Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-02, 19:50   #1861
vadi
*sportaddict*

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to będzie upragniony, ale znowu ma śnieg padać- łopata do odśnieżania??
hehehe takie odśnieżanie to niezły fitness
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 20:14   #1862
sanetka
Zakorzenienie

Anitko, Madziu, Lemoorko

a ja cudny weekend z TZ spedzilam. tylko dzis...
poszlismy na targ i mielismy poszewki kupic. ja mialam wybierac ale jak mowie ze chce bezowe to TZ wyjechal z jakims ciemnym brazem. i sie upieral.niby *******a bo kupilismy w koncu te ktore chcialam. sytuacja sie powtorzyla przy recznikach i kocu...

w koncu byla mala klotnia, wyszlismy z rynku i sie poryczalam to bardziej przez moje PMS bo naprawde tragicznie sie czuje. i odebralam to wszystko jako atak a potem mi przykro bylo ze sie z TZ zarlam. ale szybko sie przeprosilismy, otarlam lzy, wrocilismy i kupilismy wszystko takie jak chcialam- wypracowalismy kompromis. na pocieszenie TZ kupil mi orzechow laskowych i fajna bielizne potem sie jeszcze w domu godzilismy

teraz zostaly same najdrozsze rzeczy- zelazko, deska, suszarka, odkurzacz i TZ mysli o wiekszym telewizorze. ja nie wiem jak my damy radeja moge tylko pare groszy dorzucic.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 20:17   #1863
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Anitko, Madziu, Lemoorko

a ja cudny weekend z TZ spedzilam. tylko dzis...
poszlismy na targ i mielismy poszewki kupic. ja mialam wybierac ale jak mowie ze chce bezowe to TZ wyjechal z jakims ciemnym brazem. i sie upieral.niby *******a bo kupilismy w koncu te ktore chcialam. sytuacja sie powtorzyla przy recznikach i kocu...

w koncu byla mala klotnia, wyszlismy z rynku i sie poryczalam to bardziej przez moje PMS bo naprawde tragicznie sie czuje. i odebralam to wszystko jako atak a potem mi przykro bylo ze sie z TZ zarlam. ale szybko sie przeprosilismy, otarlam lzy, wrocilismy i kupilismy wszystko takie jak chcialam- wypracowalismy kompromis. na pocieszenie TZ kupil mi orzechow laskowych i fajna bielizne potem sie jeszcze w domu godzilismy

teraz zostaly same najdrozsze rzeczy- zelazko, deska, suszarka, odkurzacz i TZ mysli o wiekszym telewizorze. ja nie wiem jak my damy radeja moge tylko pare groszy dorzucic.
dzieki;*

Jak będzieśz miec troche grosza- to zób przyjemnośc i kup,to co on chce- będzie wtedy na zmianie- raz jego, raz Twoje

Pieniadze trudno zodbuc, ale może cos w komisie, na allegro??
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 20:27   #1864
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki;*

Jak będzieśz miec troche grosza- to zób przyjemnośc i kup,to co on chce- będzie wtedy na zmianie- raz jego, raz Twoje

Pieniadze trudno zodbuc, ale może cos w komisie, na allegro??
wiesz ja sie dorzucam z tych co dostaje od mamy. ale to jest moze 1/4 naszych wydatkow. a sama jeszcze mam wizyte u dentysty, musze soczewki na 2 misiace kupic, zjazd wiec na bilety. a kasa leci...
po prostu chcemy jak najwiecej kupic zanim razem zamieszkamy. zeby potem martwic sie czynszem tylko i wydatkami na jedzenie.

no i chcemy uniknac brania na raty

telewizor w sumie mamy. taki z komisu wlasnie. tyko malutki-kilkanascie cali i Tz myslal o czyms wiekszym.
odkurzacz tez chyba bedzie uzywany z domu. bo moja mama chce sobie kupic pioracy to nam ten zwykly odda. ech...kombinuje

ale mamy juz 2 szafki do kuchni wyneisone i czekaja na skrecenie

Stary 2007-12-02, 20:32   #1865
lemoorka
Zakorzenienie

Sanetka- jak zaczniecie mieszkać razem to duzy telewizor chyba od razu nie będzie potrzebny
Stary 2007-12-02, 20:40   #1866
sanetka
Zakorzenienie

telewizor to jzu wymysl TZa ale nie jest niezbedny

a co do konta w banku. jestesmy tradycjonalistami (niech bedzie ze zacofanymi), a najbardziej TZa i on nie chce sie bawic w prowadzenie konta przez internet itp. tym bardziej ze na wiosne nie bede juz miala stalego dostepu.
wolimy tradycyjny bank, isc zalatwic jak cos trzeba itp. takie z nas okazy

Stary 2007-12-02, 20:46   #1867
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Nie wiem co ci napisać Anitko.. Widzę, że z twoim tż-etem musi postepowac bardzo delikatnie, on wszytskie słowa bierze tak bardzo do siebie, ja nie wiem.. Wiedz, jednak że wspieram cie myslami i wysłam pozytywna energię! I życzę zdrówka sama już chyba 4 tydzień walcze z przeziebieniem i mam serdecznie dość!!!
Och Kulbit, przykro mi ze tak sie meczysz z przeziebieniem Z moimi plecami troche lepiej, ale jeszcze nie do konca. Z Tz sie pogodzilismy, powiedzial, ze bardzo mnie kocha i ze te wszystkie slowa o tym ze mam sobie znalezc innego itp..powiedzial w zlosciBo byl zly na mnie po tym jak zaczelam go atakowac a nawet niestety wyzywac /oczywiscie w zlosci i gniewie/ no to mu sie nie dziwie Ale juz sie pogodzilismy, Tz powiedzial ze ze mnie to jest taki gwaltowny raptus, co powie co mu slina na jezyk przyniesie, a dopiero potem sie zastanowi co powiedzial. Obiecalismy sobie, ze ja postaram sie bardziej panowac nad swoja wybuchowoscia, a on nie bedzie mowil takich przykrych rzeczy No i jak sie dowiedzial o tym ze tak mnie boli od ranaTo obiadek mi przyniosl, pomasowal troche, herbatka napoil i nawet ukolysal do snu, zebym zapomniala ze mnie boli. No i juz mi lepiej

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Anitko, słowa wypowiadane w gniewie są czasem bzdurami, które mają po prostu dopiec, nie martw się
Oo to prawdadzis powiedzial ze to bylo w zlosci wypowiedziane, ale ze mnie bardzo kocha, nawet gdy sie wkurza na mnie czy zlosci to i tak jestem w jego sercu i kocha mnie jak nikogo na swiecie

Cytat:

Anitka79- hmm rodzina jest bardzo czułym punktem i moż enie powinnac tez bardzo strofowac TZ- opiekuj się siostrą. JA tez czasmai mam ochote postrofować, ale się powstrzymuje. Zobacz jak on sam sie opiekuje siostra, a wszelkie uwagi, rady wprowadzaj żartem, lub słowami- a wiesz, a moze spróbuj tak zrobić
Dzieki za rade Nie martw sie Lemoorko, w koncu przeciez masz swojego Lemooraktory Cie bardzo kocha i wspiera. Tak to jest w zyciu, ze zawsze cos sie dzieje nie koniecznie zgodnie z naszymi oczeikwaniamiAle zawsze po burzy przychodzi slonce I u Was tez tak bedziezobaczysz

Sanetko pomalu ze wszystkim dacie rade Kupicie to co najpotrzebniejsze teraz a reszte powolutku potem. Najwazniejsze ze mieszkac bedziecie razem, to bardzo fajneA jak juz zamieszkacie: To bedziecie dokupowac pomalu, przeciez tak tez mozna skoro Tz zgodzil sie na te poszewki i inne rzeczy, nastepnym razem na zakupach Ty zaakceptuj chocby maly drobiazdzek do domu ktory jemu sie spodoba Zeby bylo tak partnersko Tz sie ucieszy i obydwoje bedziecie szczesliwi

Ps. Ja chyba tez mam PMs/przed @/ bo jestem drazliwa i kasam bardzoale staram sie gleboko oddychac jak radza wizazanki I wtedy zlosc przechodzi powoli

Ide sobie zrobic goraca kapiel, zanurze sie w wannie, zeby z tymi plecami sobie ulzyc Tak rano zrobilm i caly dzien jakos przezylam, z pomoca TZ

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-12-02 o 21:19 Powód: post pod postem
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 21:08   #1868
sanetka
Zakorzenienie

no juz sie doczekac nie moge. tylko teraz zeby znalezc jakies mieszkanie tak zeby zmiescic sie z rachunkami w tych 800zl-wiem ze to jest mozliwe.

a co do zakupow to TZ juz sobie upatrzyl jakies pojemniki na jedzenie wiec na pewno je kupimy

Anitko mam nadzieje ze po kapieli lepiej sie poczujesz

dzis liczylismy ile nas bedzie kosztowac wszystko. TZ zarabia ok 2 tys-zalezy od miesiaca. teraz tysiac odklada na wesele a ok 800zl to zycie: czynsz, rachunki, jedzenie.

dlatego chcemy jak najwiecej teraz kupic zeby pozniej miec mniej wydatkow. znalezc mieszkanie za 800-900zl-im mniej tym lepiej. mysle ze na codzienne zycie duzo wiecej niz do tej pory nie wydamy, i tak codziennie jadam u TZa-mozna powiedziec ze juz teraz kupujemy dla 2 osob. a fajnie by bylo jeszcze cos odlozyc na konto-nawet marne 100zl na miesiac jak sie uda.

a ja po nowym roku szukam pracy-a z tym wiadomo albo sie trafi albo nie

Stary 2007-12-02, 21:42   #1869
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
pewna jesteś?
daj znac PO jak było i czy faktycznie się nie zmęczylaś, bo ja po tym umieram ale pamietam, ze jak kiedyś to regularnie ćwiczyłam, to machałam równo z nimi, kiedyś moja mama weszla jak zasuwałam te brzuszki to stala z miną
Pewna nie jestem Jak mi minie ten paskudny kaszel, bo teraz każdy wysiłek kończy się długim atakiem kaszlu, to zrobię te 8 min i powiem co i jak Wiesz mam nieźle wyćwiczone mięśnie brzucha, po pierwsze przez wieloletnią intensywną jazde konną, po drugie przez inne ćwiczenia Ale nie widac ich bo tłuszcze je zasłania hahhahah

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Edit:
dziewczyny musze was poinformowac: uważajcie co piszecie... bo sa tu takie pewne dziewczyny, które bawią się w detektywów hahaha.. albo to tylko moje zycie ich tak intersuje

napisałam wam ze mam spięcie z TZ - wsyztsko się naprawiło. po jakimś czasie na innym watku wizezanka zapytała się mnie jak było z TZ - wiec napisałam tylko dobrze (bo po co opisywac ze miałam spięcie skoro juz go nie ma ) ale nie.. zaraz jedna mi zaczeła pisac ze po co ubarwiam swoje życie , ze to jest "chore". inna zaczeła i zaraz wymyślac, ze po co pisze ze mój związek jest idelany skoro jak TZ byl w holandii to miałam dołki itp.. no sorry, nie sadzilam ze ktos będzie porównywał moje zachowanie kilka miesięcy temu z tym co jest teraz w naszym związku.
normalnie az smiac mi się chce ....
Zartujesz sobie??? No nieźle...

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Och Kulbit, przykro mi ze tak sie meczysz z przeziebieniem Z moimi plecami troche lepiej, ale jeszcze nie do konca. Z Tz sie pogodzilismy, powiedzial, ze bardzo mnie kocha i ze te wszystkie slowa o tym ze mam sobie znalezc innego itp..powiedzial w zlosciBo byl zly na mnie po tym jak zaczelam go atakowac a nawet niestety wyzywac /oczywiscie w zlosci i gniewie/ no to mu sie nie dziwie Ale juz sie pogodzilismy, Tz powiedzial ze ze mnie to jest taki gwaltowny raptus, co powie co mu slina na jezyk przyniesie, a dopiero potem sie zastanowi co powiedzial. Obiecalismy sobie, ze ja postaram sie bardziej panowac nad swoja wybuchowoscia, a on nie bedzie mowil takich przykrych rzeczy No i jak sie dowiedzial o tym ze tak mnie boli od ranaTo obiadek mi przyniosl, pomasowal troche, herbatka napoil i nawet ukolysal do snu, zebym zapomniala ze mnie boli. No i juz mi lepiej

Dziękuję kochana Jest już trochę lepiej ale ponad 4-tygodniwoe przeziebienie, mijające i znó powracające może wykończyć każdego.. Ostatnio to juz myślałam, że "płuca wypluje", ale powoli widzę, ze jest lepiej
Cieszę się, że z tż-etem się poprawiło I pieknie sie tobą zaopiekował

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 22:54   #1870
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
2 minuty rozciagania łydek i już Cię nie powinny boleć
Przyznaje - rozciągania nie było ...

Cytat:
Nie wiem czy to będzie upragniony, ale znowu ma śnieg padać- łopata do odśnieżania??
Hahahahaa... No tak, gdybym miała swój kawałek podwórka to czemu nie . U nas śniegu brak... wczoraj posypało, a dzisiaj leeeeje...

Cytat:
a co to za prezent?
W sumie to średnio czuję potrzebę chwalenia się co to dokładnie. Prezent jest dość drogi, i wolałabym żebyście nie odebrały mnie jako jakąś zadufaną laskę... Pomińmy może ten temat.

Cytat:
Wiesz mam nieźle wyćwiczone mięśnie brzucha, Ale nie widac ich bo tłuszcze je zasłania hahhahah
Dokładnie to samo. Jak mam zrobić tradycyjne brzuszki, to prędzej mi się nudzi zabawa, niż czuję ból. Dlatego zmieniłam tradycyjne brzuszki na takie gdzie robisz brzuszki z nogami w górze. Już po 30 robi się ciepełko

Dziewczyny, z dumą przedstawiam naszą świąteczną choinkę . Mierzy całe 30cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_6195.jpg (108,4 KB, 14 załadowań)
Stary 2007-12-03, 07:36   #1871
ANITKA79
Zadomowienie

Hey dziewczyny

Ja juz w pracy, kapiel troche pomogla ale nie do konca..No ale samo weszlo to samo musi przejsc

U Nas znowu miziankowo Tz wczoraj jak juz byl w domku napisal mi smsa: Ze bardzo kocha mnie i czy poogladamy razem"Gotowe na wszystko"bo on oglada i zebym puscila mu strzalke jesli bede ogladac No to puscilam ale wstyd sie przyznac w trakcie zasnelam i moze z 15 minut gdzies bylo tego mojego ogladaniaA rano przeczytalam smska/od Tz/ktorego wyslal w trakcie ogladania: No to ogladamy razem Najdrozsza, juz zawsze wszystko bedziemy robic razem. Kocham Cie nad zycie i na zawsze chce z Toba byc" No a ja juz spalam wtedy, ale snilam o Nim/wiec to chyba telepatia/ No i rano napisalam jemu milego smska Niech mu sie dobrze pracuje
Stary 2007-12-03, 08:34   #1872
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie wiem jak się w takim razie wywiążesz z wizażowych obowiązków
Małżeńskie sa wazniejsze

Cytat:
Ale pustki tu dziś
I gdzie Hihi?
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Hihi pisała cos ze jej nie bedzie? Bo normalnie się martwię o nia.
Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Może na urwanie głowy w pracy, hm... w każdym razie Hihi to twarda sztuka i z pewnością sobie poradzi
Cytat:
Hihi chyba dzis zjazd ma
Cytat:
No ciekawe co z Hihi nasza?Moze do szkoly wczesniej pojechala, bo pisala cos ze maz i ona maja zjazd w ten weekendAle Pozdrawiam/nawet jak przeczyta dopiero w poniedzialek to bedzie jej milo/
Cytat:
A Hihi wczoraj mi mówiła, że dzis do szkoły bedzie jechać o 12, więc rano powinna teoretycznie być.. Ale może jakies sprawy załatwia.. Genrealnie widzę w kompie, że jest offline.
Dziewczynki!!! Jesyem Jejku, jak wyście się o mnie martwiły!

Ze względu na stan zdrowia Męża wzięłam w piątek urlop na żądanie...

a wiecie, że w weekend mialam zjad Okropnie było, ale w niedzielę wroc[I]łam zmordowana do domu, a tak posprzątane, że się błyszczy, pyszny obiadek mieszkanie pachnące, świeczki - wszystko I mój Harry potter w DVD :hahah: Lubię - Mąż niecierpi, ale dla mnie wypozyuczył
Cytat:
Edit. bo dla mnie najseksowniejsza jest Prada i nic poza nią
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Haniu a która ta Prada, bo są dwie ?
Cytat:
Własnie Prada to bardzo zimowy zapach....ale jest bardzo specyficzna i nikomu się nie podoba. Jedyna osoba która znam i lubi ten zapach jest nasza Hihi.....no i mój mąż.
Jesy jedna Prada, Prada Prada - prada Tądre to popłuczyny są

I moj Mąz Haniu

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
A mu choinki nie planujemy Ha!
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 08:58   #1873
dorinka30
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, mam nadzieję ze wypoczete i zrelaksowane po weekendzie

Hihi ale rozumiem, ze ze zdrowiem męza już wszystko O.K?

Ależ dzisiaj śpiący dzień, a ja muszę zaraz wsiadać w samochód i na spotkanie , miłego dnia Wam życzę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 08:59   #1874
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Hihi ale rozumiem, ze ze zdrowiem męza już wszystko O.K?

Ależ dzisiaj śpiący dzień, a ja muszę zaraz wsiadać w samochód i na spotkanie , miłego dnia Wam życzę
Ze zdrowiem już dziś lepiej.

Dzięki za troskę
Stary 2007-12-03, 09:02   #1875
kulbit
Zakorzenienie

Hihi Fajnie, że znów jesteś

Stary 2007-12-03, 09:03   #1876
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi Fajnie, że znów jesteś
Jestem.

I nie pozbędziecie się mnie tak łatwo!
Stary 2007-12-03, 09:07   #1877
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Jestem.

I nie pozbędziecie się mnie tak łatwo!
No i fantastycznie!!!!!!!!

Stary 2007-12-03, 09:09   #1878
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:

To dobrze Ze maz juz lepiej sie czujeWiadomo ze Ty wtedy tez spokojniejsza jak wiesz ze lepiej u Niego

I jak wogole moglas pomyslec, ze My sie nie martwimy ze Ciebie nie ma w piatek: Przeciez My wizazanki jestesmy jak Jedna wielka rodzinaI kiedy ktoras z Nas jest smutna, albo znika, albo ma jakis problem to zawszee pomagamy
Stary 2007-12-03, 09:15   #1879
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No i fantastycznie!!!!!!!!
Heheh, dziekuję
Cytat:
To dobrze Ze maz juz lepiej sie czujeWiadomo ze Ty wtedy tez spokojniejsza jak wiesz ze lepiej u Niego

I jak wogole moglas pomyslec, ze My sie nie martwimy ze Ciebie nie ma w piatek: Przeciez My wizazanki jestesmy jak Jedna wielka rodzinaI kiedy ktoras z Nas jest smutna, albo znika, albo ma jakis problem to zawszee pomagamy
Wiesz, co jak co, ale miałam dylemat - chciałam pewnej osobie stąd napisać, że mnie nie ma, ale nie miałam jak

Ogólnie to po wczorajszym wieczorze jeszcze jestem taka zadowlona
Stary 2007-12-03, 09:16   #1880
sanetka
Zakorzenienie

umieram
od rana boli mnie brzuch i pewne kobiece miejsca jak nie wiem, kreci mi sie w glowie i do tego chce mi sie wymiotowac. a nawet @ jeszcze nie mam

a TZowi dzis wolne dalam chociaz chyba jak zadzwoni to go zmobilizuje zeby przyszedl mnie wymasowal (jego kolejny ukryty talent o ktorym sie w sobote wieczorem przekonalam) i ukochal

ide sie poloze

Stary 2007-12-03, 09:22   #1881
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ide sie poloze
Obyś się bidulku lepiej poczuła
Stary 2007-12-03, 09:31   #1882
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
umieram
od rana boli mnie brzuch i pewne kobiece miejsca jak nie wiem, kreci mi sie w glowie i do tego chce mi sie wymiotowac. a nawet @ jeszcze nie mam

a TZowi dzis wolne dalam chociaz chyba jak zadzwoni to go zmobilizuje zeby przyszedl mnie wymasowal (jego kolejny ukryty talent o ktorym sie w sobote wieczorem przekonalam) i ukochal

ide sie poloze
BiedactwoOdpoczywaj sobie Malenka No Niech Tz cie przytuli u utuli

Cytat:
Heheh, dziekuję
Wiesz, co jak co, ale miałam dylemat - chciałam pewnej osobie stąd napisać, że mnie nie ma, ale nie miałam jak

To ja sie ciesze ze jestesZnacz y sie chcialas zeby ta osoba powiedzala Nam na wizazu ze nie ma Ciebie w piatek tak??

I tak 3 majdzien zaczety z usmiechem to dzien radosny
Stary 2007-12-03, 09:46   #1883
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
To ja sie ciesze ze jestesZnacz y sie chcialas zeby ta osoba powiedzala Nam na wizazu ze nie ma Ciebie w piatek tak??

I tak 3 majdzien zaczety z usmiechem to dzien radosny
:hahah: No mniej więcej Nie chciałam, aby się martwoła, ale nie myslałam, że Wy wszystkie tak za mna zatęsknicie
Stary 2007-12-03, 09:46   #1884
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję kochana Jest już trochę lepiej ale ponad 4-tygodniwoe przeziebienie, mijające i znó powracające może wykończyć każdego.. Ostatnio to juz myślałam, że "płuca wypluje", ale powoli widzę, ze jest lepiej
Kup sobie zioła bronchical Sa wyksztusne, tzreba je pic kilka razy dziennie, sa bardzo skuteczne

Zdrówka zycze

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość

W sumie to średnio czuję potrzebę chwalenia się co to dokładnie. Prezent jest dość drogi, i wolałabym żebyście nie odebrały mnie jako jakąś zadufaną laskę... Pomińmy może ten temat.

grunt, ż eprezent dany od serca

Choinka przesliczna

Cytat:

Dzięki za troskę
Pozdrowienia dla męża

Cytat:

Włąsnie hihi- jesli nie chcesz się przyczynic do naszego osiwienia musisz dawać znac, że wszytsko oki

Cytat:
Heheh, dziekuję

To może jednak założysz neta w domu

Zazdroszcze wczorajszego wieczorku

Cytat:
umieram

ide sie poloze
Jak człowiek umiera, to bołu nie czuje, więc pozyjesz jeszcze troche
Zrób sobie napar- torebka melisy i mięty- na mdłości idealnie pomaga

Jakbyś miała mozliwośc to poszukaj w aptece tez tych ziół, sa rozkurczowe:
arcydziegiel
dziegiel chiński
kora cynamonu
serdecznik pospolity
lukrecja
koper włoski

aha i rumianek

Trzymaj się sanetka
Stary 2007-12-03, 10:05   #1885
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Włąsnie hihi- jesli nie chcesz się przyczynic do naszego osiwienia musisz dawać znac, że wszytsko oki

To może jednak założysz neta w domu
No osiwieć przeze mnie nie osiwiejecie

A neta w domu nie będzie i koniec!

P.S.
Dziewczynki, proszę o SZYBKI i suteczny sposób na pozbycie sie opryszczki wargowej I od razu mówie, że wszelkie zoviraxy nic nie dają
Stary 2007-12-03, 10:08   #1886
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

a ja jakaś dzisiaj jestem smutna. nie wiem, nic nie układa się po mojej myśli. brakuje mi już do tego sił ;/

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 10:10   #1887
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja jakaś dzisiaj jestem smutna. nie wiem, nic nie układa się po mojej myśli. brakuje mi już do tego sił ;/
Stary 2007-12-03, 10:14   #1888
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Kup sobie zioła bronchical Sa wyksztusne, tzreba je pic kilka razy dziennie, sa bardzo skuteczne
Dzięuję ale dzisiaj jest już zdecydowanie lepiej Dopije syrop do końca i wtedy zobaczę co i jak

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Co się dzieje, bidulku?

Stary 2007-12-03, 10:17   #1889
gold-fish
Zakorzenienie

dzień dobry

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 10:23   #1890
nema_
Gość

Dzień dobry
Hihi, miło Cię widzieć spowrotem ;-)

Przeczytałam, co pisałyście i tak w skrócie to przytulam Was wszystkie i każdą z osobna, co miała chwile cięższe i smutku.

Madlen, przyajciel i miłość w jednym to rzecz niesamowita - a jakże cudowna Dobrze, ze będzie nad Tobą ktoś taki czuwał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości