|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Znajdę męża w 2017 r ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet to ma być facet. Ma sorry za wyrażenie mieć jaja, charakter, charyzmę, silę, pewność siebie, predyspozycje do bycia liderem(nawet jako magazynier), umieć przejąć inicjatywę w każdej trudnej sytuacji. A to wszystko przy zachowaniu kultury, klasy, szacunku do innych ludzi, zachowaniu spokoju i trzeźwego myślenia. Ma być samcem alpha który odda życie za swa damę. Proste ![]() Przepraszam za wtrącenie ale wasze babskie forum jest fenomenalne
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
2. -Co u ciebie? -Nic. Siedzę i czekam, aż napiszesz. ![]() Nigdy nie przeliczałam zainteresowania faceta, na ilość wiadomości od niego. |
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak jest chlopakiem to już jest zobowiązany odpisywać co 5 minut? Ona widocznie szuka kogoś z kim chce miec częsty kontakt, nawet jeszcze na poziomie znajomości i nie widzę w tym nic dziwnego. Zanim w ogóle spotykałam sie ze swoim obecnym partnerem to on bardzo często inicjował ze mną kontakt. Nie wyobrażam sobie przeskoku zwykła znajomość - odpisuje co kilka dni, zwiazek - nagle odpowiedzi co pięć minut. Albo facet rzeczywiście poznał kogoś innego, albo zwyczajnie do siebie nie pasują, bo ona preferuje inna częstotliwość kontaktu niż on i co wbrew temu jak to nazwałyście na innym wątku NIE JEST desperacją. |
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdzie nie powiedziałam, ze mu to mówiłaś. Odnoszę się do obśmiewania na innych wątkach twojego postu i nazywania tego desperacja. Skoro często pisał, a teraz przestał to najprawdopodobniej nie jest zainteresowany. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat nie chodzi o to, że ona się martwi tylko o to, że każecie jej od razu skreślać chłopaka, bo na pewno spotyka się z inną już.
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chętnie bym Ci coś poradziła, ale nie wiem co. Po prostu gdy odezwie się kolejny raz to zapytaj co się stało. Sama może nie pisz, ja zawsze jak po takim czymś pisałam pierwsza to żałowałam. Lepiej żeby on wykazał zainteresowanie...A jeszcze jak pisałaś o tych wiadomościach "Dzień dobry. Jak mija wieczór?" to kropka w kropkę jak ten z którym się spotykam. I też jest starszy kilka lat. Może to ten sam? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Też mi się nie wydaje, że musi się już akurat z inną spotykać. Może ma jakąś ciężką sytuacje rodzinną, dużo pracy etc. Nie wiadomo. Edytowane przez Lua_Misteriosa Czas edycji: 2017-01-08 o 20:07 |
|
|
|
|
|
#189 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co to za fenomen, ale zaaaawsze jak czekam na telefon, to ten milczy jak zaklęty a w momencie jak zaangażuję się w robienie czegoś innego i zapomnę na chwilę, że na coś czekałam to dostaję odpowiedź/telefon whatever ![]() Dlatego chyba najlepszym wyjściem jest żyć tak, żeby nie rozpamiętywać czy ktoś dzwoni, odpisuje czy nie. Spotkania ze znajomymi, jakieś wyjście, może jakaś spotkanie z innym facetem, jeśli z tym, o którym wspominasz to żaden poważny etap. U mnie to zawsze działa. Cytat:
ale skąd wiesz, że on Cię nie chce? Może tylko tak się maskuje
|
||
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dołączam się do waszego wątku. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam taki problem. Tak się boję, że nie znajdę nikogo z kim mogłabym spędzić życie. Samotność mnie przeraża, ten smutek, ta pustka. Tyle już lat czekam na prawdziwy związek i miłość i coraz gorzej znoszę widok tych, którym się powodzi w miłości, którzy mają to wszystko o czym marzę na wyciągnięcie ręki.
Szkoła, studia, praca, wszędzie przeważnie damskie towarzystwo, więc nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w kontaktach z mężczyznami, nawet takich koleżeńskich. W rezultacie, boję się rozmawiać z mężczyznami, nawet w sytuacjach takich jak wizyta u lekarza wolę rozmawiać z kobietą. Co do mężczyzn, to było ich trzech, poznanych zawsze przez przypadek, więc bez tego randkowego stresu itp. Jednak żaden nigdy nie potraktował mnie poważnie. A ja z tego pragnienia miłości tak bardzo się zaangażowałam, tyle zawsze od siebie daję, bo czuję też potrzebę dawania i kochania... wszystko zawsze na marne Wybaczcie ten płaczliwy post, ale czasem nie daję już rady. |
|
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze jak spotykam fajnego ogarniętego, przystojnego faceta to nawet jak coś nie wyjdzie to cieszę się, że trafił się ktoś normalny. Pocieszam się wtedy, że zaczynam przyciągać normalnych facetów co znaczy, że będzie dobrze |
||
|
|
|
|
#193 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie generalnie nie jest też problemem zainteresować sobą faceta. To mi nawet całkiem nieźle idzie, ale gorzej z tym utrzymaniem zainteresowania Niedługo zacznę szukać Arabów, Pakistańczyków i Afgańczyków, bo oni jak się uczepią Polki, to nie puszczą aż do otrzymania obywatelstwa W sumie, to nawet nie aż taki zły pomysł xDW sumie, właśnie to jest masakra, bo jak zaczynasz się angażować, i pokazujesz po sobie, że facet Ci się podoba, to od razu się pakuje i tyle go widziałaś. A jak będziesz zgrywać niedostępną,dasz mu przestrzeń, to pomyśli że Ci nie zależy, i też się spakuje i tyle go widziałaś Lepiej być facetem, bo jeżeli chodzi o związki, to więcej od nich zależy niż od nas.
|
||
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie ma co popadać w desperację. Wszystko przed nami A co do tego, że więcej od faceta zależy jeśli chodzi o związki to się nie zgodzę Często jest tak, że my wysyłamy jakieś sygnały a faceci to jakoś błędnie odbierają. A już najgorzej jak trafi się facet, który za bardzo wszystko analizuje i zamiast działać to za dużo myśli. Trafił mi się np. taki co bał się mnie pocałować na 2 i 3 spotkaniu, bo po naszym 1 (poznaliśmy się przez przypadek na imprezie) spotkaniu nie zgodziłam się na pocałunek. Myślał chyba, że skoro nie zgodziłam się na buziaka po 15 minutach to nie zgodzę się i po 2 randkach
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Z męskiego punktu widzenia dodam, że jest mnóstwo mężczyzn w różnym wieku szukających żon. obserwuje znajomych i w wieku 24-25 jest pewien przełom u wielu facetów chęci ustabilizowania swojej sytuacji.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I poprosiłam ją, żeby do niego napisała i wyczuła Tzn. wiem, że to nie jest mój chłopak, więc może z nią flirtować itd, ale może dowiem się czegoś więcej z jego drugiej strony
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się zachowasz, jeśli zacznie ją podrywać?
|
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bawisz się w gierki. To nie jest w porządku wobec niego. Taa, bycie sprawdzanym i testowanym jest taakie super. Edytowane przez 201701121406 Czas edycji: 2017-01-08 o 22:18 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Hm... To zależy, czy w ogóle zacznie się do mnie odzywać i jeżeli tak, to jak. Jeżeli np. nasza znajomość zostałaby na takim etapie na którym jest dotychczas (czyli randki i całowanie), a zacznie z nią kręcić, i np. się z nią spotka raz czy dwa (o ile do ich spotkania dojdzie) i co będzie się na tych spotkaniach działo, to będzie jasne że tworzy sobie harem.
No bardzo spodobał :P |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli by się okazało, że robi sobie harem, to nie robiłabym takiej awantury, tylko ograniczyła kontakty
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli facet miałby uciekać, bo mu dziewczyna powie, że jej się spodobał - nie jest wart uwagi. No proszę Cię, czy to gimnazjum? Tutaj nie ma absolutnie niczego z "bluszczowania". Bluszczem bardziej okazujesz się nasyłając na niego koleżanki, żeby go sprawdzały.
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko wiesz, gdybym mu napisała, że mi się spodobał, to on może i się nie spakuje, ale będzie miał mnie 'w garści', i może się skończyć np. wykorzystaniem mnie, i będzie jeszcze gorzej :P |
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą nie musicie mieć jakichś poważnych rozmów z opowiadaniem mu jak bardzo Ci na nim zależy, bo na to wiadomo, że za wcześnie. Wystarczy, że mu szepniesz przy odpowiedniej okazji coś w stylu 'Naprawdę mi się spodobałeś' nawet pół żartem, pół serio i zobaczysz jego reakcję. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koleżanka wyżej ma rację
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
a nie lepiej juz teraz ograniczyc kontakty? po co angazowac w to osoby trzecie? trochę szacunku do samej siebie... jak facet nie chce to nie chce i nic na to nie poradzisz, jak bedzie chcial to sie odezwie.
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

Chętnie bym Ci coś poradziła, ale nie wiem co. Po prostu gdy odezwie się kolejny raz to zapytaj co się stało. Sama może nie pisz, ja zawsze jak po takim czymś pisałam pierwsza to żałowałam. Lepiej żeby on wykazał zainteresowanie...
ale skąd wiesz, że on Cię nie chce? Może tylko tak się maskuje

Niedługo zacznę szukać Arabów, Pakistańczyków i Afgańczyków, bo oni jak się uczepią Polki, to nie puszczą aż do otrzymania obywatelstwa