Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 22:42   #1861
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Czesc raz jeszcze

Loluska - cofnelam sie troche w wstecz i masz naaaprawde suuuper figure

Buahhot - dam znac jak tylko przetestuje

W ogole moj projekt denko sie sypnal totalnie Nie umiem przestac kupowac kosmetykow Ale zuzywam w miare, nic sie nie marnuje

Kobieto - sprawdzilam bo juz nie pamietalam, mam cene na dwoch:
odzywka shine on - 135
zel - 84
Na pomadzie do ukladania i odzywce tej w tubce nie mam ale ceny byly kolo 119 chyba i cos kolo 79.

Na szczescie zalapalam sie na znizke -30% bo byla na marki na wylacznosc w marionnaud

Ogolnie wrocilam z zakupow i normalnie powinnam sobie tylek obic za kare. Mialam isc zaopatrzyc szafe w ubrania a co wyszlo? Kosmetyki Z ubran nic mi sie nie podobalo

Kupilam jedynie czarne, plaskie, wysokie do kostek buty w croppie, takie do latania na codzien i do auta.
I pandore Jestem w niej zakochana i chyba normalnie bede w niej dzis spac

Plus oczywiscie kosmetyki
puder chanel uniwerselle libre
tusz HR lash queen sexy blacks
pianke zwiekszającą objetość marlies moller

Puder byl uzasadniony bo mam tylko jeden, do tego konczący sie
Ale tusz i pianka juz nie, bardziej jako rekompensata ze sie przebijalam przez te tlumy na parkingu i w sklepie

Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 22:43   #1862
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj lato
Rower zaliczony przez co też się nie wybrałam się na zakupy zniżkowe, ale chyba się jeszcze zaraz skoczę na te chociaż 2 godzinki.

http://siempre-la-belleza.blogspot.c...c-organic.html

nie wiecie czy gdzieś to dostanę stacjonarnie?

-
też mnie zainteresowała, miło by było gdzieś stacjonarnie ją kupić
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Dzisiaj obejrzałam film "I, że Cię nie opuszczę". Bardzo mi się podobał i nie rozumiem czemu tyle ma negatywnych opinii, przecież to nie jest komedia romantyczna, tylko melodramat.
też oglądałam i pod komedie bym tego nie podpięła

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 22:58   #1863
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja też chyba zjadam odżywki do włosów. Mam długie włosy, więc się usprawiedliwiam. Nie wiem na ile mi starcza, ale chyba na ok. 3 tyg, a czasem to na 5 razy. Też bardzo lubię odżywkę bananową z TBS. Tylko ta jej cena.

Mnie tak chyba na tydzień, zależy też od gęstości, bo jedne to same spływają zanim się je nałoży, na 3 tygodnie to na pewno nie ma szans.

Ta odżywka kosztowała chyba 19,90, dobrze pamiętam?
Aż sobie o niej przypomniałam przez to pisanie, pewnie kupię niedługo.

Bo jak patrzę na innych wątkach na ile ludziom rzeczy wystarczają (np wychodzi, że potrafią się umyć w 4 ml żelu pod prysznic) to się nad sobą zaczynam zastanawiać
Ale też inaczej zużywa ktoś kto ma włosy 40 cm, a inaczej ten który ma 70 cm np.

tallu: znam ten problem, że idę po ubrania a idę do:
-natury
-rossmana
-yves rocher
-douglasa

Bo wiadomo łatwiej kupić 5 balsamów niż ubrania (z którymi jeszcze trzeba się bawić z mierzeniem)
A dwa, że miałam z żołądkiem akcje i ciągłe wzdęcia i wyglądał mój brzuch średnio, więc nie miałam ochoty za wiele mierzyć by siebie nie dobijać.

A gdzie byłaś na zakupach? bo muszę wiedzieć, gdzie nie warto iść jak coś

Może spróbuj do Bielska-Białej pojechać jak będziesz mieć kiedyś wolny dzień, ja tam zwykle się fajnie obkupuje, ostatnio wzięłam tyle rzeczy, że aż mnie ręka bolała od tych siat

Jest tam parę centrów handlowych. No i lepiej rozplanowane niż ta głupia, rozpłaszczona Silesia np

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 23:00   #1864
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj obejrzałam film "I, że Cię nie opuszczę". Bardzo mi się podobał i nie rozumiem czemu tyle ma negatywnych opinii, przecież to nie jest komedia romantyczna, tylko melodramat.
Byłam na tym filmie w kinie i bałam się, że będzie to kolejna, pseudo romantyczna komedia. Rozczarowałam się, bo film mnie strasznie wciągnął i uważam, że jest świetny mimo oklepanego zakończenia. Rachel fajnie zagrała.

Inspirujecie, dlatego pozwólcie, że do was dołączę.
Stary 2012-10-06, 23:02   #1865
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tak chyba na tydzień, zależy też od gęstości, bo jedne to same spływają zanim się je nałoży, na 3 tygodnie to na pewno nie ma szans.

Ta odżywka kosztowała chyba 19,90, dobrze pamiętam?
Aż sobie o niej przypomniałam przez to pisanie, pewnie kupię niedługo.
Tak, po 19.

Cytat:
Napisane przez happyswallow Pokaż wiadomość
Byłam na tym filmie w kinie i bałam się, że będzie to kolejna, pseudo romantyczna komedia. Rozczarowałam się, bo film mnie strasznie wciągnął i uważam, że jest świetny mimo oklepanego zakończenia. Rachel fajnie zagrała.

Cześć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 23:09   #1866
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ludzie się chyba przyzwyczaili za bardzo do happy endów :P

a teraz uwaga spojlery na temat czegoś innego:
byłam zaskoczona zakończeniem książki 'jeden dzień' każdy by myślała, że skoro tyle lat na siebie czekali to w końcu będzie 'żyli długo i szczęśliwie' a tu ledwo się zeszli, a ona miała wypadek na rowerze i zmarła, w końcu jakieś nietradycyjne zakończenie

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kobieto aaa myślałam, że skład tej bananowej Cię zaciekawił
zaciekawił, ale bez wypróbowania nie jestem w stanie powiedzieć czy to coś dobrego Można tylko się spodziewać czy zadziała.
A skład znam z bloga.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-10-06 o 23:11
Stary 2012-10-06, 23:14   #1867
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
tak
i
gratuluję nic sie nie chwaliłaś
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Hej Piekne

Wybieracie sie dzis na zakupy? Ja sobie wyznaczylam limit maxymalny, ale znajac zycie to jak sa znizki to akurat nic mi sie nie podoba, mam nadzieje ze jednak kupie cos ladnego Szkoda ze do zary nie ma znizki bo mam tam upatrzony plaszcz i torebke

Zamierzam tez dzis i jutro o siebie bardziej zadbac bo na razie lece na podstawach, przede wszystkim maseczka na wlosy na dluzej, porzadny pedicure i manicure oraz maseczka na twarz. W ogole ostatnio strasznie broda mi sie sypnela i wlosy mam baaardzo suche, podejrzewam zmiane wody

Nizej zdjecia moich zakupow wlosowych i reszty kosmetycznej. Wlosowo jak widac pol na pol - naturalnie i z silikonami (te na okres jak juz wejda grubsze szaliki do ochrony przed zniszczeniami mechanicznymi)
Odzywki i zelu JMO jak widac juz uzywalam - fajne sa ale srednio wydajne niestety.

Milego dnia
meega zakupy Zresztą Twoje zakupy zawsze sa fajne;p

Ja dzisiaj kupiłam jedynie dzinsy w Cubusie. Byłam w reserved bo widziałam fajne sukienki a dzisiaj wydały mi sie okropne i dop tego zsuplone były więc odpuściłam
Stary 2012-10-06, 23:27   #1868
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

hey

Dlatego się nie da chodzić na te (h)amerykańskie komedie romantyczne, bo z góry wiadomo jak się skończą.

A ja tam lubię złe zakończenia, dlatego jedną z moim ulubionych książek były 'cierpienia młodego wertera' w końcu jakieś porządne zakończenie.

Ja bym chętnie coś napisała i juuuż prawie happy end, a tu nagle na koniec książki słowa- a potem się obudziłemto był mój sen dzień po śmierci/ślubie iksińskiej.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:

Kupilam jedynie czarne, plaskie, wysokie do kostek buty w croppie, takie do latania na codzien i do auta.
I pandore Jestem w niej zakochana i chyba normalnie bede w niej dzis spac

Plus oczywiscie kosmetyki
puder chanel uniwerselle libre
tusz HR lash queen sexy blacks
pianke zwiekszającą objetość marlies moller

Puder byl uzasadniony bo mam tylko jeden, do tego konczący sie
Ale tusz i pianka juz nie, bardziej jako rekompensata ze sie przebijalam przez te tlumy na parkingu i w sklepie
Pokażesz buty i bransoletkę?

Ten puder ma talk w składzie? pewnie ma jak większość pudrów...

Ja teraz testuję bronzer z diora nude tan czy jak mu tam (tylko ja go kupiłam na wakacjach jakieś 40% taniej, uroki krajów z niskimi podatkami)

Z heleny rubenstein bardzo lubiłam tusz, który ma opakowanie w panterkę, nazwy nie pamiętam (wtedy sobie zażyczyłam właśnie ten, nie inny, bo chciałam mieć coś w panterkę )

<3 <3 <3
Stary 2012-10-07, 00:06   #1869
Talullah
Wtajemniczenie

Parole Parole - dziekuje

Kobieto - to moj pierwszy tusz z HR, wahalam sie miedzy nim a tym "pytonem" ale wygralo tak naprawde opakowanie bo ten ma taka sliczna koronke A fajny byl ten panterkowy?

Co do zakupow to bylam wlasnie w silesi i naprawde srednio bylo. No nic, na razie mam w czym chodzic wiec daje sobie spokoj, tak naprawde chce jeszcze tylko torebke i plaszcz z zary wlasnie a reszte juz mam, eleganckie kozaki oraz cieple emu jeszcze z zeszlego roku (wygladaja praktycznie jak nowe a kozaki sa w sumie nowe bo ani razu w nich nie bylam, tak pokochalam emu ), moze tylko zainwesuje jeszcze w jakies kolorowe szaliki lub kominy bo na to mam faze co roku

Bardziej musze zainwestowac w ciuchy do pracy bo przy przeprowadzce wywalilam 3 fartuchy i 3 czy 4 pary bialych spodni. Chce dokupic granatowe do kompletu do bluzy plus jeszcze jakis fajny mundurek, moze tez w granacie Bialy jest strasznie niepraktyczny, zwlaszcza na dyzurze.
Aaaa i kupilam biale crocsy - ale one sa wygodne, najlepsze buty do pracy jakie mialam

Puder ma talk Ale mi to akurat nie przeszkadza
W ogole polnoc a ja kawe popijam, sama jestem to zasiedzialam sie przed kompem

Bransoletke chcialam taka klasyczna, na razie mam 2 zawieszki, te 3 pozostale to sa 2 klipsy i separator Mysle ze nawet ja taka zostawie bo nie podobaja mi sie cale zapelnione. Kolejna bym chciala z czarnej skory z jedna zawieszka, lubie takie minimalistyczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0160.jpg (116,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0164.jpg (123,4 KB, 24 załadowań)
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 00:16   #1870
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:

Nie powiem, że sama czegoś nie schowam jak się zamyślę, ale zdarza mi się to rzadko.

A organizuję się bo mam dość ciągłego sprzątania, sprzątania i jeszcze raz sprzątania tego samego. Za dużo czasu to zabiera, który wolę mieć na coś innego.

Z ubrań parę wywaliłam, ale to głównie za duże spodnie do spania (nie cierpię w takich spać) jakieś szorty sportowe i takie tam.
ja właśnie mam tak czesto, ze zamyslona cos zapodziam. np rano tak zakopałam czekoladki dla tż'ta, ze dzisiaj musiałam przekopac znow cała sterte ksiazek i kserowek i były gdzies zachomikowane na koncu polki. jesli chodzi o organizacje garderoby - teoretycznie nie powinnam meic problemu, mam tam taka rurke na ciuchy na wieszakach, polke na buty, i inne poleczki, ale co z tego, ze jak np cos mi spadnie na podloge to tam bedzie lezec w neiskonczonosc i tak te rzeczy sie gromadza i gromadza a ja pozniej nie moge znalezc skarpetek do pary
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
U mnie nadal paskudnie. Rodzice sa w Krakowie i maja ponad 20 stopni
ja dzisiaj chodziłam w cienkiej nar zutce i bokserce i czułam się akurat ale teraz leje, wiec jutro pewnie ebdzie ziąb;/
Cytat:
A wam na ile użyć dziewczyny wystarcza taka odżywka 250 ml

Jutro planuję ciąg dalszy, chociaż w sumie jeśli chodzi o reserved, cubus to co miałam kupić i tak kupiłam, nie czekałam na te zniżki (non stop w tych sklepach coś przekładają i nawet by mogło nie być) ale liczę na jakieś kozaki, botki i może jakąś torebkę (ale wątpię, bo nie chcę już jasnych, a ciemne ponure i jesienne kolory mnie nie kręcą)

No i z daleko od kosmetyków muszę być
Jedynie chcę jakiś rozświetlacz, ew coś do malowania ust, reszty muszę udawać że nie widzę.

No i Barcelonę chciałabym zobaczyć (a bardziej to jej sklepy ), ale tam już tak ciepło zimą nie ma.
na długo, chociaz czasem moja mama się do niej podłaczy, ale ona to w ogole ma krotkie włosy i bardzo cienkie, wiec bierze dosłownie krople tej odzywki. ja też mam krotkie wlosy, wiec nie biore tej odzywki tak duzo, a czasami wydaje mi się, ze i tak z tym przesadzam.
w reserved u mnie bylo tak poprzebierane, ze masakra;/ zostały saeme wielkie rozmiary o ile w ogole cos bylo z tych rzeczy, ktore miałam upatrzone;/ w sumie w reserved był dzisiaj nauwoekszy ruch, chcoiaz generalnie cała galeria pełna.
Cytat:
Też bardzo lubię odżywkę bananową z TBS. Tylko ta jej cena.
tyle sie naczytałam oi tej odzywce, ze tez bym ja chciała. ile ona kosztuje? tylko chyba najpierw musiałabym ją poniuchać, bo zapach abnana czasem potrafi być mega drażniący.
Cytat:
hej
Cytat:
hey

Dlatego się nie da chodzić na te (h)amerykańskie komedie romantyczne, bo z góry wiadomo jak się skończą.

A ja tam lubię złe zakończenia, dlatego jedną z moim ulubionych książek były 'cierpienia młodego wertera' w końcu jakieś porządne zakończenie.
a ja 'cierpien...' nie lubiłam, wycierpiałam się przy czytaniu tyle co Werter generalnie nie lubie takich 'babskich' filmow no chyba, ze mam na to nastroj. ostatnio koelzanka i rpzyjaciolka polecaly mi film 'szczesciarz' na pdostawie powiesci N. Sparksa, nie wiem co mnie podkusilo zeby to oebrzec/. Masakra, ale sie wynudziłam xD swoja tdroga, ja tu 'gadu gadu' a tu czeka na mnie drugi odcinek 6sezouny the big bang theory tyle, ze juz jestem troche spiaca i na pewno nie zrozumiałabym wszytskiego ;D

kupiłam sobie na tych rabatach taki super długi sweter , prawie do kolan, bardziej narzuta [wersja one size] w new yorkerze, jeansowe rurki w cubusie, czapke w kształcie buzi misia [LOL im jestem starsza tym lubie bardziej infantylne rzeczy xD] TŻ kupił mi w centro buty, ktore prawie rok temu wpadłu mi w oko [tyle ze tamte miały inny obcas] a teraz byl moj rozmiar [panterka na czerwonym słupku] a kosmetycznie to buteleczka jedwabiu biovax, ten balsam do ciała wygladzajacy, ktory reklamuje bodajze górniak[ taki rozowy z soraya], peeling do ciała z rossmana w takim fajnym słoiku [zapomniałam nazyw fimry cos tam z beauty],maske alterra z granatem, zmywacz do paznokci z isany, masło kokosowe synergen no i to chyba wsjo :P

nie powiem, jestem juz spiaca, a znowu mnie zbiera na jakies ataki dusznosci;/

A W OGOLE dzisiaj bylam w ciemnej pomadce cos meidzy pomaranczem a lososiem? i tak dziwnie sie czułam taka 'nadmalowana' chociaz mama i TŻ mowili, ze mi tak bardzo dobrze. moze jutro lub pojutrze cykne sobie fotke i wstawie do albumu to może mi doradzicie czy moge tak chodzić czy jhednak pozostać przy nudziakach

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-07 o 00:20
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 00:45   #1871
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Co do zakupow to bylam wlasnie w silesi i naprawde srednio bylo. No nic, na razie mam w czym chodzic wiec daje sobie spokoj, tak naprawde chce jeszcze tylko torebke i plaszcz z zary wlasnie a reszte juz mam, eleganckie kozaki oraz cieple emu jeszcze z zeszlego roku (wygladaja praktycznie jak nowe a kozaki sa w sumie nowe bo ani razu w nich nie bylam, tak pokochalam emu ), moze tylko zainwesuje jeszcze w jakies kolorowe szaliki lub kominy bo na to mam faze co roku
Tyle masz dobrze, że chociaż łatwy wybór stroju do pracy

też właśnie dzisiaj w silesii byłam

Ale tam wiecznie poprzebierane, strata czasu często tam chodzić.

Mam zamiar w końcu forum w Gliwicach odwiedzić, bo tam podobno jest całkiem fajnie.

A tak to bardziej na Zagłębiu coś (ale jak lubisz zarę to jej akurat nie ma, ale są inne dobrze zaopatrzone sklepy)

Też mam w czym chodzić, no ale wiadomo jak to jest

Ja jutro mam zamiar odwiedzić m.in:
-reserved
-mohito (poluję na jedną kurtkę, oby była, mierzyłam, ale muszę wziąć o rozmiar większą, bo ta w życiu by się w biuście nie zapięła)
-house
-witcheen
-venezie
-zebrę
-h&m
-stradivarius
-cubus

A jeśli chodzi o dodatki- komin mam jeden i tylko dlatego, że na szybko kupując myślałam, że to chusta ale nawet polubiłam go.

Podoba mi się zawieszka (tak sie to nazywa?) w panterkę czy cokolwiek to jest.

<3 <3 <3
Stary 2012-10-07, 09:31   #1872
samaraNW
Zakorzenienie

hej

muszę się uczyć, posprzątać mieszkanie i ogarnąć ciało, a tak mi się nie chce głowa mnie boli, a wczoraj cały dzień mnie % trzymały

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
pograłam prawie 3 h w raymana, a zaraz ide spac, ciagle nie czuje sie najlepiej, ale jakos msuze dozyc do listopada i do wizyty lekarza
uwielbiam Raymana zaraziłam też tą grą TŻa
Stary 2012-10-07, 10:17   #1873
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
tyle sie naczytałam oi tej odzywce, ze tez bym ja chciała. ile ona kosztuje? tylko chyba najpierw musiałabym ją poniuchać, bo zapach abnana czasem potrafi być mega drażniący.
Pisałyśmy o tym chwile wcześniej. Kosztuje z 19 zł.

Cytat:

Mam zamiar w końcu forum w Gliwicach odwiedzić, bo tam podobno jest całkiem fajnie.
Pewnie, że jest fajnie, bo to Gliwice.
Udanych zakupów.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 10:20   #1874
samaraNW
Zakorzenienie

ja tą odżywkę bananową scandic mam zamiar kliknąć na all i odebrać osobiście - wyjdzie 13,8zł za 1l
Stary 2012-10-07, 10:45   #1875
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Bransoletke chcialam taka klasyczna, na razie mam 2 zawieszki, te 3 pozostale to sa 2 klipsy i separator Mysle ze nawet ja taka zostawie bo nie podobaja mi sie cale zapelnione. Kolejna bym chciala z czarnej skory z jedna zawieszka, lubie takie minimalistyczne
Śliczna Też jestem fanką Pandory i też chciałabym do mojej klasycznej bransoletki dokupić pojedynczy albo podwójny różowy rzemyk, albo skórę właśnie i już na nią nie ładować zawieszek.

Cytat:
Ja kupiłam w promocji, chyba odżywka była gratis do szamponu z tej samej serii, z tego co się orientuję ta promocja jest dość często. Na początku zapach mi się podobał, ale potem nie mogłam go znieść i przez to ta odżywka zalega w mojej łazience od roku i nie mogę jej wykończyć, jest cholernie wydajna i męcząca w użytkowaniu. Szału z włosami też mi nie zrobiła, a tak po prawdzie, to nic mi z nimi nie zrobiła, także nie polecam.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

muszę się uczyć, posprzątać mieszkanie i ogarnąć ciało, a tak mi się nie chce głowa mnie boli, a wczoraj cały dzień mnie % trzymały
Mam tak samo jak Ty Z tym, że punkt mieszkanie jest najgorszy. Nie wiem jak to się dzieje, chaos wkrada mi się do mieszkania na drugi dzień po gruntownych porządkach. Może po prostu nie opłaca się ich robić.
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 10:59   #1876
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
hej

Jakaś okazja do dużej ilości %, czy tak po prostu wyszło?
My wczoraj z TŻ wypiliśmy sobie

A po tej odżywce bananowej zapach utrzymuje się we włosach?

- odżywka na rzęsy my secret
- krem pod oczy ziaja kozie mleko
- krem na twarz nivea
- krem do rąk johnsons
- regenerum na skórki
- woda brzozowa w skalp
- wewn, radical

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (40,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (26,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (33,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (24,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (17,4 KB, 1 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 11:02   #1877
Soph
Zakorzenienie

witam

jestem w trakcie dosyć intensywnego weekendu, dziś postaram się trochę czasu poświęcić na pielęgnację, bo ostatnio jest krucho
poczyniłam trochę zakupów na jesień:
półbuty sznurowane carmelowe,
buty Nike,
wsuwane kapcie futerkowe ,
granatowy płaszcz przejściowy,
szary komin,
bluzka z długim rękawem podwijanym,
poza tym dopadłam maskę i odżywkę granat & aloes Alterry

Cytat:
Ale kosmetycznie nic sie nie zmienilo - nadal zamiast wykanczac zapasy to robie nowe - zaopatrzylam sie ostatnio w pare fajnych kosmetykow (glownie JMO do wlosow bo bylo 30% znizki ) i ciuchow chociaz przede mna jeszcze spore zakupy - chce nowy plaszcz, jakis shopper, kominy, plaskie polbuty tez by mi sie przydaly.
moje włosy uwielbiają JMO zdaj relację jak u Ciebie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Swoją drogą polecam Wam dziewczyny obejrzeć Melodramat:
"Trzy metry nad niebem" i drugą część "Tylko ciebie chcę" mi się bardzo podobało, ale wiadomo każdy ma inny gust
czytałam te książki kilka lat temu, zapadły mi w pamięć,
dzięki za informację

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Samara zaciekawilas mnie tym serum flavo-c z BU szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w ogóle jest tam taka miksturka. A chciałam się skusić na flavo-c z sp jak będzie w promocji
warto sobie ukręcić serum z wit. C., proste i skuteczne
polecam wersję z mazideł : wit. c plus olej (u mnie super sprawdza się żurawinowy)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 12:41   #1878
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

http://siempre-la-belleza.blogspot.c...c-organic.html

nie wiecie czy gdzieś to dostanę stacjonarnie?

zamówiłam tą bananową maseczkę na allegro chyba w czwartek, więc niedługo ją dostanę

dam znać jak się sprawuje skład ma bardzo fajny

spa ograniczone bo chora jestem, zrobiłam wczoraj peeling i maseczkę Mint Julep, nawet się nie balsamowałam, na noc na paznokcie kapsułki keratynowe Gal, teraz mam na włosach olej z ryżu+olej rycynowy i trochę Babydream, za chwilę zmyję i nałożę odżywke Dove z olejkami, na paznokcie dam Regenerum i pomaluję

będę robić zamówienie z Yves Rocher, kupię żel do mycia twarzy oraz mleczko dzika jeżyna

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 12:46   #1879
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
zamówiłam tą bananową maseczkę na allegro chyba w czwartek, więc niedługo ją dostanę

dam znać jak się sprawuje skład ma bardzo fajny

s
Ja zamówię za jakiś czas, z braku na laku pewnie padnie na allegro, na razie staram się zużywać. I wcześniej chcę jakąś ruską maskę do włosów jeszcze.

--
A zapachu bananowej odżywki tbs za bardzo nie pamiętam, więc nie pomogę.

---
Ja wstałam o 12 i dopiero idę włosy myć

<3 <3 <3
Stary 2012-10-07, 13:12   #1880
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
gratuluję nic sie nie chwaliłaś
hehehe, czasu mi zabrakło
Cytat:
którą konkretnie?

ja dzisiaj bym się zawinęła pod koc i spała w taką pogodę, ale sprzątanie szafy czeka

Daniel
Stary 2012-10-07, 13:44   #1881
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
którą konkretnie?
ja gram w Rayman Origin ;D
a ja już poćwiczyłam [turbo] zjem t eraz obiad i pojdę się pospamować [goraca kapiel, pozniej balsamowanie, jesli chodzi o wlosy to masaka bingo, jantar, serum na zniszczone koncowki avon a twarz potraktuje peelingiem synergen. Paznokcie pomaluje dzisiaj na jakiś jesienny kolor, jeszcze nie wiem jaki wybiorę ]
Stary 2012-10-07, 14:42   #1882
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
którą konkretnie?
jedynka i trójka na kompa i ta nowa część - Origins

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Jakaś okazja do dużej ilości %, czy tak po prostu wyszło?
My wczoraj z TŻ wypiliśmy sobie
konkretnego powodu nie było
Stary 2012-10-07, 17:16   #1883
Soph
Zakorzenienie

mam nadzieję, że dziś nadrobię zaległości wizażowe

nałożyłam mieszankę na włosy : olejek Babydream, olejek Alverde, olejek Bajkał, oliwę z oliwek i miód

[QUOTE=theoneandonly;36751 059]
Cytat:
Dziewczyny, pytanie z innej beczki-ile czasu zajmuje Wam wyszykowanie się rano do pracy,szkoły?
mniej więcej 45-60minut, w tym śniadanie, herbata, czasami jeszcze kawa później, poranna toaleta, makijaż i ubranie się

Cytat:
Wyciągnęłam babeczki cytrynowe właśnie z piekarnika. To mój 3 wypiek w ciągu tygodnia Normalnie zaraz będę jak Bree z gotowych na wszytko- koszyczek perfekcyjnych muffinek, wszystko wypucowane, ale pod sufitem nierówno
mogłabym coś piec codziennie, zwłaszcza muffinki
kupiłam foremki silikonowe w Ikeii i ostatnio piekłam takie na bazie przepisu na ciasto marchewkowe przymierzam się do wypieku babeczek tiramisu i z nutellą

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Dziewczyny w Super Pharm promocja na tusz MF 2000 Cal za 10zł może Wam się przyda u mnie SP niestety brak
SPP ma fajne promocje, zwłaszcza na perfumy z tego co widziałam wczoraj

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 17:40   #1884
Lilith890502
Zakorzenienie

zamawiałyście coś z tej strony http://www.magiczne-indie.pl/ ? czy lepiej z helfy zamawiać olejki?

Daniel
Stary 2012-10-07, 18:45   #1885
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
zamawiałyście coś z tej strony http://www.magiczne-indie.pl/ ? czy lepiej z helfy zamawiać olejki?
a ne lepiej zamówić w tym sklepie w Lublinie? zawsze to bez przesyłki bedzie
Stary 2012-10-07, 20:41   #1886
_Angelina_
Wtajemniczenie

hej!
witamm wszystkie piekne panie długo śledziłam wizaz az postanowiłam założyć konto i zacząc sie udzielać. dobry pomysł na jesienne wieczory.
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 23:02   #1887
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
hej!
witamm wszystkie piekne panie długo śledziłam wizaz az postanowiłam założyć konto i zacząc sie udzielać. dobry pomysł na jesienne wieczory.
hej napisz coś o sobie

eeeeeh, ale ten weekend mi szybko minał. połowa na zdychaniu w sumie. a jutro powrót do brutalnej rzeczywistości i pobudka o 6
Stary 2012-10-07, 23:44   #1888
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Chce też kupić buty, jak będę w Pl. Takie, jak pokazałaś te wiązane.
Kupiłam te wiązane czarne po wizycie u dermatologa tak na pocieszenie ale jeszcze w nich nie chodziłam bo ciągle pada. Jutro zrobie fotke i wstawie bo wyglądają dużo lepiej niż na stronie ccc

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej
IwonciA
oliwka dla dzieci mogła ci zaszkodzić, ale dermatologiem nie jestem, pójdziesz to sie wszystkiego dowiesz, a ja trzymam kciuki żeby się unormowało wszystko

Ja wczoraj musiałam kupić korektor mineralny z Bell pod oczy, zdecydowanie moje KWC, odkąd sie z nim zaprzyjaźniłam nie zamieniam na żaden inny Wpdały mie też w ręce cienie essence beżowy i czarny, może uda mi sie wykombinować coś w stylu makijazu Aliny http://www.alinarose.pl/2012/09/eelg...wy-na-ani.html
Takie kolory cieni wchodzą w gre

Moje włosy wołają o pomstę do nieba ;/ Końce mega suche, muszę koniecznie je podciąć. Może jutro mi się uda dostać do fryzjera
Pani dermatolog powiedziała właśnie to o czym sama myślałam że dziewczyna mogła mieć nie zdezynfekowane dłonie ale bardziej prawdopodobnie jest że oliwka mnie zapchała. Znasz może jakąś inną oliwke lub coś innego przeznaczoną właśnie do masażu twarzy może?
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piekne

Świetne butki marzą mi się takie koturny na targu ostatnio widziałam ale mega wysokie za 40zł

Ale sie dziś w nocy wymęczyłam gardło mnie bolało taki katar zę z nos mi sie lało teraz trochę się unowmowało ale gardło nadal boli a miałam w sobotę na grzyby jechać bo sporo borowików jest i chciałam ususzyć na święta
Buty bardzo wygodne i fajne do różnych stylizaji a najbardzie cieszy mnie to że jak założ czarne kryjące rajstopy do sukieni to będą też super sie prezentować
Współczuje choroby mnie od dzisiaj coś wzieło. Obudziłam sie koło 12 z zapchanym nosem i ogromnym bólem gardła, a jak sie okazało dziś w mecu (TZ tata pracuje w ciepłowni ) była jakaś awiarnia elektryczna którą tata TZ naprawiał a my w domu nie odkręcamy kaloryferów jeszcze bo same rury tak grzeją że non stop mam 27-26 stopni w domu i przez noc pewnie sie wychłodziłam no i zachorowałam w sumie ostatnia bo tata TZ, brat i siostra też chorzy

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Dziekuje wszystkim za kciuki - chyba pomogly bo obrona zdana na 5 Stresowalam sie chyba bardziej od tzta
Znowu dzis musze do miasta jechac, zalatwic ostatnie sprawy przed wyjazdem, kupic leki i kilka potrzebnych jeszcze rzeczy.
Wstawiam zdjecia zaleglych zakupow, ale dzis zdecydowanie nie jest moj dzien na fotografowanie...
Gratuluje TZ
Fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Jak to możliwe że dopiero teraz tu trafiłam?

Melduje się jako fanka doskonałości, do której mi jeszcze daleko
Witam

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Kobieto, tak znalazlam dwie paletki z cieniami i jedna maseczke do twarzy, praktycznie nowa 120ml.
ze skarpetkami to musze zrobic tak samo, mecza mnie szczegolnie te do balerinek, nie dosc ze ciezko je dostac, to jak dostane to sa przebrane i kupuje w roznych kolorach. dosc!
Ja tak samo mam złą organizacje tyle że my nie mamy swojego pokoju i ja mieszcze wszystkie swoje rzeczy oprócz okryć wierzchnich na 3 półkach w takiej wąskiej szafece, TZ ma w sumie jedną szafke i jedną zajmują kosmetyki. A w kosmetykach (kolorówce )zawsze mam burdel niestety Marzy mi sie w końcu własne mieszkanko, wielka szafa i jakieś fane miejsce do malowania z dużym lustrem i światłami po bokach

Cytat:
Ja też chyba zjadam odżywki do włosów. Mam długie włosy, więc się usprawiedliwiam. Nie wiem na ile mi starcza, ale chyba na ok. 3 tyg, a czasem to na 5 razy. Też bardzo lubię odżywkę bananową z TBS. Tylko ta jej cena.

Ja mam dość krótkie włosy ale lubie mieć dużo odrzywki na włosach i nigdy nie oszczędzam na ilości, a co do filmu wydaje mi sie że go oglądałam i mi sie podobał

Cytat:
A W OGOLE dzisiaj bylam w ciemnej pomadce cos meidzy pomaranczem a lososiem? i tak dziwnie sie czułam taka 'nadmalowana' chociaz mama i TŻ mowili, ze mi tak bardzo dobrze. moze jutro lub pojutrze cykne sobie fotke i wstawie do albumu to może mi doradzicie czy moge tak chodzić czy jhednak pozostać przy nudziakach
Koniecznie zaprezentuj sie w tej pomadce

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
mniej więcej 45-60minut, w tym śniadanie, herbata, czasami jeszcze kawa później, poranna toaleta, makijaż i ubranie się

SPP ma fajne promocje, zwłaszcza na perfumy z tego co widziałam wczoraj
Jak ja żałuje że w kg nie ma SPP
A co do porannych czyności to ja w 30 -40 min wyrabiam sie z szybkim prysznicem, yciem głowy, suszeniem makijażem śniadaniem i ubraniem

Hej dziewczyny
właśnie siedze pod grubaśnym kocem i sie poce ja wieprzek jakiś chociaż pół godziny temu było
prysznic
peeling dove
kremowy żel do ciała ziaja o zapachu kakaowym
mycie włosów elsev do farbowanych
maseczka
krem do ciała z isany kakaowy
i to chyba tyle
Dziewczyny jak byłam u pani dermatolog to stwierdziła że moim zskórnikom można "pomóc" i poleciła mi takie kosmetyki:
SVR xerial 5 krem do twarzy
Svr lysalpha cicapell piling
Bioderma sebium masque
bioderma sebium hydra
Pharmaceris sebo-almond peel
Czy może używałyście którego z tych kosmetyków? Szczerze mówiąc to nie mam za bardzo rozeznania w tych aptecznych produktach i nie wiem co jest dobre a co nie... Albo mogłybyście polecić mi coś ze swojej pielęgnacji :pro si:? Najbardziej chodzi mi o zwalczenie zaskórników i jednocześnie nawilżanie skóry.
Od pani dermatolog dostałam preparat duac ale w ulotce jest napisane że to preparat na trądzik wiec czuje sie w tym momencie bardzo zagubiona już czego powinnam używać

Jutro zamierzam sie wybrać do pepco bo jest teraz fajna gazetka zobaczymy czy coś ciekawego bedzie....
Miłej nocki życzę - kolorowych snów piękne

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 23:45   #1889
ParoleParole
Zakorzenienie

Też jutro wstaję o 6
Odzwyczaiłam się od rannego wstawania
Stary 2012-10-07, 23:53   #1890
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak byłam u pani dermatolog to stwierdziła że moim zskórnikom można "pomóc" i poleciła mi takie kosmetyki:
SVR xerial 5 krem do twarzy
Svr lysalpha cicapell piling
Bioderma sebium masque
bioderma sebium hydra
Pharmaceris sebo-almond peel
Czy może używałyście którego z tych kosmetyków? Szczerze mówiąc to nie mam za bardzo rozeznania w tych aptecznych produktach i nie wiem co jest dobre a co nie... Albo mogłybyście polecić mi coś ze swojej pielęgnacji :pro si:? Najbardziej chodzi mi o zwalczenie zaskórników i jednocześnie nawilżanie skóry.
Od pani dermatolog dostałam preparat duac ale w ulotce jest napisane że to preparat na trądzik wiec czuje sie w tym momencie bardzo zagubiona już czego powinnam używać

Jutro zamierzam sie wybrać do pepco bo jest teraz fajna gazetka zobaczymy czy coś ciekawego bedzie....
Miłej nocki życzę - kolorowych snów piękne
A co wypatrzyłaś w gazetce? Daj znać jutro po zakupach.
Co do zaskórników, to większości osób pomaga Avene Triacneal http://www.youtube.com/watch?v=7i93X3_rKUQ&feature=plcp tutaj masz filmik o nim, może spróbujesz? generalnie kwasy, więc trzeba pamiętać o kremie z SPF, ale jesień to dość dobra pora. Zaskórniki są chyba zaliczane do trądziku.

Ja z kolei szukam czegoś na rozdwajające się paznokcie, może sięgnę po nail teka Ostatnio strasznie mi się zepsuły, zastanawiam się czy to aby nie od zbyt częstego uderzania w klawiaturę
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości