Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-18, 11:55   #1861
Niambie
Zadomowienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Moj bukiet slubny i kawalek sukni
Nie widze siebie jakos w bialej ksiezniczkowej sukni, tym bardziej ze mielismy slub cywilny tylko. Oczywiscie nikt nie broni brac slubu cywilnego w bialej sukni, no ale...
Maz byl ubrany podobnie do mnie i wzbudzalismy ogolna sensacje wsrod urzednikow

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403085207208.jpg (47,8 KB, 48 załadowań)
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 12:25   #1862
sennostka
Raczkowanie

Cześć

Widzę, że niektóre mają już zaplanowany dzień
Ja robię listę dzień wcześniej co mam zrobić na następny dzień i tylko sobie odhaczam wykonane czynności
Dziś mam w planie skosić trawę, w końcu jutro święto.

Ahhhhhhh to plany ślubne

Czytam: 1/100
Wysłanych: 0

Uda się
sennostka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 12:32   #1863
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Wow, dziewczyny, niezle poszalalyscie z tymi slubnymi stylizacjami. Bardzo pozytywnie Kazdy powinien wygladac tak zeby sobie samemu sie podobac

Ja bym chciala biala kiecke Ale w princesce sie nie wyobrazam... Za to sukienki slubne w stylu lat 60 I wtedy mozna tez super buty wyeksponowac Szczegolnie ze zalezy mi na zatarciu roznicy wzrostu

Fajnie tak podumac o slubie... nawet jak na razie nic sie nie planuje

TZ oglada rugby, wiec ewakuuje sie, nie dam rady tego sluchac.
Zreszta musze wczesniej isc spac bo juz jest ustalone, ze mam wstac z nim o 2 w nocy i ogladac mecz Australii (Holandia ich zmiazdzy...)
Stary 2014-06-18, 12:37   #1864
slaaave13
Zadomowienie

Hej Za mną kolejna ciężka noc, ale już jest ciut lepiej ..
Stary 2014-06-18, 12:38   #1865
Niambie
Zadomowienie

U mnie z planami krucho, nie potrafie sie nawet zmusic do zrobienia listy. A w glowie lista rzeczy do zrobienia rosnie.

Moj TZ to fan pilki noznej, wiec teraz 24/7 mecze. Bo jak nie World Cup to jakies inne. Liga francuska, hiszpanska czy chinska, nie ma znaczenia. Wazne, ze kopia pilke. Przynioslam sobie z pracy zatyczki do uszu, zobaczymy jak sie sprawdza

Slaaave13 dzien dobry . Ty jestes ze Szczecina, tak? Bo cos mi sie obilo o oczy, a nie widze waszych profili na telefonie Tak tylko z ciekawosci pytam.

Edytowane przez Niambie
Czas edycji: 2014-06-18 o 12:40
Stary 2014-06-18, 12:42   #1866
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Slaaave13 dzien dobry . Ty jestes ze Szczecina, tak? Bo cos mi sie obilo o oczy, a nie widze waszych profili na telefonie Tak tylko z ciekawosci pytam.
bry no z okolic Szczecina

i okrutnie nie chce mi sie sprzatac!!!
Stary 2014-06-18, 12:50   #1867
Malinowa_mamba13
Niepoprawna optymistka :)

ja zawsze chciałam wielkie wesele, wystawne, bogate a skonczyło się na cywilnym ślubie i przyjeciu
teraz na ślub kościelny patrzę jak na dopełnienie całości przysięgi i po nim już na pewno nie będzie wielkiej balangi no chyba, że na jakiejś dyskotece ze świadkami

właśnie wróciłam z małą od lekarza

Nasz
Malinowa_mamba13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 12:54   #1868
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość

właśnie wróciłam z małą od lekarza
Wszystko dobrze?
Stary 2014-06-18, 13:01   #1869
Dotka90
Zakorzenienie

Jezu, jestem jakimś demonem zniszczenia dziś

Prawie wszystko już zrobiłam:

- gary pomyte (SKĄD TEGO TYLE?! Byłam sama przez 3 dni!!!)
- kuchnia ogarnięta
- kurze powycierane
- łazienka posprzątana
- pochowane wszystko na swoje miejsca
- odkurzone
- podlogi umyte

TŻ wpadł wracając ze szkolenia, dobrze bo przywiózł torbę, to sobie pranie już wstawię. Zabrał koperty i zrobił mi małe zakupy, czyli mogę zrobić obiad bez wychodzenia z domu, a wieczorem pojedziemy razem na większe zakupy

Jeszcze tylko wezmę prysznic i się umaluję, zrobię obiad i pięknie.

Aleee:

- spadła mi taka pani, co to kolczyki się na niej wiesza = do kosza, bo się połamała
- z takim rozmachem odsunęłam stół jak myłam podłogę, że spadła mi szklanka pełna wody = chlusnęła na cały pokój
- spadła mi na ziemię myszka i nie działa

Może ja już lepiej nie będę nic robić?!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 13:02   #1870
Haniula
Zakorzenienie

Ja drugi raz to bym wcale ślubu nie brała
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 13:10   #1871
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Twój suwaczek w podpisie trochę temu przeczy
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 13:15   #1872
Niambie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jezu, jestem jakimś demonem zniszczenia dziś

Jeszcze tylko wezmę prysznic i się umaluję, zrobię obiad i pięknie.

Aleee:

- spadła mi taka pani, co to kolczyki się na niej wiesza = do kosza, bo się połamała
- z takim rozmachem odsunęłam stół jak myłam podłogę, że spadła mi szklanka pełna wody = chlusnęła na cały pokój
- spadła mi na ziemię myszka i nie działa

Może ja już lepiej nie będę nic robić?!
I to jest wystarczajacy powod, zeby nie sprzatac

Stary 2014-06-18, 13:23   #1873
Malinowa_mamba13

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Wszystko dobrze?
no właśnie średnio
dostała jakąś wysypkę i póki co lekarka kazała wapno jej podać i w razie czego zgłosić się w piątek bo panuje jakaś epidemia różyczki i nie wiadomo czy się to nie rozwinie

Dotka na dziś to może już starczy ?

Cytat:
czemuu ??

Nasz
Stary 2014-06-18, 13:35   #1874
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Twój suwaczek w podpisie trochę temu przeczy
właśnie dlatego, że już jestem po ślubie to taki wniosek

Cytat:
no właśnie średnio
dostała jakąś wysypkę i póki co lekarka kazała wapno jej podać i w razie czego zgłosić się w piątek bo panuje jakaś epidemia różyczki i nie wiadomo czy się to nie rozwinie

Dotka na dziś to może już starczy ?

czemuu ??
malinowa a ile twoja córcia ma ? Nie strasz z tą różyczką bo moja nie szczepiona jeszcze :boisie:

Aaa bo tak z moich obserwacji to po ślubie dużo się psuje w relacjach. Wiadomo od ludzi to w głównej mierze zalezy,ale jakoś tak na postawie swojego związku mam wrażenie ze mój tż od ślubu już stał się taki prawdziwy chłop co to kobieta musi wyprać ugotować, posprzatac bo w końcu żona. Kiedyś się starał, o mnie o związek o nasz dom a teraz jakby stało się to obojętne bo przeciez itak juz jestem Jego żoną.
Nie wiem, może taka rutyna tez by się pojawiła w zwiazu bez ślubu ale nawet gdyby coś miało się psuć to się poprostu rozchodzimy i już. A po slubie troche to trudniejsze choćby formalnie jest.
Stary 2014-06-18, 13:39   #1875
slaaave13
Zadomowienie

Malinowa_Mamba13 u Was różyczka, u nas ospa szaleje... Ja sie boje bom nie miała nigdy a znajomi młodsi i starsi chorują .. Starsi to mówią że trageedia... Im się jest starszym to ponoc gorzej sie przechodzi ospe, ze az umrzec mozna, tragedia. Kolega jeden 30pare lat myslal ze oszaleje z kropkami wszedzie

A ja Tzta zaraziłam, dzwoni, że wraca do domu wqrwiony, bo czuje ze go choroba rozkłada... ups

a ja nic nie posprzatalam .. lekko ogarnelam stolik i kuchnie i leze

Ogladała ktoraś z Was "Nimfomanke " .. ? dwie części są ..
Stary 2014-06-18, 13:44   #1876
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość

Ja oglądałam ale nie podobało mi się specjalnie, myślałam ze to będzie bardziej taki erotyk a to taki typowy dość nudny dokument

U nas też ospa, ja miałam jako dziecko a moją Lenkę dopadło w przedszkolu niedawno. Mocno była wysypana i ma dużo blizn niestety
Stary 2014-06-18, 13:49   #1877
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Aaa bo tak z moich obserwacji to po ślubie dużo się psuje w relacjach. Wiadomo od ludzi to w głównej mierze zalezy,ale jakoś tak na postawie swojego związku mam wrażenie ze mój tż od ślubu już stał się taki prawdziwy chłop co to kobieta musi wyprać ugotować, posprzatac bo w końcu żona. Kiedyś się starał, o mnie o związek o nasz dom a teraz jakby stało się to obojętne bo przeciez itak juz jestem Jego żoną.
Nie wiem, może taka rutyna tez by się pojawiła w zwiazu bez ślubu ale nawet gdyby coś miało się psuć to się poprostu rozchodzimy i już. A po slubie troche to trudniejsze choćby formalnie jest.
Dlatego nie chce zadnego slubu,chocby dlatego ze jak cos sie zepsuje to rozchodzimy sie i tyle..
Chociaz moja kolezanka pochwalila swego świeżo upieczonego męża że po ślubie sie zmienił na lepsze

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Ja oglądałam ale nie podobało mi się specjalnie, myślałam ze to będzie bardziej taki erotyk a to taki typowy dość nudny dokument

U nas też ospa, ja miałam jako dziecko a moją Lenkę dopadło w przedszkolu niedawno. Mocno była wysypana i ma dużo blizn niestety
Obydwie części widziałaś? Moich oczekiwań też do końca nie spełniła, ale całkiem fajny film.
Stary 2014-06-18, 13:49   #1878
Miss Saeki
Zakorzenienie

Hello

Jadę dziś wyrobić paszport
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 13:53   #1879
Niambie
Zadomowienie

Ja na razie tez chwale Tfu tfu zeby nie zapeszac

A mnie sie seriale pokonczyly u teraz do wrzesnia nie mam co ogladac Ja to tylko Klan I Pierwsza milosc ogladam. Ah, I jeszcze Przyjaciolki. Ciezko bedzie do wrzesnia przetrwac bez codziennej dawki serialowej.

Nimfomanki nie ogladalam. Dobre to? I o czym? W sensie domyslam sie do tytule, no ale chyba jakas fabule ma Ogladalam i czytalam chyba Pamietnik Nimfomanki kiedys, ale to chyba co innego.

Stary 2014-06-18, 14:00   #1880
JossStone
Zakorzenienie

U mnie po ślubie nic się nie zmieniło - jakby się zmieniło to znaczy, że chłop do wymiany Szkoda, że niektórym się tak odmienia i traktują akt ślubu jako akt otrzymania darmowej niewolnicy
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 14:03   #1881
Malinowa_mamba13

Cytat:
malinowa a ile twoja córcia ma ? Nie strasz z tą różyczką bo moja nie szczepiona jeszcze :boisie:

2 latka ma i też jej nie szczepiłam na takie choroby.. wolałabym żeby jako dziecko przeszła wszystko i bedzie z głowy. Co do zmiany po ślubie to wydaje mi się, że to nie kwestia samego ślubu tylko może wasze relacje jakoś się zmieniły ? Weź i przywołaj go do porządku
ale jak się bierze ślub to nie zakłada się z góry rozstania. Dziwnie nawet byłoby chodzić ze sobą z myślą że nie robi się kroku dalej bo można sie rozstać bez sensu

Cytat:
Malinowa_Mamba13 u Was różyczka, u nas ospa szaleje... Ja sie boje bom nie miała nigdy a znajomi młodsi i starsi chorują .. Starsi to mówią że trageedia... Im się jest starszym to ponoc gorzej sie przechodzi ospe, ze az umrzec mozna, tragedia. Kolega jeden 30pare lat myslal ze oszaleje z kropkami wszedzie

A ja Tzta zaraziłam, dzwoni, że wraca do domu wqrwiony, bo czuje ze go choroba rozkłada... ups

a ja nic nie posprzatalam .. lekko ogarnelam stolik i kuchnie i leze

ospa u starszego faceta do pezpłodnosci może doprowadzic tak słyszałam
biedny Tż
ja dzis tylko obiad robię bo już wszystkie siły straciłam a zapas na cały dzień miałam

Nasz
Stary 2014-06-18, 14:06   #1882
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nimfomanki nie ogladalam. Dobre to? I o czym? W sensie domyslam sie do tytule, no ale chyba jakas fabule ma Ogladalam i czytalam chyba Pamietnik Nimfomanki kiedys, ale to chyba co innego.
Włączyliśmy to sobie w gronie znajomych i bzdety straszliwe, trzeba było wyłączyć

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 14:09   #1883
JossStone
Zakorzenienie

Ja ospy też nie przechodziłam i mam nadzieję, że już nie będę miała tej przyjemności.
Właśnie jem obiad - sałata z rzodkiewką i pomidorem z sokiem z cytryny a do tego zapiekane kajzerki z farszem z cukini, marchewki, kiełasy, śmietany i jajka posypane żółtym serem
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 14:09   #1884
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego nie chce zadnego slubu,chocby dlatego ze jak cos sie zepsuje to rozchodzimy sie i tyle..
Chociaz moja kolezanka pochwalila swego świeżo upieczonego męża że po ślubie sie zmienił na lepsze

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Obydwie części widziałaś? Moich oczekiwań też do końca nie spełniła, ale całkiem fajny film.
drugą część przeleciałam tak po łebkach ale uznałam ze to bedzie tak samo nudne wiec nie obejrzałam całego wcale.

swieżo upieczona to ja też chwaliłam
Chociaz wcale nie mamy długiego stażu bo 3 lata dopiero po ślubie Tylko, że u nas zaraz po ślubie była ciąża i dziecko wiec dodatkowe obowiązki i pewnie wszystko razem się złożyło. A to wcale nie jest tak, że małżeństwo i dzieci cementują związek No ale pracujemy cały czas nad jakimś wygodnym kompromisem, albo sie poprostu przyzwyczaimy do tego, że tak to już jest
Stary 2014-06-18, 14:13   #1885
grubella
BAN stały

[QUOTE=Malinowa_mamba13;46 934361]2 latka ma i też jej nie szczepiłam na takie choroby.. wolałabym żeby jako dziecko przeszła wszystko i bedzie z głowy. Co do zmiany po ślubie to wydaje mi się, że to nie kwestia samego ślubu tylko może wasze relacje jakoś się zmieniły ? Weź i przywołaj go do porządku
ale jak się bierze ślub to nie zakłada się z góry rozstania. Dziwnie nawet byłoby chodzić ze sobą z myślą że nie robi się kroku dalej bo można sie rozstać bez sensu

biedny Tż

Pozwolę sobie się wtrącić, że to nieprawda.
Ospa nie ma wpływu na płodność męską.
Pomyliło się komuś ze świnką bo świnka ma znaczenie, przebyta w okresie po dojrzewaniu może uczynić mężczyznę bezpłodnego.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 14:17   #1886
Niambie
Zadomowienie

Eee to jak mowicie ze nudne to nie bede tracila czasu

Jest juz w kinach w Polsce Half of a Yellow Sun? Badz Polowka Zoltego Slonca? Zastanawiam sie czy to beda pokazywac. Bardzo mi sie podobalo, ale zdziwilo mnie, ze w dzien po premierze ja I moj maz bylismy jedynymi osobami w kinie.

Stary 2014-06-18, 14:27   #1887
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
2 latka ma i też jej nie szczepiłam na takie choroby.. wolałabym żeby jako dziecko przeszła wszystko i bedzie z głowy. Co do zmiany po ślubie to wydaje mi się, że to nie kwestia samego ślubu tylko może wasze relacje jakoś się zmieniły ? Weź i przywołaj go do porządku

biedny Tż
ja dzis tylko obiad robię bo już wszystkie siły straciłam a zapas na cały dzień miałam

A to Twoja mała w podobnym wieku do mojej

Oczywiście, że nie można zakładać rozstania ale jednak takie rzeczy dzieją się coraz częściej, dużo jest rozwodów. Ja tam nie planuje, jestem zdania ze wszystko trzeba próbować naprawić, dopóki są checi z obu stron

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Ja ospy też nie przechodziłam i mam nadzieję, że już nie będę miała tej przyjemności.
Właśnie jem obiad - sałata z rzodkiewką i pomidorem z sokiem z cytryny a do tego zapiekane kajzerki z farszem z cukini, marchewki, kiełasy, śmietany i jajka posypane żółtym serem
mniam własnie ostatnio chodzą za mną cukinie, myślałam o zapiekanych
Stary 2014-06-18, 14:35   #1888
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:

Jak dla mnie ciekawe

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Włączyliśmy to sobie w gronie znajomych i bzdety straszliwe, trzeba było wyłączyć
W gronie znajomych to my ogladamy komedie, a nie tego typu filmy, wiec sie nie dziwie ze wam nie podpasowało, poza tym to dlugi film polecam samemu obejrzec.
Stary 2014-06-18, 14:56   #1889
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Ja ogladam wlasnie fajny lekki serial 'Devious maids' - troche kryminalu i duzo komedii

TZ uslyszal kawalek dialogu z serialu, popatrzyl na mnie z politowaniem i wyszedl czym predzej
Stary 2014-06-18, 15:13   #1890
Dotka90
Zakorzenienie

Haniula, ja uwielbiam zapiekane cukinie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości