|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
chyba dnia i nocy mi braknie
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
ja cały tydzien sobie powtarzam, ze musze sie za nauke wziasc
i nic ![]() cos ten samoopalacz nie dziala. co jest..? |
|
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. mozna sie przylaczyc? mysle ze watek pasuje tez mi
lubie byc zadbana wtedy czuje sie swiezo i od razu mi lepiej...
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ten taki akurat brazowawy ![]() mysle ze np taki "z zielonym akcentem" jest calkiem dzienny
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja to samo
już od 2 tygodni mam chodzę poprawiać kolokwium i jakoś dojść nie mogę ale w środę już na bank idę![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1987 |
|
Rozeznanie
|
![]() co do makijazu osatnio uwielbiam rozswietlajacy. nie moge malowac sie za ciemno poniewaz mimo ze mam ciemna karnacje, mam since pod oczami i tedy wygladam jak bym nie spala kilka dni. natomiast gdy pomaluje sie w perlowych odcieniach cera wyglada swiezo. wg mnie kim kardashian ma na prawde ładny make up. |
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie znikaj po 2 postach
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
Pszepraszam, że się wtrącam, ale chcialam zapytać czy przed kupnem kremu do twarzy zawsze patrzycie na jego skład?
Bo do tej pory jakoś się nad tym nie zastanawiałam. Najczęściej kupowalam krem do cery tłustej, chociaż cerę mam mieszaną. Moja cera jest skłonna do wyprysków i myślalam, że właśnie takie kosmetyki wysuszające mi pomogą ( z dużą zawartością alkoholu). Ale na jakimś forum przeczytalam, że cerę skłonną do wyprysków należy nawilżać, a nie wysuszać i uważnie patrzeć na skład kosmetyku. To jak to jest naprawdę?
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w środę poprawiam całoroczny sprawdzian z chemii...
wrr aż mnie glowa boli jak o tym myśle. idę się kąpać i balsamować nowymi kosmetykami ![]() mam nadzieję, że serum na celluit z ziaji jest skuteczne. |
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuje ze tak powiem w ciemno![]() cere mam podobna do Twojej i ostatnio raczej kupuje nawilzajace i szczerze mowiac jezeli chodzi o wysuszajace to one glownie sprawiaja ze mam strasznie przesuszona skore ze takie skorki brzydkie sa i tyle. |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
osatnio pazura mowily "ze gdyby nie reklamy do dzis myslaby ze cellulitis to grecki filozof"postaram sie tu wpadac czesto po prostu nie zawsze mam czas
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie kobiety maja tak ze zawsze sobie cos wymysla
|
|
|
|
|
#1995 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1996 |
|
Rozeznanie
|
zgadza sie
faceci wielu rzcezy by nie dostrzegli gdybysmy im ich nie pokazaly ... ja wlasnie pracuje nad pewnoscia siebie. jest coraz lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ok sprobuje
|
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przy okazji spytam jakich kredek uzywasz? ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() czasami jest tak ze tylko my je tak widzimy i wyolbrzymiamy ![]() dla przykladu: slyszalam kiedys jak moja kolezanka z LO powiedziala ze ma krzywy nos i dopiero wtedy to zauwazylam |
||
|
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ale Was tu duzo
watek widze ze rozwija sie z gigantyczna predkoscia.
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
czasami ciezko jest byc na biezaco
|
|
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu piękny makijaż
Witam nowe kolezanki Z tymi niedoskonałościami jest dokładnie tak jak mówicie jasne że jak waże 140 kg a będe wmawiac innym ze 50 to widac ale np.wiele ludzi niewidzi nawet u siebie rozstepow czy celulitu itd też wielu rzeczy niewidziałam i niewiedzialam aż trafiłam na wizaż.pl
|
#2001 |
|
Wtajemniczenie
|
mam jeszce pytanie czym malujecie oczy pacynka czy pedzelkiem ?? ja zazwyczaj pedzelkiem ale osypuje mi sie z niego cien i i lata wszedzie a pacynka to tylko lekki makijaz robie bo wg mnie nie bardzo nadaje sie do cieniowania.. chyba ze mam zle przybory..
|
|
|
|
#2002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to tak jak jedni maja piegi i ubolewaja a inni marza o nich. ile ludzi tyle opini i niedoskonalosci. ale jak bysmy byli doskonali to poco bylby ten watek
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też kiedyś uzywałam kremów do cery tłustej, przekonana że to mi pomoże. Okazało się, że mam cerę mieszaną i od tamtej pory kremy nawilżające właśnie do cery mieszanej, albo wrażliwej Myślałam, że poleniuchuję w łóżku to tż zadzwonił żebym się zebrała to podejdziemy do sklepu i poszliśmy na spacerek A z mojej diety też dzisiaj nic nie wyszło, Rano rogal z czekoladą (mniam... ostatnio mam do nich słabość), ale szłam na badania wygłodzona i chciałam mieć coś w torebce, żeby po badaniach zjeść I potem jakoś tak poszło, ciągle miałam na coś ochotę, ale naszczęście w małych ilościach Jak tak nadrobię to potem nigdy nie pamiętam co miałam pisac ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Również witam wszystkie nowe WP Udzielać sie, a nie tylko witać
|
|||
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie dobijajcie mnie :P
|
|
|
|
#2009 |
|
Wtajemniczenie
|
tez wole pedzelki ale nie opanowalam jeszce techniki zeby laczyc rozne kolory chociaz poweim ze ie jest zle
ale jak widze takie makijaze jak tylkoKasi to mi jeszcze duuzo brakuje mi te kolorki zazwyczaj takie przygaszone wychodza chociaz to moze zasluga paletki RubyRosemam dzisiaj wene na pieknienie sie wiec pora nadrobic zaleglosci siedze teraz z peelingiem na twarzy zaraz lece wypeelingowac cialko i masaz bankami
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

lubie byc zadbana wtedy czuje sie swiezo i od razu mi lepiej...
Bo do tej pory jakoś się nad tym nie zastanawiałam. Najczęściej kupowalam krem do cery tłustej, chociaż cerę mam mieszaną. Moja cera jest skłonna do wyprysków i myślalam, że właśnie takie kosmetyki wysuszające mi pomogą ( z dużą zawartością alkoholu).
Ale na jakimś forum przeczytalam, że cerę skłonną do wyprysków należy nawilżać, a nie wysuszać i uważnie patrzeć na skład kosmetyku. To jak to jest naprawdę?

musiałam...żeby troche odżyły, lekko pocieniowałam, i grzywkę tez podcięłam na prosto, bo już za długa była