|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
|
|
|
|
#1862 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Chora
Lykam antybiotyk Zakupy: 3 pary szpilek, sukienka, pasek I futro z Leoparda na po domu ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Eva, zdrówka kochana
Znaczy się nici z baletów w ten weekend ? Ależ zakupy, no no no Świetne szpilki, tych w kwiaty chyba nie miałabym do czego nosić. Chociaż tak właściwie to mogłyby sie całkiem nieźle prezentować do jeansów i gładkiej góry.... Hmmmm...Danusia, to taka miła niespodzianka, nie obraziłbym się, gdybym znalazła takie skarby w torebce ![]() Ja też nie lubię, kiedy fluid jest widoczny. Dla mnie jest to trochę trudne, bo kupuję dosyć kryjące podkłady. Mój Lancôme się spisuje, ale wychodzę z założenia, że może z czymś innym moja skóra bardziej by sie polubiła. Ale moje próby poszukiwań kończyły sie zazwyczaj fiaskiem i wracałam do Lancôme. Dlatego pytałam dziś jakich fluidów używacie moze ktoś cos ciekawego podsunie
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
Eve
dzięki Tobie też jestem chora z niskich uczuuć, bo miałam nie kupować tych szpilek Valentino, ale u Ciebie tak ladnie wyglądają grr. Co to za sukienka? moje zasadnicze kolory,a takiej nie mam jeszcze. Zdrowiej |
|
|
|
#1865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Danusia, jaki kolor tych szpilek planujesz kupić ?
|
|
#1867 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1868 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
A ten naturalny to chyba jedzie rybą? Kupiłam kiedyś, ale innej firmy. Okropieństwo!! Sama próbowałam i się porzygałam. Cytat:
Oni nie chorują w Anglii raczej. W Polsce ich tak wzięło. Cytat:
Zaszalałaś zakupowo ![]() Te jasne gładkie szpilki i sukienka bardzo mi się podobają ![]() Jak to futro na po domu?
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder, to nie były buty za małe, tylko bandaże, stopy bandażowano na całe lata, palce się łamały, gniły...Chodzenie na nich było tortura, stopa nie miała podparcia w palcach, wiec był "seksownie" kołyszący chód kaczki czy raczej kuśtykanie...Chyba dopiero komuniści to znieśli. To już smarowanie zębów, by były szlachetnie czarne było mniejszym złem
A obręcze na szyjach kobiet? Praktykowane do dziś? Im więcej obręczy na szyi tym piekniejsza kobieta-zyrafa? Zdjac ich już nigdy nie można, bo kręgosłup peka jak zapałka...Beti, ide popatrzeć na serial ![]() Gosia, jeżówka bardzo dobra. Kupowałam zioła do parzenia, jest tez nalewka-kropelki. Eve, buty bardzo ładne, kiecka tez ![]() Danusia, ja po torebkach niczego nie chowam, ale czasem zaglądam do moich kosmetycznych zapasów...i...o...ja to kupiłam...? ![]() Fluidów dawno nie używałam, ale Eisenberg lezy na wierzchu i męczy moje sumienie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-11-13 o 18:10 |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Dana - my same najlepiej potrafimy o siebie zadbać
![]() Nie ma jak to się nieco porozpieszczać.... ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Eva, wspaniałe zakupy. Te pikowane szpileczki - piękne
|
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
Kama, ale macie tematy!
![]() Futro z leoparda NA PO DOMU to uwazam za adekwatniejsze na tym watku ![]() Dzis 13., piatek: uwaga, Satyna w kuchni...Nie skonczy sie to dobrze... Wlasnie rozpakowalam ciasto francuskie i sie okazalo, ze nie jest okragle tylko PROSTOKATNE! No kto pakuje ciasto francuskie prostokatnie, kiedy wiadomo, ze ja robie tarty TYLKO OKRAGLE?!?! No problem mialam. Jakos poprzycinalam i ...moze cos z tego bedzie...Tarta gruszkowa ma byc, z kozim serem, orzechami wloskimi i rozmarynem, i miodem....No nie wiem, nie wiem, sama jestem sceptyczna... Dobrze, ze mam w domu zawsze biale wino, do tej tarty tez b.potrzebne. Mam na mysli, na w czasie przygotowywania ![]() Super weekend mi sie zapowiada: cala sobote spedze na szkoleniu a w niedz. jestesmy zaproszeni do rodzicow tz.... Faaajnie ![]() Ide patrzec, co moja super tarta robi
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Sati, na pewno będzie świetna
![]() U Pauli sa teraz przecenione kosmetyki z retinolem
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-11-13 o 18:37 |
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
Kama
Hmmm, jakos Paula mnie nie zachwyca...
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-11-13 o 18:53 |
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Wonder - do cery mieszanej koniecznie wypróbuj Guerlain Tenue de Perfection. Dobrze kryje, jest niewidoczny, nietłusty. U mnie sprawdza się wyśmienicie. Próbuję innych, ale żaden go jeszcze nie pobił.
Największy problem mam z kolorem - jeśli to nie lato, to 03 jest dla mnie zbyt ciemny a 02 zbyt jasny. Dlatego kupiłam oba i robię mieszankę w zależności od aktualnego kolorytu skóry (latem traktowanej lekkim samoopalaczem). Wszystkim chorym - dużo zdrowia! Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-11-13 o 19:04 |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Sati, podoba mi się jej retinol
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Kama, nie probowalam, mialam inne 2,3 rzeczy i mi nie podeszly... Ale jak Ty rekomendujesz, to warto i mnie przetestowac? Jaki jednak, bom ciemna w tej materii...
![]() Dokladnie, Dircik, kocham Guerlain za caloksztalt, ale z odcieniami duuuuzy problem... Tez mieszam! ![]() Kama, tarta sie nie rumieni!...
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-11-13 o 19:03 |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia -
Tran jedzie rybą i to jak okrutnie. Ohydztwo, ale i tak biorę, bo tu mnie ciągle wszyscy edukują jak wspaniały jest ten specyfik. Znajomi, pielęgniarki na porodówce, lekarze, nawet trener... Remedium normalnie. Trzymam w lodówce, to trochę niweluje ten okropny smak. Na zagrychę zimny jogurt. Mała tran uwielbia odkąd była maleńka, dzieci są niesamowite - nie wartościują smaków. Znam też starszaki, które tran lubią, ale jedzą też cukru - a to ma wpływ na ocenę innych smaków. Jeśli chodzi o ten smakowy - znam przypadki problemów żołądkowych jakie spowodowały te cytrusowe dodatki... A smak i tak okropny, więc sensu to nie ma. |
|
|
|
#1878 |
|
Gang Iren
|
Caffe no moi smakowy piją. Nawet niezły. Problemów żołądkowych brak.
Powiem ci, że ja mało wybredna jestem i dużo dam radę przełknąć, ale tran jest dla mnie okropny. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Aż złapałam się na myśli, że w Anglii w domu mam chłodno. Może i mnie przydałoby się takie futro po domu
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Sati, miałam serum Pauli z retinolem, to najsilniejsze. Ciekawe...ale specyficzne, a jego oleista formuła nie każdemu podejdzie. używam nadal retinol 1% - razy, dwa razy w tygodniu. a dziś dokupiłam ten..hm...retinolowy koncentrat, który dodaje się do roznych kremów
Przetestujemy ![]() http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...erum-30-ml/145 http://www.paulaschoice.pl/pl/p/Clin...ment-30-ml/272 http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ster-15-ml/307 Beti, zabieram się za Wolf Hall Lubie historie Anglii...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-11-13 o 21:19 |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, ale pod takim futrem to już... nic, ale to zupełnie nic.
No może jakieś dobre perfumy... ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- ![]() nie mogę - Möller’s gwarantuje dobry smak... http://www.mollers.pl/gwarancja-dobrego-smaku/ |
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
I co, Caffe, taki pyszny ten tran...? Ale nagrodę dostał za jakość przygotowania, a nie za opinie o smaku
![]() Obejrzałam pierwsza czesc Wolf Hall. Dynastia Tudorów to nie jest, bo króla tu bardzo mało i romansów królewskich także. To raczej film o ludziach wokół króla - kardynale, Cromwellu...Może dlatego mniejsze ma znaczenie, ze facet z Homeland gra Henryka. Owszem, rudy, ale chudy! |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Przepyszny
![]() ...aż pójde sobie do lodówki na kolejną dawkę... cytuję: Przyznanie nagrody tranom Möller’s za zapach, smak oraz jakość jest wynikiem:
|
|
|
|
#1883 |
|
Gang Iren
|
Caffe a masz porównanie z innymi? Ten Mollers faktycznie ma lepszy smak?
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, tran jak tran - zawsze ohydny...
Problem polega na tym, że nie wszystkie firmy mają dobrą kontrolę jakości. Poza tym - tran może być także z wątroby rekina. |
|
|
|
#1885 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, w dodatku przez wszystkie sezony niemal się nie starzał. Cud. Dobrze, że o kimś innym, ileż można o romansach Henryka filmów ogladać...Ja lubię brytyjskie kostiumowe, zazdroszczę, że je robią, my mamy taką ciekawą, barwna historię, dlaczego nie może u nas powstać fajny historyczny serial o rozbiorach, Poniatowskim itp.itd. Tematów by się znalazło. Mam podejrzenia- byłby bardzo drogi -kostiumy, wnętrza, dekoracje...A jedyne historyczne to programy Wołoszańskiego, stosunkowo niedawna historia, wolałabym coś dalszego ...Chociaż np. Legion Cherezińskiej to materiał na serial, nowy minister kultury powinien to przemyśleć, acz nie wiem, czy wpisuje się w te właściwą politykę historyczną, która będzie jedyna obowiązująca.. Okropne rzeczy we Francji się dzieją, jako że nie sypiam ostatnio, to oglądałam gdzieś do 3 w nocy i dziś od rana też śledzę.. Piękna pogoda u mnie dzisiaj, nadal ciepło ![]() W ross chyba od dzisiaj przeceny na makijaż twarzy, spadam zaraz po puder. Miłego dnia. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-11-14 o 09:09 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nic nie słyszałam o Paryżu, tańczące gwiazdy oglądaliśmy a potem spanko. dzisiaj tylko szybciutko przy kawie przejrzałam kilka stron. Straszne rzeczy się dzieją. Przerażające.
Młody na turniej szachowy zaraz wychodzi a ja na nordic walking. Miłego dnia ![]() Do zobaczenia później. |
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
Beata ja tez caly czas ogladam o Paryzu, wczoraj do pozna i dzis od rana, przerazajace.
|
|
|
|
#1888 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Straszne jest to co dzieje się na świecie. I będzie jeszcze gorzej
|
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
W pobliskim ross,gdzie zazwyczaj tlumów nie ma, dziś były
![]() Kupiłam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...der-sypki.html |
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ wieje...brrrrr....
Moje wczorajsze zakupy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

czyli jednak zbliżeniowki to zuo 

Świetne szpilki, tych w kwiaty chyba nie miałabym do czego nosić. Chociaż tak właściwie to mogłyby sie całkiem nieźle prezentować do jeansów i gładkiej góry.... Hmmmm...

-kostiumy, wnętrza, dekoracje...A jedyne historyczne to programy Wołoszańskiego, stosunkowo niedawna historia, wolałabym coś dalszego