|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Dziewczyny melduję, że u mnie wszystko ok, tylko jakoś czas za szybko mi ucieka. Nie mam czasu na nic. To znaczy przywaliły mnie trochę papiery i budowa ale szczerze to głownie Maja
Mam nadzieję, ze się to wszystko niedługo unormuje (papiery) i będę częściej.
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Martuś no patrz, kolejny romantyczny inaczej
Co do roboty- było wiadomo, że poogarniasz w try miga, normalnie speedwoman![]() Ana dzięki kochana, widzę, że u Ciebie też szaleńcze tempo jak chyba u większości z nas. Tylko błagam, nie pisz jutro ześ chora W ruch polopiryna, fervex, teraflu czy jak tam - właśnie tego doświadczam.Madzia wiem, wiem doba za krótka. Powodzenia w ogarnianiu i oby Maja nie psociła
|
#1923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na takie zajęcia dla maluchów myslę, że popyt jest, tylko nie ma odważnych, by takie zajęcia poprowadzić. Cytat:
Cytat:
Pomimo że tyle lat już to robię, to chyba z kazdym rokiem bardziej to lubię![]() Cytat:
Mistrzu!!!!
|
||||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosiu
zdrówka.
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
martus moja szafa tez sie robi
![]() wlasnie maz poszedl wyniesc polowe naroznika. zostawiamy sobie polowe jako szezlong, a reszte wynieslismy, moze ktos przygarnie ![]() w pazdzierniku sie pochwale
|
|
|
|
#1926 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z Tobą wszystko dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś troszkę zmęczona, po 6 latach wróciłam na w-fy w pracy Troszkę się już odzwyczaiłam od takich ćwiczeń, ponad 2h, ale fajnie było, a jutro pewnie będę miała zakwasy
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wiedziałam że jak będziecie kciuki trzymać to będzie pozytywny wynik
Dziękować Idę spać i regenerować siły przed kolejnym dniem z diabłami małymi...
|
|
#1928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piję profilaktycznie syrop z czosnku ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Też bardzo lubię swoją pracę ![]() Zamówiłam kolejne płyty i książki na szczęście mąż mi pozwala na taki wyskoki 300zł w tym miesiącu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdolniacho!
|
||||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, tak też tłumaczę mężowi, że nie ma na co czekać...
|
|
|
|
#1930 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia w dalszych jazdach! Cytat:
Dentysty współczuję! Trzymam kciuki za męża! Cytat:
![]() Trzeba sobie było radzić w studenckim mieszkaniu ![]() O matko... romantyzm do potęgi entej! Chyba bym ubiła! ![]() ![]() choć z drugiej strony dobrze chciał ![]() Cytat:
Fajnie z tym ciastem. Mnóstwo go!!!! Kołacz to chyba śląska tradycja nie? Choć u mnie też były Cytat:
Cytat:
Zresztą ja nawet drinków przez słomkę nie lubię pić ![]() Super z tym w-fem! Cierpisz dzisiaj? Cytat:
![]() ![]() Do du.py. Ale za to dzisiaj widzę się z 1/3 mojej Trójcy. Bo oczywiscie Danielito się urlopuje, ale już się nie mogę doczekać! Oby do 16:00!!
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
a my sezon chorób rozpoczęty
Karo jakiegoś wirusa złapała, w żłobku miała 38 st, a w domu zdrowa jak rydz więc siedzę w domu z Karo do pt
|
|
#1932 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pol naroznika? nie zle to musi wygladac ![]() ![]() Cytat:
a to tak tylko dla chetnych?Cytat:
![]() pewnie ze chcial dobrze.. ale wszcyscy mieli ubaw jak nam to opowiadali a ze on to taki maloromantyczny typ to jak slyszelismy ze ja zabiera to potem kazdy pytal ![]() :baw sie dzis dobrze ![]() ![]() a kołocz to taka tradycja zawsze sie nosi ciasto sąsiadom, znajomym plus do pracy ( popakowane paczki do domu..) a ja czekam na kominarza i zajadam ciacho ![]()
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, wyglada dobrze
![]() ![]() ![]() a zostawilismy sobie czesc zaznaczona na zielono - to jest tylko pogladowy naroznik Szafa bedzie na scianie laczacej pokoj komputerowy z zuzi pokojem. 4 drzwi, jedno lustro. Do tego robimy sobie w tym samym kolorze nowe biureczko Do tego regal co mielismy zostaje, bedzie stal miedzy biurkiem a czescia naroznika [naroznik docelowo obije innym materialem. albo cos ala len albo biala ekoskora nie bedzie ubity jak teraz. bo wszytsko co na n im stalo wejdzie do szafy ![]() zostana albumy ze zdjeciaim i ksiazki aktualnie czytane Jedyny minus, rower misze nosic teraz do piwnicy :
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-09-18 o 09:19 |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne zmiany planujecie koniecznie potem obfotkuj nasza szaf jedna bedzie miala same polki i 45 gleboka (juz polka bez drzwi) a druga tez same polki i 55 gleboka bez drzwi. no i obie 2.9 wysokuie
|
|
|
#1936 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi babeczka w sekretariacie poprawila humor!!
![]() 13 minut dyktowala mi informacje co i jak ma zrobic, cozawisc gdzie do kogo sie zglosic jaki nr wew, odpowiadala na kazde pytaie etc.. jestem w szoku ![]() az bym jej zaspiewala "o jak dobrze cie slyszec" ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Magda KLiwia widze ze bedziecie testowac prostownice! co sie nie przyznajecie?? super ja tez dostalam do testowania brauna i do dzis jestem z niej zadowolona!!
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś od razu lepiej, słonko świeci, bylismy na spacerku (od razu namsie nosy przeczyściły) nazbieraliśmy kasztanów (duzo za dużo ) i od razu lepszy humor, taką jesien to ja lubie jeszcze jakbym sobie do tego kupiła coś nowego to już był by szał ;D haha
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia jestem bardzo ciekawa efektów!
![]() Marta oooo, to jakaś nowość z tak miłą Panią ![]() Przy carycy hrabinie Voltemord to ona nie siedziała ![]() Myszko cieszę się, że lepiej dzisiaj! A kiedy Tom wraca do przedszkola? Podciągnęłam dzisiaj kilka rzeczy i bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieje, ze jutro też mi pójdzie tak dobrze ![]() wypiłam red bulla i mam trzęsawkę i pikawkę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-09-18 o 15:22 |
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze TZ podobno przywlókł jakąś jelitówke oby tylko nas oszczedziła boja nawet jeszcze nie wyzdrowiałam i jeszcze tego mi brakuje ...swoją drogą Tz od razu po pracy padł do łóżka bo jest mega chory, straszna gorączka całe 37.1 szkoda że ja nie miałam możliwości sie polozyc jak mnie przedwczoraj trzesło i an oczy nie widziałam...
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-09-18 o 15:44 |
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no właśnie się 5 min temu o tym dowiedziałam, jak mi ktoś pw wysłał, czy już prostownica doszła. A ja nie wiedziałam o co chodzi
![]() Ja dziś jestem nie do życia. Jak tykająca bomba. Wygoniłam męża z Mają na dwór, bo mam dziś dzień "bez kija nie podchodź" Czyli za chwilę dostanę @, cyce mnie bolą, ze nie pamiętam kiedy mnie tak bolały, do tego spać mi się chce przez ten szary dzień i jakoś taka sfrustrowana chodzę. Bzyczko ![]() Myszko, Śliweńko zdrówka dla dzieci. |
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co masz zrobic w czasie testowania to nie wiem bo kazda kampania jest inna - zasem testujesz i na koniec wypelniasz raport i kwc a czasem codziennie na bierzaco urzytkowania musisz pisac opinie etc.. poczytaj wasz regulamin i to co dostalas ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() jestem z ciebie dumna ![]()
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
marta dostane prostownice??? wow, a mial zadfnego nie widzialam o tym
![]() ![]() ![]() gzie ta lista bo nie widze edit. juz znalazlam ![]() ![]() ![]() ale duzo laureatek, a mialo byc 5 prostownic
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-09-18 o 17:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1944 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
W końcu się doczekaliśmy zamówionych zdjęć, przyszły po ponad tygodniu spóźnienia, ale to nic, bo koperta jest mokra Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak lubisz sok imbirowy spróbuj go dolać do herbaty i wkrój plasterek pomarańczy - pycha! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Romantyzm pełną parą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odpoczniesz i będziesz jak nowonarodzona!---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Gucia - ja choruję na krzesło w przedpokoju, takie przeźroczyste, ale nie mam na razie na nie miejsce ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Potrzebuję pomocy a konkretnie to przepisu na tort (najlepiej sprawdzony), mam wziąć do pracy za 2 tygodnie, możecie coś polecić? W życiu jeszcze torta nie robiłam, więc będzie debiut Na pewno nie chcę maślanej masy do przekładania. Plisss
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to odkryłam bo mi się w baner kliklo i wyskoczyłyscie.Cytat:
![]() W przedpokoju będzie wysokie lustro przy garderobie na szafie juz być nie może bo wybraliśmy kolorystycznie ciepła jasna szarość i brąz i cala Stylistyka taka będzie. A co do malowania to 3 ściany są ciepło jasne takie ni szare ni łososiowe a jedna ciemno brązowa ale taki nam zrobił kolega projekt ze ta brązowa jest zabudowana dużą szafa i takimi fajnymi szafkami (ukryte w nich są liczniki) wiec będzie jasno. Chyba Mam przepis na tort biszkopt przekładany masa z serka mascarpone
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-09-18 o 21:35 |
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Po zebraniu - 2h
matko ile tych papierów na biurku mi się nie chciały zmieścić ![]() Jestem zadowolona a teraz mąż robi mi piwo z miodem w nagrodę ![]()
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Marta aa to super, że zostaje.
Kliwia hehe to tak jak ja, też maila nie dostałam ani nic. Iwka posłuchałam się, pomogło. Na humor - cyce dalej bolą Ana mnie to czeka jutro
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1948 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No myślę, że uwzględnią bo jak nie to się wkurzę. Dawaj ten przepis Tż ma obiecany tort testowy do spróbowania![]() Cytat:
Cytat:
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-09-18 o 21:44 |
|||
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam az mi go wysle ale tort pycha ![]() a lustro obawiam sie ze nie powiekszy bo to nie na tej scianie bedzie co powinno ale mam to w nosie projekt mi sie zarabiscie podoba nawet jak przedpokoj bedzie slalomowym tunelem to mam to w nosie grunt ze poszczegolne elementy sa dla mnie mega no i ze sie mieszcze z klamorami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

Mam nadzieję, ze się to wszystko niedługo unormuje (papiery) i będę częściej.

Co do roboty- było wiadomo, że poogarniasz w try miga, normalnie speedwoman
W ruch polopiryna, fervex, teraflu czy jak tam - właśnie tego doświadczam.

Mistrzu!!!!
zdrówka.

Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty

na szczęście mąż mi pozwala na taki wyskoki

edit. juz znalazlam