|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
dlatego radzono żeby używać serum Flavo C czy inny specyfik tego typu..chodzi o rozświetlenie Starówki świecące choinki, żyrandole, fontanny w zeszłym roku pięknie to wyglądało tu zapowiedź tegorocznej, a tu fotki (chyba z ubiegłorocznej) ![]() edit: wiecie, że to obniżanie cen żelu Cleananance jest spowodowane wprowadzeniem nowego? niby nowa formuła, ciekawe co tam udoskonalili, jak on jest doskonały mam nadzieję, że nic nie zepsuli tak wygląda nowy http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...roducts_id=650
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-12-04 o 21:16 |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1863 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Basiu ja również życzę wszystkiego najlepszego.
![]()
|
|
#1864 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Basiu spóźnione, ale najlepsze życzenia
|
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A iluminacja wygląda pięknie na zdjęcicach... tylko ja dzisiaj na pewno nie będę miała czasu ![]() Warszawianki, wybiera się może któraś z Was do TBS dziś lub jutro na zakupy ze zniżką? Karolina? No bo ja nawet mam tego Joy'a, ale nie mam jak się wyrwać z domu, a tak bym strasznie chciała ten peeling Noska Jakby któraś jechała i miała możliwość mi kupić ten peeling, to proooszę o wiadomość, zrobię od razu przelew![]() Szykuje mi się straszny weekend, codziennie goście w domu, a wczoraj dwie osoby powiedziały mi, że na pewno nie zdążę napisać pracy w grudniu Naprawdę im uwierzyłam i załamałam , ale chcę zrobić wszystko, żeby jednak tak nie było... tylko warunków brak![]()
|
|
#1866 |
|
|
Iza, ja może będę jutro, ale nie obiecuję
Kusi mnie ich krem pod oczy z tej samej serii ![]() Skończyłam wczoraj masło do ciało i pewnie strasznie bym się cieszyła, gdyby nie to, że to było moje ukochane masełko Eveline sezamowe jest tak samo świetne jak słonecznikowe Poza tym niedługo skończy mi się tonik, odżywka do włosów i żel pod prysznic. Fajnie mi idą zużycia, ale ciągle za dużo kupuję i znowu dorobiłam się zapasów żeli, maseł i masek do włosów ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- EDIT: Iza zdecydowałam, że pójdę tam dzisiaj , więc jak mam kupić to daj znać
|
|
#1867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też zużywam, codziennie się balsamuję, więc masła jakoś idą, gorzej z żelami, bo ostatnio bardzo polubiłam żółte mydełko Nivea... chyba znowu zrobię żelowy strajk i wrócę do mydeł
|
|
#1868 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej, biedna
![]() Ale wiesz, może jeszcze będzie promocja 3 w cenie 2, to wtedy będziesz żałować, że nagrzeszyłaś, lepiej poczekaj z szaleństwem
|
#1870 | |
|
|
Cytat:
A promocje 3 w cenie 2 są dla mnie samobójstwem i wolę się wtedy nie zbliżać do sklepów
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz są tańsze żele, balsamy i masła do ciała w TBS
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety! A ile kosztują masła? I pytanie ironiczne
: ta promocja jest czasowa, czy na zawsze obniżyli ceny (hahaha)![]() Zapomniałam napisać: Nosku - jesteś bardzo dzielna, że pojedziesz w te tłumy, mam nadzieję, że nic Ci nie zrobią!
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
45zł, żel 15zł, balsam nie wiem
|
|
#1874 |
|
|
No i to jest wreszcie normalna cena, chociaż wątpię żeby wprowadzili je na stałe. Za żel jestem w stanie tyle dać, bo są naprawdę wydajnie i ślicznie pachną.
![]() Iza w obliczu prawdziwej promocji (ale tylko kosmetycznej) potrafię być nieugięta
|
|
#1875 |
|
Miss Pudernica
|
Właśnie wróciłam od fryzjera i mam krótkie włosy
Najdłuższe zakrywają mi szyję i ledwo mogę związać kitkę. Jestem łysa, jak ja się przyzwyczaję
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Załatwiłam na uczelni wszystko i szybko wróciłam do domu. Wpadłam po drodze tylko do tej drogerio-apteki MediQ w G. Krak i kupiłam: - żel pod prysznic Palmolive Aroma Therapy o zapachu Morning Tonic, chyba to jakiś nowy, bo jest na nim naklejka "new" Pachnie ładnie odświeżająco - masło Ziaja Sopot Spa - lakier do paznokci firmy Colour Alike (pierwszy raz widzę tą firmę, ale znalazłam ich stronkę: http://www.colouralike.pl/ ) w odcieniu szaro-srebrnym z niebieskimi drobinkami za 10.90 zł Ciekawa jestem jak będzie wyglądał na pazurkach, jak pomaluję to zrobię fotki oczywiście. Cytat:
![]() Dziś w G. Krak nie widziałam Mellow Ale może w Naturze jeszcze będzie.Kuszące te ceny
|
|
#1877 |
|
|
isa a Ty szukasz Mellow? bo jak coś to ja chętnie poślę mój, kupiony a amoku
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś też nie pójdę na Starówkę, dopiero wróciłam od babci i już nie chce mi się nigdzie ruszać a jutro TŻ nie będzie chciał iść, bo każe mi dbać o siebie póki całkiem nie wydobrzeje (dbanie o siebie = staranie się jak najmniej przebywać na dworzu )dzięki za informację ![]() chyba jutro odwiedzę TBS chociaż nie mam niczego w planach ![]() Nosku, gdzie Twój wakacyjny avatar?
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przyjechałam na weekend do domu, więc siadam z herbatką i nadrabiam, bo trochę mnie chyba ominęło ![]() Przede wszystkim spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia dla Estell ) z gadżetami z MACa ![]() Buziaki imieninowe dla Basi I ogromne gratulacje dla Eli ![]() Smutno mi tylko, że będziemy się tak rzadko widywać ![]() Ale na pewno sobie poradzisz, takie skoki na głęboką wodę są najlepsze, przynajmniej u mnie się to jak na razie sprawdza ![]() Spędziłam wczoraj cudowny dzień i wieczór i noc lenia z TŻtem a dziś od rana na nogach. Ale zaliczyłam wreszcie wizytę u fryzjera, sporo ścięłam włosy, bo niestety potwierdzio się to co sama widziałam, że są b. osłabione, szczególnie z tyłu, mnóstwo ich wypadło, sporo się połamało ![]() Ogólnie muszę o nie naprawdę zadbać, kupiłam dziś Vitapil, mam nadzieję, że zadziała... Zrobiłam sobie też manicure i regulację brwi, więc czuję się od razu bardziej zadbana ![]() Kupiłam bratu prezent urodzinowo-gwiazdkowy (tym samym jeden z głowy ) i sobie piękną wełnianą tunikę-sukienkę fioletową ![]() Mam nadzieję jutro wstąpić na chwilę do TBSu po peeling z kuponem z Joya. Może coś jeszcze do tego czasu zostanie ![]() Warszawianki mi pasuje każdy dzień, ale sobota najbardziej
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-12-05 o 15:10 |
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam dziś nieco podobny odcień z tej firmy Colour Alike, ale wydał mi się ciut ciemniejszy niż Mellow.
|
|
#1881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja dzięki Dzielnemu Noskowi będę miała peeling, lalala (już przelałam, dziękuję dziękuję dziękuję![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-05 o 16:29 |
|
|
|
|
#1882 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kochanie, a jaki to peeling?
Bo chyba gdzieś przeoczyłam info o nim. Byłam dziś w dwóch centrach handlowych, chciałam kupić spodnie, fajną bluzkę, sweterek i portfel, a wyszłam tylko z pudrem brązującym z H&M. Ładnie wyglądał na ręce jak przetestowałam (były testery), będzie moją pocieszanką, bo nie udało mi się wcześniej upolować Deborah. To już kolejny w mojej kolekcji, ale uwielbiam brązerki!No nic, po ciuszki i prezenty wybiorę się w przyszłym tygodniu. Mam problem z prezentem dla TŻa, na urodziny sprezentowałam mu paintball'a + perfumy, teraz jakoś nie mam pomysłu. Chyba złożę kolejne zamówienie w sklepie Himalayi. Chciałam dziś kupić maskę + żel z miodlą, ale jak zobaczyłam ceny w aptece to myślałam, że padnę - maska 16.90zł, a żel 18.90. Na stronie produkty są dużo tańsze, a planuję zamówić więcej rzeczy, więc wyjdzie taniej. Do tego pojawiły się nowości włosowe, a to mnie cieszy. Tylko chyba zrobię te zakupy po nowym roku, bo słyszałam, że pocztowcy mają strajkować.
|
|
|
|
#1883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Sleepy wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coś mi umknęło.
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz, że ten peeling wcale nie jest taki świetny i powiedz, że podrażnia i moje naczynka tego nie zniosą(chodzi o ten peeling, tak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...witamina-C.htm) Cytat:
wtedy u mnie ubiera się choinkę itd. teraz jeszcze nie dociera do mnie, że wkrótce święta
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-12-05 o 16:50 |
||
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja choinkę ubieram w Wigilię ewentuanie wyjątkowo dzień wcześniej.
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1887 | |
|
Wtajemniczenie
|
To ten co podała Nina:
Cytat:
Jak w ZT w normalny weekend są dzikie tłumy, to nie wyobrażam sobie jak w taki zniżkowy...Peeling jest fantastyczny! Nosek dała nam kiedyś odlewki, on ma bardzo malutkie drobinki i jest ich miliony ! Ale ja go nie używałam na policzki - mam nadwrażliwe naczynka tam i nie ryzykuję z niczym![]() Ja najwcześniej dwa dni przed
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie zawsze jest sztuczna choinka, więc nie trzeba jej przytargać niewiadomo skąd, a i wszyscy wolą wcześniej niż w ostatnim dniu, który i tak jest zawirowany ![]() Cytat:
wolę Arkadię, a i w TBSie zawsze jest mało osób i zdaje mi się, że mają większy wybór przez ten brak natłoku ![]() Cytat:
miałaś w ogóle nie kusić
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jesteście naprawdę kochane A ja właśnie dziś przeszłam koło TBS i byłam dumna, że nie weszłam bo w planach miałam tylko zakupy ciuchowe... Właściwie nie potrzebuję masła ani balsamu ale te rzeczy akurat najbardziej mnie kuszą. Oj nie wiem czy będę dzielna i się oprę ![]() A wiadomo do kiedy ta promocja?
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wczoraj wyrolniczyłam Wypeelingowałam się, wysmarowałam cielsko czekoladową Farmoną a nogi po goleniu masłem Ziaji Spot Spa. Super jest to masełko: niezbyt gęste, szybko się wchłonęło i ma cudny zapach kojarzący mi się z wakacjami i morską bryzą Dziś jeszcze pomaluję pazurki popołudniu moim nowym lakierem i mam nadzieję, że ze 2-3 dni na nich wytrzyma. Znalazłam info o nowych kosmetykach Maybelline, ciekawa jestem tuszu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

dlatego radzono żeby używać serum Flavo C czy inny specyfik tego typu..
świecące choinki, żyrandole, fontanny
w zeszłym roku pięknie to wyglądało
mam nadzieję, że nic nie zepsuli 

No bo ja nawet mam tego Joy'a, ale nie mam jak się wyrwać z domu, a tak bym strasznie chciała ten peeling Noska
Naprawdę im uwierzyłam i załamałam
, ale chcę zrobić wszystko, żeby jednak tak nie było... tylko warunków brak

sezamowe jest tak samo świetne jak słonecznikowe 

chociaż nie mam niczego w planach 

miałaś w ogóle nie kusić