|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Witajcie Rubineczka- kuruj się kochana, do poniedziałku jeszcze trochę czasu, moze licho ustąpi......zrób sobie jakieś inhalacje
|
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Fajnie ![]() Zastanawiam się, jaka będzie reakcja mojej rodziny :P Chciałabym, żeby mama mnie też tak wsparła, nie że finansowo, ale psychicznie, żebym czuła jej aprobatę ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Swoją drogą, witam Was wszystkie z rana ![]() Właśnie nadrabiam zaległości z forum :P |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A już widzę, ze się pogubiłam, bo już mnie dopisałaś
Pierwsza konsultacja JJ Wrocław Druga MW Wrocław proponowane Mentor CPG 332 305 lub 350cc Edytowane przez Martika25300 Czas edycji: 2013-02-21 o 09:52 |
|
|
|
|
#1924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze ze możesz na nich liczyć. Witam sie z rana. Widzę ze tu już gwarno, super
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
iloona79 ja ti cały czas jestem, czytam Was w miarę możliwości, bo w pracy ciagle coś się dzieje, ale zaglądam codziennie
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Korolowa bardzo dziękuje za prv i już lecę wysłać do Ciebie zaproszenie
Mam nadzieję że przyjmiesz?---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Dziewczynki te już cycate podpowiedzcie czyje tutaj cycusie są dziełem mojego doktorka??????
|
#1929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- ja juz wróciłam z badań wszystko jest ok wyniki mam dobre tylko jeden wskażnik troszku podwyższony ale to dlatego że byłam wcześniej chora i jeszcze trochemnie trzyma ale to żadnen problem bo te najważniejsze badania są dobre ekg też dobre a doktorek to z 15 min mnie trzymał tak długo mnie badał jak powiedziałam że mam mieć operację powiększenia piersi a to jeszcze ciśnienie zrobimy haha bardzo długo osłuchiwał płuca brzuch macał nawet zeby mi sprawdzał masakra 1 raz się spotkałam żeby zwykły lekarz rodzinny tak się przejął swoją pacjentką ... no to teraz czekam spokojnie na 28 ah jestem szczęsliwa, że wszystko ok wyszło
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jasne już przyjęte!
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
jusi ja też maiłam podwyższone wskażniki i to nic takiego miałam jakąś infekcję i to dlatego było widoczne w badaniu.Super,że rafiłaś na takiego lekarza który ze zrozumieniem podszedł do sprawy i dokładnie Ciebie zbadał bo mój wprawdzie endykrynolog ale jak usłyszał,że potrzebuję od niego zaświadczenie bo chcę sobie powiększyc piersi to spojrzał na mnie takim wzrokiem jak bym co najmniej chciała sobie dorobic trzecia nogę
|
#1932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
anne001 i przedpo
|
|
#1934 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
[Quote=Rubineczka]Cytat: Cytat: Napisane przez klaudeczka2010 witam kochane!!!nie mam czasu wchodzić do was ok kiedy wróciłam ..na dłużej!!!bo nie dość że nie mogę dojść do siebie to mój synuś też,ten Egipt nas dojechał trochę...pisałam Wam że mam coś z okiem i opryszczkę megga..ale opryszczka schodzi a oko..jak to powiedziała pani okulistka..(bo byłam.)..DRAMAT..mam jakieś 2 antybiotyki i od dziś używam..oby pomogły,to chyba przez nurkowanie tam...a mam jeszcze problem z synciem...robił tam tatuaż,henną ...ale ponoć to nie henna ,tak mówił tamten chłop,ale robione było to w hotelowym spa więc się zastanawiam że na fuszerkę nie powinni sobie pozwolić...a mój mały wszędzie,(na ręce)gdzie ma tatuaż ,najpierw dostał uczulenia,takie bąble jak przy ospie,później mu zeszły i zaczęło się ślimaczyć,wczoraj w nocy nie spał bo go swędzi i boli,dziś też wył że go piecze..ja pierdzielę..jutro idę z nim do dermatologa...no ale dajcie spokój..porażka...a to miało być antyalergicznekoleża nki syn robił i też miał kilka strupków..ale mój mały wygląda tak jakby go ktoś żrącym kwasem polał...bo przed wyjazdem mu jeszcze poprawił ...smaruję mu sudocremem i mam taką maść kojącą ale myślę że antybiotyk musi tu już być...miałyście kiedyś do czynienia z czymś takim.....wpadłam i was dołuję...no ale tak się podziało...mam nadzieję ze będzie lepiej zaraz....bo mi oko wypadnie niedługo chyba...ale ciulik ze mną...oby małemu przeszło Oj brzmi to bardzo poważnie u Ciebie jak i u synka. Syn pewnie dostanie do stosowania emolienty i antybiotyk. Bo takie zmiany powinno się leczyć i zarazem natłuszczać/nawilżać w zależności od zmian skórnych. Ciężko tak coś doradzić jak się nie widzi w jakim stanie jest jego rączka. Mam nadzieję że szybciutko wrócicie do zdrowia Na opryszczkę jedz więcej produktów z witaminą B ( platki zbożowe bez cukru. płatki górskie, wołowina/cielęcina) i zwiększ dawkę witaminy C z rutyną[\quote] Klaudus, i unikaj węglowodanów (przede wszystkim cukrów prostych, które przeważają w slodyczach), bo te sprzyjają opryszczce! Kurcze, co za paskudztwo! Mam nadzieje, ze synek i Ty szybko się z tym uporacie i wrocicie do zdrówka Cytat:
![]() Jusi, daj znać jak poszła analiza wyników badan z internista ![]() ![]() Właśnie doczytalam, ze wszystko jest ok, no to teraz możesz juz spokojnie oczekiwać wielkiego dnia, a on...juz tuz, tuz
JJ Edytowane przez dreamer365 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:48 |
|
|
|
|
#1935 |
|
Raczkowanie
|
badania sa ok
teraz spokojnie czekam na termin operacji ah może zadzwoni babeczka z klinikii i powie, że się zwolnił termin ale byłoby fajnie
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje, że żyje
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Justi widzę, że "zainspirował" nas ten sam program tv
Ja miałam kilka razy podejście do tematu operacji, ale zawsze coś.. w końcu po wykarmieniu moich małych ssaków ostatecznie dobił mnie widok moich piersi - gorzej być nie może, a lepiej... My wzięlismy kredyt, bo ostatnimi czasy wszystkie oszczędności wydawalismy na mieszkanie więc zbieranie od zera trwałoby długo.. a jak już się zdecydowałam to stałam się straaaasznie niecierpliwa ![]() Powiedzcie mi Dziewczyny, bo to mnie najbardziej męczy: czy znacie kogos kto implant musiał wymienić ze względu na "zużycie". Jak myslicie dotrwamy z nimi 10-15 lat? ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() kulkaaga - czekamy na relację!! Gratulacje
Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-02-21 o 12:08 |
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Jusi, ja to bym tak chciała. Albo chociaż, żeby nikt się nie dowalał do mojej decyzji.
Siostrze powiem przed, ale zakładam, że nie będzie jej łatwo przyjąć takiej wiadomości, a mamie to chyba dopiero po. Nawet nie wiem jak miałabym zacząć taką rozmowę, a w to, że nie zauważą to nie wierzę, no way może po prostu będę ściemniać, że mi urosły od masowania? Ale, żeby było bardziej pozytywnie, to decyzja zapadła: ciachamy cycki, niech będą nowe, piękne, 65 DD
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
To super,że masz sie dobrze!!!!
Mnie czeka to samo w poniedziałek
|
#1940 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kulkaaga gratulacje
mamy ten sam rozmiar implantu ![]() ja już dzisiaj umyłam sama włosy i założyłam koszulkę przez głowę
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2013-02-21 o 12:16 |
|
|
|
#1941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wracaj do pełni sił ![]() Noseknosek, prawda, ze z godziny na godzinę coraz lepiej? u mnie podobnie podziwiam Cie za samodzielne umycie glowy ja jeszcze się nie odważyłam, na razie ratuje się suchym szamponem..
JJ Edytowane przez dreamer365 Czas edycji: 2013-02-21 o 13:21 |
|
|
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
a to widzisz kochana mama moja to od zawsze miała kompleksy na punkcie małych piersi ona to zawsze taka chuda jak ja była teraz dobrze wyglada na stare lata
i sama mi zasugerowała opercje tata na poczatku był zły że mi w głowie miesza ale poczytał w necie pooglądał zdjęcia przed po i stwierdził żebym poszła na op bo ładne piersi są potem naturalne nawet dzwonił do mnie "a oglądałem taki program jak wsadzaja implanty nie ma tragedi a jakie piekne potem miała piersi" haha więc luzik każdego da się przekonac tylko trzeba znaleść na niego sposób ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- noseknosek super kochana ale się cieszę że już dochodzisz do siebie cieszę się że wszystkie nasze dziewczynki tak sprawnie wracaja do sprawnośći
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
Kulkaaga, noseknosek wracajcie do pełni sił
![]() Ja też chciałabym się w miarę szybko pozbierać. Na więcej niż 2 tygodnie wolnego nie mam co liczyć, a i tak chyba l4 wezmę. Termin wypada tydzień przed Świętami, więc jeszcze porządki wiosenne wcześniej mniej czekają, ale okna to chyba mężowi zostawię, tym bardziej, że mamy ich sporo ![]() A po Świętach powrót do pracy, tyle dobrze, że pracę mam siedzącą, biurową, więc się nie przemęczam, a jak się będę źle czuć, to zawsze mogę legnąć, albo chwilę wcześniej wyjść. Ciekawa jestem jak to będzie i dziwnie niecierpliwa się robię
|
|
#1944 |
|
BAN stały
|
witam wszystkich serdecznie. niestety, nie wiem jaka jest procedura pisania w tym wątku (czy muszę mieć jakiś akcept od moderatora?). trochę sobie poczytałam i mam wrażenie, że jesteście wszystkie bardzo zżyte ze sobą i życzliwe, więc bardzo chciałabym dołączyć do Waszej społeczności... planuję operację na jesień, ale jeszcze jestem przed pierwszymi konsultacjami (na razie tylko drogą mailową) i jestem bardzo dobrej myśli.
ale zdarza mi się trafiać na bardzo sprzeczne opinie o doktorze Łątkowskim, na którego się zdecydowałam. niektórzy chwalą go pod niebiosa, a inni twierdzą, że obecnie idzie już na ilość, a nie na jakość. czy znacie kogoś, kto niedawno się u niego operował? nie chodzi mi o operacje sprzed 2-3 lat, bo wtedy podobno nie zdarzały mu się żadne wpadki. zależy mi na 'świeżych' pacjentkach. Będę wdzięczna za każdą informację. |
|
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
kasia8008- na forum nie piszemy nazwisk lekarzy więc prosze edytuj post i wstaw inicjały dra
ja robię u kogoś innego więc nie pomogę...
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Ech, ale jestem zła
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
ktopozna o jejku kursze szkoa, że przepadnie Ci termin marcowy
a będziessz brała ten 10 kwiecień?? czy też nie będzie pasowało??
|
#1948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przestawię najwyżej uroczystości na Święta i nie ma bata, musi być ok.Szkoda mi jak cholera bo już się nastawiłam.
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Jusi super że wyniki oki , nie pozostaje ci nic innego jak czekać na operacje
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

) więc moje cycki to taki prezent świąteczny...

wszystko jest ok wyniki mam dobre tylko jeden wskażnik troszku podwyższony ale to dlatego że byłam wcześniej chora i jeszcze trochemnie trzyma ale to żadnen problem bo te najważniejsze badania są dobre 

może po prostu będę ściemniać, że mi urosły od masowania?