Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 20:07   #1921
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Dziewczyny melduję, że u mnie wszystko ok, tylko jakoś czas za szybko mi ucieka. Nie mam czasu na nic. To znaczy przywaliły mnie trochę papiery i budowa ale szczerze to głownie Maja Mam nadzieję, ze się to wszystko niedługo unormuje (papiery) i będę częściej.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:37   #1922
kitosa
Zadomowienie

Martuś no patrz, kolejny romantyczny inaczej Co do roboty- było wiadomo, że poogarniasz w try miga, normalnie speedwoman
Ana dzięki kochana, widzę, że u Ciebie też szaleńcze tempo jak chyba u większości z nas. Tylko błagam, nie pisz jutro ześ chora W ruch polopiryna, fervex, teraflu czy jak tam - właśnie tego doświadczam.
Madzia wiem, wiem doba za krótka. Powodzenia w ogarnianiu i oby Maja nie psociła
Stary 2013-09-17, 20:52   #1923
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
to super ze cie reklamuja. fajne takie zajecie tym bardziej ze to lubisz i dodatkowo jakis grosz...czasem zaluje ze nie mam zadnego "fachu" zebym mogla sobie w domku trosze dorobic i sie oderwac....

a zajec dla maluszkow zazdroszcze. z cena nie jest jeszcze zle. zaluje ze u mnie nie ma. zastanawiam sie dlaczego. czyzby nie bylo popytu? nie sadze...
Dla mnie to jest fajna sprawa przede wszystkim dlatego, że ciągle mam kontakt z językiem, przygotowuję mnóstwo ćwiczeń, szukam, czytam i jestem na bieżąco. Przy okazji mega satysfakcja, kiedy na koniec roku dostaję kwiaty w podziękowaniu i kiedy uczniowie pytają, czy w przyszłym roku też mogą przychodzić

A na takie zajęcia dla maluchów myslę, że popyt jest, tylko nie ma odważnych, by takie zajęcia poprowadzić.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)

uwielbiam takie dni! a ty jestes fantastyczna wiec sie nie dziw ze masz tylu uczniow
(...)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kitosa same newsy, kciuki!

Ktosia ale fajnie czytać, że jesteś w to aż tak wciągnięta

Zimno mi...
Jestem Pomimo że tyle lat już to robię, to chyba z kazdym rokiem bardziej to lubię

Cytat:
i zapomnialam
jestem po konferencji muszę powiedzieć że żyje, mój program zostal zatwierdzony mogę być z siebie dumna bo trochę nad tym siedziałam,
ewaluacja podzielona, dzieci do zwolnienia z oplaty za ubezpieczenie podane, informacje z poradni przekazalam jeszcze tylko raport napiac i chyba się po woli ogarniam

aaa i dostalam kołocz weselny - 3 kg ciasta az to ważylam - wielki kawal makowca sernika jabłecznika i kruszonki
Mistrzu!!!!
Stary 2013-09-17, 20:57   #1924
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kitosiu zdrówka.

Stary 2013-09-17, 21:05   #1925
kliwia
Zakorzenienie

martus moja szafa tez sie robi
wlasnie maz poszedl wyniesc polowe naroznika. zostawiamy sobie polowe jako szezlong, a reszte wynieslismy, moze ktos przygarnie
w pazdzierniku sie pochwale
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:50   #1926
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Mam po południu egzamin z różnic programowych....proszę o kciuki bo inaczej to nie wiem co będzie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
[B
India ja też bardzo lubię piwo. Wczoraj byłam się spotkać z koleżanką i wypiłyśmy z sokiem imbirowym... pyszne było Czasami mnie nachodzi na sok imbirowy, ale najbardziej i tak lubię solo
idę do k.
Witajcie w ten ponury, zimny i mokry dzień.
Obrzydliwie jest!!!

Spięłam się jeszcze rano z mężem i jakoś tak mi z du.py!
Ja właśnie nie lubię z sokiem. Lubię samo i koniecznie przez słomkę

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny, też właśnie nad tym rozmiarem myślałam, ale chciałam się upewnić

wybraliśmy TAKIE z motywem zwierzątek zoo, ale jeszcze nie wiem których, bo Oli się wszystkie podobają
Fajne, małej na pewno się spodoba

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mam mega zalatany dzień, dopiero usiadłam, ale i tak nie posiedzę, bo za 45 minut mam pierwszego ucznia i to przedszkolaka, więc sobie jeszcze pośpiewam, pogadam i potańczę

Ale jakoś tak jestem bardzo szczęśliwa, bo udało nam się załatwić baaaaaardzo ważną sprawę A nawet dwie
ważne, ze sprawa załatwiona

Cytat:
[
Chcę do domu już. Odechciało mi się wtorku zupełnie!
Albo ja jestem zdrowo pie.rd.yknięta, albo inne osoby w moim otoczeniu
stawiam na innych z Tobą wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj jazdę po tygodniowej przerwie (w mega ulewę) i mówię do instruktora, że po ostatniej jeździe to się bardzo zniechęciłam i nie miałam ochoty już przyhodzić, bo stwierdziłam, że się do tego nie nadaje, to on stwierdził, że wymyślam, bo naprawdę sobie nieźle radzę, że mam wyczucie sprzęgła i jeżdze spokojnie i płynnie. Podbudował mnie bardzo
Scio czasem tak bywa. Ważne, że instruktor widzi potencjał

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
witam zakatarzona i w polarach Znaczy, że jesień już Mąż zapisał się na jakieś sztuki walki i mnie ciągnie A ja leniuch i nic tylko pod koc i herbatka. Zapieprz mam niebywały w robocie, jak to na początku roku szkolnego. Ludzi tam pozarażam jeszcze Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty A że ja przeziębiona to pewnie zamiast wina będą kichania i prychania przy świecach BoskoA! Proszę o kciuki - jest szansa, że TŻ będzie więcej zarabiał
zdrówka!!! i kciuki za męża

Cytat:
i zapomnialam
jestem po konferencji muszę powiedzieć że żyje, mój program zostal zatwierdzony mogę być z siebie dumna bo trochę nad tym siedziałam,
ewaluacja podzielona, dzieci do zwolnienia z oplaty za ubezpieczenie podane, informacje z poradni przekazalam jeszcze tylko raport napiac i chyba się po woli ogarniam
no i super

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
wlasnie maz poszedl wyniesc polowe naroznika. zostawiamy sobie polowe jako szezlong, a reszte wynieslismy, moze ktos przygarnie
oo już nie mogę się doczekać

Ja dziś troszkę zmęczona, po 6 latach wróciłam na w-fy w pracy Troszkę się już odzwyczaiłam od takich ćwiczeń, ponad 2h, ale fajnie było, a jutro pewnie będę miała zakwasy
Stary 2013-09-17, 21:54   #1927
bzyczka1
Zakorzenienie

no ja wiedziałam że jak będziecie kciuki trzymać to będzie pozytywny wynik Dziękować
Idę spać i regenerować siły przed kolejnym dniem z diabłami małymi...

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 22:30   #1928
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana dzięki kochana, widzę, że u Ciebie też szaleńcze tempo jak chyba u większości z nas. Tylko błagam, nie pisz jutro ześ chora W ruch polopiryna, fervex, teraflu czy jak tam - właśnie tego doświadczam.
Mam nadzieję, że jednak nie piję profilaktycznie syrop z czosnku

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Jestem Pomimo że tyle lat już to robię, to chyba z kazdym rokiem bardziej to lubię
No i brawo!! Oby każdy się tak spełniał

Też bardzo lubię swoją pracę gorzej z dokumentacją i... zebraniami
Zamówiłam kolejne płyty i książki na szczęście mąż mi pozwala na taki wyskoki 300zł w tym miesiącu

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja dziś troszkę zmęczona, po 6 latach wróciłam na w-fy w pracy Troszkę się już odzwyczaiłam od takich ćwiczeń, ponad 2h, ale fajnie było, a jutro pewnie będę miała zakwasy
Dobre zakwasy nie są złe

Cytat:
no ja wiedziałam że jak będziecie kciuki trzymać to będzie pozytywny wynik Dziękować
zdolniacho!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:37   #1929
agus87
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny, tak też tłumaczę mężowi, że nie ma na co czekać...
Stary 2013-09-18, 08:10   #1930
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
i powiedzcie jak przy takiej pogodzie, uwięzieniu w domu i wrodzonym pesymiźmie miec lepsze spojrzenie na świat....leeeeeeee i pomysleć że ja lubie jesień ....nie no spoko spoko...nie jest żle
Kochana, znajdź pozytywy! Koniecznie!

Cytat:
Guciu jak się obrobię, wyślę maila, bo to dłuuuuuuga historia

Cytat:
Miałam dzisiaj jazdę po tygodniowej przerwie (w mega ulewę) i mówię do instruktora, że po ostatniej jeździe to się bardzo zniechęciłam i nie miałam ochoty już przyhodzić, bo stwierdziłam, że się do tego nie nadaje, to on stwierdził, że wymyślam, bo naprawdę sobie nieźle radzę, że mam wyczucie sprzęgła i jeżdze spokojnie i płynnie. Podbudował mnie bardzo
no widzisz! Super!
Powodzenia w dalszych jazdach!

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
witam zakatarzona i w polarach Znaczy, że jesień już Mąż zapisał się na jakieś sztuki walki i mnie ciągnie A ja leniuch i nic tylko pod koc i herbatka. Zapieprz mam niebywały w robocie, jak to na początku roku szkolnego. Ludzi tam pozarażam jeszcze Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty A że ja przeziębiona to pewnie zamiast wina będą kichania i prychania przy świecachBoskoA! Proszę o kciuki - jest szansa, że TŻ będzie więcej zarabiał
Dużo zdrowia dla CIebie!
Dentysty współczuję!
Trzymam kciuki za męża!

Cytat:
no moj sie nie ustawny dlatego szafy beda wezsze ale za to wysokie na prawie 3 m fajnie z tym fotelem
a ty jestes zdrowa pamietaj!

a co do dentysty to moj przyjaciel (guciu twoj "poplecznik") powiedzial swojej dziewczynie ze zabiera ja gdzies na walentynki.. juz 3 tygodnie wczesniej jej o tym mowil.. ona sie odpierdzielila a aon ja wzial do dentysty (nie mial nic zlego na mysli poprostu wiedzial ze sie tak panicznie boi ze sama nie pojdzie)
jaka ona byla na niego zla..
w naszym towarzystwie to jest teraz przyklad ideala pod wzgledem romantyzmy
Fotel był czad. Gorzej że zawsze coś na nim leżało, no ale!
Trzeba sobie było radzić w studenckim mieszkaniu

O matko... romantyzm do potęgi entej!
Chyba bym ubiła!

choć z drugiej strony dobrze chciał

Cytat:
i zapomnialam

aaa i dostalam kołocz weselny - 3 kg ciasta az to ważylam - wielki kawal makowca sernika jabłecznika i kruszonki
Super!!!

Fajnie z tym ciastem. Mnóstwo go!!!!
Kołacz to chyba śląska tradycja nie?
Choć u mnie też były

Cytat:
Ooo, to ja czekam na efekty!

Cytat:

Ja właśnie nie lubię z sokiem. Lubię samo i koniecznie przez słomkę

Ja tylko od czasu do czasu z imbirowym a tak to tylko solo! Za to never przez słomkę Zresztą ja nawet drinków przez słomkę nie lubię pić

Super z tym w-fem! Cierpisz dzisiaj?

Cytat:
Super! Gratuluję!

Do du.py. Ale za to dzisiaj widzę się z 1/3 mojej Trójcy. Bo oczywiscie Danielito się urlopuje, ale już się nie mogę doczekać! Oby do 16:00!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:52   #1931
śliweńka
Zakorzenienie

a my sezon chorób rozpoczęty
Karo jakiegoś wirusa złapała, w żłobku miała 38 st, a w domu zdrowa jak rydz więc siedzę w domu z Karo do pt

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:05   #1932
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś no patrz, kolejny romantyczny inaczej Co do roboty- było wiadomo, że poogarniasz w try miga, normalnie speedwoman
romantyzm..

Cytat:
Dla mnie to jest fajna sprawa przede wszystkim dlatego, że ciągle mam kontakt z językiem, przygotowuję mnóstwo ćwiczeń, szukam, czytam i jestem na bieżąco. Przy okazji mega satysfakcja, kiedy na koniec roku dostaję kwiaty w podziękowaniu i kiedy uczniowie pytają, czy w przyszłym roku też mogą przychodzić

Mistrzu!!!!
oklaski to chyba dla ciebie!!!

Cytat:
a szafa to gdzie? opowiadaj
pol naroznika? nie zle to musi wygladac

Cytat:

myslalammze macie wszyscy obowiazkowo zajecia sportowe a to tak tylko dla chetnych?

Cytat:
Fotel był czad. Gorzej że zawsze coś na nim leżało, no ale!
Trzeba sobie było radzić w studenckim mieszkaniu

O matko... romantyzm do potęgi entej!
Chyba bym ubiła!

choć z drugiej strony dobrze chciał

Do du.py. Ale za to dzisiaj widzę się z 1/3 mojej Trójcy. Bo oczywiscie Danielito się urlopuje, ale już się nie mogę doczekać! Oby do 16:00!!
lubie takie bajery.. moze jak sie uda nam przeprowadzic..
pewnie ze chcial dobrze.. ale wszcyscy mieli ubaw jak nam to opowiadali a ze on to taki maloromantyczny typ to jak slyszelismy ze ja zabiera to potem kazdy pytal :
baw sie dzis dobrze
a kołocz to taka tradycja zawsze sie nosi ciasto sąsiadom, znajomym plus do pracy ( popakowane paczki do domu..)

a ja czekam na kominarza i zajadam ciacho
Stary 2013-09-18, 09:17   #1933
kliwia
Zakorzenienie

Marta, wyglada dobrze
a zostawilismy sobie czesc zaznaczona na zielono - to jest tylko pogladowy naroznik

Szafa bedzie na scianie laczacej pokoj komputerowy z zuzi pokojem. 4 drzwi, jedno lustro.
Do tego robimy sobie w tym samym kolorze nowe biureczko Wiec pokoik bedzie super. bo biurko idzie pod okno, wiec nie bedzie tutaj zawalac, szafa nie bedzie gleboka, bo tylko 50 cm juz dzrwiami miec bedzie. W szafie same polki
Do tego regal co mielismy zostaje, bedzie stal miedzy biurkiem a czescia naroznika [naroznik docelowo obije innym materialem. albo cos ala len albo biala ekoskora D hihih ale ten regal to teraz bedzie taki ze na nim bedzie 3 ksiazki na krzyz, moja bizuteria w koncu znajdzie miejscowke w pikenych pudeleczkach etc nie bedzie ubity jak teraz. bo wszytsko co na n im stalo wejdzie do szafy
zostana albumy ze zdjeciaim i ksiazki aktualnie czytane
Jedyny minus, rower misze nosic teraz do piwnicy :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rubin.jpg (61,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:19
Stary 2013-09-18, 09:31   #1934
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Stary 2013-09-18, 09:33   #1935
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta, wyglada dobrze
a zostawilismy sobie czesc zaznaczona na zielono - to jest tylko pogladowy naroznik

Szafa bedzie na scianie laczacej pokoj komputerowy z zuzi pokojem. 4 drzwi, jedno lustro.
Do tego robimy sobie w tym samym kolorze nowe biureczko Wiec pokoik bedzie super. bo biurko idzie pod okno, wiec nie bedzie tutaj zawalac, szafa nie bedzie gleboka, bo tylko 50 cm juz dzrwiami miec bedzie. W szafie same polki
Do tego regal co mielismy zostaje, bedzie stal miedzy biurkiem a czescia naroznika [naroznik docelowo obije innym materialem. albo cos ala len albo biala ekoskora D hihih ale ten regal to teraz bedzie taki ze na nim bedzie 3 ksiazki na krzyz, moja bizuteria w koncu znajdzie miejscowke w pikenych pudeleczkach etc nie bedzie ubity jak teraz. bo wszytsko co na n im stalo wejdzie do szafy
zostana albumy ze zdjeciaim i ksiazki aktualnie czytane
Jedyny minus, rower misze nosic teraz do piwnicy :
kumam, mialam inny obraz w glowie naroznika
fajne zmiany planujecie koniecznie potem obfotkuj
nasza szaf jedna bedzie miala same polki i 45 gleboka (juz polka bez drzwi) a druga tez same polki i 55 gleboka bez drzwi. no i obie 2.9 wysokuie
Stary 2013-09-18, 09:38   #1936
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 11:09   #1937
martucha84
Zakorzenienie

ale mi babeczka w sekretariacie poprawila humor!!
13 minut dyktowala mi informacje co i jak ma zrobic, cozawisc gdzie do kogo sie zglosic jaki nr wew, odpowiadala na kazde pytaie etc.. jestem w szoku

az bym jej zaspiewala "o jak dobrze cie slyszec"

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Magda KLiwia widze ze bedziecie testowac prostownice! co sie nie przyznajecie??

super ja tez dostalam do testowania brauna i do dzis jestem z niej zadowolona!!
Stary 2013-09-18, 14:26   #1938
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Magda KLiwia widze ze bedziecie testowac prostownice! co sie nie przyznajecie??

super ja tez dostalam do testowania brauna i do dzis jestem z niej zadowolona!!
Ale macie super

dziś od razu lepiej, słonko świeci, bylismy na spacerku (od razu namsie nosy przeczyściły) nazbieraliśmy kasztanów (duzo za dużo ) i od razu lepszy humor, taką jesien to ja lubie jeszcze jakbym sobie do tego kupiła coś nowego to już był by szał ;D haha

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 15:21   #1939
Gucia0987
Zakorzenienie

Kliwia jestem bardzo ciekawa efektów!

Marta oooo, to jakaś nowość z tak miłą Panią
Przy carycy hrabinie Voltemord to ona nie siedziała

Myszko cieszę się, że lepiej dzisiaj! A kiedy Tom wraca do przedszkola?

Podciągnęłam dzisiaj kilka rzeczy i bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieje, ze jutro też mi pójdzie tak dobrze

wypiłam red bulla i mam trzęsawkę i pikawkę O nieeeee! Żaden wspomagacz nie jest dla mnie?? WHY!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-09-18 o 15:22
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 15:38   #1940
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Myszko cieszę się, że lepiej dzisiaj! A kiedy Tom wraca do przedszkola?
no wlasnie nie wiem, z nosa mu juz nie kapie ale cały czas ma zatkany i oddycha przez usta i co jakis czas wydmuchuje pół chusteczki. zastanawiam sie czy wysłac go jutro czy w piatek, czy zostawić do konca tygodnia w domu, doleczyc katar i dac w koncu syrop na odpornośc (musi być zdrowy) żeby nie złapał od razu czegoś powrotem i nie pochodził znów 3 dni...żeby jak zacznie to pochodził troche

a jeszcze TZ podobno przywlókł jakąś jelitówke oby tylko nas oszczedziła boja nawet jeszcze nie wyzdrowiałam i jeszcze tego mi brakuje ...swoją drogą Tz od razu po pracy padł do łóżka bo jest mega chory, straszna gorączka całe 37.1 szkoda że ja nie miałam możliwości sie polozyc jak mnie przedwczoraj trzesło i an oczy nie widziałam...

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-09-18 o 15:44
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:42   #1941
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta no właśnie się 5 min temu o tym dowiedziałam, jak mi ktoś pw wysłał, czy już prostownica doszła. A ja nie wiedziałam o co chodzi Jak to jest? Testuję przez jakiś czas i odsyłam? Czy już zostaje

Ja dziś jestem nie do życia. Jak tykająca bomba. Wygoniłam męża z Mają na dwór, bo mam dziś dzień "bez kija nie podchodź" Czyli za chwilę dostanę @, cyce mnie bolą, ze nie pamiętam kiedy mnie tak bolały, do tego spać mi się chce przez ten szary dzień i jakoś taka sfrustrowana chodzę.

Bzyczko
Myszko, Śliweńko zdrówka dla dzieci.

Stary 2013-09-18, 17:08   #1942
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta no właśnie się 5 min temu o tym dowiedziałam, jak mi ktoś pw wysłał, czy już prostownica doszła. A ja nie wiedziałam o co chodzi Jak to jest? Testuję przez jakiś czas i odsyłam? Czy już zostaje
zostaje u ciebie.
a co masz zrobic w czasie testowania to nie wiem bo kazda kampania jest inna - zasem testujesz i na koniec wypelniasz raport i kwc a czasem codziennie na bierzaco urzytkowania musisz pisac opinie etc.. poczytaj wasz regulamin i to co dostalas

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Marta oooo, to jakaś nowość z tak miłą Panią
Przy carycy hrabinie Voltemord to ona nie siedziała

Podciągnęłam dzisiaj kilka rzeczy i bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieje, ze jutro też mi pójdzie tak dobrze

wypiłam red bulla i mam trzęsawkę i pikawkę O nieeeee! Żaden wspomagacz nie jest dla mnie?? WHY!!!
o bardzo mila
jestem z ciebie dumna
Stary 2013-09-18, 17:21   #1943
kliwia
Zakorzenienie

marta dostane prostownice??? wow, a mial zadfnego nie widzialam o tym
gzie ta lista bo nie widze edit. juz znalazlam
ale duzo laureatek, a mialo byc 5 prostownic

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-09-18 o 17:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 17:32   #1944
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć

W końcu się doczekaliśmy zamówionych zdjęć, przyszły po ponad tygodniu spóźnienia, ale to nic, bo koperta jest mokra i jak się domyślacie zdjęcia też nie najlepiej wygladają. Boszzzzzzzzzzzz muszę reklamować....... ale się wkurzyłam.

Cytat:
160!
ja tez...
efekt koncowy na bank nam zrobi ciemny przedpokój skurczy go i będziemy mieli "slalom" albo tunel. ale niestety mamy waski a dlugi przedpokoj a meble musimy miec bo sie nie miescimy. wiec walimy wzgledy ogolnej estetyki (tzn meble sa sliczne alczkowliek przedpokoj zrobi sie klaustrofobiczny) kosztem zmieszzenia sie do szaf

dasz rade

hej dawno cie nie bylo czy ja mam dziury w glowie?
Marta - to może daj szybę na drzwi, powinno opycznie powiększyć przedpokój i pomaluj ściany na jakiś jasny kolor

Cytat:
Hej

Mam mega zalatany dzień, dopiero usiadłam, ale i tak nie posiedzę, bo za 45 minut mam pierwszego ucznia i to przedszkolaka, więc sobie jeszcze pośpiewam, pogadam i potańczę
Od rana szybciutko zrobiłam obiad - całą michę placków z cukinii i do tego pieczarkowa Potem biegiem z mężem do banku, potem odwiedziny Chrześniaczki.
Mąż jedzie odwieźć znajomą na lotnisko, więc samotny wieczór przede mną.
Pogoda do luftu, leje i wieje
Ale jakoś tak jestem bardzo szczęśliwa, bo udało nam się załatwić baaaaaardzo ważną sprawę A nawet dwie
I i super

Cytat:
SSR SAmba trzymajcie się tam dzielnie!!!

Marta najważniejsze, że będzie się mieścić ze wszystkim. Dacie jasne światło i będzie cacy! Długie hole są faktycznie mało ustawne...
Ja tak miałam w wynajmowanym mieszkaniu, hol był je.butny, ale nic tam nie dało się zrobić, na szafę za mały a jak bez szafy to pusty. i stanęły tam: komoda i fotel

Ktosik intensywny dzień! Co się udało załatwić

Aguś uważam, że jak najbardziej odpowiedni czas. Dla mnie to nawet późno jest, także działajcie! A Ola na pewno się przyzwyczai do swojego łóżka!

Chcę do domu już. Odechciało mi się wtorku zupełnie!
Albo ja jestem zdrowo pie.rd.yknięta, albo inne osoby w moim otoczeniu
Gucia - pamiętaj, z Tobą wszystko jest w porządku
Jak lubisz sok imbirowy spróbuj go dolać do herbaty i wkrój plasterek pomarańczy - pycha!

Cytat:
Guciu jak się obrobię, wyślę maila, bo to dłuuuuuuga historia

Myszko o tak, te zajęcia dla maluszków są rewelacyjne. Dość drogo, bo 20 zł za 45 minut, ale warto!
A z uczniami mam bardzo fajnie Do tego mam tak fajnych tych uczniów, każdy inny, każdy na innym poziomie, bardzo stymulujące umysłowo zajęcie, a jeszcze ja w tej dziedzinie jestem perfekcjonistką, więc sama radość W tym roku w ogóle mam klęskę urodzaju, bo moi dotychczasowi uczniowie zrobili mi taką reklamę, że się telefony urywają
Nic tylko się cieszyć, wynika z tego że jesteś dobra w te klocki

Cytat:
Z tym spaniem dziecka to nigdy nic nie wiadomo. Agata nie spała z nami, a teraz przychodzi. Wygląda to tak, że usypiam ją w jej łóżeczku (głaskam po rączce) a rano budzę się obok niej. Jak ona się transportuje do nas tego nie wie nikt

Scio - pewnie, że się nadajesz, mistrzem kierownicy nikt od ręki nie zostaje, a tak jak wspominałyśmy wcześniej praktycznie każda z nas miała chwile zwątpienia.

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
witam zakatarzona i w polarach Znaczy, że jesień już Mąż zapisał się na jakieś sztuki walki i mnie ciągnie A ja leniuch i nic tylko pod koc i herbatka. Zapieprz mam niebywały w robocie, jak to na początku roku szkolnego. Ludzi tam pozarażam jeszcze Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty A że ja przeziębiona to pewnie zamiast wina będą kichania i prychania przy świecach BoskoA! Proszę o kciuki - jest szansa, że TŻ będzie więcej zarabiał
Cześć Kitosa Romantyzm pełną parą

Cytat:
o to sie ciesze ze u mnie z glowa ok
trzymam kciuki za cc

dla mnie to ostati moment..a pobudki i tak beda.. zdecydowana wiekszosc to miala jak przenosila dziecko do siebie - tylko z mniejszymi dziecmi.
dcie rade, tylko sie nie poddawac!

uwielbiam takie dni! a ty jestes fantastyczna wiec sie nie dziw ze masz tylu uczniow

no moj sie nie ustawny dlatego szafy beda wezsze ale za to wysokie na prawie 3 m fajnie z tym fotelem
a ty jestes zdrwa pamietaj!

aj tam czasemsobie wrzucic cos nie jest zle

grawo gratuluje!

o fajnie ze jestes
dyzoo zdrowia

a co do dentysty to moj przyjaciel (guciu twoj "poplecznik") powiedzial swojej dziewczynie ze zabiera ja gdzies na walentynki.. juz 3 tygodnie wczesniej jej o tym mowil.. ona sie odpierdzielila a aon ja wzial do dentysty (nie mial nic zlego na mysli poprostu wiedzial ze sie tak panicznie boi ze sama nie pojdzie)
jaka ona byla na niego zla..
w naszym towarzystwie to jest teraz przyklad ideala pod wzgledem romantyzmy
Bo to chłop romatyczny praktycznie JAk to się mówi, nie powie że Cię kocha ale umyje Ci samochód

Cytat:
no wlasnie nie wiem, z nosa mu juz nie kapie ale cały czas ma zatkany i oddycha przez usta i co jakis czas wydmuchuje pół chusteczki. zastanawiam sie czy wysłac go jutro czy w piatek, czy zostawić do konca tygodnia w domu, doleczyc katar i dac w koncu syrop na odpornośc (musi być zdrowy) żeby nie złapał od razu czegoś powrotem i nie pochodził znów 3 dni...żeby jak zacznie to pochodził troche

a jeszcze TZ podobno przywlókł jakąś jelitówke oby tylko nas oszczedziła boja nawet jeszcze nie wyzdrowiałam i jeszcze tego mi brakuje ...swoją drogą Tz od razu po pracy padł do łóżka bo jest mega chory, straszna gorączka całe 37.1 szkoda że ja nie miałam możliwości sie polozyc jak mnie przedwczoraj trzesło i an oczy nie widziałam...
No wiesz, poważna choroba, w końcu powyżej 37.1 jeszcze pytanie gdzie mierzone

Cytat:

Ja dziś jestem nie do życia. Jak tykająca bomba. Wygoniłam męża z Mają na dwór, bo mam dziś dzień "bez kija nie podchodź" Czyli za chwilę dostanę @, cyce mnie bolą, ze nie pamiętam kiedy mnie tak bolały, do tego spać mi się chce przez ten szary dzień i jakoś taka sfrustrowana chodzę.

Bzyczko
Myszko, Śliweńko zdrówka dla dzieci.
Madzia - ja CI problem rozwiąże - to idź spać Odpoczniesz i będziesz jak nowonarodzona!

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Gucia - ja choruję na krzesło w przedpokoju, takie przeźroczyste, ale nie mam na razie na nie miejsce

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Potrzebuję pomocy a konkretnie to przepisu na tort (najlepiej sprawdzony), mam wziąć do pracy za 2 tygodnie, możecie coś polecić?
W życiu jeszcze torta nie robiłam, więc będzie debiut Na pewno nie chcę maślanej masy do przekładania. Plisss

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 19:16   #1945
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
marta dostane prostownice??? wow, a mial zadfnego nie widzialam o tym
gzie ta lista bo nie widze edit. juz znalazlam
ale duzo laureatek, a mialo byc 5 prostownic
Dostaniesz ja to odkryłam bo mi się w baner kliklo i wyskoczyłyscie.

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć

W końcu się doczekaliśmy zamówionych zdjęć, przyszły po ponad tygodniu spóźnienia, ale to nic, bo koperta jest mokra i jak się domyślacie zdjęcia też nie najlepiej wygladają. Boszzzzzzzzzzzz muszę reklamować....... ale się wkurzyłam.

Marta - to może daj szybę na drzwi, powinno opycznie powiększyć przedpokój i pomaluj ściany na jakiś jasny kolor

I i super

Gucia - pamiętaj, z Tobą wszystko jest w porządku
Jak lubisz sok imbirowy spróbuj go dolać do herbaty i wkrój plasterek pomarańczy - pycha!

Nic tylko się cieszyć, wynika z tego że jesteś dobra w te klocki

Scio - pewnie, że się nadajesz, mistrzem kierownicy nikt od ręki nie zostaje, a tak jak wspominałyśmy wcześniej praktycznie każda z nas miała chwile zwątpienia.

Cześć Kitosa Romantyzm pełną parą

Bo to chłop romatyczny praktycznie JAk to się mówi, nie powie że Cię kocha ale umyje Ci samochód

No wiesz, poważna choroba, w końcu powyżej 37.1 jeszcze pytanie gdzie mierzone

Madzia - ja CI problem rozwiąże - to idź spać Odpoczniesz i będziesz jak nowonarodzona!

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Gucia - ja choruję na krzesło w przedpokoju, takie przeźroczyste, ale nie mam na razie na nie miejsce

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Potrzebuję pomocy a konkretnie to przepisu na tort (najlepiej sprawdzony), mam wziąć do pracy za 2 tygodnie, możecie coś polecić?
W życiu jeszcze torta nie robiłam, więc będzie debiut Na pewno nie chcę maślanej masy do przekładania. Plisss
Przykro mi z powodu zdjęć. Mam nadzieje ze reklamacje uwzględnia. A romantyzm pełną gębą a co
W przedpokoju będzie wysokie lustro przy garderobie na szafie juz być nie może bo wybraliśmy kolorystycznie ciepła jasna szarość i brąz i cala Stylistyka taka będzie. A co do malowania to 3 ściany są ciepło jasne takie ni szare ni łososiowe a jedna ciemno brązowa ale taki nam zrobił kolega projekt ze ta brązowa jest zabudowana dużą szafa i takimi fajnymi szafkami (ukryte w nich są liczniki) wiec będzie jasno. Chyba
Mam przepis na tort biszkopt przekładany masa z serka mascarpone

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-09-18 o 21:35
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 19:40   #1946
Ana***
Zakorzenienie

Po zebraniu - 2h matko ile tych papierów na biurku mi się nie chciały zmieścić
Jestem zadowolona a teraz mąż robi mi piwo z miodem w nagrodę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:20   #1947
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta aa to super, że zostaje.
Kliwia hehe to tak jak ja, też maila nie dostałam ani nic.
Iwka posłuchałam się, pomogło. Na humor - cyce dalej bolą Niestety nie robiłąm nigdy tortu.
Ana mnie to czeka jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 21:43   #1948
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostaniesz ja to odkryłam bo mi się w baner kliklo i wyskoczyłyscie.

Przykro mi z powodu zdjęć. Mam nadzieje ze reklamacje uwzględnia. A romantyzm pełną gębą a co
W przedpokoju będzie wysokie lustro przy garderobie na szafie juz być nie może bo wybraliśmy kolorystycznie ciepła jasna szarość i brąz i cala Stylistyka taka będzie. A co do malowania to 3 ściany są ciepło jasne takie ni szare ni łososiowe a jedna ciemno brązowa ale taki nam zrobił kolega projekt ze ta brązowa jest zabudowana dużą szafa i takimi fajnymi szafkami (ukryte w nich są liczniki) wiec będzie jasno. Chyba
Mam przepis na tort biszkopt przekładany masa z serka mascarpone
Jak masz lustro to gites, zawsze powiększy.
No myślę, że uwzględnią bo jak nie to się wkurzę.

Dawaj ten przepis Tż ma obiecany tort testowy do spróbowania

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Po zebraniu - 2h matko ile tych papierów na biurku mi się nie chciały zmieścić
Jestem zadowolona a teraz mąż robi mi piwo z miodem w nagrodę
Fajna nagroda, mniam.

Cytat:
Marta aa to super, że zostaje.
Kliwia hehe to tak jak ja, też maila nie dostałam ani nic.
Iwka posłuchałam się, pomogło. Na humor - cyce dalej bolą Niestety nie robiłąm nigdy tortu.
Ana mnie to czeka jutro
Na bolące cyce to masażyk dobry, ale nie przed okresem

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-09-18 o 21:44
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:52   #1949
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Na bolące cyce to masażyk dobry, ale nie przed okresem
no wlasnie

Stary 2013-09-18, 21:57   #1950
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz lustro to gites, zawsze powiększy.
No myślę, że uwzględnią bo jak nie to się wkurzę.

Dawaj ten przepis Tż ma obiecany tort testowy do spróbowania
napisalam do siostry nadwornego tortownika czekam az mi go wysle ale tort pycha
a lustro obawiam sie ze nie powiekszy bo to nie na tej scianie bedzie co powinno ale mam to w nosie projekt mi sie zarabiscie podoba nawet jak przedpokoj bedzie slalomowym tunelem to mam to w nosie grunt ze poszczegolne elementy sa dla mnie mega no i ze sie mieszcze z klamorami

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości