|
|
#181 |
|
Panaroja
|
Dot.: Najbrzydsze flakony
W Douglasach szukaj , w niektórych jest półeczka ze starociami .
Np. w Wawie jest na rogu Chmielnej i Nowego Światu .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-08-08 o 14:12 |
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
I mały offtop odnośnie brzydala Innocenta- czy miałyście może ten zestaw:
http://e-glamour.pl/product-pol-2520...l-5ml-Edp.html ? Zastanawiam się, czy to maleństwo z zestawu jest rozkręcalne.. bo ewentaulnie byłabym skłonna kupić i uzupełniać A brzydala schowałabym do szuflady Jeśli któraś z Was wie, to uprzejmie proszę o info
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym coś w Gdańsku
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam takiej wersji ![]() jako brzydale wymienione są: angel, alien, womanity, feerie- mnie się bardzo te flakony podobają, chyba mam tandetny gust ![]() nie podoba mi się za to flakon tej nowej Escady Taj Sunset i w ogóle tego typu flakony
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się flachy Green Feminine Diesla, 212 CH, sporo flach Anny Sui, np. Dolly Girl, Duo Women Azarro, jak złoty owsik, Liberte, butelkowe CK IN2U i One, Beyond Paradise, Eau Mega, większość Escad, Heat Beyonce, Jardin Des Nymphes YR, wszystkie wersje Emporio Armaniego i Darlingi...
|
|
|
|
|
#186 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się flakony:
1. Seria Dolly Girl Anny Sui - " " I to by było na tyle co mam do powiedzenia na temat tych główek, które skutecznie odstraszają mnie od przetestowania ich zawartości. 2. The Scent of Anna Dello Russo - jeśli to ma być bucik księżniczki, to ja się wypisuję z takiej bajki. Kalosz albo trampek byłby zdecydowanie ładniejszy. 3. Lola Marc Jacobs - kicz od początku do końca. 4. Beso Agatha Ruiz de la Prada - bardzo sympatyczny zapach opakowany w tandetny koszmaronek. 5. Angel Mugler Show Star - trudno i darmo, ale nie dosyć, że nieporęczna ta zwiezda jest od samego początku, to przyodzianie jej w "skórzany gorset" przyozdobiony kryształkami Swarovskiego, stworzyło z niej gwiazdę rodem z taniej burleski. Ale i tak najbrzydsze są dla mnie opakowania limitowanych edycji zapachów w kompakcie Estee Lauder: Circus Tent (foto 6) i Exclusive Beautiful Nesting Doll (foto 7). Wiele arabskich pachnideł posiada mocno udekorowane świecidełkami flakony, ale stadium cyrku chyba żadne nie osiągnęły. A te matrioszki... Kenzo zrobił urocze, a EL udało się zawrzeć w nich kwintesencję nowobogackich "złotych brzeżków".
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Panaroja
|
Dołożę jeszcze wszystkie jak leci damskie Salvadory Dali , co jeden to straszniejszy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gustowna szpileczka...
|
|
|
#191 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: NAJBRZYSZE flakony
Cytat:
Umar łam ze śmiechu !!! Co to ?!!! Hahahahahhaaa---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- O to, to! Zgadzam się z Kasiulką, mam takie samo pierwsze "brzydkie" skojarzenie Kto to wymyślił, matko boska....
|
||
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z którąś z wizażanek że oprócz zapachu flakon decyduje w ok. 1/3 o decyzji zakupu perfum. Dla mnie flakon też jest ważny.
Jak pomyślę o najbrzydszym flakonie to dla mnie numer 1 to: - Moschino I love i inne Moschino butelki ze smoczkiem. Póżniej - Muglera Alien i Angel - okropne "dezodorantowe" Armani Emporio i Cacharel Anais Anais. Cacharel ma też wiele innych które są brzydkie Amour Amour, Eden, Scarlet (korek jak rzeźbiony w mydle) - Paco Rabanne 1 Milion ... ![]() - Kenzo Slonik i Once Upon a Time woman - Gucci Rush ...okropny plastik - Bvlgari Omnia Amethyste i inne "Omnie" - Dior Dune i La perla La perla (jak za czasów PRL) - Alexander McQueen My Queen (tandetne jak niewiem co) jak Escadowe flakony (większość) - Davidoff Cool Water i Cool Water Game (takie buteleczki zwykłe) |
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Reszta flakonów bo załadować zdjęć nie mogłam
![]() Chociaż większość zna, lepiej się czyta wątek razem ze zdjęciami )Poza tym podkreślam że jeszcze sporo mi się nie podoba ale musiałabym wymienic ze 30 flakonów. Taka wybradna jestem, lubię flakony proste, nie za bardzo ozodobne. Acha Lempickie też mi się nie podobają. Salvadora Dali buteleczka w usta, nie pamiętam nazwy. I Issey Myake L'Eau D'Issey (ostatnie zdjęcie, za prosty). |
|
|
|
|
#194 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
tzn. wszystkie to usta
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
A to ubranko podoba się ?
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wczoraj na temat brzydkich flakonów gadałam z przyjaciółką i powiedziała "ten Diesel w skarpecie jest okropny" ![]() bonda2- zgadzam się ze wszystkim, tylko Angela, Obcego i Słonia będę bronić
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
jest jeszcze cdg w futerku- obrzydliwe.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
Ta wersja Angel to już przegięcie!
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodziło mi o Little Kiss Chery ale gorsze są chyba Dalissime, zresztą wszystkie paskudne bleee. |
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Sorki lexxi, dla mnie brzydale te flakony![]() To już chyba wolę Diesla w skarpecie od tych flakonów
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Eeeeeheheh diesel w skarpecie
Dobre!
|
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
zerkając kątem oka na swoje zbiory , najbardziej żal mi cinabbaru, taki kioskowy, plastikowo - nijaki.
Ale nadrabia zawartością |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
1. Azzaro Duo Women - wibrator
2. Comme des Garcons Pearly Monster - dosłownie potworek, kojarzy mi się z włochatą tarantulą 3. Cofinluxe Watt Red/Blue/Mauve/Pink |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Hugo Bossa ''Intense'' - niestety z racji tego że lubię ten zapach to flaszkę oglądam dośc często
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Cinnabar EL
Zapach chętnie bym poznała, ale flakon jest tragiczny.
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Okropna jest też L Lempickiej.
Klasyczna Lolita świetnie się broni- ma wdzięk w swojej śłitaśności, jest z klasycznych materiałów:szklano- metalowa. Flakon Elki może sam w sobie jest całkiem niezły, ale ta siateczka i tandetna złoto- plasticzana przywieszka odtrąca mnie. Przyznam się, że wokół zapachu chodzę już długo, majaczy mi myśl o zakupie, ale gdy spojrzę na te tandetne złotolite dodatki... to nie kupuję. ![]() Da się je jakoś oderwać? Chyba że trachnęłabym je na inny kolor, cokowiek, byle nie rzucało się w oczy to złociutkie L... |
|
|
|
|
#208 |
|
Perfume Lover
|
Faworyt. Myślałam, że w życiu widziałam już wszystkie koszmarne flakony, które powstały, ale otworzyłaś mi oczy na zupełnie nowy poziom totalnej i odpychającej brzydoty. Ała.
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Albo urwać ![]() W temacie: najochydniejsze flasie to te głowopodobne ![]() Anny Sui i te Majdy Bekkali Nie chciałabym się rano budzić i żeby były to pierwsze rzeczy, które bym zobaczyła każdego poranka. Oh~!
Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2011-08-12 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

A brzydala schowałabym do szuflady

" I to by było na tyle co mam do powiedzenia na temat tych główek, które skutecznie odstraszają mnie od przetestowania ich zawartości. 

Gustowna szpileczka...
Umar łam ze śmiechu !!! Co to ?!!! Hahahahahhaaa

Zapach chętnie bym poznała, ale flakon jest tragiczny.