|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
I love it when you look at me that way.
/ kocham gdy patrzysz na mnie w ten sposób. - odkąd Cię poznałam uwielbiam patrzeć w niebo -czemu ? - bo kolor twoich oczów jest paletą barw nieba. więc moim niebem są twoje oczy <3
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Mama powtarzała mi, że gdy dorosnę poznam faceta, który mnie zrani i drugiego, który pokocha mnie nad życie. Poznałam już tego, który zranił moje uczucia, ale gdzie ten który mnie pokocha?
Może i jest bez rumaka i nie ma pięknej, połyskującej szaty, ani miecza za pasem. Nie posiada wysokiej wieży z komnatą na samej górze. nie ma ochrony, która strzeże jegomości i nie jest obrzydliwie bogaty, ale to wciąż mój książę z bajki, z którym chcę mieć gromadkę dzieci i z którym chcę się zestarzeć. - panie doktorze, wczoraj ktoś ogromnie mnie zranił. - proszę pokazać tę ranę. - ale jak, mam sobie serce wyciągnąć? Powiedz mi co wczoraj dolałeś mi do soku. Co ze mną zrobiłeś, że oszalałam na Twoim punkcie. kiedyś mówiłam, że z zawodu będę fryzjerką, jednak moje plany nie powiodły się. przyjęłam zawód lalki, na której on wyładowuje swoją złość, którą całuje i przytula kiedy mu źle, a gdy jej nie potrzebuje, wyrzuca w kąt. uwielbiam, gdy otula mnie swoimi czułymi ramionami, a ja wtedy obejmując go w pasie, delikatnie przytulam swoją twarz do jego szyi. w takim momencie czuję, że niczego więcej mi nie trzeba. szepczesz mi do ucha czułe słówka i ustami delikatnie je muskasz, ale nigdy nie chcesz mnie wtedy przytulić, ani też pocałować. w ten banalny sposób doprowadzasz mnie do szału i sprawiasz, że jestem tylko Twoja. milion myśli, a w każdej jakaś cząstka ciebie. - co ci powiedział? - że jestem dla niego ważna. - więc dlaczego płaczesz? - bo dodał jeszcze, że nie tak ważna jak ona. z Tobą przez świat mogę iść z zamkniętymi oczami, wiem, że nie pozwolisz mi upaść.
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2010-04-19 o 22:11 |
|
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
po prostu dziękuję! ![]() Chwila zapomnienia z Tobą była warta więcej niż całe moje przyszłe życie bez Ciebie. nydee - Mistrzyni to Ty <3 __Fallen Angel__ - miło.
|
|
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
forbidden_ - dziękuję
____ ` Wiesz, zapomnijmy. Zapadnijmy na emocjonalną amnezję i uczuciowego Alzheimera. Tak będzie najlepiej . ` I wtedy po raz pierwszy płakałam ze szczęścia . `- Czy naprawdę nie wyobrażasz sobie bez niego życia ? - A wyobrażasz sobie życie bez słońca ? `Ze zdziwieniem stwierdziłam, że bez ciebie mi lepiej . Że wcale nie tęsknię . ` Tulił ją w ramionach, a ona ze skupieniem słuchała bicia jego serca. Jak najpiękniejszej muzyki . ` No i co ? Zadowolony jesteś ? No oczywiście, jak zwykle . Ty w ogóle nie rozumiesz, co ja do ciebie mówię . No bo ile razy mam powtarzać, żebyś mnie nie kochał ? ! . ` Szczęście koloru nieba . Tak bardzo przypominające barwę Twoich oczu . ` Dystyngowane uczucia bały się odezwać pierwsze.
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
Stajemy się zgorzkniali i tracimy zaufanie do ludzi , bo zawiódł jeden człowiek . Pałamy nienawiścią do tych , którzy odnaleźli swoje skarby , bo nam samym nie było dane dotrzeć do własnego i zawsze dbamy tylko o tę odrobinę , którą posiadamy , bo jesteśmy zbyt malutcy , by mieć cały świat.
Zchłopakamipijęwino. Szal z oddechów Tego pana poproszę z dostawą do mej szyi. Od kąt Cie poznałam promienieje. Od kilku dni w mojej głowie tylko Ty.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
Extremalna - to Ty ciągle zachwycasz
|
|
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idealnie pasuje bo mój były zawsze szedł o tej porze spać;D Talenciaro jak masz coś podobnego to prosiłabym;** |
|
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
~Przymglona i niewidoczna dusza! ~szumiąca kurtyna deszczu
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
impresion - ;0 z każdym kolejnym opisem zamierałam coraz bardziej. z wrażenia, oczywiście. zachwycasz geniuszem!
*
moc nadziei bywa przeogromna. to ona utrzymuje nas tuż nad dnem. poczucie humoru poszło na zwolnienie. zabrało swoje różowe okulary. a mnie przytłacza rzeczywistość. miłość dolana do drinka, zamieszana szaleństwem, wypita jednym haustem. uwielbiam, gdy udajesz obojętnego, a z zazdrości czerwienią Ci się oczy i szczęka ściska z niesamowitą siłą. robię z siebie idiotkę, ale przynajmniej spojrzałeś. ![]() gdzie się podziało Twoje "przetrwamy" ? już nawet nie mam siły słuchać co znowu źle zrobiłam. i nagle Cię zabrakło. a ja mam sobie tylko z tym poradzić. - kawa czy herbata? - Twoje usta, jeśli można. nieistotny jest nawet fakt, że całując mnie w oczy rozmazujesz efekt mojej precyzyjnej współpracy z eyelinerem. *
|
#1930 |
|
BAN stały
|
...
masz rację . nie pasujemy do siebie . już nie . a ja ciągle nie śpie i czekam na to cholerne 'dobranoc' od Ciebie . zasypiam z komórką w ręce . budzę się z komórką w ręce . bo przecież mogłam ci się przyśnić . bo przecież przez sen też się czasem tęskni . nie ? nie chcę Cię znać . nie chce . nie rozumiesz ? ona nie chciała się narzucać . on nie chciał jej za bardzo komplikować życia sobą . tak jakby nie wiedzieli, że znaczą dla siebie więcej niż wszystko . ... |
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
wspomnień kalejdoskop kłóci się z teraźniejszością
Zdaję sobie sprawę z tego, że to co było między nami było złożone bardziej niż origami ten cały sentyment Życie? nie narzekam, a u ciebie co słychać? Słowa konsekwencja myśli, myśli skutek życia
|
|
#1932 |
|
Przyczajenie
|
Mariettax3 - kradnij do woli Słoneczko, bo ja robię to samo.
marikab, chciałam byc, xsxs, nienaruszona, blondii69, Kofeina w Redbullach ![]() Oszałamiające jesteście Skarby! Za chwilę lekarz w karetce, oznajmi że pękło Jej serce. Piątą porę roku poświęcam na chwile z Tobą. "Ładnie nam było- no i co? Mówię z byle kim, byle co." Każdy ma szafę. Ta blondynka trzyma w swojej stertę sweterków, ten starszy pan listy do swojej ukochanej z czasów okupacji. Ja w swojej szafie trzymam chmurność Twoich oczu i aksamit pocałunków. <3 Kiedyś myślałam, że herbata zawsze będzie za gorąca, słuchawki splątane, a facet nie ten. Teraz upajam się z Tobą czerwienią naszych pocałunków, a z gramofonu sączy się stara filmowa muzyka. "Biedna ta nasza miłość, co mieści się w filiżance kawy." Moim największym koszmarem sennym jest Twoje odejście, a największym marzeniem obudzenie się przy Tobie po okrutnej nocy. Gdy całujesz moje zaokrąglone ramię świat staje w miejscu. Pocałunkiem na brzuchu zaznaczam znak zapytania w naszym miłosnym liście. "Życie jest opowieścią i tylko od Ciebie zależy jak je opowiesz."
Edytowane przez Dziura_w_bucie Czas edycji: 2010-04-19 o 22:56 |
|
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
yessss, w końcu! I'M BACK!
![]() zdjęłam różowe okulary i wszystko stało się szare byłeś zielenią jesteś czerwienią było ciepło jest zimno nawet owoce smakują jak warzywa ugotowane szare serce. głupie serce. miłość jest jak cień człowieka, gdy uciekasz to Cię goni, a gdy Ty ją gonisz, to ona ucieka. hej, polish banana
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-04-19 o 23:11 |
|
|
|
#1934 |
|
Zadomowienie
|
1. w trzymaniu się za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest twoja . zapominasz, że są dwie, nie jedna... <3
2. sami jesteśmy na tej plaży . 3. gdziekolwiek się znajdę, wszędzie należę do siebie . sprawom swoim bowiem nie oddaje się całkowicie, a tylko się im użyczam . 4. filmowa miłość, fikcyjna zdrada, morderczy środek na mój mózg .
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
miłość jest bezcenna
bądź tylko Mój przez cale życie i nawet jeśli milczę, gdy trzeba krzyczeć nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi. |
|
|
|
#1936 |
|
Przyczajenie
|
ostatnio moje serce ma status
'zaraz wracam' idealny wieczór na walenie głową w ścianę byłeś moją słabością i siłą, utratą i odzyskaniem, bólem i przyjemnością. życiem byłeś Twój łobuzerski uśmiech, maślane oczy i jestem Twoja chcę siedzieć na krańcu świata i dyndając nogami strzelać balony z gumy xd oprócz marzeń, warto mieć papierosy czemu serce nie ma kształtu serca? czy biedronki latają do nieba? po co kochamy bez wzajemności? cisza taka, a bicia rytmu serca i tak nie słyszę. coraz bardziej Cię chcę, a coraz mniej Cię mam uwierz,
aż płakać mi się chcę, gdy o tym wszystkim myślę |
|
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję perełko ___ chciałam aby ta chwila trwała wiecznie. chwila, w której przykładałeś swoje usta do mojej twarzy. robiłeś to powoli, a ja wtedy coraz mocniej czułam twoje idealne perfumy. gdy już poczułam twój dotyk na moim policzku, miałam ochotę mocno cię przytulić i całować w usta tak jak najczulej potrafiłam, ale nigdy na to nie pozwoliłeś. Cmoknąłeś mnie tylko w policzek i wyszeptałeś, że jestem najpiękniejszą kobietą na świecie. robiłeś to każdego ranka i popołudnia, kiedy spotykaliśmy się w szkole. z czasem stało się to moim słodkim nałogiem, z którego nie chcę rezygnować. nawet jeśli ma być już tak do końca naszego życia.
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w nocy wodzę przeznaczenie za nos,
wspominam to, czego nie powinnam i rzucam słowa na wiatr. Cudnie mi. Tak, to koniec. Ale jakoś mnie to nie rusza. Chłonę Twoje kłamstwa. Piosenka w radiu krzyczy Twoim imieniem. Wiem, to moja wina, sumienie mi o tym przypomina. A ja tylko chcę Cię z powrotem.
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Tłoczy się we mnie za dużo uczuć. Miłość, złość, nienawiść, żal, bezradność, chwile szczęścia i smutku. Nie radzę sobie z nimi.
Co zrobić, żeby sobie z nimi poradzić? Trzeba się wygadać. Ale ja wole to opisać. Na pewno będzie to nieskładne i chaotyczne. Ale szczere. Wolę napisać, bo wiem, że wtedy nikt nie będzie mi przerywał. A co sobie o tym pomyśli mam gdzieś. To tylko ja stojąca nad przepaścią i Ty zasłaniający oczy ręką. Noc wstaje i otula bezgranicznie śpiące serca. |
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
z całego serca życzę Ci okrutnie beznadziejnych dni
mam nadzieje wielką ,że beze mnie skończysz gdzieś na dnie życzę Ci jak najgorzej !!!
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
<3
lucyferowa- <333 wspomnienia schowane na dnie serca połykając łzy wyobraź sobie, że nie ma nieba psychodelicznie, odbijamy się w kałuży jestem w kropce, czy wiesz w której? z plastikowym uśmiechem na twarzy odpowiada mi echo, przytula mnie cisza ... nasza perfekcyjna miłość - Twoje chce, moje kocham bądź moją nadzieją, gdy się wykrwawiam
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
daciaaaaaa, Lolja, grise - podziwiam! Piękne rzeczy tworzycie!
pochłaniam naleśniki z jabłkowych musem
![]()
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Mój świat skończył się kolejny raz.
Zapomnieć. Raz na zawsze. Proszę. Amnezja częściowa. Tego mi trzeba. Kolejny raz w ulewie kłamstw bez parasolki. Kto posprząta ten nieporządek w mojej głowie? Potrzebna chwila milczenia, która pozwoli ogarnąć kilka spraw. |
|
|
|
#1944 |
|
Rozeznanie
|
'Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić.' 'Słowa, zimne i wyważone, nienaturalnie spokojne, ale przecież tak tętniące emocją.' 'A co to byłaby za miłość, gdyby kochającego nie było stać na trochę poświęcenia.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
powiedz mi, że mnie kochasz. powiedz i popędzimy razem na koniec świata.
trzymaj mnie mocno za rękę, na wypadek gdybym chciała kiedy odejść. i codziennie modlę się, aby podszedł do mnie, uśmiechnął się słodko i wyszeptał jak mocno mnie kocha. dla oczu jego jestem w stanie poświęcić swój wzrok. dla jego ust, oddałabym swoje usta. aby jego serduszko mogło bić, swoje byłabym w stanie nawet zamordować. a gdyby cierpiał, oddałabym swoje szczęście w jego ręce. czasem jest taki dzień kiedy nic ci się nie chce. wstajesz rano i od razu wiesz, że ten będzie do du*py. nie przebierasz się nawet, od razu siadasz przed kompem. między czasie litrami wcinasz lody. i słuchając smętnych piosenek, rozmyślasz nad swoim bezbarwnym życiem. ja, odkąd mam jego wcale nie przeżywam już takich dni. powiedz mi, no wykrzycz to! i tak wiem, że bardziej koszach ją! wiem to. więc zabij mnie słowem, bo tylko to potrafisz. tylko jednego żałuję w swoim życiu. żałuję, że ciebie poznała i poświęciłam ci 2 lata życia. - widzisz ten kwiat na środku łąki? - przecież my siedzimy na środku łąki. - no właśnie. chodziło mi o tego z mojej lewej ![]() odejdź już. bo nie umiem patrzeć na twoje zakłamane oczy. twoje nie czułe serce i duszę bezduszną!
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Chcę na moment po prostu zapomnieć, myślom moim przywróć wstyd, słowom cel, sens i rytm. Oddaj wiarę na zawsze straconą nim nienawiść zacznie knuć. Zwróć mi czystość, zwróć.
|
|
#1947 |
|
Przyczajenie
|
Lubię patrzeć jak patrzysz, czy patrzę.
Nie dla prawdziwej damy są plastikowe podniety. Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso. Nie masz talentu, możesz pokazać cycki. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Możesz tańczyć wszędzie, jeśli tańczysz sercem. ...I często w takich chwilach wyglądała go w swoich oczach, bo przecież oczy to odbicie serca i duszy.
Poszukuję chętnego wariata na wyprawę dookoła świata ![]() Czas się nie spieszy, to my nie nadążamy ! Przepraszam, ale czy mógłbyś wyjść mi z głowy ? Edytowane przez szkrab_b Czas edycji: 2010-04-20 o 11:59 Powód: literówka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1948 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały pierniczki <3 . Było by to takie ... nijakie . Ja ... Ty ... On .. Ona .. My ... Wy ... Oni ... bez sensu ludzie . bez sensu miłość . Ooo , najarana Anka xD . A później razem się najaramy . cirii , Mrs_Unfabolous , dziura_w_bucie , marikab , dreams_x333 - i reszta perełek kocham was <3
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Kochnie, niczego nie wywalczymy, jeśli nie staniemy do walki.
nienaruszona - też Cię kocham <3 latin -'jestem w kropce, czy wiesz w której?' idealny na moją sytuację. już widnieje na gg.
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje słowa moją poezją...
-Panie doktorze co mi jest? czy to coś groźnego? - Oj tak, niestety jest to jedna z najgroźniejszych chorób na świecie... Zakochała się Pani...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.