|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa - nie, nie ten ostatni.. na szczescie. Ale on tez pewnie mnie jakos 'milo' zaskoczy,czuje to..
to taki.. przed ostatni, jeszcze 2 tyg temu taki zakochany we mnie byl a teraz sie spotyka z moja dobra kolezanka.. zabolalao mnie to strasznie :/ |
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
wybiła 16. Czas na zieloną herbatkę
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradzał mnie regularnie z moja owczesna przyjaciółka. (bo nie chciałam z nim pójsc do łozka )On momentalnie przestac byc kimkolwiek dla mnie, Ona została skreslona na zawsze.
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, chyba trzeba się podzielić humorkiem, albo rozesłać go w postaci wesołej grupy
![]() Moja dieta padła zjadłam 5 naleśników (na II śniadanie Tż mi zrobił) a na obiad zapiekankę nie będę się odchudzać, po prostu codziennie tak jak zawsze regularny wysiłek, dzisiaj już miałam 2 godz wfu dalej ważę 50 kg, a jem co chcę ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Renatko - dobrze, że taka mądra z Ciebie dziewczyna i nie straciłaś dziewictwa z takim...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja np. nie chce sie odchudzac, tylko przestac co chwile cos przekasac i jesc takie tony słodyczy. z racji tego,że ja cwiczyc nie moge..
Posiłki regularne jem i tego nie zmienie ![]() a ja waże aktualnie 55kg, ale mam 171cm. (nawet sie mierzyłam i wazyłam ostatnio ) ale najlepiej sie czułam gdy miałam 52kg. ![]() ja to żelazna dziewica nie potrafiłabym tak wskoczyc do łózka komus dla samego seksu, seks to dla mnie bardzo intymna rzecz i bez miłosci jakos bym nie umiała..Choc nie krytukuje wolnych osob ktore z wolnymi osobami wspolzyja dla samej przyjemnosci ![]() ale nigdy nie obdarze szacunkiem osoby ktora zdradza.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-18 o 16:05 |
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie moge znalezc skladu tego podkladu maybelline ktory chce sobie kupic, takto porownalabym go z moim terazniejszym i wiedzialabym czy mnie zapcha czy nie
a mam na niego wielka ochote
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem Renatko, Ty dla mnie i tak szczuplak jesteś
Lepiej dla organizmu kiedy się go uwolni od tony słodyczy, bo ja też pochłaniam duże ilości ![]() Ja też jestem żelazną dziewicą i np. kiedy stałoby się tak, że rozstałabym się z Tż (pfu,pfu) to nie wyobrażam sobie robić "to" z kimś innym. Oczywiście nie neguję innych dziewczyn, po prostu taka jestem...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
mój tż planuje żeby jechać na wczasy we wrześniu/październiku, do Włoch
Dopiero pracuje niecałe 2miesiące, a na przyjęcie do tej pracy czekał 10miesięcy więc szkoda by mu było teraz to zawalać. A tak a miesiąc ma 1,5 dni wolnego, więc do września tydzień się uzbiera ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ja tez sobie tego nei wyobrażam. A już w ogóle jakbym miała zdradzić tż i potem z nim iść znowu do łózka - ja bym mu nie mogła w oczy spojrzeć ![]() Moja znajoma raz tak robiła.....kręciła ze swoim stałym (byli prawie 4lata razem już) i przez ostatnie pół roku przed zerwaniem jeździła do innego miasta do jakiegoś kolesia.... Obaj nie wiedzieli o sobie. Ba, o tym "nowym" nikt nie wiedział nawet jej mama. A jej stały chłopak dowiedział się przez przypadek, jak go przyprowadziła pewna siebie do swojego miasta i w sklepie ich złapał...... ale się działo nie ma co
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
ckin2u, ja tez nigdzie tego skłądu nie widze. a szkoda..
ale ja jakos nie lubie podkładow maybelline messinka,żaden szczuplak, odkłada mi sie niestety w tyłku coraz wiecej, co mnie niepokoi:P ja aż tak nie ma,że nie wyobrażam sobie seksu z kims innym, bo gdybym z kims innym była i tego kogos pokochała, to przeciez seks bylby czyms naturalnym ![]() Poza tym ja nie byłam dziewica gdy poznałam TŻ, natomiast On-choc starszy-tak ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka, lepiej że w tyłku (kształty
) niż np w brzuch
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
No, miałam ją za przyjaciółkę, ale jak się dowiedziałam o niej tego to już zmieniłam o niej zdanie....dalej się kumplujemy, ale już z mojej strony nie jest jak kiedyś, ona nie wie że ja wiem o tym co wyrabiała. Ten jej stały były już chłopak zanim się związali był moim dobrym kumplem i jest po dziś, naprawdę fajny z niego facet i szkoda mi go było.
A to co napisałam to wersja skrócona, o niej można spoooooro pisać.....
|
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczynki
biore sie zaraz za ćwiczenia heheci2nku 3maj sie
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak btw, to im dłuzej smaruje sie tym kremem Ziaja calma nawilżajacym, to tymbardziej go kocham..
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-18 o 16:22 |
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem gladziutka
![]() Renatko - kusisz tym kremem coraz bardziej co do takich osob o ktorych piszecie.. ja tez znam takie osoby niestety i ich nie rozumiem, a co wiecej dla nich to jest normalne zachowanie, czasami nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak czy z takimi osobami.. |
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lece pouczyc sie z TŻtem ![]() |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam mnóstwo dziewczyn, które zdradzają swoich Tż.
Natomiast bardzo dobry kolega mojego Tż, jest z dziewczyną ponad 6 miesięcy (pamiętacie? pisałam kiedyś, że na urodzinach chodził z 14-latką do kibla? to ta para) jak zobaczy kawałek odsłoniętej nogi to od razu szaleje, jakiś napaleniec z niego. Piććććććććć, a wypiłam już całą wodę
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże co za ludzie.. Mam nadzieje,ze chociaz kiedys zmądrzeją. masz moją wode ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem, czy kiedyś znowu nie wróce do mojego byłego...
już raz wracaliśmy po pół roku... po jakim czasie bedzie widac efekty samoopalacza daxa ?burza idzie... więc będę uciekac
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie na buzi ten samoopalacz nie sprawdził. Ale na ciele nie wiem po jakim czasie brązowiła, bo smaruje sie zawsze na noc, czekam az wchłonie i ide spac U mnie burza była rano
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
mi na szczęście się nic nie stało z włoskami
może faktycznie okres dziala tylko na rozjaśnianie, ja przefarbowałam włosy na ciemny brąz i są ładne![]() no ii obciełam je musiałam...żeby troche odżyły, lekko pocieniowałam, i grzywkę tez podcięłam na prosto, bo już za długa była![]() ale jestem dziś wściekla, to pewnie przez hormony, lece suszyć włoski, a niedługo znowu jazda samochodem-kolejny test, że nie nadaje sie na kierowce;D
|
#1943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
do tego kremiku za 8 zł coś na c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko u mnie w lokalnym sklepie też taka panterka jest
![]() i nie wiem, czy taka kupic jutro, czy tą co dziewczyny na allegro pokazywały, z paskiem w tali, w roznych kolorkach.. |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze moglabys mi kupic taka tuniczke i wyslac? A ja oddalabym Ci pieniazki za wysylke i w ogole za wszystko? Jesli to nie bylby problem jakis ![]() bylam na solce, ale mi goraco ![]() Smarujecie sie balsamem od razu po solarium czy dopiero wieczorkiem? |
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Lece do tego fryzjera
Do pozniej
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubu, ja bym tak nie mogła, być z jednym i planowac ślub a kątem spotykać się z innym? masakra jakaś![]() Wiem za to że mojego Tż-ta mogę być pewna i już
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze po solarium mam taka dziwna skore i ten dziwny zapach ? to moja skora tak .. chyba przez to ze sie troche ,palila, ... :O ale tak czy inaczej w moim przypadku .po. musi byc prysznic
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-05-18 o 18:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

U mnie póki co jest spokój, exTŻ załamany (uświadomił sobie co nawyprawiał) i chodzi płacze po kątach. Tyle, że ja całe dnie pracuje to go nie widzę, i dobrze!

zdradzał mnie regularnie z moja owczesna przyjaciółka. (bo nie chciałam z nim pójsc do łozka
zjadłam 5 naleśników (na II śniadanie Tż mi zrobił) a na obiad zapiekankę 

) niż np w brzuch
musiałam...żeby troche odżyły, lekko pocieniowałam, i grzywkę tez podcięłam na prosto, bo już za długa była
masakra jakaś