|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
przyjaciel Tż tam mieszka chyba już od 10 lat i jedziemy do nich, oni już sobie urlop też zaplanowali więc będziemy zwiedzać w sumie razem, a wieczorkami wiadomo ten przyjaciel to w sumie wariat taki jak ten mój tż, no i co się dziwić że się dogadali jeszcze w podstawówce dodatkowo jego jeszczenie albo i już żona (bo w sumie to nie wiem czy wzieli ten cywilny) też poroniła (ja wtedy jeszcze w ciąży byłam, ale się nie chwaliłam jak ja to spotkało) w dodatku ona ma już bliżej 40 i strasznie chciała mieć dziecko bo jej czas ucieka (tyle, że się odpowiednia osoba wcześniej nie trafiła) więc tas teraz jeszcze więcej łączy ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
mój tż go używa ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ja to Paryż przez te poprzednie 2 dni to bardziej z perspektywy "mieszkańca miasta" widziałam
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Popieram. Paryż najlepiej zwiedzać na nogach, bo komunikacja jest droga i brudna. Polecam spacerek od Luwru do katedry Notre Dame. Za to Pola Elizejskie mnie rozczarowały. Za dużo turystów i za dużo komercji (McDonald pasujący tam jak pięść do nosa).
[*]29.11.2011 Dominika Edytowane przez shehzadi Czas edycji: 2011-08-01 o 13:46 |
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) do Statuy (?) Wolnosci potem na wieżę, do Luwru (ale nie wchodziliśmy bo czasu brakowało) do Moulin Rouge na koniec do katedry, jakoś po drodze jeszcze winko na Pont des Arts i koło północy wróciliśmy już metrem
|
|
#2014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczególnie, że wszędzie były ogromne kolejki. Najbardziej podobało nam się na wieży i w okolicach Sacre Coeur. A Luwr można któregoś dnia zwiedzać za darmo, tylko trzeba kilka godzin odstać w kolejce. Ach, no i nie byliśmy w Wersalu. Hmm, trzeba będzie jeszcze kiedyś się wybrać do Paryża.
|
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
komunikacja miejska raczej sie poruszac nie bedziemy, na dalsze wyprawy mamy rodzine z samochodem ![]() spac jednak u nich nie chcemy bo.. hm hm cenimy sobie prywatnosc.
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu sobie gadu gadu z Wami i bawię się tymi zdjęciami a kurde już 14 zjadłam żurek i zaraz muszę się brać za siebie wziąść prysznic i umyć włosy no i cza jechac do gina a tak mi się nie chce
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Sprawdzaliście jakie ma opinie? My z tym Etapem tak się właśnie wrąbaliśmy - miał jedną opinię, pozytywną i myśleliśmy, że brak opinii to dobra opinia. Niestety, tak nie jest . Fajnie, że macie tam rodzinkę, może udzielić Wam dobrych rad. A co do prywatności, to rozumiem . Mój Tż nie znosi spania u kogoś, woli zapłacić za hotel. Z mojej strony powiem - unikajcie ulicznych naciągaczy, takich co próbują coś wcisnąć. Najlepiej udawać, że nie zna się żadnego ludzkiego języka . Podobno jak się im odmawia, potrafią być niebezpieczni.
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
Masakra, prąd u nas wyłączyli z rana i dopiero teraz włączyli. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć... Chciałam jechać do miasta po lumkach połazić, ale jakoś się źle czuję, głowa mnie boli i łydki twarde jak kamienie... muszę sobie jakiś krem kupić. Chyba zaczyna się robić cieplej bo słoneczko wychodzi, zaraz jak włączyli prąd pranie wstawiłam bo ostatnio kisło w łazience ![]() Kciuki: za wizyty Lucy jak znajdziesz tego smoka to daj znać, też powącham zresztą musimy się kiedyś spotkać, bo mam dla Ciebie przecież doniczki - zapomniałam całkiem o nich i przypomniało mi się jak zobaczyłam że tż zrobił sobie z jednej pojemnik na długopisy ale kupiłam więcej na szczęście to nie będę mu zabierać ![]() shehzadi Cytat:
Dziewczyny, moja siostra byłam w Paryżu w zeszłym roku. Byli w 4 i wynajmowali mieszkanie malutkie gdzieś w samym centrum. Wiem, że płacili mniej niż za hotel czy hostel a mieszkanie czyste fajne i całe dla siebie ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Ahh, do zdjęć polecam Picassa
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a naciagacze... haha zapomnialas skad jest moj TZ?? bylas kiedys w Egipcie? tam sie ulica nie da isc!! oczywiscie mowie o turystycznych miejscach PS. moje pierwsze blogowe wypociny na zyczenie drogich kolezanek w sygnaturce ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
i kolega znalazl mnie z serwisie randkowym!!!!ps. a na twardnienie lydek to po pierwsze magnez a po drugie staraj sie w ciagu dnia nozki klasc wyzej, albo chociaz na krzeselku. wtedy mniej twarde sa. |
||
|
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki nie piszę często ale czytam Was na bieżąco.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja po piątkowej wizycie nie mam dobrych wieści, tzn. z dzidzią ok ale za szybko się chce pchać na świat. Jestem w 33 tc, i mi się szyjka obniżyła. Także oszczędzam się jak mogę, i biore leki. Mam nadzieję że wszystko się unormuję. Buziaki |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż większość albumów ma prywatnych
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------
[/COLOR] ja nie polecam i kolega znalazl mnie z serwisie randkowym!!!!ps. a na twardnienie lydek to po pierwsze magnez a po drugie staraj sie w ciagu dnia nozki klasc wyzej, albo chociaz na krzeselku. wtedy mniej twarde sa.[/QUOTE] Mi pomógł magnez, taki zwykły ASMAG. |
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, to ja.... Wasza maruda
Znowu będę Wam zrzędzić Wybaczcie, ale komu mam o tym pisać?!Od 12:00 miałam taki atak bólu żołądka i brzucha, że myślałam, że to koniec... Nie mogłam podnieść się z łóżka, tak bolało. Takie kłucie od żołądka, po prawą stronę brzucha. No to szybki telefon do mojej gin. Powiedziała, że to może być od zaparć, bo od dwóch dni mam problemy. Kazała kupić czopki glicerynowe i syrop. Teraz jest już w miarę dobrze, czuję, że wszystko powoli ze mnie schodzi...Ale wystraszyłam się bardzo ![]() Oczywiście chciałam połknąć no-spę i co? ona taka gorzka była, że tak szybko jak ją połknęłam, to i zwróciłam :/ Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maksikola to lez robaczku do gory pempkiem i sie oszczedzaj!! |
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
toto! popraw link do bloga, bo po kliknięciu wyskakuje Twój album!!
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu no faktycznie nie fajnie, niektórzy są niestety tacy zdolni
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Toto1 woow, tego to ja nie słyszałam
![]() pochodzisz z Gołdapii????? maksikola no to leżeć, odpoczywać i się nie stresować ![]() Lucy1111 rundka po lumpikach jak najbardziej - tylko ja nie potrafię się po nich poruszać i szukać ![]() bidulko, z tym żołądkiem kiepsko, ale może te czopki pomogą. Ja tam myślę o tych ćwiczeniach? jesteś chętna? Bo jak tak to chyba na wizycie trzeba zapytać lekarza czy można i możemy poczekać aż będzie Ci lepiej i chodzić. trzeba zapytać czy zaświadczenie od lekarza trzeba mieć. ehh, muszę iść do warzywniaka kupić jakieś warzywo na obiad
|
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
haha czego nie slyszalas? ze trzeba nogi zadzierac czy tego ze mi sie wlamano?
tak z Goldapi jestem |
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ćwiczeniach myślę A o lumpy się nie martw ja uwielbiam szukać i przebierać ze mną nie zginiesz ![]() tylko nie mam rozeznania gdzie są jakieś fajne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słyszałam, że mogą się wkraść na bloga i jakimś cudem zdjęcia ukraść - mi to się wydaje że wszyscy są tak samo uczciwi jak ja Moja przyjaciółka jest z Olecka a jej mąż mieszkał w Gołdapi trochę
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zadomowienie
|
Lucy wez no mi jeszcze raz instrukcje daj co?? bo ja mlotek jestem i nie umiem!!
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
taaa uczciwosc.. to nie na bloga a na poczte mi sie ktos wrabal. tzn. ja chyba wiem kto
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc można poczekać te 3 tygodnie ![]() Toto no przecież wiem, że na pocztę wybacz zakręconej a chodzi o to że linka podałaś do zdjęć a nie do bloga
Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-01 o 15:17 |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
dziekowac. wstawilam po prostu link
potem moze zmienie
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aa, no i od 22.sierpnia można się zapisywać w tej dwójce na szkołę rodzenia czy coś tam, pamiętasz...![]() a do lumpu to tak po wypłacie możemy się wybrać czyli tak w przyszłym tygodniu?![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- tż włączył mi RMF classic i każe mi się relaksować wariat
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra laseczki ide ja sobie do sklepu bo chleba ni ma a nie chce mi sie piec
|
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, ok może być po wypłacie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zmykam do gina wizytę mam na 17 odezwę się jak wróce
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
helo wrociłam z miasta u nas tragedia duszno jak cholera
ale wole juz tak niż jak by mialo podac :/Młody sie obłowiwł a ja padam hihi A i my zaczynmay dzis 13 tydzien jeszcze tydzien i bede mogla zafarbowac włosy bo odrost jak stad do nieba hihi trzymam kciuki i za Kasiorak też7 Toto robaczku napwno bede stała czytelniczką bo piszesz swietnie
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
dziekowac
no i gratulacje trzynastki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

dodatkowo jego jeszczenie albo i już żona (bo w sumie to nie wiem czy wzieli ten cywilny) też poroniła (ja wtedy jeszcze w ciąży byłam, ale się nie chwaliłam jak ja to spotkało) w dodatku ona ma już bliżej 40 i strasznie chciała mieć dziecko bo jej czas ucieka (tyle, że się odpowiednia osoba wcześniej nie trafiła) 
. Tańsze są hostele, ale po pierwsze, trzeba je zamówić dużo wcześniej, a po drugie, zazwyczaj trzeba współdzielić pokój z obcymi ludźmi. 
Szczególnie, że wszędzie były ogromne kolejki. Najbardziej podobało nam się na wieży i w okolicach Sacre Coeur. A Luwr można któregoś dnia zwiedzać za darmo, tylko trzeba kilka godzin odstać w kolejce. 
Ahmed 10.05.2011

i kolega znalazl mnie z serwisie randkowym!!!!