|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Czesc raz jeszcze
![]() Loluska - cofnelam sie troche w wstecz i masz naaaprawde suuuper figure Buahhot - dam znac jak tylko przetestuje W ogole moj projekt denko sie sypnal totalnie Nie umiem przestac kupowac kosmetykow Ale zuzywam w miare, nic sie nie marnuje ![]() Kobieto - sprawdzilam bo juz nie pamietalam, mam cene na dwoch: odzywka shine on - 135 zel - 84 Na pomadzie do ukladania i odzywce tej w tubce nie mam ale ceny byly kolo 119 chyba i cos kolo 79. Na szczescie zalapalam sie na znizke -30% bo byla na marki na wylacznosc w marionnaud Ogolnie wrocilam z zakupow i normalnie powinnam sobie tylek obic za kare. Mialam isc zaopatrzyc szafe w ubrania a co wyszlo? Kosmetyki Z ubran nic mi sie nie podobalo ![]() Kupilam jedynie czarne, plaskie, wysokie do kostek buty w croppie, takie do latania na codzien i do auta. I pandore Plus oczywiscie kosmetyki ![]() puder chanel uniwerselle libre tusz HR lash queen sexy blacks pianke zwiekszającą objetość marlies moller Puder byl uzasadniony bo mam tylko jeden, do tego konczący sie ![]() Ale tusz i pianka juz nie, bardziej jako rekompensata ze sie przebijalam przez te tlumy na parkingu i w sklepie ![]() |
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1863 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ta odżywka kosztowała chyba 19,90, dobrze pamiętam? Aż sobie o niej przypomniałam przez to pisanie, pewnie kupię niedługo. Bo jak patrzę na innych wątkach na ile ludziom rzeczy wystarczają (np wychodzi, że potrafią się umyć w 4 ml żelu pod prysznic) to się nad sobą zaczynam zastanawiać ![]() Ale też inaczej zużywa ktoś kto ma włosy 40 cm, a inaczej ten który ma 70 cm np. tallu: znam ten problem, że idę po ubrania a idę do: -natury -rossmana -yves rocher -douglasa ![]() Bo wiadomo łatwiej kupić 5 balsamów niż ubrania (z którymi jeszcze trzeba się bawić z mierzeniem) A dwa, że miałam z żołądkiem akcje i ciągłe wzdęcia i wyglądał mój brzuch średnio, więc nie miałam ochoty za wiele mierzyć by siebie nie dobijać. A gdzie byłaś na zakupach? bo muszę wiedzieć, gdzie nie warto iść jak coś ![]() Może spróbuj do Bielska-Białej pojechać jak będziesz mieć kiedyś wolny dzień, ja tam zwykle się fajnie obkupuje, ostatnio wzięłam tyle rzeczy, że aż mnie ręka bolała od tych siat ![]() Jest tam parę centrów handlowych. No i lepiej rozplanowane niż ta głupia, rozpłaszczona Silesia np
|
|
|
#1864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Inspirujecie, dlatego pozwólcie, że do was dołączę.
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1866 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
a teraz uwaga spojlery na temat czegoś innego: byłam zaskoczona zakończeniem książki 'jeden dzień' każdy by myślała, że skoro tyle lat na siebie czekali to w końcu będzie 'żyli długo i szczęśliwie' a tu ledwo się zeszli, a ona miała wypadek na rowerze i zmarła, w końcu jakieś nietradycyjne zakończenie ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- zaciekawił, ale bez wypróbowania nie jestem w stanie powiedzieć czy to coś dobrego Można tylko się spodziewać czy zadziała.A skład znam z bloga.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-10-06 o 23:11 |
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() Cytat:
Zresztą Twoje zakupy zawsze sa fajne;pJa dzisiaj kupiłam jedynie dzinsy w Cubusie. Byłam w reserved bo widziałam fajne sukienki a dzisiaj wydały mi sie okropne i dop tego zsuplone były więc odpuściłam
|
|
|
#1868 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dlatego się nie da chodzić na te (h)amerykańskie komedie romantyczne, bo z góry wiadomo jak się skończą. A ja tam lubię złe zakończenia, dlatego jedną z moim ulubionych książek były 'cierpienia młodego wertera' Ja bym chętnie coś napisała i juuuż prawie happy end, a tu nagle na koniec książki słowa- a potem się obudziłem ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Ten puder ma talk w składzie? pewnie ma jak większość pudrów... Ja teraz testuję bronzer z diora nude tan czy jak mu tam (tylko ja go kupiłam na wakacjach jakieś 40% taniej, uroki krajów z niskimi podatkami) Z heleny rubenstein bardzo lubiłam tusz, który ma opakowanie w panterkę, nazwy nie pamiętam (wtedy sobie zażyczyłam właśnie ten, nie inny, bo chciałam mieć coś w panterkę
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
Parole Parole - dziekuje
Kobieto - to moj pierwszy tusz z HR, wahalam sie miedzy nim a tym "pytonem" ale wygralo tak naprawde opakowanie bo ten ma taka sliczna koronke A fajny byl ten panterkowy?Co do zakupow to bylam wlasnie w silesi i naprawde srednio bylo. No nic, na razie mam w czym chodzic wiec daje sobie spokoj, tak naprawde chce jeszcze tylko torebke i plaszcz z zary wlasnie a reszte juz mam, eleganckie kozaki oraz cieple emu jeszcze z zeszlego roku (wygladaja praktycznie jak nowe a kozaki sa w sumie nowe bo ani razu w nich nie bylam, tak pokochalam emu ), moze tylko zainwesuje jeszcze w jakies kolorowe szaliki lub kominy bo na to mam faze co roku Bardziej musze zainwestowac w ciuchy do pracy bo przy przeprowadzce wywalilam 3 fartuchy i 3 czy 4 pary bialych spodni. Chce dokupic granatowe do kompletu do bluzy plus jeszcze jakis fajny mundurek, moze tez w granacie Bialy jest strasznie niepraktyczny, zwlaszcza na dyzurze. Aaaa i kupilam biale crocsy - ale one sa wygodne, najlepsze buty do pracy jakie mialam Puder ma talk ![]() W ogole polnoc a ja kawe popijam, sama jestem to zasiedzialam sie przed kompem ![]() Bransoletke chcialam taka klasyczna, na razie mam 2 zawieszki, te 3 pozostale to sa 2 klipsy i separator Mysle ze nawet ja taka zostawie bo nie podobaja mi sie cale zapelnione. Kolejna bym chciala z czarnej skory z jedna zawieszka, lubie takie minimalistyczne
|
|
|
|
|
#1870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak te rzeczy sie gromadza i gromadza a ja pozniej nie moge znalezc skarpetek do pary ![]() Cytat:
ale teraz leje, wiec jutro pewnie ebdzie ziąb;/Cytat:
w reserved u mnie bylo tak poprzebierane, ze masakra;/ zostały saeme wielkie rozmiary o ile w ogole cos bylo z tych rzeczy, ktore miałam upatrzone;/ w sumie w reserved był dzisiaj nauwoekszy ruch, chcoiaz generalnie cała galeria pełna. tyle sie naczytałam oi tej odzywce, ze tez bym ja chciała. ile ona kosztuje? tylko chyba najpierw musiałabym ją poniuchać, bo zapach abnana czasem potrafi być mega drażniący. hej ![]() Cytat:
generalnie nie lubie takich 'babskich' filmow no chyba, ze mam na to nastroj. ostatnio koelzanka i rpzyjaciolka polecaly mi film 'szczesciarz' na pdostawie powiesci N. Sparksa, nie wiem co mnie podkusilo zeby to oebrzec/. Masakra, ale sie wynudziłam xD swoja tdroga, ja tu 'gadu gadu' a tu czeka na mnie drugi odcinek 6sezouny the big bang theory tyle, ze juz jestem troche spiaca i na pewno nie zrozumiałabym wszytskiego ;Dkupiłam sobie na tych rabatach taki super długi sweter , prawie do kolan, bardziej narzuta [wersja one size] w new yorkerze, jeansowe rurki w cubusie, czapke w kształcie buzi misia [LOL im jestem starsza tym lubie bardziej infantylne rzeczy xD] TŻ kupił mi w centro buty, ktore prawie rok temu wpadłu mi w oko [tyle ze tamte miały inny obcas] a teraz byl moj rozmiar [panterka na czerwonym słupku] a kosmetycznie to buteleczka jedwabiu biovax, ten balsam do ciała wygladzajacy, ktory reklamuje bodajze górniak[ taki rozowy z soraya], peeling do ciała z rossmana w takim fajnym słoiku [zapomniałam nazyw fimry cos tam z beauty],maske alterra z granatem, zmywacz do paznokci z isany, masło kokosowe synergen no i to chyba wsjo :P nie powiem, jestem juz spiaca, a znowu mnie zbiera na jakies ataki dusznosci;/ A W OGOLE dzisiaj bylam w ciemnej pomadce cos meidzy pomaranczem a lososiem? i tak dziwnie sie czułam taka 'nadmalowana' chociaz mama i TŻ mowili, ze mi tak bardzo dobrze. moze jutro lub pojutrze cykne sobie fotke i wstawie do albumu to może mi doradzicie czy moge tak chodzić czy jhednak pozostać przy nudziakach
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-07 o 00:20 |
||||
|
|
|
|
#1871 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() też właśnie dzisiaj w silesii byłam Ale tam wiecznie poprzebierane, strata czasu często tam chodzić. Mam zamiar w końcu forum w Gliwicach odwiedzić, bo tam podobno jest całkiem fajnie. A tak to bardziej na Zagłębiu coś (ale jak lubisz zarę to jej akurat nie ma, ale są inne dobrze zaopatrzone sklepy) Też mam w czym chodzić, no ale wiadomo jak to jest ![]() Ja jutro mam zamiar odwiedzić m.in: -reserved -mohito (poluję na jedną kurtkę, oby była, mierzyłam, ale muszę wziąć o rozmiar większą, bo ta w życiu by się w biuście nie zapięła) -house -witcheen -venezie -zebrę -h&m -stradivarius -cubus A jeśli chodzi o dodatki- komin mam jeden i tylko dlatego, że na szybko kupując myślałam, że to chusta ale nawet polubiłam go.Podoba mi się zawieszka (tak sie to nazywa?) w panterkę czy cokolwiek to jest.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() muszę się uczyć, posprzątać mieszkanie i ogarnąć ciało, a tak mi się nie chce głowa mnie boli, a wczoraj cały dzień mnie % trzymały Cytat:
zaraziłam też tą grą TŻa
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanych zakupów.
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
ja tą odżywkę bananową scandic mam zamiar kliknąć na all i odebrać osobiście - wyjdzie 13,8zł za 1l
|
|
#1875 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jestem fanką Pandory i też chciałabym do mojej klasycznej bransoletki dokupić pojedynczy albo podwójny różowy rzemyk, albo skórę właśnie i już na nią nie ładować zawieszek. Cytat:
Cytat:
Z tym, że punkt mieszkanie jest najgorszy. Nie wiem jak to się dzieje, chaos wkrada mi się do mieszkania na drugi dzień po gruntownych porządkach. Może po prostu nie opłaca się ich robić.
|
|||
|
|
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() My wczoraj z TŻ wypiliśmy sobie A po tej odżywce bananowej zapach utrzymuje się we włosach? - odżywka na rzęsy my secret - krem pod oczy ziaja kozie mleko - krem na twarz nivea - krem do rąk johnsons - regenerum na skórki - woda brzozowa w skalp - wewn, radical Miłego dnia
|
|
|
#1877 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
jestem w trakcie dosyć intensywnego weekendu, dziś postaram się trochę czasu poświęcić na pielęgnację, bo ostatnio jest krucho ![]() poczyniłam trochę zakupów na jesień: półbuty sznurowane carmelowe, buty Nike, wsuwane kapcie futerkowe , granatowy płaszcz przejściowy, szary komin, bluzka z długim rękawem podwijanym, poza tym dopadłam maskę i odżywkę granat & aloes Alterry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za informację Cytat:
![]() polecam wersję z mazideł : wit. c plus olej (u mnie super sprawdza się żurawinowy)
|
|||
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam znać jak się sprawuje skład ma bardzo fajny spa ograniczone bo chora jestem, zrobiłam wczoraj peeling i maseczkę Mint Julep, nawet się nie balsamowałam, na noc na paznokcie kapsułki keratynowe Gal, teraz mam na włosach olej z ryżu+olej rycynowy i trochę Babydream, za chwilę zmyję i nałożę odżywke Dove z olejkami, na paznokcie dam Regenerum i pomaluję ![]() będę robić zamówienie z Yves Rocher, kupię żel do mycia twarzy oraz mleczko dzika jeżyna
|
|
|
#1879 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
-- A zapachu bananowej odżywki tbs za bardzo nie pamiętam, więc nie pomogę. --- Ja wstałam o 12 i dopiero idę włosy myć
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, czasu mi zabrakło
![]() którą konkretnie? ![]() ja dzisiaj bym się zawinęła pod koc i spała w taką pogodę, ale sprzątanie szafy czeka
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
ja gram w Rayman Origin ;D
a ja już poćwiczyłam [turbo] zjem t eraz obiad i pojdę się pospamować [goraca kapiel, pozniej balsamowanie, jesli chodzi o wlosy to masaka bingo, jantar, serum na zniszczone koncowki avon a twarz potraktuje peelingiem synergen. Paznokcie pomaluje dzisiaj na jakiś jesienny kolor, jeszcze nie wiem jaki wybiorę ]
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
jedynka i trójka na kompa i ta nowa część - Origins
Cytat:
|
|
|
#1883 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że dziś nadrobię zaległości wizażowe
![]() nałożyłam mieszankę na włosy : olejek Babydream, olejek Alverde, olejek Bajkał, oliwę z oliwek i miód ![]() [QUOTE=theoneandonly;36751 059] Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam foremki silikonowe w Ikeii i ostatnio piekłam takie na bazie przepisu na ciasto marchewkowe ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałyście coś z tej strony http://www.magiczne-indie.pl/ ? czy lepiej z helfy zamawiać olejki?
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
![]() witamm wszystkie piekne panie długo śledziłam wizaz az postanowiłam założyć konto i zacząc sie udzielać. dobry pomysł na jesienne wieczory.
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś o sobie ![]() eeeeeh, ale ten weekend mi szybko minał. połowa na zdychaniu w sumie. a jutro powrót do brutalnej rzeczywistości i pobudka o 6 |
|
|
|
|
|
#1888 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuje choroby mnie od dzisiaj coś wzieło. Obudziłam sie koło 12 z zapchanym nosem i ogromnym bólem gardła, a jak sie okazało dziś w mecu (TZ tata pracuje w ciepłowni ) była jakaś awiarnia elektryczna którą tata TZ naprawiał a my w domu nie odkręcamy kaloryferów jeszcze bo same rury tak grzeją że non stop mam 27-26 stopni w domu i przez noc pewnie sie wychłodziłam no i zachorowałam w sumie ostatnia bo tata TZ, brat i siostra też chorzy Cytat:
![]() Fajne zakupy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do porannych czyności to ja w 30 -40 min wyrabiam sie z szybkim prysznicem, yciem głowy, suszeniem makijażem śniadaniem i ubraniem Hej dziewczyny właśnie siedze pod grubaśnym kocem i sie poce ja wieprzek jakiś chociaż pół godziny temu było prysznic peeling dove kremowy żel do ciała ziaja o zapachu kakaowym mycie włosów elsev do farbowanych maseczka krem do ciała z isany kakaowy i to chyba tyle ![]() Dziewczyny jak byłam u pani dermatolog to stwierdziła że moim zskórnikom można "pomóc" i poleciła mi takie kosmetyki: SVR xerial 5 krem do twarzy Svr lysalpha cicapell piling Bioderma sebium masque bioderma sebium hydra Pharmaceris sebo-almond peel Czy może używałyście którego z tych kosmetyków? Szczerze mówiąc to nie mam za bardzo rozeznania w tych aptecznych produktach i nie wiem co jest dobre a co nie... Albo mogłybyście polecić mi coś ze swojej pielęgnacji ![]() ![]() :pro si:![]() ? Najbardziej chodzi mi o zwalczenie zaskórników i jednocześnie nawilżanie skóry.Od pani dermatolog dostałam preparat duac ale w ulotce jest napisane że to preparat na trądzik wiec czuje sie w tym momencie bardzo zagubiona już czego powinnam używać Jutro zamierzam sie wybrać do pepco bo jest teraz fajna gazetka zobaczymy czy coś ciekawego bedzie.... Miłej nocki życzę - kolorowych snów piękne
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Też jutro wstaję o 6
![]() Odzwyczaiłam się od rannego wstawania
|
|
#1890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać jutro po zakupach.Co do zaskórników, to większości osób pomaga Avene Triacneal http://www.youtube.com/watch?v=7i93X3_rKUQ&feature=plcp tutaj masz filmik o nim, może spróbujesz? generalnie kwasy, więc trzeba pamiętać o kremie z SPF, ale jesień to dość dobra pora. Zaskórniki są chyba zaliczane do trądziku. Ja z kolei szukam czegoś na rozdwajające się paznokcie, może sięgnę po nail teka Ostatnio strasznie mi się zepsuły, zastanawiam się czy to aby nie od zbyt częstego uderzania w klawiaturę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Nie umiem przestac kupowac kosmetykow
Ale zuzywam w miare, nic sie nie marnuje