|
|
#1921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Cytat:
Ale ja mam już 3 i to całkiem nowe!! W zasadzie to 4
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
No skoro odcień jest łatwy w obyciu, to pewnie wystarczy kilka dni i będziesz Mistrzynią Różu
![]() Jak byłam w GD, to dostałam smsa, że do 9 grudnia jest -20% na wszystkie zapachy w Sephorze, a że już wkroczę w grudniowy budżet, to chyba zaszaleję ![]() W Galerii Bałtyckiej kupiłam sobie buty Reeboka na siłownię oraz buciki typu slim, czarne Pumy, takie o - do chodzenia w warunkach budynkowych, bo na obecną pogodę na dwór to oczywiście nie. Reszta zakupów dotyczyła mojego brata, musiał uzupełnić zapasy butów do garnituru, koszul do garnituru itp. Buty kupiliśmy jedne, koszule - jak zwykle nie było rozmiaru... |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Ila, obie jestesmy szybkie, Miszka i ja
Czytam, szukam, kupuję - proste ![]() Ale z pielęgnacji zużywam wszystko, metodycznie Jak nie podchodzi mi na twarz - zjeżdża niżej, na szyję, dekolt...Jeden krem rubinstein, fatalnie sie wałkujący - zjechał na łydki...gdzie nadal sie wałkował Z makijażem gorzej, bo jak nie trafisz ze szminka czy rózem - to raczej nie będziesz się poświecać i mazac mimo wszystko...Jeszcze to dziś kupiłam. po tk max do douglasa zaszłam juz tylko z uprzejmości , ale wypatrzyłam fajna pomadkę.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ym.html&next=1 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-30 o 19:53 |
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Bratek hej
Chanel, Soleil Tan de Chanel, Harmonie Poudre de Soleil ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- u mnie Lancome zjechał na..piety Z Kama znakomicie sie uzupełniamy, a wiedza na tym forum kosztuje Zakupy z Panią Stomatolog-bezcenne Tylko paszcza mnie szczypie,czerwona jestem jak alkoholiczka a kto mnie zna ,wie ze pijak ze mnie zaden ..Dochodzenie do 20 w wieku 40 jest bolesne Fuera napisz cos o sobie..Więcej---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- najnowszy korektor HR Prodigy eye wart uwagi
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Fuerta , a tak spytam ... coś tam po hiszpańsku "hablas" może ?
...Miszka a masz ten korektor już ? widziałam na all ....
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
LAPI ile płaciłas za Guerlaina???
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/helena-rubinstein-...831013200.html
o tym mowicie...? Jak to dobrze, ze la prairie spełnia WSZYSTKIE moje oczekiwania, w związku z tym nie szukam korektora Ostatnio kupiłam drugi ( no drogo, niestety - 199 a nie 240, jak w douglasie) na spółke z bratową - potrzebuje przeciez tylko wkład
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Jak czytam czasem Miszkę i Kamę to ich kosmetyczna wiedza budzi we mnie przerażenie.
Przerażenie na własną głupotę, niewiedzę i zacofanie kosmetyczne. Czasem to nie wiem czy śmiać się czy płakać
|
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
Pośmiej się, to zdrowsze
![]() A dokształcić się - zawsze możesz. Jeszcze nic straconego
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Ten
Jakos omijam stosowanie korektorów .. Givenchy był ostatnim jaki miałam ...Teraz rozjasniam i koryguję przy okazji ,moim hitem na miano KCW do entej potęgi..koreanczykiem.:lo ve: n awet jesli idealnie nie wyglądamy.Uwielbiam |
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym - Ty sie rozwijasz błyskawicznie Kto rok temu miał jeden, słaby krem do wszystkiego...? I nie uzywał różu, o rozświetlaczach nie wspomne...? A teraz proszę - panisko sie zrobiło ( paniusia brzmi gorzej, prawda...?)
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-30 o 20:39 |
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Krop wiedzę nabyłam od dnia zarejestrowania na vizazu - rok 2009...Tak samo laikiem byłam..miałam wtedy Lancome teint idole ultra i myslałam ze Boga za nogi złapałam..Jak zaczełam czytac ..oczy ze skosnookich jakie posiadam, jak dwa spodki
![]() miałam....No i tak krok po kroku ...
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z tym dokształcaniem to jest tak, że NIE MAM CZASU!!! Jeeejuu, jak ja nie mam ostatnio czasu, jak tylko robię coś innego niż projekty to mam potem takie tyły, że .......... ![]() Bo ja mam taką głupią metodę pracy: buduję pomieszczenie, wstawiam odpowiednie meble i ......... koniec weny ![]() Musze odczekać, bardzo pomału się rozkręcam. Czasem robię po kilka(naście) wersji jednego pokoju, aż będę zadowolona, a to TRWAAA ![]() I kiedy się dokształacać jak ciągle odbieram telefony: Pani Kropeczko, błagam, awaria na budowie, przyjedzie pani coś doradzić ![]() ?No i jadę, rzucam wszystko i jadę. Jeszcze nie mogę powiedzieć: będę za 2 tygodnie, bo wtedy mam czas
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ogarniam, znaczy wiem co to, jak używać inna sprawa.Przed chwilą mówiłyście o retinolu, ja mimo szczerych chęci dalej nie wiem o co kaman w tym wszystkim No wiem, że postęp ogromny zaliczyłam, niemniej jednak jestem i tak w czarnej dooopie. Miszka, tez bym chętnie poczytała, ale patrz mój poprzedni post |
|
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
A ja w poniedziałek lub raczej we wtorek chyba (w poniedziałek mam jakąś imprezę półsłużbową wieczorem) jadę kupić sobie nową puchówkę i czekam na śnieg
Nie miałam już czasu w GD na decyzję w sprawie kurtki puchowej, z przyjemnością skoncentrowałam się na zakupach brata, zawsze to mniejsza odpowiedzialność wspierać kogoś niż kupować samemu Tym bardziej, że on ma kilka określonych sklepów w których kupuje, więc to nie loteria czy szukanie nie wiadomo czego.Sobie (oprócz butów) nabyłam całą nową serię Iwostinu Purritin dla tłuścielców, w Superpharm
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-30 o 20:50 |
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
A jezeli kiedys uzywałam słów ..z nabożną czcią wcierałam
Widok wart zapamiętania |
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Bbrat, ja sobie kupiłam puchówkę fajną w Reeboku, taka złamana biel, ale to taki płaszczyk, a nie krótka kurtka.
Wiesz, ja stara baba już jestem i doopsko, a zwłaszcza kręgosłup muszę mieć w ciepełku
Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-11-30 o 20:55 |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
Kropka. Opanuj się kobieto z tą swoją rzekomą starością
Ja potrzebuję puchówkę normalną, krój dość krótki, widziałam fajne Scotch&Soda oraz T.Hilfigger, w dziale męskim, oraz płaszczyk puchowy swoją drogą, widziałam mega wypasione z prawdziwego puchu, bez szypułek, jakaś mądra lux-firma, no i kosztowały ok. 1500 ![]() Miszka, obecnie mój zapas kosmetyków do cery tłustej jest tak duży, że muszę zacząć używać na poważnie. Wczoraj łącznie zakupiłam 5 produktów z tej serii, więc sama rozumiesz... Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-30 o 21:00 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Kama fajna jest
AVENE CICALFATE POST ACTE Emulsja regenerująca po zabiegach dermatologicznych..Nowość ..Kupiłam i koję sobie te rozgrzane polika..Smarujesz SkinCeuticals pod oczami tez???????????? ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Bratek na litość boską w jakim dziale męskim ..Bo Ci na gwiazdkę kupię ocieplacz na siusiaka
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-11-30 o 21:08 |
|
|
|
#1941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero Ty mi to uświadomiłaś, że rzeczywiście tak robię |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, w dziale męskim to tylko ta typowa krótka "sportowa" puchówka!!!
Płaszczyk taliowany z kapturem to oczywiście, że damski!!! |
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego ochraniacza
Szukałam dzis prezentu dla kolegi..Weszłam w rękodzieła ,mając nadzieję na odnalezienie jakiejś podpowiedzi,weny na zakup czegoś wyjątkowego..i tak sobie przeglądam..a tam..robione na szydełku chyba,OCIEPLACZE NA SIUSIAKI![]() : noniewiem:zainteresowanie oraz sprzedaz ów rzeczy duża..No i czego to ludzie nie wymyslą Polak potrafi![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Tez noszę krótkie kurtki,mąz sie wscieka ze mam nerki na wierzchu..ale w dłuzszych znowu mam za duzą dupę jak na mój gust ![]() i nie bardzo takowe na mnie wyglądają..
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-11-30 o 21:08 |
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
Ale to żeby nie marzło w zimę czy o co chodzi z tymi szydełkowymi ochraniaczami?
No właśnie ja też się obawiam dużej dupy w płaszczyku
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-30 o 21:03 |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Bratek Ty daj buziaka,wiesz,że Cie kocham nie?a młodsza jestes..to nie pyskuj dziecko drogie..W Twoim wieku
![]() ![]() ![]() Szpilki 15 cm,Dior i dział męski ..Ci dam![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Nie wiem..chyba dla jaj..bo przeciez który facet by cos takiego nosił???no chyba bym w gacie narobiła jakby mój mąz sobie zażyczył i nosił to cudo..http://allegro.pl/ocieplacz-siusiaka...801962393.html |
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, tak naprawdę to my jesteśmy w tym samym wieku, co tu wiele mówić...
Płaszczyków jakoś nie czuję, zawsze unikałam, mam oczywiście jakieś na służbowe okazje, ale gdy tylko okazja minie, to ściągam z siebie te dyby jak tylko stanę na pierwszych światłach, nienawidzę ![]() No ale taki puchowy płaszczyk na zimę, z kaczki, zdrowy, ciepły... Brat mi kazał nabyć koniecznie płaszczyk, a nie te męskie wory i namioty
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Jak WY macie wielkie tyłki to ja
![]() Głupie baby |
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, ja jestem wysoka, ale dupę mam okrągłą i nabitą, typu Beyonce czy jakaś tego pokroju. Ja nawet lubię tę moją część, doszłam z nią do ogólnego kompromisu, ale... mimo wszystko czasem nie wiem jak ją skomponować z różnymi częściami garderoby...
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
LAPI ile płaciłas za Guerlaina??? ......................... ......................... ......................... ... po 20 % rabacie niecałe 200 zł te ocieplacze na siusiaki są the best ![]() Kama dobrze gadasz ...korektor La prairie jest b. dobry ...taaaa pasuje mi i kupiłam go dzięki Tobie Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-30 o 21:18 |
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
A korektora to się używa przed czy po podkładzie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Czytam, szukam, kupuję - proste 
Z makijażem gorzej, bo jak nie trafisz ze szminka czy rózem - to raczej nie będziesz się poświecać i mazac mimo wszystko...
Tylko paszcza mnie szczypie,czerwona jestem jak alkoholiczka
a kto mnie zna ,wie ze pijak ze mnie zaden
.. Givenchy był ostatnim jaki miałam
...Teraz rozjasniam i koryguję przy okazji ,moim hitem na miano KCW do entej potęgi..koreanczykiem.:lo ve: