|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
najważniejsze że Wam się układa ![]() Cytat:
nie wiem czemu wg innych ma mi się spieszyc do tego na wszystko przyjdzie czas , poza tym ja nie rozumiem jak ktoś sie moze zareczac kiedy dziewczyna nie pracuje albo chłopak , studiują dziennie , nie mają pieniedzy odłozonych i chyba liczą tylko na rodziców ze za wszystko zapłacą , albo że maż po ślubie będzie dalej utrzymywał rozwala mnie takie myslenie a u mnie to norma z tego co widzę :OCytat:
![]() u mnie się szykuje zakupowy tydzień , fajnie ze w rossmanie jest -40 ale mam zamiar kupic tylko jeden cien ale i tak zaoszczędzę chyba 15 zł , ale w superpharm jest -40 na pielęgnacje włosów jakbyście nie wiedziały a akurat konczy mi się maska , odzywka i odzywka w spray super się ułożyło jutro tez ide na wawel zobaczyć królewskie komnaty bo wstęp jest darmowy to sporo zaoszczędzę
|
|||
|
|
|
|
#1862 | |||
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
![]() Cytat:
Łoś to też mój favoryt .Cytat:
.![]() Cytat:
.
|
|
|
|
#1863 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Byle tylko do tego czasu znaleźć osobę co przenocuje^^ Cytat:
![]() U mnie to samo i czasem mam wrażenie, że baby się chajtają tylko po to by facet je utrzymywał ![]() Cytat:
a przynajmniej ja wiem![]() Ja czaje się tylko na lakiery z rimela bo zawsze szkoda mi na nie 18 zł wywalać a są porównane do essie^^ Chciałam jeszcze jakiś lekki podkład który by mi służył za korektor pod oczy ale wszystkie są za ciemne a jak wypuścili już coś jasnego do podobno strasznie wysusza
|
|||
|
|
|
|
#1864 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fajny ale nie rozumiem czemu wszystkim się tak podoba ![]() Cytat:
Ja chciałabym sobie kupic podkład ale z moją karnacją ciężko ostatnio kioskarz zapytał mnie sie prosto z mostu czemu taka blada jestem i chyba brakuje mi witamin po czym stwierdził ze najwiecej witamin mają meżczyźni i żebym to przemyślała Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-11-20 o 21:42 |
||
|
|
|
|
#1865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Typowe korektory są jak dla mnie za mocno kryjące, widać je no i średnio wygląda jak na całej twarzy nic nie ma a pod oczami jest jakiś korektor ![]() Tak mi się wydaj,że kupie po prostu znowu jakiś bb czy coś ![]() Pan kioskarz mistrz ![]() Ale nie no bladość jest piękna, najbardziej podoba mi się zestawienie jasnej cery z ciemnymi włosami^^ Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-11-20 o 22:01 |
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Konto usunięte
|
ja kupuje zawsze lakiery na -40 to wychodzi mi 5 , 7 zł i jest spoko . Ten będzie jednym z droższych
. Mi też się jasna karnacja też podoba ale z ton ciemnejsza mogłaby być moja skóra .
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-11-20 o 22:14 |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale te są naprawde ok i długo trzymają więc nie było mi szkoda na nie 10 zł![]() Mi się za to wydaje, że wszystkie są ciężkie i robią niezłą szpachle ale jak widać, każdy to widzi inaczej![]() ee to faktycznie stary, tacy to w ogolę się nie znają ![]() Ja nie mam typowej porcelany a szkoda bo chętnie bym taką miała
|
|
|
|
|
|
#1868 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym nie jestem zbyt dobrym kierowcą ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Hehe pierwszy jest o 6:30 więc też tak troche późno... co niby do tej godziny robić obstawiam że oni tak długo nie piją ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Ale i tak im zazdroszcze że mogą sobie w każdej chwili wyjść i nie przejmować sie tym że nie mają jak wrócić ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
zwykle kupuje takie za 2 -3 zł wiem że strasznie niszczą płytke paznokcia ale szkoda mi dać więcej kasy za lakier skoro widze tańsze
|
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero wstałam
i muszę się wkręcić w temat
|
|
|
#1870 |
|
Konto usunięte
|
Uszanowanko
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
każda prawie do fryzjera w tym miesiącu
|
|
|
#1873 |
|
Rozeznanie
|
no to jeszcze ja musze... ale dzisiaj sie od dwóch osób dowiedziałam że mi wosy urosły
więc chyba sobie narazie fryzjera odpuszcze
|
|
|
#1874 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądnęłam odcinek Warsaw Shore. Moja inteligencja spadła...
|
|
|
#1875 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?heh tak wyszło mi trochę szkoda ze na sylwestra będę miec krótkie jak na mnie ale odrosną , nie miałam chyba nigdy tak zdrowych jak teraz . Aż zal jest mi je prostowac na andrzejki w tę sobotę.Cytat:
hej , dzisiaj byłam na kawie z moich znajomym w galerii i nie uwierzycie kto tam był jakis Dawid Kwiatkowski idol gimbusów :O co sie działo , były jakies piski , laski beczały , dziewczyny chciały staranować te barierki , ochroniarze krzyczeli normalnie ja nie wiem co teraz nastolatki mają w głowach ... do tego byłam w hebe znowu nie było suchych szamponów od dzis tez jest -40 ale cenia mojego nie było też , chciałam kupic tylko korektor dla mojej siostry poprosiłam panią o to , i dała mi podkład muszę jutro jechać i spróbować to wymienić...
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-11-21 o 22:06 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 | |
|
Konto usunięte
|
ja nie
![]() hah nie dziwie sie widziałam kawałek, więcej nie dałam rady^^Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ok sprawdziłam, obrzydliwy dzieciak to już biber lepiej wygląda
|
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Konto usunięte
|
ja nie oglądałam odcinka a mały urywek , ale tam są buraki , tragedia a ten tekst jestem ostrym dzikiem kazda świna będzie krzyczec moje imie , czy coś takiego to już do przeszło do histori w internecie
Cytat:
ja nawet boję się sprawdzać co on śpiewa |
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Lux Mundi
|
Tak długo pisałam do Was wiadomość, że sesja mi wygasła
Blondynka .Ogólnie jestem po przesłuchaniu dwunastego zespołu weselnego i rzygam kolejnymi wykonaniami Mama Mia, Daj mi tę noc, etc. .A teraz proszę Państwa na tapecie, tadam!.... suknie ślubne .
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej ej jakie zespoły weselne, jakie suknie ślubne o co chodzi? ![]() A tak w ogóle to nienawidzę zespołów weselnych i tych wszystkich weselnych hitów
|
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Jestem świadkową 2 sierpnia , ślub na Zdolnym ŚląskuWobec powyższego oraz dlatego iż posiadam zmysł artystyczny i słuch mam taką, a nie inną misję .Też nie lubię tego całego shitu. Jednakowoż repertuar, który lubię i przy którym ludzie chętnie się bawią mam stworzony już od dawna . I znalazłam perełkę wśród zespołów .
|
|
|
|
#1882 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No to masz co robić A tej kiecy to panna młoda sama nie woli sobie wybrać czy jak to? Ja tam na weselichach się za bardzo nie znam, wiem tylko, że jak już kiedyś sama się zdecyduje to będzie to malutki ale uroczy cywilny ślub nad morzem ewentualnie w górach no i w krótkiej sukience
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-11-22 o 01:42 |
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Woli, woli, ale hm.. niekoniecznie ma predyspozycje . Była oglądać z nasza wspólną psiapsiółą suknie i pokazała mi 3 zdjęcia, to myślałam, że się przeżegnam, takie szkaradztwo ktoś na nią wcisnął .Dlatego powiedziałam, że zadbam o to, żeby wyglądała przepięknie, a nie jak uboga krewna na własnym ślubie .Poza tym wie, że jestem obiektywna i jak coś jest paskudne, to mówię, to bez ogródek nawet w sklepie/salonie . Nikt jej nie wepchnie jakiegoś shitu - zaręczam .Mnie z kolei marzy się wesele ] i dobrze mi życzą . Na pewno nie zapraszałabym kogoś tylko dlatego, że tak wypada. Nie lubię jakiejś ciotki, nie utrzymuję z nią kontaktu, to wybaczcie - ale zaproszenia nie dostanie A sukienkę też chciałabym krótką , taka stylizacja lekko na lata '20, toczek, woalka i te sprawy . I koniecznie czerwone buty .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj to faktycznie lepiej jak jej pomożesz w wyborze^^Biedna byłaby nawet nieświadoma, że wygląda kiczowato a niestety znam babki co tak skończyły na własnym ślubie ![]() Ja wesela nie zrobię bo dość mocno ograniczę listę gości więc pewnie tylko jakiś uroczyste obiad czy coś tam. Też nie chce ciotek itp bo tak jak piszesz gdy nie utrzymuję się z nimi kontaktu to po co. Najchętniej widziałabym tylko świadków, rodziców i rodzeństwo by była to typowa "uroczystość" dla najbliższych mi osób ![]() Hah dobrze, że obecna ewentualna przyszła teściowa nie zna jeszcze moich i ewentualnego Tż planów co do ślubu bo zawału dostanie (ona dość rodzinna jest)Też myślałam o czerwonych butach
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-11-22 o 05:19 |
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
Kaori jeśli chodzi o grzywkę to na bok:-] Wygoglałam sobie tego kolesia beznadzieja. Bry.
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Konto usunięte
|
sonne do spania!
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
I kto to mówi
Niestety nic z tego bezsenność mnie dopadła ![]() Edit. Ale mnie koleś z all wkuwił. Paczam na pocztę a tam, że niby kasy nie wpłaciłam WTF w ogóle. Jak przelew poszedł w dniu zamówienia. A ja czekam drugi tydz.na przesyłkę. Co za uje Pewno buszujecie w ross
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-11-22 o 17:01 |
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- A długość włosów mam niewiele poza ramiona.. jak wyprostuje dolne pasma cieniowania to pewnie nawet do łopatek by dostały taka długość w sam raz - takie mi sie najbardziej podobają ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Czego nowego można sie tutaj o Tobie dowiedzieć.. I gratuluje odkrycia idealnego zespołu
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się obkupiłam, głupia promocja w rossie
był temat ślubu i wesela, widzę ![]() Ja będę miała pięęęękne wesele, ale jak też tu pisano - kogoś nie lubię/ta osoba ma mnie gdzieś - na 100% nie zawita na moim weselu. Nie jestem Matką Teresą, żeby wszystkich karmić i wlewać im wódkę do gardła ![]() Coś dzisiaj średnio z moim humorem
|
|
|
#1890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam nie byłam dziś w Rossie, pójdę w poniedziałek tylko po lakiery bo więcej mi do szczęścia nie potrzeba
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

.
.

nie wiem czemu wg innych ma mi się spieszyc do tego na wszystko przyjdzie czas 

.

ostatnio kioskarz zapytał mnie sie prosto z mostu czemu taka blada jestem i chyba brakuje mi witamin po czym stwierdził ze najwiecej witamin mają meżczyźni i żebym to przemyślała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?
od dzis tez jest -40 ale cenia mojego nie było też , chciałam kupic tylko korektor dla mojej siostry poprosiłam panią o to , i dała mi podkład