|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
szatanko ale ja sie smieje sama z siebie z tym słoniem a wkurza mnie to ze jak zaczyna sie jakas piosenka to tz najpierw ustawia basy - zawsze potem komentuje i kiedy konczy to konczy sie i piosenka a ja chce posłuchac jej a nie tz.ale z drugiej strony to go rozumiem bo to robi nieswiadomie porostu cos mu tam nie pasuje to mowi, mowi tez ze wstydzi sie za tych co udaja ze spiewaja. ma kilku ktorych lubi i ktorzy nie fauszuja i jest wtedy ok
![]() co do złego wygladu mi tez chodzi o całe ciało jest jakies takie hmm pomiete , przezute i wyplute ![]() gigosiu nie znam sie ale skoro juz raz było tak blisko to moze i za drugim razem juz sie uda ![]() ilionczytałam twoje wpisy na blogu to juz trwa od dłuzszego czasu prawda?oby ta cholerna zima sie skonczyła i zeby słonko swieciło ci codziennie i dodawało siły ![]() lenko no własnie jak belisse? ja biore to zwykła ale mysle tez o tej hydro oki koncze poki co potem wpadne jeszcze
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
Olunek... Lenka... Powiedzcie coś o tych belliskach, proszę
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
melkas ja mam ta : http://www.belissa.pl/pl/9:Opis ma fajny skład i tabletki łatwe do połkniecia (cos jak apap tyle ze powlekane) a u mnie to jest bardzo wazne bo niecierpie brac tabletek. co do efektu to narazie sie nie wypowiem bo biore ja dopiero tydzien. wczesniej brałam silice i pamietam super efekty po niej
a ja własnie sobie obiadek jem : marchewke zasmazana cały kilogram
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-18 o 12:47 |
|
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
Olunek... dzięki za linkę, i'm watching you
A_neska... I Ciebie też widzę ... dlaczego nas zaniedbujesz ?
|
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
Kochane Melkas, Agika, Bettix baaaaaaaaaaardzo wam dziękuję jeszcze raz, że tak we mnie wierzycie, rzeczywiście jakoś wbiłam się teraz w rytm odchudzania i nieźle mi idzie. Ale żadnym guru się nie czuję, bez przesady
Ważyłam się w tygodniu i było już troche mniej, ale jutro może być różnie. Ciągle nie mam @, więc same wiecie o co chodzi ![]() Agika strasznie ci zazdroszczę urlopu, bo ja akurat do następnego piątku mam w pracy kosmos, to w sumie dla mnie najcięższy okres w roku, ale dam radę i potem już z górki Niestety Melkas nie jest to wynik zakochania, chociaz nie miałabym nic przeciwko Jednak na razie nikogo na oku nie mam i jakoś mi z tym całkiem dobrze, no ale zbliża się wiosna itp. może akurat A co to za mieszanka "owoce morza" z Biedry? Chętnie bym spróbowała. Jak ona wygląda i gdzie jej szukać? W mrożonkach? Belissę mam tą samą co Olunek, na włosy i paznokcie i szczerze polecam. Biorę ją zawsze w okresie jesienno-zimowym i widzę poprawę. Włosy mi nie wypadają, a poprawę stanu paznokci zauważyła nawet moja kosmetyczka. Cena przystępna, dobry skład, więc warto
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Olunek depresję mam od pierwszego porodu czyli prawie 8 lat, ale dopiero w zeszłym roku okazało sie, ze potrzebuje czegoś więcej niż pomocy przyjaciół.Podobno i tak nieźle sobie z tym radziłam.
Dziś idę na aerobik, w czwartki zawsze są stepy. Co myślicie o zakupach z firmy Bon prix. Wypatrzyłam strój kąpielowy ale boje się kupować w ten sposób odzież,bo nie można tego przymierzyć. http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=23592 Co myślicie?
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Ilion ja nigdy nic nie zamawiałam z Bonprixu, ale koleżanki owszem i pamiętam, że jest tam dosyć mocno zawyżona rozmiarówka, więc lepiej weź mniejszy rozmiar
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, przedarłam się przez zaległe posty i mogę skrobnąć troszeczkę
![]() Olunek, Ilion... słowa potrafią zadać wiele bólu, zwłaszcza od bliskich osób. Ja to tłumaczę sobie, że faceciki nigdy nie będą tak wspaniałymi osobami jak My Kobiety Liczne potknięcia są wpisane w ich samczą naturę...3majcie się ciepło i dbajcie o siebie ale dla samych siebie Olunek... Piękne widoczki, dzięki Bettix imponujące akwarium Melkas przyjemnego i efektywnego plażowania życzę Z niecierpliwością czekam na fotki w nowej fryzurce. Fajnie, że spodobały Wam sie moje buciki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Agiko u Ciebie były w korzystniejszej cenie, ja dałam prawie 250 zl ale nie żałuję ![]() Ilion niestety nie mam doświadczenia z Bon prix. Gigosiu zaglądaj do nas kiedy tylko możesz Kochane na koniec mała uwaga, ja naprawdę Was nie zaniedbuję, miałam 2 zmiany, wówczas przeważnie brak mi czasu na cokolwiek. Jestem 10 h poza domem (pracuję 25km od miejsca zamieszkania). Po powrocie zakupy i codzienne obowiązki. Czasami sie zastanawiam jak odnajdę się w tym kołowrotku gdy pojawi się mały bejbik??? Naprawdę podziwiam niektóre kobiety. Buźka wielka
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
hej, wieczorową porą...
jestem po siłce i jakoś nie mam ochoty na kolację, więc tylko maślanka, orzeszki i może kilka plasterków sera 17%. Nie chce mi się jeść, więc to wyżej to tylko zdrowy rozsądek, nie głód. Lenka... Oj, coś czuję w kościach, że ta wiosna będzie dla Ciebie bardzo łaskawa (poważnie, nie znam Cię ale jakieś takie przeczucie za mną chodzi !), już jest . Dzięki za info o belissceIlion... Kiedyś nawet sporo kupowałam z bonprix, rzeczy są były całkiem całkiem (niektóre przetrwały nawet do dziś), przesyłki przychodziły szybko. Teraz nie wiem jak jest, na tamta chwile poleciłabym. A strój bardzo ładny, słoneczny i wesoły - ok! Osobiście jestem maniakiem zakupów przez internet na alle czy tchibo. Zdarzały się jakieś ZONKI, ale max 2-3- razy. Mam swoich sprzedawców i firmy, których ciuchy kupuję, a są one dostępny tylko na alle i w sh. Osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupów na tchibo - jakość rewelacja! 8 lat ... Jutro ważenie !---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Wiolka... Pisałyśmy razem... No, to jesteś rozgrzeszona , pojawi się , czy Ty chcesz nam coś powiedzieć ? Butki super, ale powiem szczerze że taka kwotę , na buty ostatnio wydałam jakieś 5 lat temu...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-18 o 19:46 |
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
chyba spróbuję tą belisse, brałam skrzypowitę i nie bardzo działa wg mnie,. A mam problem z łamliwymi pazurkami głownie.
Ilion nie poradzę, bom z Bon Prixa nic nie kupowała Lenka, a ty księgowa jesteś? Ja mam masę zaległego urlopu, przez pomyłkę nie wykorzystałam całości po macierzyńskim, no ale dzięki temu większość piątkow robię sobie wolne, co jest dla mnie ważne, bo mogę trochę dzieci chatę ogarnąć. I czary na zakochanieWioluś, im więcej obowiązków tym jakoś człowiek się bardziej organizuje, jak się bejbik u ciebie pojawi, to na wizaż też ci starczy czasu. Nie przejmuj się, dalej będziesz wizażowć. Ale tv prawie nie oglądam Napisz czy wygodne te buty i czy obcas stabilny? Idę się napić nalewki domowej, trzymajcie się Melkas razem pisałyśmy, miałam zapytać jak z warzywami robiłaś te owocki morza, bo leżą u mnie od 2 tygodni w zamrażalniku i na jutro były by jak znalazł.
Papatki Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-03-18 o 19:42 |
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Agika... Całkiem normalnie (chyba
?): patelnia, olej z pestek winogron, owoce morza, wycisnęłam ząbek czosnku i za jakieś 2 min warzywka, odparowałam (nie lubię mokrych) i już... smacznego! Aguś, powiedz mi jeszcze co z kefirem na SB, bo widziałam maślankę można, ale w niej jest więcej węgli niż białek. Please, help ...
|
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
Kefir ok, ta dieta ewoluowała, na początku produkty mleczne fermentowane były zabronione. Wybieraj nisko-tłuszczowe, choć ja zwracam bardziej uwagę na poziom węgli.
Jutro u mnie robale z warzywami, dzięki Ilion ładny ten strój.
|
|
#1993 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jeszcze zdradź proszę, co to za ser 17% Cytat:
Ale mam nadzieję, że ty jesteś czarownicą Taka dobrą oczywiście ![]() Ja już po 45 minutach na rowerku, brzuszkach i ćwiczonkach z hantelkami - razem godzinka ![]() Menu: śniadanie 3 pano z serkiem president II śniadanie banan obiad ziemniaki, kawałek duszonego mięsa i sos + surówka z pekińskiej, kukurydzy, marchewki, papryki, pomidorów suszonych przekąska orzechy kolacja duża micha surówki z obiadu i 2 pano z jajkiem na twardo Czuję sie objedzona i wywaliło mi brzuch chyba po tej megaporcji warzyw
|
|
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, trochę mało z hantelkami ćwiczę - muszę się poprawić .Lenuś ten ser to chyba hollender, po prostu poprosiłam odtłuszczony ser żółty i znalazł się Agiko... Dzięki Miałam oglądać Housa, ale idę pod prysznic i lulku. dobrej nocki ...
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
Ja tylko na chwilkę zaglądam, jutro przestudiuję zaległe posty... dziś nie dam rady, bo padam. W pracy miałam nieziemski młyn, w dodatku piec CO nie podgrzewa nam wody i za mechanikiem latałam, a jak przyszedł to tylko mnie zdenerwował, bo nic nie zrobił i poszedł. A ja nad nim stałam i godzinę zmarnowałam. Jutro ma zadzwonić i powiedzieć co będzie robił dalej... fachowiec Melduję, że ćwiczonka zaliczone: bieg 3,75km z v=7km/h brzuszki: 190 (2x50 i 3x30) Musiałam zaglądnąć, bo inaczej bym nie zasnęła ![]() Buziaki wielgachne, dobranoc
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki witam w dniu ważenia - ciekawa jestem waszych wyników
Melkas to popijamy sobie ten sam kefir, bo to też mój ulubiony Lenka, a czarownicą mogę być nawet złą, oby dobre czary się sprawdzały ![]() Bettix, to żeś miała fachowca. Mam nadzieję, że choć naprawi dobrze, bo o obsłudze klienta na pewno nie słyszał ![]() Ja dziś wynik bardzo dla mnie zaskakujący: 53,70 kg. Martwi mnie to , bo nie potrafię swojego ciała zrozumieć. Nieładnie jadłam w tym tygodniu, dużo nieregularnych i późnych posiłków, kolacje na mieście, dużo węgli i tłuszczów wieczorkiem, zero ćwiczeń i spadek. Chyba potrzebujemy opinii profesjonalnego dietetyka jak te organizmy działają. Ale suma summarum cieszę się ![]() Myślicie, że to już wiosna? Tak pięknie na dworze, 2 zające dziś rano mi przed domem biegały. Nakupiłam masę cebulek kwiatowych, głownie lili i chcę je w przyszłym tygodniu wsadzić. Ech mam nadzieję, ze już coraz ładniej będzie, Nie chcę zapeszyć ![]() Piję kawusie i spadam nadrabiać domowe zaległości. Aduś chyba zwalczył wiruska.
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już niedługo wokół się zazieleni, ptaszki zaczną ćwierkać... to i nastrój do zakochania będzie odpowiedni Bo przecież wiosna sprzyja temu uczuciu ![]() Brawo za ćwiczonka ![]() Ilion, z Bon Prixu nie kupowałam, ale też się zastanawiam nad zakupem stroju kąpielowego przez Net. Ostatnio przeglądałam allegro i spodobał mi się ten: http://www.allegro.pl/item948802633_...9_kolorow.html Kolor czarny lub brązowy, lecz troszkę się cykam, bo nie wiem czy będzie dobrze leżał ![]() Aga, no to super, że kupiłaś kostium, chwal się Ale Ci dobrze z tym urlopem, też bym chciała, farciara A mąż korzystał już z urlopu ojcowskiego?Czyli z AW6 jesteśmy umówione na 12 kwietnia Ciekawe czy po 2 tygodniach powiem to samo Wiola, się pojawiła ![]() Melkas, 5 lat temu tyle wydawałaś na buty, to aż się boję zapytać ile wydajesz teraz ![]() Chlastać się nie będę, bo jestem PEWNA, że spadek będziesz miała piękny! ![]() Zresztą dziwię się, że jeszcze się dzisiaj nie chwaliłaś, hi hi. Dziewczynki a ja zrobiłam w tygodniu eksperyment na własnej twarzy (za radą koleżanki) i jestem póki co zadowolona. Zobaczymy jak dalej. Przez to bieganie, strasznie się pocę nawet na twarzy i ostatnio cerę miałam makabryczną. Od listopada stosowałam serię kosmetyków Garnier'a: wieczorem -> żel do oczyszczania, tonik, krem na noc, a rano -> tonik, krem na dzień. No i moje pory ładnie się pozwęrzały, syfki rzadziej wychodziły, ale ostatnio te co wyszły pozostawiały po sobie brzydkie ranki/blizny. Dlatego też pytałam o te kremy z filtrem. Od poniedziałku stosuję wieczorem mydło siarkowe, potem tonic i krem Dax'a antybakteryjny p/wypryskom i bliznom. A rano: tonik i ten krem. I normalnie jestem w szoku, cera mi wyładniała po 4 dniach! Ranki się goją i dzisiaj nawet nie nakładałam pudru na twarz. Tylko sam krem, oraz korektor na miejsca gdzie mam blizny ![]() Dzisiejszy pomiar Bettix: 61,75 kg (bez zmian) Misiu: 96,50 kg (+1,50 kg) Widzę, że mój M się zniechęca... wcale mu się nie dziwię. Ale poprosiłam go by wytrzymał do końca m-ca, bo napewno waga zacznie lecieć w dół. Zrobiliśmy wczoraj warzywka na patelni z ryżem i filetami z indyka na 3 dni, a to zdrowe i da efekt... mam nadzieję ![]() A ja po wczorajszych brzuszkach "czuję" mięśnie M się śmieję, że jak dojadę do 1000 to biegać nie będę musiała. A ja dlatego zwiększam by dać radę z AW6, bo naprawdę cienka jestem w tych sprawach.Buziole, czekam na Wasze wyniki z niecierpliwością ![]() ... Aga, Gratuluję spadku Czyli dzisiaj... IMPREZKA NA FORUM: AGA OSIĄGNĘŁA SWÓJ CEL!!! ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-19 o 09:05 |
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Melduję swoją wagę: 79,o kg czyli bez zmian.
Betix ładny ten strój ale rozumiem twoje obawy.Ja też ciągle się zastanawiam nad zakupem przez internet.
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Ilion, żeby tak dało się gdzieś w sklepie przymierzyć, a zamówić przez Neta, to by było fajnie
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
witam w piątek...
u mnie piękne słoneczko, +5C, WIOSNA Bettix... Tak, 5 lat temu raz w swoim życiu (no, może max 2 raz!) wydałam na buty ponad 200pln . Teraz sobie kupuje na alle po max. 60pln/parę i przynajmniej pół miasta w nich nie chodzi, jak nawet się rozwalą to nie szkoda i mogę sobie kupić 3, a nie 1 parę . Wiesz co Betti, te wysokie spadki musiały chyba tak się skończyć , więc ładnie tża motywuj (wiem, że potrafisz !) i nie daj obrosnąć w tłuszcz. Chyba też muszę zrobić sobie taki eksperyment, już 3 tydzień robię sobie aspirynową (2xtyg) i na początku poprawa była, a w tym tygodniu (może dlatego, że za chwilę @) masakra - bez torby na głowie nie wychodzę ... A to mydełko to gdzie można kupić? ha, to miałaś profesjonalistę u siebie , a narzekał na tego, kto ten piec Wam sprzedał i o jejku, jejku jaki bubel - tacy są najlepsi, świętsi od papieża ?Agika... Jest impreza, chodźcie wszyscy przecież jest impreza! Bravo dla tej Pani ! No to zdrówko, tym kefirkiemAgula, dzięki za info o serach - bardzo się przyda, bo ja kochać żółte sery! Fajnie byłoby kogoś profesjonalnie posłuchać o tych wagowych zawirowaniach (nic Wam kochane nie ujmując Jest spadek: 69,40kg TRZYDZIESTKI - dziś dzień wagowy - zapraszam na mój profil meldunek: siłka menu: 5 dzień SB 8:30 - śn: sałatka (mix sałat, jajko, ser żółty 17%, tuńczyk w sosie wł, szczypiorek, sos=jog nat+majo+czosnek), 2x pl polędwica wędzona, 2x pl łosoś wędzony, kawka+mleko0,5% 11:00 - pokrzywa, 20 szt migdałów 12:30 - pokrzywa 14:30 - sałatka jw, 3x pl łosoś wędzony, sok pomidorowy 17:30 - mała kawa 19:30 - mintaj zapiekany z serem i szynką (kawałek 20:30 - 20 szt orzechów laskowych, 2 kubki herbaty czerwonej
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-19 o 20:21 |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
O qurde, szczerze powiedziawszy to jak się ważyłam to nawet nie pomyślałam, że cel osiągnięty
dzięki za przypomnienie i gratulacje Melkas bardzo się cieszę z twojego spadku ![]() ![]() klask i: Jak już 6 z przodu widać, to do celu niedaleko. Ja mam kilka par porządnych wyjściowych butów i teraz na takie wiosenno jesienne poluje, ale przeważnie na lato masę par jakiś tanich, lubię jak butki mi pasują do stroju, więc różne wzorki i kolorki zakupuje, ku przerażeniu mojego małża. Czasem takie po 30 zł. Melkas może wrzucisz jakiś link do sprawdzonego sprzedawcy butów? Bettix utul Misia, a on ciebie. Dzis pani w TV powiedziała, że najlepiej chudnąć 10% masy wyjściowej przez pół roku. MAx 1 kg tygodniowo, ale zależy od masy wyjściowej bardzo. Obejrzałam twój strój i majteczki dla mnie ok, ale stanik zbyt seksowny Bardziej kojarzy mi się ze stanikiem niż strojem, ale pewnie super będziesz wyglądać ![]() Bettix super z cerą, tylko uważaj troszeczkę bo każdy kosmetyk ma działanie wysuszające. Coby to nie było powieżchowne i doraźne działanie, ale mydło siarkowe jest fajne, zwłaszcza z otrębami na plecki Ilion gratulki z utrzymania wagi. Ciekawe gdzie Aneska i czy robi A6W ![]() Alem się napchała
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, a nie mówiłam
![]() Pierwszy raz poniżej 70kg i to dużo poniżej Odnośnie M, to strasznie mi go szkoda, bo bardzo się stara... ale to niestety jo-jo po tym jak chciał zbyt szybko schudnąć. Bardzo się ograniczał, nie jadł chlebka, ziemniaków, ryżu, a o niedozwolonych rzeczach typu sałatka na majonezie, to już w ogóle nie było mowy. Jadł tylko warzywka + mięsko. No a teraz wrócił do zwyczajnego jedzenia i takie są efekty Dzisiaj np. wziął do pracy: -I śn: 2 kromki razowca z serkiem Delikate, -II śn: serek wiejski + 1/2 puszki makreli w oleju (pomieszane), -kubuś, -na obiad będą warzywka z ryżem + indyk, - po bieganiu przegryzie kilkanaście orzeszków ziemnych. Od poniedziałku biegamy, więc mam nadzieję, że powoli zacznie spadać ta przeklęta waga! Mydełko siarkowe kupiłam w aptece. Jak chcesz to wstrzymaj się jeszcze, ja napewno będę dalej stosowała tą kurację, to dam Ci znać jak wygląda twarz po 2 tygodniach. Dziś u mnie 3 dn @, więc dlatego jestem zdziwiona ![]() Link ze strojem na który mam chrabkę wkleiłam w dzisiejszym poście A z tym wczorajszym profesjonalistą to *** dzisiaj panu podziękowałam i poprosiłam, aby dał sobie spokój. Zresztą na ten temat można napisać poemat. Tydzień temu usterkę zgłosiłam do serwisanta X, który robił nam instalację w domu i u którego kupiliśmy piec, oprócz tego pan X serwisował nam go co 2 lata (czyt. za nic brał pieniądze). Przyjechał posprawdzał wszystko i powiedział, że trzeba odkamienić zasobnik. Koszt 400zł (straszna taniocha biorąc pod uwagę, że płyn do odkamieniania kosztuje 30zł). Panu X podziękowałam. Po jego wizycie piec zaczął buczeć jak start rakiety Dlatego poszukałam pana Y (to ten wczorajszy, także autoryzowany serwisant tych pieców). Od razu powiedziałam, że chodzi mi o odkamienienie zasobnika pytając czy wykonują taką usługę i za ile. Dostałam odpowiedź twierdzącą, koszt 100-150zł, więc pana Y zaprosiłam. Gdy się zjawił zaczął wszystko sprawdzać... nie pomogło tłumaczenie, że piec był już zdiagnozowany... po godzinie wyniósł się twierdząc, że trzeba ODKAMIENIĆ ZASOBNIK! Ale on tegonie zrobi, bo nie wie jakim środkiem (bo nigdy tego nie robili w firmie) i jak jutro się odezwie, to powie co i jak, a także koszt. No i odezwał się... Koszt 200-300zł, a na pytanie czy mają pompkę aby odkamienić wężownicę w środku, to nie bardzo wiedział co powiedzieć, wydukał, że oni planowali zalać cały zasobnik tym płynem Zapytałam ile to będzie trwało, czy zrobią to na miejscu, czy wezmą do firmy (wyłączenie CO), to powiedział, że nie wie, bo nie ma tego środka i nie orientuje się jak długo trzeba nim zalać zasobnik No i podzękowałam temu specjaliście, bo nie chcę aby uczył się na moim piecu, jeszcze coś spieprzy! Zadzwoniłam więc do pana Z i umówiłam się na jutro, mam nadzieję, że to już ostatni raz, ufff. Aga, czekam na Twoje fotki, nie zapomnij A jak po wizycie u fryzjera?Też jestem ciekawa jak na dłuższą metę to mydełko będzie działało. Koleżanka przez 3 tygodnie stosowała. Jeszcze nie wiem czy go kupię... bo nie lubię niskich majteczek, a te takie są. Natomiast uwielbiam seksowne staniki A przy moich "piegach" zamiast piersi, to muszą być takiego typu, bo inaczej wyglądam jak deska ![]() Na imprezkę ja się piszę!!! Zdrówko Twoje i naszych trzydziestek
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-19 o 13:50 |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
![]() ja tylko na chwilke wpadłam poczytac i zaraz uciekam robic obiadek a potem na spacer z synem i tz ![]() meluje ze ja sie dzis nie waze poniewaz waga nie ma baterii a łazienkowa wazy jak jej sie podoba od 52-68 w zaleznosci jak stane ![]() juz zamowiłam baterie na alledrogo( w sklepie bateria kosztuje 20 zł a na allegro 4 z przesyłka ) i jak ja przysla to sie zwaze dopiero
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za gratki! Tak naprawdę to STRAAASZNIEEE się ciesze z tej "6" na początku! Rany, jak ja jej dawno tam nie widziałam ... Tym bardziej JUPI I właśnie chyba w nagrodę kupię sobie kaloszki, mam upatrzone - co Wy na to? http://www.allegro.pl/item954813458_...wyprzedaz.htmlBettix... Ja ślepa jestem, sory... Strój bardzo, bardzo ! Dobrze, że ich pogoniłaś ! I powodzenia z tym piecem...Agika... Dlatego ja dodaje zawsze czosnek, żeby złamać te zapaszki . linki do sprawdzonych (albo miałam fart w zakupach):http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7903880 - u tego najwięcej i mogę ręczyć..., http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2090157, http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3234079 Olunek... miłego spacerku idę coś wszamać...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-19 o 14:21 |
|
|
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek, gratuluję Wam serdecznie wagowych spadków, Melkas "6" na początku zapewne bardzo cieszy. Ja póki co mogę sobie tylko pomarzyć...Nie zważyłam się rano, budzik dzwonił 3.45 ale wstałam 30 minut później. Latałam po domu jak szalona i ważenie całkiem wyleciało z głowy. Może w drodze wyjątku jutro podam wynik.
Bettix piękny strój kąpielowy ![]() Olunek przyjemnego spacerku ![]() Macie rację, butki troszke drogie ale póki co, mogę sobie na to pozwolić. Człek ma tak mało przyjemności w życiu...Uwielbiam buty i jak już jakieś wpadną mi w oko są moje Kocham też torebki. Szkoda że faceci tego nie rozumieją hehe.A o bejbiku myślę coraz częściej, choć z drugiej strony jestem pełna obaw... Zmykam zrobić kawkę. Buziaki.
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
Wiolka... A miałaś odpoczywać
?! Ok, wagę podasz jutro. A butki są śliczne i nie miej wyrzutów z powodu ceny, najważniejsze że Tobie się podobajązmykam do domku .
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, ja lubię wysokie i ładnie wykrojone figi. Ten Twój strój też oglądałam. Jeszcze się zastanowię
Może napiszę do nich e-mail czy jakby co to można wymienić na inny rozmiar? ![]() Kasiu ja nigdy nie gustowałam w kaloszach, więc się nie wypowiem. No może jakby były na szpilkach Wioluś, Twoje butki to KLASA ![]() Lenko, widziałam Cię rano, gdzie się podziewasz? Olunku, jak było na spacerku? U nas też dzisiaj piękna pogoda Jak jutro będzie tak ładnie, to pieszo pójdziemy na pokaz "Fashion Week".
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-19 o 17:00 |
|
|
|
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
gratuluje nowych spadków, wam to dobrze u mnie bez zmian 65 kg ![]() Postanowiłam od wczoraj stosuje diete oczyszczająca dr Dąbrowskiej, znajome bardzo polecaja,że ogólnie bardzo dobrze działa na organizm itd... a schudnięcie to efekt uboczny, więc sie za nia biorę. zasady: Dieta warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej Można ją stosować od 1 do 6 tygodni. Produkty dozwolone w diecie: marchew, seler,pietruszka,chrzan,b urak,rzodkiew,rzepa,sałat a,seler naciowy,zielona pietruszka,rzeżucha,koper ,zioła,cebula,por,czosnek ,papryka,pomidor, wszelkie odmiany kapusty,kalafior,kalarepa ,dynia,kabaczek,cukinia,o górki. z owoców - jabłka,cytryny,grapefruit y Warzywa i owoce można spożywać w postaci: a/ soku z warzyw i owoców b/surówek warzywnych, surowych zup warzywnych c/warzyw gotowanych,duszonych,zup d/warzyw kiszonych e/wywarów z ziół, warzyw, owoców Ilość warzyw i owoców - dowolna- bez ograniczeń ( tak więc nie jest to dieta oparta na liczeniu kalorii, absolutnie nie) W czasie diety NIE NALEŻY spożywać zbóż, orzechów,ziemniaków,strąc zkowych,chleba,mleka,olej u,mięsa ani słodkich owoców. Są zbyt odżywcze, hamują utratę wagi. NIE PIĆ mocnej kawy,herbaty,alkoholu ani palić papierosów. Przykładowy jadłospis: śniadanie - sok z marchwi; surówka: pomidor,ogórek kiszony,seler naciowy; gotowany burak; herbata miętowa; sok jabłkowy obiad - zupa ogórkowa; duszona papryka nadziewana jarzynami; surówka z czerwonej kapusty z grapefruitem; gotowany kalafior, kompot z jabłek kolacja - mus jabłkowy na ciepło; surówka z marchwi z jabłkiem, gotowana biała kapusta, sok pomidorowy, herbata z róży Po zakończonej kuracji wracać powoli do normalnego odżywiania. Ja do tego jeszcze stosuje picie soku cytrynowego z wodą ( 1/2 połówka cytryny, wycisnąc sok na 1 szkl ciepłej wody ). Pycha. aha i zaczynam pic zielona herbatę, jak dla mnie bleee, nigdy jej nie lubiłam
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-03-19 o 18:42 |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
na spacerku było super
pogoda piekna. chodzilismy 3 godzinki tz kupił czekolade i soki ale sie nie skusiłam za to piłam wode zeby nie myslec o czekoladce a kusiła oj kusiła. no i cały czas jak tylko mi nia ładnie zapachniało wyobrazałam sobie siebie za kilka tyg jak bede chodziła na spacer w jeansach ktore juz czekaja na mnie w szafie i w koszulce obcisłej i nie bede musiała zarywc kilkoma warstwami brzucha i pupy a jak bedzie ciepło w niedzielke to Domi zostaje u babci a my z tz na rowery ![]() niutko dietka super ale teraz to te warzywa i owoce takie nie fajne juz ja bym poczekała do wiosny-lata kiedy bedzie wysyp swiezych. chyba sie skusze na oczyszczanie ale własnie latem wiolus a czego sie obawiasz? a kurcze gdzie wkleiłas butki? nie umiem znalezc
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-19 o 19:12 |
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
To jak dziewczyny? Balujecie dziś.Ja się nie pisze,bo już jestem po baletach.Wypiłam butelkę czerwonego wina u koleżanki.Kupuję w Lidlu w kartonie za 10 zł.Jest takie lekkie,ale jak się więcej wypije to tez potrafi w głowie zaszumieć.
No i zaszumiało.Dobrze, że jak sie pisze na komputerze to na czerwono błędy podkreśla, bo głupio by mi jutro było To do jutra, pewnie jeszcze będę was czytać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

nie znam sie ale skoro juz raz było tak blisko to moze i za drugim razem juz sie uda 

...61...60! 
... dlaczego nas zaniedbujesz
?

Jednak na razie nikogo na oku nie mam i jakoś mi z tym całkiem dobrze, no ale zbliża się wiosna itp. może akurat

. Dzięki za info o belissce
...
?): patelnia, olej z pestek winogron, owoce morza, wycisnęłam ząbek czosnku i za jakieś 2 min warzywka, odparowałam (nie lubię mokrych) i już... smacznego! Aguś, powiedz mi jeszcze co z kefirem na SB, bo widziałam maślankę można, ale w niej jest więcej węgli niż białek. Please, help

, trochę mało z hantelkami ćwiczę - muszę się poprawić
...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Teraz sobie kupuje na alle po max. 60pln/parę i przynajmniej pół miasta w nich nie chodzi, jak nawet się rozwalą to nie szkoda i mogę sobie kupić 3, a nie 1 parę
(może dlatego, że za chwilę @) masakra - bez torby na głowie nie wychodzę
klask i: Jak już 6 z przodu widać, to do celu niedaleko.
No i podzękowałam temu specjaliście, bo nie chcę aby uczył się na moim piecu, jeszcze coś spieprzy!