|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Moj bukiet slubny i kawalek sukni
Nie widze siebie jakos w bialej ksiezniczkowej sukni, tym bardziej ze mielismy slub cywilny tylko. Oczywiscie nikt nie broni brac slubu cywilnego w bialej sukni, no ale... ![]() Maz byl ubrany podobnie do mnie i wzbudzalismy ogolna sensacje wsrod urzednikow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Widzę, że niektóre mają już zaplanowany dzień ![]() Ja robię listę dzień wcześniej co mam zrobić na następny dzień i tylko sobie odhaczam wykonane czynności Dziś mam w planie skosić trawę, w końcu jutro święto. Ahhhhhhh to plany ślubne
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow, dziewczyny, niezle poszalalyscie z tymi slubnymi stylizacjami. Bardzo pozytywnie
Kazdy powinien wygladac tak zeby sobie samemu sie podobac ![]() Ja bym chciala biala kiecke Ale w princesce sie nie wyobrazam... Za to sukienki slubne w stylu lat 60 ![]() Fajnie tak podumac o slubie... nawet jak na razie nic sie nie planuje TZ oglada rugby, wiec ewakuuje sie, nie dam rady tego sluchac. Zreszta musze wczesniej isc spac bo juz jest ustalone, ze mam wstac z nim o 2 w nocy i ogladac mecz Australii (Holandia ich zmiazdzy...) |
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Za mną kolejna ciężka noc, ale już jest ciut lepiej ..
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
U mnie z planami krucho, nie potrafie sie nawet zmusic do zrobienia listy. A w glowie lista rzeczy do zrobienia rosnie.
Moj TZ to fan pilki noznej, wiec teraz 24/7 mecze. Bo jak nie World Cup to jakies inne. Liga francuska, hiszpanska czy chinska, nie ma znaczenia. Wazne, ze kopia pilke. Przynioslam sobie z pracy zatyczki do uszu, zobaczymy jak sie sprawdza ![]() Slaaave13 dzien dobry . Ty jestes ze Szczecina, tak? Bo cos mi sie obilo o oczy, a nie widze waszych profili na telefonie Tak tylko z ciekawosci pytam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Niambie Czas edycji: 2014-06-18 o 12:40 |
|
|
|
#1866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no z okolic Szczecina i okrutnie nie chce mi sie sprzatac!!!
|
|
#1867 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
ja zawsze chciałam wielkie wesele, wystawne, bogate a skonczyło się na cywilnym ślubie i przyjeciu
![]() teraz na ślub kościelny patrzę jak na dopełnienie całości przysięgi i po nim już na pewno nie będzie wielkiej balangi no chyba, że na jakiejś dyskotece ze świadkami ![]() właśnie wróciłam z małą od lekarza |
|
|
|
#1868 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, jestem jakimś demonem zniszczenia dziś
![]() Prawie wszystko już zrobiłam: - gary pomyte (SKĄD TEGO TYLE?! Byłam sama przez 3 dni!!!) - kuchnia ogarnięta - kurze powycierane - łazienka posprzątana - pochowane wszystko na swoje miejsca - odkurzone - podlogi umyte TŻ wpadł wracając ze szkolenia, dobrze bo przywiózł torbę, to sobie pranie już wstawię. Zabrał koperty i zrobił mi małe zakupy, czyli mogę zrobić obiad bez wychodzenia z domu, a wieczorem pojedziemy razem na większe zakupy ![]() Jeszcze tylko wezmę prysznic i się umaluję, zrobię obiad i pięknie. Aleee: - spadła mi taka pani, co to kolczyki się na niej wiesza = do kosza, bo się połamała - z takim rozmachem odsunęłam stół jak myłam podłogę, że spadła mi szklanka pełna wody = chlusnęła na cały pokój ![]() - spadła mi na ziemię myszka i nie działa ![]() Może ja już lepiej nie będę nic robić?!
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Ja drugi raz to bym wcale ślubu nie brała
|
|
|
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1873 |
|
|
no właśnie średnio
![]() dostała jakąś wysypkę i póki co lekarka kazała wapno jej podać i w razie czego zgłosić się w piątek bo panuje jakaś epidemia różyczki i nie wiadomo czy się to nie rozwinie Dotka na dziś to może już starczy ? ![]() czemuu ?? |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dlatego, że już jestem po ślubie to taki wniosek
![]() Cytat:
Aaa bo tak z moich obserwacji to po ślubie dużo się psuje w relacjach. Wiadomo od ludzi to w głównej mierze zalezy,ale jakoś tak na postawie swojego związku mam wrażenie ze mój tż od ślubu już stał się taki prawdziwy chłop Nie wiem, może taka rutyna tez by się pojawiła w zwiazu bez ślubu ale nawet gdyby coś miało się psuć to się poprostu rozchodzimy i już. A po slubie troche to trudniejsze choćby formalnie jest. |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa_Mamba13 u Was różyczka, u nas ospa szaleje... Ja sie boje bom nie miała nigdy
a znajomi młodsi i starsi chorują .. Starsi to mówią że trageedia... Im się jest starszym to ponoc gorzej sie przechodzi ospe, ze az umrzec mozna, tragedia. Kolega jeden 30pare lat myslal ze oszaleje z kropkami wszedzie A ja Tzta zaraziłam, dzwoni, że wraca do domu wqrwiony, bo czuje ze go choroba rozkłada... ups a ja nic nie posprzatalam .. lekko ogarnelam stolik i kuchnie i leze Ogladała ktoraś z Was "Nimfomanke " .. ? dwie części są ..
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam ale nie podobało mi się specjalnie, myślałam ze to będzie bardziej taki erotyk a to taki typowy dość nudny dokument
U nas też ospa, ja miałam jako dziecko a moją Lenkę dopadło w przedszkolu niedawno. Mocno była wysypana i ma dużo blizn niestety
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz moja kolezanka pochwalila swego świeżo upieczonego męża że po ślubie sie zmienił na lepsze ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Obydwie części widziałaś? Moich oczekiwań też do końca nie spełniła, ale całkiem fajny film.
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() Jadę dziś wyrobić paszport ![]()
|
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Ja na razie tez chwale
Tfu tfu zeby nie zapeszac ![]() A mnie sie seriale pokonczyly u teraz do wrzesnia nie mam co ogladac Ja to tylko Klan I Pierwsza milosc ogladam. Ah, I jeszcze Przyjaciolki. Ciezko bedzie do wrzesnia przetrwac bez codziennej dawki serialowej. Nimfomanki nie ogladalam. Dobre to? I o czym? W sensie domyslam sie do tytule, no ale chyba jakas fabule ma Ogladalam i czytalam chyba Pamietnik Nimfomanki kiedys, ale to chyba co innego.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po ślubie nic się nie zmieniło - jakby się zmieniło to znaczy, że chłop do wymiany
Szkoda, że niektórym się tak odmienia i traktują akt ślubu jako akt otrzymania darmowej niewolnicy
|
|
|
|
#1881 | ||
|
|
Cytat:
i przywołaj go do porządku ![]() ale jak się bierze ślub to nie zakłada się z góry rozstania. Dziwnie nawet byłoby chodzić ze sobą z myślą że nie robi się kroku dalej bo można sie rozstać bez sensu ![]() Cytat:
biedny Tż ![]() ja dzis tylko obiad robię bo już wszystkie siły straciłam a zapas na cały dzień miałam |
||
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ospy też nie przechodziłam i mam nadzieję, że już nie będę miała tej przyjemności.
Właśnie jem obiad - sałata z rzodkiewką i pomidorem z sokiem z cytryny a do tego zapiekane kajzerki z farszem z cukini, marchewki, kiełasy, śmietany i jajka posypane żółtym serem
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swieżo upieczona to ja też chwaliłam Chociaz wcale nie mamy długiego stażu bo 3 lata dopiero po ślubie Tylko, że u nas zaraz po ślubie była ciąża i dziecko wiec dodatkowe obowiązki i pewnie wszystko razem się złożyło. A to wcale nie jest tak, że małżeństwo i dzieci cementują związek No ale pracujemy cały czas nad jakimś wygodnym kompromisem, albo sie poprostu przyzwyczaimy do tego, że tak to już jest
|
|
|
|
|
#1885 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Malinowa_mamba13;46 934361]2 latka ma i też jej nie szczepiłam na takie choroby.. wolałabym żeby jako dziecko przeszła wszystko i bedzie z głowy. Co do zmiany po ślubie to wydaje mi się, że to nie kwestia samego ślubu tylko może wasze relacje jakoś się zmieniły ? Weź
i przywołaj go do porządku ![]() ale jak się bierze ślub to nie zakłada się z góry rozstania. Dziwnie nawet byłoby chodzić ze sobą z myślą że nie robi się kroku dalej bo można sie rozstać bez sensu ![]() ospa u starszego faceta do pezpłodnosci może doprowadzic tak słyszałam biedny Tż ![]() Pozwolę sobie się wtrącić, że to nieprawda. Ospa nie ma wpływu na płodność męską. Pomyliło się komuś ze świnką bo świnka ma znaczenie, przebyta w okresie po dojrzewaniu może uczynić mężczyznę bezpłodnego. |
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Eee to jak mowicie ze nudne to nie bede tracila czasu
![]() Jest juz w kinach w Polsce Half of a Yellow Sun? Badz Polowka Zoltego Slonca? Zastanawiam sie czy to beda pokazywac. Bardzo mi sie podobalo, ale zdziwilo mnie, ze w dzien po premierze ja I moj maz bylismy jedynymi osobami w kinie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Twoja mała w podobnym wieku do mojej ![]() Oczywiście, że nie można zakładać rozstania ale jednak takie rzeczy dzieją się coraz częściej, dużo jest rozwodów. Ja tam nie planuje, jestem zdania ze wszystko trzeba próbować naprawić, dopóki są checi z obu stron Cytat:
własnie ostatnio chodzą za mną cukinie, myślałam o zapiekanych
|
||
|
|
|
#1888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
polecam samemu obejrzec.
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ogladam wlasnie fajny lekki serial 'Devious maids' - troche kryminalu i duzo komedii
TZ uslyszal kawalek dialogu z serialu, popatrzyl na mnie z politowaniem i wyszedl czym predzej
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula, ja uwielbiam zapiekane cukinie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

no z okolic Szczecina

i przywołaj go do porządku
13.03.2008
Tylko, że u nas zaraz po ślubie była ciąża i dziecko wiec dodatkowe obowiązki i pewnie wszystko razem się złożyło. A to wcale nie jest tak, że małżeństwo i dzieci cementują związek
własnie ostatnio chodzą za mną cukinie, myślałam o zapiekanych