|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RedButterfly "OSTATNIE STARCIE" śliczna torba, firmowe ciuszki i reszta :)
Cytat:
A jakie kosmetyki interesują Cię z troche niższej pułki niż Dior i Chanel, bo takowych niestety nie posiadam
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RedButterfly "OSTATNIE STARCIE" śliczna torba, firmowe ciuszki i reszta :)
tak zgadzam sie tak sie wymieniamy jak napisalas wczesniej
przepraszam najmocneij ze wczoraj tak nagle zniknleam z wizazu ale internet mi cos zle chodzil i strony mi sie nie wczytywaly ale teraz jest juz dobrze ojj po glowie mi jeszcze chodzi to bolerko bi mi sie podoba nawet sie zastanawilam czy bys nie chciala za nia mojej bluzeczki czarno bialej w paseczki bo z tego co pamietam to ona ci sie podobala ale jak sie nie zgadzasz to zostanmy przy tym co ustalilysmy pozdrawiam
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może puder brązujący, mozaika Neutrogeny by Cię zainteresował?
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi to odpowiada to moze wymienmy sie adresami ??
|
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i u mnie świetnie sprawdza się do wymodelowania i rozpromienienia twarzyczki 4 z 16 kwadracików są ciemne, reszta to mozaika naturalnych kolorków ). Użyłam go kilkanaście razy, ale zużycia praktycznie nie widać, jest bardzooo wydajny Zresztą bardzo mi sie spodobał..no ale te Twoje torebki nie dają mi spokoju
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale myśle że byłabyś napewno zadowolona
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedobra dla mnie jesteś, ja takiego cuda nie umiem uszyć -->
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobij mnie jeszcze A tak poważnie to wzięłabyś się zlitowała i wymieniła z Iwonką jedną malutką torebusie
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobiłam nowy wątek, luknij
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
hej podoba mi sie czarna torba z koralikami i kokarda, kiedys proponowalam podklad Revlona Colorstay, mam 2 kolory, buff i sand beige, bylabys chetna?
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzi o krem Biodermy? Przez opakowanie nic nie zobacze, ale nie był dużo używany, bo wieczorem smaruje się Differinem, ten miał być na rano, ale w takim połączeniu to już za duża dawka dla skóry (moja błyskotliwa dermatolog nie zostawiła czasu ma krem nawilżający ), także szacuje że zostało około 2/3 Słonko ale Ty chcesz wszystkie rzeczy za torbe? Tak to raczej nie A interesuje mnie czarna z kwiatkiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.