|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
wiesz co innego oceniać po wyglądzie bo ktoś ma za duzy nos itp, chodzi o takie rzeczy na które de facto nie mamy wpływu, ale to że jest spieczona na solarium i jest tapeciarą, to dla mnie już podchodzi pod ocene charakteru, bo to jest jej wybór i skoro uważa, ze to wygląda normalnie to jednak świadczy o jej charakterze. Poza tym dla mnie to jest nie do pojęcia i nigdy nie było jak komuś może się takie coś podobać i mnie to szokuje. Nie będe oceniać jej urody, bo każdy ma gusta i guściki a mi ta próba zmiany rasy przysłania wszystko bo widze tylko jej spaloną skóre. |
|
|
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z tobą
Ale wiesz ostatnio zauważyłam że na tym forum to trzeba pisaćtylko pozytywnie bo już niektóre dziewczyny się czepiają i to nie pierwszy raz jak wam nie pasuje co piszemy to zlejcie to i nie piszcie na ten temat bo jeśli nie mam ochoty rozmawiać a jakis temat tu na forum to nie odp poproastu i czekam aż dziewczyny np zmienią temat na nie wtrącam się w rozmowę
|
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście... na wasze życzenie zamilknę na wieki, i nie będę się udzielać...
|
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
Nie o to chodzi że masz zamilknąć czy coś :| ale wiecznie jak znajdzie się jakiś negatywny temat to kilka dziewczyn już jak wy tak mozecie gadac jak wchodze na to forum to mi sie nie dobrze robi co wy piszecie itd po co? to jest zbedne skoro sobie piszemy cos na jakis temat zaraz nie musicie tego komentować zbędnymi komentarzami ;/ jesli sie z tym nie zgadzacie :|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z nas wredne baby zmieńmy temat i nie wspominajmy już o Pannie A. ![]() Kaśka pisz mi tutaj co Twój mąż robi ,że ma tyle wolnego ? Ja też tak bym chciała ,żeby mój TŻ był tyle w domu ![]() Perełciu..... nie obrażaj się .... Rotkohl przejrzałam Twojego bloga .... ale ty masz za☠☠☠iste nogi dziewczyno zazdroszczę
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-04-26 o 14:17 |
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Jeju
ale się rozmowa zaostrzyła, sama napisałam że tapeta z niej ale zazwyczaj jest tak, że ok, z wyglądu wygląda jak solatra itp, ale potem może się okazać że charakter ma fajny i ogólnie jest spoko Rozmawiałam z moim, normalnie nie wytrzymam do 30 :| choc jeszcze 4 dni -.- Btw. odeszły dzisiaj maturalne klasy i zdałam sobie sprawę, że jestem już jedną nogą w klasie maturalnej ale szybko zleciało
|
#1987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie to jak się o kimś wypowiadacie świadczy o takcie albo jego braku. Co Wam do tego jak wygląda? Czy na każdym kroku ludzie muszą się obgadywać? Czy to coś zmieni jak komuś się dupę obrobi? Dla mnie to co robicie to pewna forma rasizmu, braku aceptacji dla kogoś innego. Jak solara i tapeciara to pustak, jak gruba to pasztet itd. Tylko etykietki są przyczepiane. Czyli co są ludzie i podludzie? Są lepsi i gorsi? Mam wrazenie ze poprawiacie sobie humor i ukrywacie tym swoje kompleksy ujawniajać brzydotę innych. Przykro mi. Jesteście przecież inteligentne, więc okazujcie akceptacje. |
|
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
Kompleksy? Haha
dobre cytuje,,A wg mnie każdy ma prawo się wypowiedzieć i czy się z Wami zgadza czy nie." to skoro tak napisałas to mamy prawo oceniac innych nawet po wygladzie jak nam sie to podoba Co nam do jej wygladu? a co tobie do tego co jak i o kim sie wypowiadamy jest 21 wiek wolność słowa a rasizm ? mylisz pojęcia poczytaj co to słowo oznacza Aha i jeszcze jedno nie uwierze w to że ty np nigdy nikogo nie obgadywałaś czy coś ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A skoro TŻ mówia jaka ona jest to chyba sobie nie zmyślają a przecież my wierzymy swoim TŻ chyba ze ty nie Tym bardziej miałyśmy zmienić temat to po co tłoczysz ten temat dalej?
Edytowane przez patision Czas edycji: 2013-04-27 o 11:54 |
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki na prawde dajcie już spokój.....
![]() Mały mi zasnął a ja idę się zrobić na Bóstwo przed 18 mąż powinien już być ![]()
|
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Już, zejdźmy z tej całej 'Skwarki' i tego tematu... A co do kompleksów, to KAŻDA z nas je miała, ma, będzie mieć. To moje zdanie. Jeszcze nigdy w życiu nie spotkałam dzieczyny której by w 100% odpowiadało jej własne ciało. Tyle w temacie
Cytat:
fajnie Ci
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
A moj TŻ jest dziś w pracy na 14 masakra ja siedzę i się nudzę już którąś sobotę z kolei ;/ jeszcze mnie denerwuje jakieś humorki ma i nie wiem o co mu chodzi wczoraj mialam spotkanie klasowe z liceum
i od tej pory on jakiś zły ;| zaczyna mnie irytować czasami
|
|
|
|
#1992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
Nieee były same dziewczyny bo w klasie mieliśmy jednego rodzynka ale nie mógł przyjść :P ale ja mu pokaże humorki jutro jak się zobaczymy ;P idziemy na żużel to się nawet słowem do niego nie odezwę jak on ma humorki o byle co i nawet nie chce powiedzieć o co:P
|
|
|
|
#1994 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I jeszcze dodam,że jesteś brzydka a po obejrzeniu twojego zdjęcia sadzę ,że jesteś pusta i tandetna. Pozdrawiam Cię Serdecznie. |
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
Eowi oj przykrosci w ogóle mi nie zrobiłaś wręcz przeciwnie takie teksty mnie wzmacniaja właśnie widzę ze zazdrościsz mi urody dziekuje bradzo
* zreszta to co ty tu robisz kompleksy masz i wchodzisz by kogos zdołować proszę bardzo mozesz milion postów na mnie napisać mnie to bawi i w ogole nie rusza bo takie puste istoty jak ty to znam kilka ;D współczuje twoim rodzicom że im się dziecko nie udało w sumie ich zasługa słabo sie starali ![]() i popatrz kto to ocenia po wyglądzie brawo może coś jeszcze o mnie napiszesz dalej czekam a jak nie wiesz o co chodzi w rozmowach to tak jak mowiłam wcześniej nie pisz nic i zlej to ale widzę że nie umiesz czytać ze-zrozumieniem PUSTAKU
Edytowane przez patision Czas edycji: 2013-04-28 o 08:08 |
|
|
|
#1996 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
" .Podsumowując : dla mnie jesteś TOTALNYM ZEREM |
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Ty bo zaraz sobie popłacze ;D a co maja minki do tego śmieje się z twojej głupoty ja może jestem zerem a ty chyba mniej niż zero
i Doceniam to że oceniasz mnie po wyglądzie nie mam nic przeciwko każdy tak robi bo taki jest świat I dlatego z takimi ludźmi którzy nawet do pięt mi nie dorastają nie będę dyskutować podejrzewam że skończyłaś podstawówkę więc rozmawiaj z ludźmi na swoim poziomie żegnam
Edytowane przez patision Czas edycji: 2013-04-28 o 09:54 |
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - wyluzujcie
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem wyluzowana
* Co tam w ogóle u was dziewczyny?
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko , to w Szczytnie nie było wczoraj zajęc?? Mój mówił że musi zostać bo ma zajęcia aj ,
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem, to Legionowo nie odrabiało. Nie wiem jak Szczytno
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Butterfly_1101 Czas edycji: 2013-08-11 o 21:50 |
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
W sobotę mieli zajęcia
(odrabiali za drugi maj)
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
W Legionowie jest kuzyn mojego kuzyna
... czy jakoś tak
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie jeszcze parę słów dodać. Obgadywałam wiele razy i dziś tego żałuję. Dziś wiem, że można komuś tym sprawić wielką przykrość. Co do mojego Mężczyzny wierzę mu to oczywiste, ale jego zdanie nie jest moim zdaniem i jeśli mówi o kimś źle to ja tego nie przekazuje dalej. Muszę kogoś dobrze poznać by coś o nim powiedzieć. Jeśli mam mówić źle wolę nic nie powiedzieć. Przecież może być to niesprawiedliwy osąd i taką osobę można tym zranić. A co do rasizmu znam to pojęcie, ale jest ono bardzo szerokie i nie ogranicza się tylko do worka "biały-czarny-żółty" ale także do braku akceptacji inności drugiego człowieka.
Czemu jesteście dla siebie takie wredne? Przecież można miło i przyjemnie, z klasą i kulturalanie. Takie obrażanie siebie wzajemnie to nie jest mądre. Każda z nas jest inna, ale nie czyta się fajnie takich pocisków i forum się takie nieprzyjemne robi. Więcej miłości do siebie . Amen .A co do odrabiania w sobotę zajęć z 2.05. to w Słupsku też odrabiali - mówię jakby ktoś był ciekawy .
Edytowane przez Longlife Czas edycji: 2013-04-28 o 20:47 Powód: Dodanie paru "złotych myśli" :D |
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
A było minęło
Rybka jakie ładne zdjęcie profilowe modeleczka<3 bardzo ładny kolor włosów masz farbujesz? jesli tak do zdradź mi kolor farby ;P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio farbowałam na jasny brąz Zdjęcie jest trochę przekłamane jeśli chodzi o kolory bo nałożyłam na nie "Akcje"
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Kurde ja to bym musiała rozjaśnić włosy żeby mieć własnie jakiś jasny brąz bo obecnie mam ciemną czekoladę ;P a boje się rozjaśniać że bardzo mi się zniszczą ;/
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Kto nie ryzykuje ten nie ma... ja zawsze podchodzę do tematu włosów tak - zawsze można ściąć, odrsną. Polecam zdjąć kolor...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Ale wiesz ostatnio zauważyłam że na tym forum to trzeba pisaćtylko pozytywnie bo już niektóre dziewczyny się czepiają i to nie pierwszy raz jak wam nie pasuje co piszemy to zlejcie to i nie piszcie na ten temat
bo jeśli nie mam ochoty rozmawiać a jakis temat tu na forum to nie odp poproastu i czekam aż dziewczyny np zmienią temat na nie wtrącam się w rozmowę
zmieńmy temat
zazdroszczę
i zdałam sobie sprawę, że jestem już jedną nogą w klasie maturalnej

przed 18 mąż powinien już być 

* zreszta to co ty tu robisz kompleksy masz i wchodzisz by kogos zdołować proszę bardzo mozesz milion postów na mnie napisać