscila mu strzalke jesli bede ogladac No to puscilam ale wstyd sie przyznac w trakcie zasnelam i moze z 15 minut gdzies bylo tego mojego ogladania A rano przeczytalam smska/od Tz/ktorego wyslal w trakcie ogladania: No to ogladamy razem Najdrozsza, juz zawsze wszystko bedziemy robic razem. Kocham Cie nad zycie i na zawsze chce z Toba byc" No a ja juz spalam wtedy, ale snilam o Nim/wiec to chyba telepatia/ No i rano napisalam jemu milego smska Niech mu sie dobrze pracuje
|
|
|
|
#1872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Małżeńskie sa wazniejsze
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ze względu na stan zdrowia Męża wzięłam w piątek urlop na żądanie... a wiecie, że w weekend mialam zjad Okropnie było, ale w niedzielę wroc[I]łam zmordowana do domu, a tak posprzątane, że się błyszczy, pyszny obiadek mieszkanie pachnące, świeczki - wszystko I mój Harry potter w DVD :hahah: Lubię - Mąż niecierpi, ale dla mnie wypozyuczył Cytat:
I moj Mąz Haniu Cytat:
Ha!
|
|||||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mam nadzieję ze wypoczete i zrelaksowane po weekendzie
![]() Hihi ale rozumiem, ze ze zdrowiem męza już wszystko O.K? ![]() Ależ dzisiaj śpiący dzień, a ja muszę zaraz wsiadać w samochód i na spotkanie |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
No i fantastycznie!!!!!!!!
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
To dobrze
Ze maz juz lepiej sie czujeI jak wogole moglas pomyslec, ze My sie nie martwimy ze Ciebie nie ma w piatek: Przeciez My wizazanki jestesmy jak Jedna wielka rodzina![]() I kiedy ktoras z Nas jest smutna, albo znika, albo ma jakis problem to zawszee pomagamy![]() |
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Heheh, dziekuję
Cytat:
![]() Ogólnie to po wczorajszym wieczorze jeszcze jestem taka zadowlona
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
umieram
![]() od rana boli mnie brzuch i pewne kobiece miejsca jak nie wiem, kreci mi sie w glowie i do tego chce mi sie wymiotowac. a nawet @ jeszcze nie mam ![]() a TZowi dzis wolne dalam chociaz chyba jak zadzwoni to go zmobilizuje zeby przyszedl mnie wymasowal (jego kolejny ukryty talent o ktorym sie w sobote wieczorem przekonalam ) i ukochalide sie poloze
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No Niech Tz cie przytuli u utuli![]() Cytat:
![]() I tak 3 maj
|
||
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam, aby się martwoła, ale nie myslałam, że Wy wszystkie tak za mna zatęsknicie
|
|
|
|
|
#1884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka zycze Cytat:
![]() Choinka przesliczna Pozdrowienia dla męża Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszcze wczorajszego wieczorku ![]() Jak człowiek umiera, to bołu nie czuje, więc pozyjesz jeszcze troche Zrób sobie napar- torebka melisy i mięty- na mdłości idealnie pomaga Jakbyś miała mozliwośc to poszukaj w aptece tez tych ziół, sa rozkurczowe: arcydziegiel dziegiel chiński kora cynamonu serdecznik pospolity lukrecja koper włoski aha i rumianek ![]() Trzymaj się sanetka |
||||
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A neta w domu nie będzie i koniec! P.S. Dziewczynki, proszę o SZYBKI i suteczny sposób na pozbycie sie opryszczki wargowej I od razu mówie, że wszelkie zoviraxy nic nie dają
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakaś dzisiaj jestem smutna. nie wiem, nic nie układa się po mojej myśli. brakuje mi już do tego sił ;/
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopije syrop do końca i wtedy zobaczę co i jak![]() Cytat:
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1890 |
|
Gość
|
Dzień dobry
![]() Hihi, miło Cię widzieć spowrotem ;-) Przeczytałam, co pisałyście i tak w skrócie to przytulam Was wszystkie i każdą z osobna, co miała chwile cięższe i smutku. Madlen, przyajciel i miłość w jednym to rzecz niesamowita - a jakże cudowna Dobrze, ze będzie nad Tobą ktoś taki czuwał |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

??

potem sie jeszcze w domu godzilismy
ja moge tylko pare groszy dorzucic.
??

A rano przeczytalam smska/od Tz/ktorego wyslal w trakcie ogladania: No to ogladamy razem Najdrozsza, juz zawsze wszystko bedziemy robic razem. Kocham Cie nad zycie i na zawsze chce z Toba byc" No a ja juz spalam wtedy, ale snilam o Nim/wiec to chyba telepatia/

Przeciez My wizazanki jestesmy jak Jedna wielka rodzina