O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 21:26   #1921
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Witam sie powakacyjnie
U nas wszystko ok, wakacje były super, ale ciesze sie, że już jestem w domku.
Jaś też już zadowolony, że jest w swoim łóżeczku, ja z resztą też, bo kregosłup mi wysiada.
Skończyłam właśnie 17 tydzień i nie czuje jeszcze ruchów..musze sie "przypatrzec" jak leże, bo wtedy najlepiej czuc

Nadrobie Was jak tylko znajde chwilke czasu, bo teraz mam mase sprzątania, prania, przygotowań do jesieni

Cześć Misti fajnie ze już jesteś i że wakacje się udały
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:39   #1922
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ewcia mam nadzieje ze rosnie bo dzis pol dnia chodzilam przykurczona takie jakies mialam dziwne ni to bole ni skurcze sama nie wiem pamietam ze tak bylo na poczatku a potem mialam z 4tyg spokoju a teraz znow...no moze w koncu brzuch mi wywali w koncu leci 14tc
Ćwieczenia uzalezniaja kochana,pobudzaja produkcje endorfin dlatego z dnia na dzien bedzie ci malo
A wyśle na priv namiary na nk

Mysti dobrze ze wakacje sie udaly,ale wiem ze najlepiej u siebie w domku.

Kamildiana uwazaj na siebie! i koniecznie antyposlizgowe butki lub skarpety! dobrze ze nic sie nie stalo

Arletko ty kochana nie kladz sie spac z tymi tabl w ustach no przestraszylas mnie jutro polez zanim sie nie rozpuszcza.

Basiu mala jest cudowna

Kluska mam nadzieje ze wszytsko ok i ze tylko dziec rosnie i sie rozciaga wszystko.

Zmykam spac, maz w koncu masaz ma zalegly do zrobienia to skorzystam

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2013-08-29 o 21:43
Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:01   #1923
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

Ewcia mam nadzieje ze rosnie bo dzis pol dnia chodzilam przykurczona takie jakies mialam dziwne ni to bole ni skurcze sama nie wiem pamietam ze tak bylo na poczatku a potem mialam z 4tyg spokoju a teraz znow...no moze w koncu brzuch mi wywali w koncu leci 14tc
Ćwieczenia uzalezniaja kochana,pobudzaja produkcje endorfin dlatego z dnia na dzien bedzie ci malo
A wyśle na priv namiary na nk
Już Ci wysłałam zaproszenie zazdroszczę masażu,ja jestem sama z Synciem i nie wiem kiedy TŻ do domu wróci Lada dzień będziesz miała piłeczkę przed sobąJak ja uwielbiałam swój ciążowy brzuszek,chodziłam dumna w obcisłych ciuchach już się następnej ciąży nie mogę doczekać jeszcze ze 3lata a ćwiczenia są super,uwielbiam je dobrej nocki i miłego masażu

Też spadam,dobranoc Laski
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-08-29, 23:34   #1924
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
U mnie pogoda beznadziejna zimno i leje
A u mnie tak pięknie dziś było, że aż się do cienia chować musiałam. Super tu na wsi, na spontanie wyjazd ale bardzo się cieszę zrobiłyśmy łososia z grilla, do tego cukinia i papryka też z grilla obżarłam się jak bąk

Widziałam tu komplementy, dziękuję wiadomo, że te ładne zdjęcia wybieram no i od czasu jak utyłam już się tak nie pokazuję tak czy inaczej dziękuję bardzo miłe to bardzo, tym bardziej, że mam kryzys jeśli chodzi o wygląd i wagę w ciąży. I do tego wydaje mi się, że mam jakieś męskie rysy teraz

Ps aha a na wakacjach to w lutym w egipcie byliśmy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-08-29 o 23:46
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 07:29   #1925
Kamildiana
Zadomowienie

LAski zbieram się do gina moze poznam plec ;-) Jak zwykle się stresu je
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 08:15   #1926
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki .

Uważaj na siebie.

A zapomniałem Wam napisać ze Wanessie odpadł pepuszek w nocy ze srody na czwartek . Raczej w czwartek.
Moja kruszynka już steka . Dacie wiarę ze głowę podnosi od pierwszego dnia życia a wczoraj zaczyna gawozyc

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 08:27   #1927
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
A u mnie tak pięknie dziś było, że aż się do cienia chować musiałam. Super tu na wsi, na spontanie wyjazd ale bardzo się cieszę zrobiłyśmy łososia z grilla, do tego cukinia i papryka też z grilla obżarłam się jak bąk

Widziałam tu komplementy, dziękuję wiadomo, że te ładne zdjęcia wybieram no i od czasu jak utyłam już się tak nie pokazuję tak czy inaczej dziękuję bardzo miłe to bardzo, tym bardziej, że mam kryzys jeśli chodzi o wygląd i wagę w ciąży. I do tego wydaje mi się, że mam jakieś męskie rysy teraz

Ps aha a na wakacjach to w lutym w egipcie byliśmy

głupia??

Cytat:
spoko, będzie super. Łatwo jest tak mówić, sama mam wyższe ciśnienie przy każdej wizycie.

Cytat:
Ale ze mnie lamaga posliznelam sie na schodach na szczescie polecialam na tylek. Wystraszylam sie ale czuje ruchy malenstwa wiec jest dobrze. Musze zainwestowac w antypoślizgowe skarpetki
matko, uważaj na siebie!!!!

Cytat:
Witam sie powakacyjnie
Jaś też już zadowolony, że jest w swoim łóżeczku, ja z resztą też, bo kregosłup mi wysiada.
Skończyłam właśnie 17 tydzień i nie czuje jeszcze ruchów..musze sie "przypatrzec" jak leże, bo wtedy najlepiej czuc

Nadrobie Was jak tylko znajde chwilke czasu, bo teraz mam mase sprzątania, prania, przygotowań do jesieni
no wreszcie, myślałam że wyprowadziłaś się na amen do Abudabi.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 08:31   #1928
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kobietki mój Tz odlicza dni do przytulanek a patrzy się na mój ogromny biust tak ze.mam wrażenie ze ki by zjadł całe mleko

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 08:38   #1929
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki .

Uważaj na siebie.

A zapomniałem Wam napisać ze Wanessie odpadł pepuszek w nocy ze srody na czwartek . Raczej w czwartek.
Moja kruszynka już steka . Dacie wiarę ze głowę podnosi od pierwszego dnia życia a wczoraj zaczyna gawozyc
jejku, to mi zalatuje małym geniuszem

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Kobietki mój Tz odlicza dni do przytulanek a patrzy się na mój ogromny biust tak ze.mam wrażenie ze ki by zjadł całe mleko
ale najarany chłop. Fajnie!!!

Stary 2013-08-30, 08:51   #1930
arletka1313
Zakorzenienie

czesc, witam sie z kawka.
ja tu chce wejsć do albumu kluski zobaczyć fotki a aj jej nie mam w przyjaciołach...jak to isę stało???

kami nie stresuj sie,wszystko jest dobrze! no to kciuki żebyś płec poznała!

mysti wreszcie wrociłaś! jak sie czujesz? rośnie brzuszek? jak Jasiek?

basia chyba żartujesz ze Vanesska już tyle potrafi??? szok! super ze pępuszek odpadł, pamietam mojej siostrze najmłodszej, długo nie chciał odpaść i tak sie ślimarczyło.

ruda ale masz powera do ćwiczeń!ale i cel szczytny

gianna no dziś jak wziełam tabletki to już zasnąć nie mogłam, potrzymałam z pół godziny i połknęłam.

dziewczyny miałam dziwny sen, sniło mi się ze już miałam dziecko z domu,płci nie znam, ale było grube i duże, i nic dla niego nie miałam,i miałam iść prosić siostr o wózek i wanienke. a co mnie jakos przeraziło,dziecko leżało na boku i miało jakoś dziwnie główkę ułożonąi pamietam ze przeszło mi przez mysl że jest chore...
jakos sie wystraszyłam tego snu. mam nadzieje ze to tylko sen, i njlepiej o nim zapomnieć i nie rozpamiętywać.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:32   #1931
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

Brzusio mnie cos boli po bokach i jakos tak dolem...czy to jest normalne?dzis mam dokladnie 13t1d mam nadzieje ze najgorsze minelo...boje sie ze brzuch mnie boli przez te ostatnie nerwy martwie sie czy to nie zaszkodzilo malej.
Spokojnie wszystko się rozciąga
Cytat:
Ale ze mnie lamaga posliznelam sie na schodach na szczescie polecialam na tylek. Wystraszylam sie ale czuje ruchy malenstwa wiec jest dobrze. Musze zainwestowac w antypoślizgowe skarpetki
Jejku uważaj na was
Cytat:
Witam sie powakacyjnie

Fajnie że odpoczeliście
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Super taki babski wypad
Cytat:
Czekamy na relacje
Cytat:

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dziewczyny miałam dziwny sen, sniło mi się ze już miałam dziecko z domu,płci nie znam, ale było grube i duże, i nic dla niego nie miałam,i miałam iść prosić siostr o wózek i wanienke. a co mnie jakos przeraziło,dziecko leżało na boku i miało jakoś dziwnie główkę ułożonąi pamietam ze przeszło mi przez mysl że jest chore...
jakos sie wystraszyłam tego snu. mam nadzieje ze to tylko sen, i njlepiej o nim zapomnieć i nie rozpamiętywać.
Sny to tylko nasze obawy

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:05   #1932
tasia02
Raczkowanie

Czesc!
No i przyszła ta wredota @ w 34 dc. No nic nowy cykl nowe możliwości.... Nastawiałam sie ze nic z tego nie bedzie.

Gianna to normalne w ciąży. Twój organizm sie zmienia.

Arletko gdybyś wiedziała jakie mi sie czasami głupoty snią. A w ciąży to podobno normalka. Kuzynce sie śnilo ze u sąsiada na podwórku zakopali zwłoki. Cały dom na nogi postawiła i kazała męzowi kopać bo tam na pewno jest ktoś zakopany. Tak wiec nie przejmuj sie tym snem, jeszcze pewnie sporo takich będzie.

Kluska zazdroszcze wyjazdu. Nie ma to jak odpoczywać w gronie przyjaciół.

Basiu brawo dla małej. Dzielna dziewczynka i jaka silna to pewnie po mamusi.
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:10   #1933
agabiwro
Wtajemniczenie

dziewczyny, ja miałam znowu sen że zapomniałam że mam dziecko. Ktoś do mnie zadzownił że śpi samotnie w łózeszku turystycznym. Za głowę się złapałam, pognałam, a moje dziecko ofajdane (kupą), głodne, z jakimś innym dzieckiem w łózeczku. I tak, nerwy totalne bo pokarmu chyba nie mam no a zresztą ni umiem karmić, druga sprawa że wieje jak cholera a ja mam tylko śpochy bez stóp. No moje stresy jak nic, mało mam ciuszków i boję się że nie dam rady uzbierać jak nalezy a druga sprawa czy dam radę z karmieniem. Nie wiem czy mówiłam, ale kupiłam sobie elektryczny laktator medela.

Stary 2013-08-30, 12:15   #1934
Kamildiana
Zadomowienie

Jestem juz w domu nasze malenstwo chyba specjalnie nam na złość robi i znow sie odwrocilo pupa a następna wizyta dopiero 4 pazdziernika jak ja wytrzymam.
Stary 2013-08-30, 12:27   #1935
Gianna M
Zakorzenienie

hej

Wstalam dzis rano i od razu mam nadzieje ze to tylko takie chwilowe,dzidzia przypomina mamie ze jest

Ewcia jak ty drastycznie wloski zmienilas,z takich dlugich na krotkie no brawo za odwage moj tz uwielbia krotkie wlosy ciagle mnie namawia.A i w jednych wloskach i w drugich bardzo ci ladnie A zdjecia z brzuszkiem nasz piekne

Tasia wspolczuje @,ale masz racje nowy cykl nowe mozliwosci rany jak mi brakuje przytulanek

Arletko snem sie nie przejmuj ja mam czasem takie ze sama sie ich wstydze innym razem z kolei jakies od czapyDzis mi sie snil mezczyzna w szpilkach chodzacy i na dodatek obie byly w roznych kolorach

Basiu jaka silna musi byc Wanesska jejku to dopiero kilka dnia a ona takie cuda odstawia A tz biedny na glodzie chodzi co sie dziwic

Iza jak przyjedzie lozeczko to bedziecie je skladac od razu?

Kamildiana trzymam kciuki za wizyte ciekawe czy sie ujawni twoja dzidzia

Dziewczyny ostatnio mam jakis spadek nastroju...1trym byl cudowny mialam jakies baby boom!!!chodzilam tylko cieszylam sie i ogolnie wszytsko bylo bosko! teraz po malu zaczynam sie zastanawiac czy ja jestem psychicznie na to dziecko gotowa...czasem nie umiem sie nie denerwowac sama sie nakrecam,boje sie czy sama sobie dam rade jak tz nie bedzie,boje sie ze bedzie plakac a ja nie bede umiala mu pomoc,denerwuja mnie dzieci placzace w sklepach na podworku itp Z drugiej strony bardzo sie obwiniam za takie mysli,kocham ta kruszynke bardzo i martwie sie o nia co dzien i wstyd mi ze czasem tak mysle.
Mam nadzieje ze to tylko hormony...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja miałam znowu sen że zapomniałam że mam dziecko. Ktoś do mnie zadzownił że śpi samotnie w łózeszku turystycznym. Za głowę się złapałam, pognałam, a moje dziecko ofajdane (kupą), głodne, z jakimś innym dzieckiem w łózeczku. I tak, nerwy totalne bo pokarmu chyba nie mam no a zresztą ni umiem karmić, druga sprawa że wieje jak cholera a ja mam tylko śpochy bez stóp. No moje stresy jak nic, mało mam ciuszków i boję się że nie dam rady uzbierać jak nalezy a druga sprawa czy dam radę z karmieniem. Nie wiem czy mówiłam, ale kupiłam sobie elektryczny laktator medela.

Ile zaplacilas? masz linka do modelu?pochwal sie

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:03   #1936
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem juz w domu nasze malenstwo chyba specjalnie nam na złość robi i znow sie odwrocilo pupa a następna wizyta dopiero 4 pazdziernika jak ja wytrzymam.
To łobuz Następnym razem na pewno będzie widać Bratowa chyba do 6 miesiąca nie wiedziała co będzie, wszyscy myśleli, że chłopak, a tu w końcu się pokazała dziewczynka
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:23   #1937
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Czesc!
No i przyszła ta wredota @ w 34 dc. No nic nowy cykl nowe możliwości.... Nastawiałam sie ze nic z tego nie bedzie.
Przykro mi
Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Spokojnie dasz rade i ze wszystkim zdążysz
Cytat:
Najważniejsze że jest zdrowe
Cytat:
Iza jak przyjedzie lozeczko to bedziecie je skladac od razu?

Dziewczyny ostatnio mam jakis spadek nastroju...1trym byl cudowny mialam jakies baby boom!!!chodzilam tylko cieszylam sie i ogolnie wszytsko bylo bosko! teraz po malu zaczynam sie zastanawiac czy ja jestem psychicznie na to dziecko gotowa...czasem nie umiem sie nie denerwowac sama sie nakrecam,boje sie czy sama sobie dam rade jak tz nie bedzie,boje sie ze bedzie plakac a ja nie bede umiala mu pomoc,denerwuja mnie dzieci placzace w sklepach na podworku itp Z drugiej strony bardzo sie obwiniam za takie mysli,kocham ta kruszynke bardzo i martwie sie o nia co dzien i wstyd mi ze czasem tak mysle.
Mam nadzieje ze to tylko hormony...[COLOR="Silver"]
Łóżeczko juz dziś przyszłoPrawdopodob nie w weekend go złożymy.

Nie martw się,chyba każda przyszła mama ma takie obawy.Instynkt macierzyński sprawi że na pewno sobie poradzisz

Stary 2013-08-30, 13:26   #1938
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Ja też mam-wysłałam już link jak któraś z Was jeszcze chce to proszę dać znać.

Ciekawe co u naszej Coffe? Misti i całej reszty
Hej Ewciu cześć kobitki!

Miałam niesamowite odcięcie od tego forum, po obronie mgr marzyłam o spokoju i porządnym urlopie. Poza tym chyba dopadła mnie najmniejsza z możliwych depresji - niesprzyjające starania.
Dalej walczę, narazie czekam na efekty. Najwyżej skończę na porządnych badaniach, chociaż miałam je w styczniu i wszystko było ok.
Aktualnie szukam nowej pracy i niestety tkwię w swojej starej z maksymalnymi nadgodzinami. Ewcia jestem chętna na linka, chętnie poznam, jak i resztę dziewczyn
Stary 2013-08-30, 14:56   #1939
mysia1986
Zakorzenienie

Hej kochane
Ja ma urlopik dzis i w poniedziałek. Niedługo jedziemy do tesciów na weekend.
Wczoraj widziałam sie z kolezanka, lekko przecholowałysmy z winem.. matko, jak sie parszywie czułam rano Juz mi lepiej, ale dalej jesc nie moge...
Kluska, wypoczywaj kochana. Lososik z grila, mniam!
Coffe!! No w koncu, kobieto!Powodzenia w szukaniu pracy i zaglądaj tu częsciej

Miłęgo weekendu laski
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 15:21   #1940
arletka1313
Zakorzenienie

byc moze ten sen to ostatnio moje mysłi, czyli, nikomu nie mówiłam ael zastanawiałąm sie co by było gdybym urodziła chore dziecko, oglądam w tv w reklamach z tvn dzieci chore, i czasem sie zastanawiam czy moje bedzie zdrowe .

byłam z tesciami zamówić te okna ,wpłaciliśmy pieniądze, i na razie nie ma mowy o roletach i drzwiach bo parapety zamówiliśmy. i zostało nam 700 zł do 10 wrzesnia, a w tym lekarz,wesele, samochód bo jest u mechanika-ciekawe jak damy rade. no niby na innym koncie jest 1000 ale mielismy tego nie ruszać.
z tego wszystkiego głowa mnie rozbolała,chcetnie bym sie położyła ale musze maliny robić bo wczoraj zerwałam...ech!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-30, 19:29   #1941
arletka1313
Zakorzenienie

jeju dziewczyny jak mnie głowa boli, ledwo funkcjonuje...normalnie wyć mi sie chce!!!!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-30, 20:08   #1942
Rossa1988
Raczkowanie

Cytat:
jeju dziewczyny jak mnie głowa boli, ledwo funkcjonuje...normalnie wyć mi sie chce!!!!
Arletka, mam to samo... czyżby uroki niskiego ciśnienia? Ja na to zwalam. Wziełam pół apapu, smaruje amolem, dwie kawy i mało to pomaga;/
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:09   #1943
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Hej Ewciu cześć kobitki!

Miałam niesamowite odcięcie od tego forum, po obronie mgr marzyłam o spokoju i porządnym urlopie. Poza tym chyba dopadła mnie najmniejsza z możliwych depresji - niesprzyjające starania.
Dalej walczę, narazie czekam na efekty. Najwyżej skończę na porządnych badaniach, chociaż miałam je w styczniu i wszystko było ok.
Aktualnie szukam nowej pracy i niestety tkwię w swojej starej z maksymalnymi nadgodzinami. Ewcia jestem chętna na linka, chętnie poznam, jak i resztę dziewczyn
Pisz czasem co u ciebie
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej kochane
Ja ma urlopik dzis i w poniedziałek. Niedługo jedziemy do tesciów na weekend.
Wczoraj widziałam sie z kolezanka, lekko przecholowałysmy z winem.. matko, jak sie parszywie czułam rano Juz mi lepiej, ale dalej jesc nie moge...
Kluska, wypoczywaj kochana. Lososik z grila, mniam!
Coffe!! No w koncu, kobieto!Powodzenia w szukaniu pracy i zaglądaj tu częsciej

Miłęgo weekendu laski
Fajne są takie babskie spotkaniaAle kac na drugi dzień już nie
Cytat:
Pewnie przez hormony

Złożyliśmy łóżeczko i już powoli sprzątamy małemy w pokojuW przyszłym tygodniu zamówimy dywanik,potem tylko komoda i zwierzaki na ściane i gotowe

Stary 2013-08-30, 20:13   #1944
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
Arletka, mam to samo... czyżby uroki niskiego ciśnienia? Ja na to zwalam. Wziełam pół apapu, smaruje amolem, dwie kawy i mało to pomaga;/
być moze i ciśnienie,u mnie raz słońce raz deszcz.wykąpałam sie,troszko lżej boli ale jednak. na noc też bede musiała cos wziać zeby zasnąć wogóle.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Pisz czasem co u ciebie

Fajne są takie babskie spotkaniaAle kac na drugi dzień już nie

Pewnie przez hormony

Złożyliśmy łóżeczko i już powoli sprzątamy małemy w pokojuW przyszłym tygodniu zamówimy dywanik,potem tylko komoda i zwierzaki na ściane i gotowe
wow!!!już łóżeczko złożone nie boisz sie ze ci sie zakurzy?
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-30, 20:14   #1945
Rossa1988
Raczkowanie

Cytat:
być moze i ciśnienie,u mnie raz słońce raz deszcz.wykąpałam sie,troszko lżej boli ale jednak. na noc też bede musiała cos wziać zeby zasnąć wogóle.
mnie już bolała wczoraj wieczorem, w nocy kilka razy budziłam się przez ból i dzisiaj cały dzień trzyma;/ przed ciążą nie miałam takich akcji...;/ ale co się dziwić jak ja mam ciśnienie 80/60 ;/ Tż się śmieje, że mdłości się skończyły to ból głowy się rozpoczął... ale jak pytałam gin czy takie niskie ciśnienie nie szkodzi dziecku to odpowiedziała, że lepiej miec za niskie niż za wyskie... ech
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:05   #1946
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mamuśka się melduje już po ćwiczeniach kolejny dzień nie jadłam słodyczy-jak ja to wytrzymałam to sama nie wiemMaleństwo śpi,dzisiaj nagrywałam filmiki jak się przekręca na brzusio

Basiu wierzę Ci bo Kostuś też tak robił a ja stałam z otwartą buzią i nie wierzyłam że takie malutkie dziecko gaworzy i podnosi główkę.Wszyscy mi mówią ze Kostuś ogólnie jest bardzo silny

Coffe fajnie że się odezwałaś zaraz Ci wyślę link

Gianna uwierz mi że będziesz wiedziała co robić-takie maleństwo płacze jak jest głodne,ma mokro lub kupkę w pampersie lub chce się poprzytulać wiesz co? ja zostałam z Kostusiem sama kiedy miał 2tygodnie i teraz tez non stop jestem sama,od początku sama go kąpie i do tej pory karmię go piersią.Początki nie są łatwe,dziecko chce jeść co godzina ,płacze,non stop robi kupę ale Ty będziesz mamą i poradzisz sobie.ja w nocy ledwo zasnęłam a Młody już się cycka domagał-kilka razy się tak wkurzałam bo byłam obolała po porodzie że aż płakałam.Cycki co godzina miałam pełne aż bolały i laktatora non stop używałam,karmiłam i płakałam-dzisiaj karmienie to jedna z moich ulubionych czynności-zostaję z Kostusiem sama i jesteśmy tylko dla siebie,to takie nasze miłe wspólne chwile które kocham.Ja też denerwuję się jak dzieciaki pod domem krzyczą lub jak siostry z marnymi wpadną i robią mi sajgon w domu ale moje dziecko to moje dziecko zobaczysz że dasz radęDziękuję za miłe słowa

Izka jak urządzicie pokoik poprosimy o fotki

Agabiwro pytałaś kiedyś o wózek,ja Kostusia teraz wożę we foteliku bo mam adaptery a w gondoli się tylko wkurzał bo non stop na leżąco a tak to siedzi jak Prezes i wszystko widzi ale ja jesień już spacerówkę przełożę a laktator elektryczny podobno piękna sprawa-ja na następną ciąże na pewno kupię

Arletko przeszło Ci troszkę?Nie martw się tym snemwszystko jest w porządku.Kurde mi już 2razy w tym miesiącu śnił się mój Św.pamięci pierwszy TŻ nie lubię jak mi się śni bo wszystkie wspomnienia wracają

Rossa masz z☠☠☠iście niskie to ciśnienie

Mysiu pijoczko moja Kochana-fajnie że zaszalałaś,odstresuj się troszkę.

Kluseczo zazdroszczę fajnego wypadu-ja z Kostusiem tylko od jednej siostry do drugiej biegam

Ale się naprodukowałam:co jest:
Run bitch!Ruuun!

Edytowane przez RudaEwcia25
Czas edycji: 2013-08-30 o 21:09
Stary 2013-08-31, 09:25   #1947
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
wow!!!już łóżeczko złożone nie boisz sie ze ci sie zakurzy?
Nie,jakoś nie
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Mamuśka się melduje już po ćwiczeniach kolejny dzień nie jadłam słodyczy-jak ja to wytrzymałam to sama nie wiemMaleństwo śpi,dzisiaj nagrywałam filmiki jak się przekręca na brzusio

Izka jak urządzicie pokoik poprosimy o fotki
Świetnie ci idzie

Jasne fotki bedą jak tylko wszystko będzie gotowe.

Stary 2013-08-31, 09:46   #1948
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cześć wróciłam
Nadrobię wieczorem, tylko podzielE się, że w c&a jest dziś ostatni dzień promocji -20% na kolekcję dziecięcą i to również w sklepie internetowym.
Na dziś mam mnóstwo ważnych rzeczy do zaLatwienia, ale pierwszych niuniowych zakupów nie odpuszczę

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 10:06   #1949
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

cześć.
ruda normalnie idzie ci to za☠☠☠iście!!! siostra tez chce zacząc cwiczyć z chodakowska.
a co do głowy to jakoś zasnełam,obudziąłm sie po połnocy to jeszcze bolała,ale już nad ranem nie..

kluska korzystaj z promocji-pewnie!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-31, 11:07   #1950
Kamildiana
Zadomowienie

Iza ale ci zazdroszczę zakupow. Tez juz tak chce! Niestety moj tz ciagle mowi ze jeszcze za wczesnie no i ze plci nie znamy, a ja juz bym chciala zaczac kupowac wyprawke.
Wiecie co juz nie moge sie doczekac kiedy kruszynka bedzie na swiecie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości