|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Aleks, a co Ci szkodzi szukać dalej pracy, będąc na stażu? albo dorwać gdzieś pół etatu czy coś na zlecenie (np. pisanie tekstów do internetu czy coś)?
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ja bym to brała, wiesz jak z pracą jest cieżko i tak już długo szukałaś
![]() Uciekam , bo zaraz Tż bedzie ![]() do później
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-09 o 14:25 |
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech w sumie teraz to takie rozważania są sztuką dla sztuki bo już się zobowiązałam i w pon zaczynam to nie będę się wycofywać. Najwyżej będę mścić się na firmie nadużywając komórki służbowej
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, ale złożyć CV możesz w innej firmie
w ogóle to zajrzyjcie za minutę na klub. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
takie masz zobowiązanie czy ogólnie w Polsce nie wolno mieć stażu i dorabiać na umowę-zlecenie gdzieś ?
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, bo śmiem twierdzić iż w poniedziałek zapomniałyście o kciukach za mnie ![]() Nawet nie śnię o tym, że Was nadrobię bo na to nie ma najmniejszych szans więc może jakieś streszczenie? ![]() Co z Gwizdakowym TŻem??? W każdym razie bilans jest taki- jeden egzamin zdany a jeden oblany. A co za tym idzie... mam 2 poprawki we wrześniu, przy czym i tak wyszłam lepiej bo jest 4:2 (zdane:niezdane) dla mnie więc nie narzekam.... Wakacje jakieś tam mam... A poza tym... Możecie mnie zlinczować, ale... przespałam się z K
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadam z TŻ o tym stażu i właśnie odpisał mi, że będzie mnie wspierał bo "bycie p.o. męża zobowiązuje" ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Bilans egzaminów całkiem niezły. A co do K. to ja tam nie wiedzę powodów do linczu
|
||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Gwizdakowym chłopcem lepiej - chyba po weekendzie wyjdzie ze szpitala
|
|
|
|
|
#1990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja spróbuję podejść w sierpniu.A co do linczu to wy się chyba już miesiąc spotykaliście ? To nie pomyśli chyba nic złego, nie wiem Cytat:
|
||
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam, że później też boli i dlatego trzeba się wygodnie ubrać (jakieś luźne spodnie). A przez ile ma się spokój z włoskami?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, widzę, że p.o. się przyjęło nie tylko w moim związku, najs
|
|
|
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba raczej 2 tygodnie, o ile w ogóle. A 4 tygodnie to myślę, że na pewno nie. Miała któraś tyle spokoju z włoskami w miejscach intymnych? Chyba nie. To już chyba wolę sobie golić zwykłą maszynką niż maltretować sobie wargi. Tam ciało jest bardzo delikatne, więc myślę, że jak robi się często w tych miejscach woskiem to już jędrność i skóra nie jest ta sama...
A mam pytanie odnośnie lasera. Można używać lasera w miejscach intymnych? A jak tak to czy nie jest to niebezpieczne?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
No mój tż aktualnie tak o sobie mówi. W sumie to określenie najtrafniej określa naszą sytuację.
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo to przeciez bardzo powazna decyzja jest ![]() Cytat:
Cytat:
tylko cholera nie mam kasy zbytnio ![]() Cytat:
A co do Aliena to - A w ogole to mialam na pol dnia coreczke przyjaciolki 3-letnia do pilnowania i na dzialce z nia bylam - spalilo mi ramiona troche slonko Ale fajnie bylo dzieci sa fajne
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. też lubi używać tego zwrotu w firmach czasami jest tak, że ktoś pracuje na stanowisku p.o. dyrektora, czyli pełni obowiązki dyrektora, ale nim nie jest i p.o. mąż to osoba pełniąca obowiązki męża, czyli... konkubent ![]() co do lasera - nie znam się, ale słyszałam, ze to nie jest zabieg na całe życie, tzn. że po kilku latach chyba odrastają włoski. |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można laserem |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja się zbieram bo jedziemy na weekend do po teściowej. Chłop już wyszedł z pracy i zaraz będzie a ja nadal nie spakowana. Miłego weekendu wszystkim
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Ello,
Hajja miło Cię widzieć ![]() Olka, ja trzymałam ^^ moje fluidy cię przyciągnęły ![]() Eh, zabieram się do prasowania większości ciuchów bo rodzice zabierają żelazko ze sobą a w pomiętych nie będę łazić :/ |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że z Gwizdakowym lepiej
Teraz musi być już tylko lepiej.Hehehe Naj... kurna no... opowiem, bo się cieszę jak "głupi do sera" z tego, mimo, że w niedzielę miałam lekkiego moralniaka. No ale... Byliśmy umówieni na sobotni wieczór u niego. K robi drinki i pyta czego mam ochotę posłuchać, ja się uśmiechnęłam i mówię "posluchać? ponoć mieliśmy film obejrzeć ". Stwierdził- obejrzymy. Włączył jakąś miłą dla ucha muzyczkę, usiedliśmy sobie na łóżku, objął mnie i nawet nie zdążyliśmy upić po łyku drinków jak się do siebie przyssaliśmy i właściwie od razu zaczęliśmy siebie nawzajem rozbierać. Zatrzymaliśmy się na chwilę i ja mówię, że uważam, że nie powinniśmy, on "też tak myślę". No i ok, przestaliśmy, szukamy czegoś tam w komputerze. Ja się nachylam- mizia mnie po plecach. W końcu się wkurzyłam (no bo lubię takie mizianie a chciałam się jednak kontrolować) i mówię "przestań"on: bo co? nie lubisz tak? ja: bo nie bawią mnie takie igraszki bez zobowiązań on: czyli co... tylko zobowiązania? ja: tylko Przeciągłe westchnienie, po czym stwierdził, że rzeczywiście "trochę" za wcześnie. No i tak poleżeliśmy może ze 2 minuty i bez słowa kontynuowaliśmy rozpoczęte wcześniej czynności. A później już było tylko: 1. miło 2. dobrze 3. śmiesznie ad 1 i 2.... nie będę się zagłębiać w szczegóły ![]() ad 3... w życiu się tak nie uśmiałam w łóżku. Właściwie to jak sobie przypominam to z ex się śmialiśmy tylko jak nam laski wparowały do domku. A tutaj tak... K rzucał takimi hasłami, że po prostu nie dało się nie śmiać, a przy okazji dobrze się sprawował. I później cały czas mnie rozśmieszał, mówię mu w końcu, żeby przestał i zachował chociaż odrobinę powagi, to stwierdził że "fajnie wibruje" jak się śmieję więc nie ma zamiaru przestać. W pewnym momencie się mało nie pobiliśmy, bo się okazało że jedno i drugie jest uparte jak osioł i twardo stoi przy swoim więc się zaczęliśmy "szamotać" i rozwaliliśmy łóżko (bo takie rozsuwane ma i ta część którą się wysuwa nam odjechała i spadliśmy na podłogę). No i wszystko fajnie, dużo później wyszłam sobie do łazienki, wracam- łóżko zsunięte, pościelone. No i tak, ja spałam całkiem nieźle, ale słyszałam, że K się budził dosyć często i się wiercił strasznie. W końcu łóżko się znowu rozjechało. No i jakoś tak było, że K chciał żebym się do niego przysunęła, bo byłam blisko krawędzi. Tylko, że ja leżałam na brzuchu a on na plecach więc kierunki trochę inne były. Jak usłyszałam "Skarbie (wtf? ) przesuń się w lewo" to się przesunęłam i grzmotnęłam na podłogę no i znowu się śmiechawa zaczęła.Rano mnie zarzucił komplementami i w ogóle tak mi się miło zrobiło ![]() Podsumowanie- było cudnie ![]() Moralniaka trochę miałam bo... no bo.... chyba z oczywistego powodu, ale przeszedł jak stwierdziłam, że tak naprawdę nic złego się nie stało i że czasem można coś zrobić wbrew swoim zasadom.
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo, na pół dnia to może i tak
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam, pomyśli- nie pomyśli... dobrze mu było więc jedyne co ma prawo pomyśleć to to, że jestem "dobra" Na nic innego nie zezwalam.Tyle samo mnie zna co ja jego więc jeśli ktoś z nas jest łatwy i niewyżyty to nie jest to tylko jedna osoba z tej dwójeczki
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Olka zasady są po to, żeby je łamać
Lecę, papa |
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja ja się woskowałam w zeszłym roku i bite 4 tyg. miałam spokój... o ile spokojem można nazwać to co przeżyłam w trakcie "zabiegu" i przez następne 3 dni.
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Też tak sądzę ![]() papa
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurczę, ale fajnie wyszło nawet jeśli na jedną noc, choć myslę, że kontakt będziecie utrzymywać i... będą z tego dzieci (kiedyś)
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj sie nie daj ![]() noo na pol dnia starczy nawet jakies fotki porobilam - chcecie?
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, a odezwał się od tego czasu ?
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Naj nie wiem jak będzie... w każdym razie dzwoni do mnie, żeby spytać "co porabiasz", albo jakiegoś SMSka miłego wyśle... Także kontakt jest i raczej będzie. Szkoda, że wczoraj nie udało nam się spotkać bo miał dużo pracy i tak tylko na buziaka się widzieliśmy :/
Ale co tam... było milutko. I jak już powiedziałam Kawce- niech sobie ku***szon Judi bierze M... bo wcale taki najlepszy nie jest mimo, że ma duży sprzęt ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Codziennie się odzywa.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

13.03.2008

". Stwierdził- obejrzymy. Włączył jakąś miłą dla ucha muzyczkę, usiedliśmy sobie na łóżku, objął mnie i nawet nie zdążyliśmy upić po łyku drinków jak się do siebie przyssaliśmy i właściwie od razu zaczęliśmy siebie nawzajem rozbierać. Zatrzymaliśmy się na chwilę i ja mówię, że uważam, że nie powinniśmy, on "też tak myślę". No i ok, przestaliśmy, szukamy czegoś tam w komputerze. Ja się nachylam- mizia mnie po plecach. W końcu się wkurzyłam (no bo lubię takie mizianie a chciałam się jednak kontrolować) i mówię "przestań"