|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
A - adriana lima, ideał | . |
B - biust... mój kompleks C - całus, zawse słodki i gorący.. D - dranie E - endorfiny, czyli hormony szczęścia ! F - forsa czy money, moneyG - glamour, ostatnio czytam :p H - humor, mam jego poczucie, a jest on u mnie zawsze b. dobry ![]() I - inne, dlaczego nieakceptowane ? J - jeść, moje hobby ![]() K - kurczak, wspaniałe danie L - lipometric, mój ukochany krem M - marzenia N - nieosiągalność ![]() O - odchudzanie, moja walka do końca życia P - projektowanie ubrań <3 R - ruch [czyli sport ;p] S - south park, uwielbiam tą kreskówkę T - ty [też takie imię]U - uwodzenie, kto tego nie lubi xD W - wiadomość, zawsze na nią czekam Z - zwierzęta, bo one mnie rozumieją i są takie puchate
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
A - AA masło malinowe mmm..
B - Biżuteria, luuuubie C - Czekolada, jestem czekoladoholiczka D - Depresja E - ED F - Firanki, ostatnio kupilam rozowe w kwiatki, sliczne G - Głupota H - Huśtawka, bardzo lubie sie hustać lub drugie znaczenie - hustawka nastrojow I - IQ mam wysokie ![]() J - J.. K - Kredki, lubie rysowac L - Lody, uwieeeelbiam M - Muzyka, moje zycie N - Nieudacznik, to ja O - odchudzanie, jakies 5-8 kg P - Psycholog, hmm.. R - Rabarbarowe ciasto mnie dzisiaj kusilo S - Samotnosc i smutek T - Telepatia i czytanie w myslach - moja mala umiejetnosc U - Uczulenie na gryzienie (przez robale, a fe) W - Wszystko i nic Z - Zazdrosci nienawidze
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Wypisałam nawet po kilka słów, które przyszły mi do głowy
![]() A jak Angelika - moje imie. ![]() B jak Burza - uwielbiam. ![]() C jak Ciasto - uwielbiam je piec i zjadać oczywiście ![]() D jak Dom - moja kryjówka E jak Emocje... F jak Frustracje, fitness G jak Gotowanie - moja pasja. H jak Handel Humor ![]() I jak Inspiracja - bardzo potrzebna artystce. ![]() J jak Jedzenie K jak Kawa, "Kocham" L jak Lenistwo - moja specjalizacja Lęki - codzienność...M jak Mama, Muzyka - mój żywioł N jak Nadzieja - wiele ich mam... Nerwica.O jak Odchudzanie - ... P jak Photoshop, Pisanie, Pech - często mnie spotyka. R jak Radość i moje nazwisko ![]() S jak Stosunek, Samotność - często w niej przebywam, Siłownia, Sklep - uwielbiam zakupy! T jak Taniec - uwielbiam tańczyć , TataU jak Uroda - brak mi jej , uwodzenie - popełniłam przez nie kilka błędówW jak Władza - moja skłonność do rządzenia. ![]() Y jak Yeti ![]() Z jak ZAKUPY!
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
A Agnieszka
B Bałagan C Ciepła D Do=elikatna E Energiczna F Fajna (?) chyba nie mnie to oceniac G Grzeczna H Humor I Intuicja J Jajka- lubie ![]() K Kumpela L Lubiana M Miła N Nastrojowa O Optyk ![]() P Polka R Rower- mój zywioł S Sprzedawczyni T Turcja U Ulubienica mamy W Woda Z Zdrowie
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
A-Anusiak
![]() B-Bałaganiarstwo C-Czekolada D-Damianek E-Emocje F-Fotografia G-Głupek ![]() H-Humorki I-Inspiracja J-Jedzonko K-Kłopoty, Kosmetyki L-Lato M-Miłość N-Nadzieja O-Obsesja P-Przyjaciele R-Relaks S-Słodycze, Sen T-Tortury TaniecU-Ukojenie W-Wizaż ![]() Z-Zmarzluch
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
A - Arkadia
B - Bol C - Ciaza D - Dom E - Egipt F - Fantazje G - Gregor [ moj maz ] H - Humor I - Iskierka J - Jestem K -Kasia [ moje imie ] L - Lato M - Milosc, Marzenia N - Natura O - Olivia [ moja corka ] P - Praca R - Rodzina S - Sex T - Tesknota U - Ubaw W - Wiara, Wakacje Z - Zabawa Ż - Zycie |
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2010-07-31 o 11:20 |
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
A – Arleta
B- ból C – cierpienie D – dom E – elegancja F- fantazja G – grzech H – harmonia I – ironia J – Ja K – kochać L – lato M- marzenia N – nienawiść O – obiektywny P- Przyjaciel R – rodzina S – skarby T – tęsknota W – wiara X-? Y-? Z – zazdrość |
|
|
|
|
#189 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Moj Alfabet
A – alienacja w tym przeludnionym swiecie B – Bog jest jeden C – cisza i slysze wlasne mysli D – duma i nieskrepowanie E – egocentryzm, kocham siebie F – filozofia poznawcza G – granice sa, beda i dobrze H – historia pisana prawda I – imie moje J – jednosc w myslach i dzialaniach K – katolicyzm moj wybor L – ludzie sa aby ich kochac M – modlitwa to rozmowa z Bogiem N – nadzieja i wiara O – ostroznosc w osadach P – prawosc i rzetelnosc we wszystkich poczynaniach R – religia moj filar S – symbole wiary i milosci T – tozsamosc Europejska tzn Chrzescijanska W – wiara bogactwo mysli Z – zwiazek na dobre i na zle
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
A jak Anglia (w ktorej przyszlo mi zyc)
B jak Bogusia (moja mamusia) C jak cytryna (bez niej martini i herbata sa be) D jak Damian (moj braciszek) i dom E jak elektrycznosc (dzieki niej dziala mi komputer )F jak foto (zdjecia sa cacy) i fikolki (lubie sie powyginac )G jak golabek (jako potrawa. najlepsze mojej mamy!) i Grzes (moj TZ) H jak hamak (moglabym lezec na nim na plazy godzinami. Oczywiscie z drinkiem w reku )I jak impreza (ale tylko z odpowiednimi ludzmi) J jak Joanna (ja we wlasnej osobie) K jak kocham L jak lato i lizak ![]() Ł jak ławka (kiedy bola nogi - wymarzona!) M jak Marcin (drugi braciszek) N jak nogi (mam kompleksy na ich punkcie )O jak opalanie P jak piesek R jak radosc, raj i romantyzm S jak slowo, serce i spokoj T jak towarzystwo i twierdza U jak uczucie W jak wiara Z jak zdrowie i zabytek |
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...
A jak aparat ;]] B jak Baby Freez xDD C jak czekoladaa D jak dom E jak emeryt haha![]() F jak Fb <3 G jak Green School H jak Hip hop xD I jak internet ;P J jak jazz .. K jak książka ;]] L jak loocking .. Ł jak Łódź .. M jak Mama ;P N jak nutellaaa O jak .. P jak poduszkaa ;]] R jak S jak szpagat ;]] T jak taniec <3 U jak .. W jak wegetarianka ;]] Z jak .. zęby haha
|
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
A- Anna
B- brąz C- czarny D- dom E - emocje F- fantazja G -głowa H- humor I- intuicja J -ja K-Karolinka L - lubić M- miłość N- nic O- oczy P- praca R- Robert S- szkoła T- tęsknić U- uwaga W-wrażliwośc Z- zapomnienie |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Alex
![]() B jak banany! ![]() C jak chmuryyy ![]() D jak dziennikarstwo^^ E jak emos ![]() F jak Farben Lehre <33 G jak granice (międzyludzkie) H jak ??? I jak inteligencja ![]() J jak JA oczywiście;D K jak książki ;]] L jak lizaki! ![]() M jak muzyka <333 N jak natura^^ O jak optymizm ![]() P jak podświadomość R jak rock S jak szkoła średnia ;DdD T jak transport (miejski )U jak uczucia... W jak wszechwiedza ![]() Z jak zrozumienie (drugiego człowieka) |
|
|
|
|
#194 |
|
BAN stały
|
A - jak arogancka - taka nieraz jestem (;
B - jak błędy - każdy je popełnia C - jak czary - nie wierzę, ale lubię czytać D - jak diament - bo kocham błyskotki E - jak Egipt - chciałabym zwiedzić F - jak famfary - na moją cześć (: G - jak gałuch - lubię, kiedy jest głośno ![]() H - jak hmm - mój ulubiony zwrot I - jak ilość ![]() J - jak jakość i JA! K - jak krok - bo postępy są ważne (: L - jak lody - bo lubię ![]() M - jak melodia, muzyka ![]() N - jak niespodzianka - coś, co kocham O - jak Ola, czyli ja P - jak pewność - w różnych sytuacjach... R - riposta - musi być ![]() S - jak swoboda T - towarzystwo U - uwaga, którą lubię zwracać W - wiadomość - dobra oczywiście lub w innym znaczeniu - SMS Z - zazdrość - ojj tak... |
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
A-> ambicja
B-> Bartuś ![]() C-> całus , czerńD-> Dominika, bo to moje imię ![]() E-> empatia F-> francuskie ciestko, mniam... G-> Guns N'Roses H-> humor I-> inteligencja J-> jabłko ![]() K-> koncert L-> lody leworęcznośćM->miłość, Metallica N-> Nothing Else Matters, moja ukochana piosenka, z którą wiążą się cudowne wspomniania ![]() O-> opieka P-> paznokcie, mam bzika na ich punkcie ![]() R-> rodzina S-> szczęście T-> troska U-> uczucia W-> wiara Z-> zdrowie
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
A - AWF = tam się właśnie wybieram
![]() Ą - Ącki = bo lubię Majewskiego ;P B - Bałagan = nieodłączny element mojego zycia! C - Całuski = ach... ![]() Ć - Ćma = bo mnie wkurza xD D - Dom = często w nim przebywam ![]() E - Ekologia = no... staram się działać w tym temacie Ę - Ędward = z tego samego powodu, co Ącki... F - Fortepian = gram na keybordzie, ale pod "k" chcę co innego ![]() G - Guma = najlepiej Orbit truskawkowa ![]() H - Hardcore = to mnie się trzyma! xD I - Internet = dosłownie jestem uzależniona ![]() J - Już = często używam tego słowa K - Kocham = oj... ważne! L - Lody = kolejne uzależnienie ![]() Ł - Łódź = moje kochane city... M - Muzyka = kocham muzykę... ![]() N - Narty = zajęcie, które pochłania całą zimę... O - Oczy = moje... które są ładne i widzą wszystko na wylot! Ó - Ó... ps = chyba nie ma żadnego słowa na tą literę P - Pływanie = kocham R - Ruch = bardzo ważny S - Sny = nie wiem czemu, ale strasznie dużo mi się śni i wszystko pamiętam! Ś - Śródziemne Morze = bo kocham ten region T - Taniec xD = bo lubię tańczyć i oglądać jak tańczą inni ![]() U - Ubaw = ;P W - Wycieczki i Wyjazdy = bo uwielbiam podróżować... ![]() X - Xy = moje krzywe nogi... ![]() Y - YouTube = ulubiona witryna w necie! ![]() Z - Zegar = bo bez niego nic bym nie była w stanie zrobić ![]() Ź - Źdźbło xD = bo lubię czasami potrzymać kawałek trawy w ustach xP Ż - Żart = lubię kawały |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
A- Ambicja, asertywność
B- Brokuły C- Centrum- D- Destrukcja E- Entuzjazm F- Fantazja, Focus G- Gracja, głupota H- Hibiskus I- Imbir J- Jabłko, Joanna, Japonia K- Kalifornia L- Logika Ł- Łamigłówka M- Mądrość N- Natura O- Ofensywa P- Prawda, plan, Photoshop, praca R- Rakieta, Rita S- Sałata T- The Prodigy U- Układ W- Wizaż Z- Zawiść |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
A- Ambicja, asertywność
B- Brokuły C- Centrum- D- Destrukcja E- Entuzjazm F- Fantazja, Focus G- Gracja, głupota H- Hibiskus I- Imbir J- Jabłko, Joanna, Japonia K- Kalifornia L- Logika Ł- Łamigłówka M- Mądrość N- Natura O- Ofensywa P- Prawda, plan, Photoshop, praca R- Rakieta, Rita S- Sałata T- The Prodigy U- Układ W- Wizaż, wegetarianin (ja) Z- Zawiść |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
A ambicja, angielski
B bałagan, bielizna C czekolada, channing tatuum D dawid E emocje F flirt, fantazja G głupawka H histeria, hello kitty I imprezy, indywidualność, ironia J justin timberlake, języki K kokosy, kucyki pony L lato, lody M miłość, mama, marzenia, muzyka N namiętność, nadzieja O owoce, odpowiedzialność P przyjaźń, pewność siebie R róż S słońce, sport T taniec, tęsknota U uśmiech W wizaż, wino, wakacje Z zazdrość, zakupy |
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
A Ambicja, Adam
B Bartek- brat oraz bezpieczenstwo C miejsce zamieszkania ![]() D decyzja, ojj nie lubie ich podejmować:/ E empatia- czasem warto się wczuć w sytuacje drugiego człowieka F G gitara- lubie jej brzmienie, śpiew przy ognisku i nie tylko.. ![]() H harmonia, ale także hedonizm-stawianie wyłącznie na przyjemności I J K Kacper mój kot L litania M miłość i mama N nadzieja, niepewność O odpowiedzialność P przyjaźń, przyszłość R ruch, bo w końcu to zdrowie;p S slonce i slodycze ś śmiech T tiramisu ![]() U uśmiech ![]() W moje naziwsko;p wiara i wstydliwość Z zabawa
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
A-Arbuz
![]() B-Brat, baśń C-Czujność, czas D-Dom, E-Energia F-Fantazja G-Góry H-Historia, harmonia, honor I-Interesy, idea J-Jabłoń K-Kara L-Lody M-Mama, marzenia, muzyka, Mercedes. ![]() N-Niunia, nadzieja O-Opiekuńczość P-Pomoc, piękno, R-Rodzina, S-Słońce, serce T-Talent, tęcza, tulipany U-Usposobienie, urozmaicenie, urok, umiłowanie W-Wolność, wakacje X- Y-Yeti ![]() Z-Zainteresowania |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
A-ania
B- balerinki C- czekolada D- dj E- emocje F- Francja G- góry H- huśtawka I- interesy J- jogurt K- klucze L- lody M- mama N- niebo O- opalanie P- przytulanka R- rower S- serce T- tęsknota U- Ula W- wakacje X- ![]() Y- ![]() Z- zegar |
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
A - Ameryka
B - Bartłomiej C - cytryna D - dom E - Ewusia F - felga ;] G - garaż H - hipermarket I - igła J - Józek :P K - klamka L - lupa Ł - łóżko M - mama N - nic O - okulary P - ptak R - ryba S - stówa T - tramwaj U - ulica W - wizaż Z - zbieg
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
A - Aston Martin
B - moje nazwisko ![]() C - Całowanie D - Depresja E - Elegancja F - Fotografia G - Gwiazdy H - Handlowe centrum I - Inspiracja J - Jedzenie K - Książka L - Lenistwo M - Michał N - Noc O - Opel ![]() P - Podróże R - Randka S - Szczęście T - Tolkien U - Uczucia W - Wakacje Z - Zabawa
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
A- Anormalna
![]() B- C- Czekolada D- Dobro E- Egoizm hehe F- Fantazja G- Gruba H- Herbatka I- J- K- Kocham L- M- Maciej N- Niebo O- O P- Prosze R- S- Samotność T- W- Wredna X- Y- Z- Zepsuta ;D Później dokończe ;(
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
A - asertywnośc, ambicje
B - bałagan, bezczelnośc C - czas, czekanie ![]() D - dom, Dominika E - efekt ^^, Ewa F - fiołki, fokti G - ganek H - huśtawka, herbata <3333 I - idiotyzm ^^, irracjonalizm J - Jezus, K - katar... , komputer ![]() L - lizak luzz. M - Miś Mafia , Miłość, N - Nutella , O - Optymizm , opcjonalnośc^^ P - Pan P. , Pocałunek, Przyjaźn, R - Róża ( kwiat o raz moje imie , Radośc,S - Spacer Sweter, SzczęscieT - tortury . tęsknota ![]() U - ukochany . ulubienica W - wiatr, wesele, wieczór Z - zazdrość zakochanie, zaufanie.
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
A Anty-rasizm
B Bezczelna C Ciepła, Cierpliwa D Dawid E E-mail F Fikuśna G Gaduła H Harmonia? ![]() I Indonezja J Jamajka K Karolina L Lizak ![]() M Makaron N Nawigacja morska ![]() O ORP Błyskawica ![]() P Patriotyzm R REGGAE S Słońce T Tolerancja U Ufność W WC Z Zrozumienie
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A ambicja
B bielizna C całuski ![]() D dusza - powiązanie naszych duszyczek E elegancja F fantazja - bardzo wyzwolona G gracja - wszystko ze smakiem H historia - nasza oczywiście I irytacja ![]() J ja ![]() K kwiaty L lepsze jutro M miłość - prawdziwa, namiętna, bezgraniczna N tego nie powiem na głos ![]() O obłoki - piękne i romantyczne P pośladeczki ![]() R randki - dużo randek, każda z Tobą i każda niezapomniana S serce - ofiarowane Tobie nigdy nie zabłądzi T troska - jak dobrze że jesteś ![]() U ufność W wizaż - wspaniale spędzam tu czas Z związek - doskonały, idealny - do tego dążę
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak anarchia, Alice in Chains
B jak Bałkany, burek C jak Crna Gora D jak E jak Europa, Emir Kusturica F jak flirt, filmy G jak góry - moje dzieciństwo, grill ![]() H jak herbata dobra na wszystko I jak Irena i Ireneusz - rodzice J jak Jacek mój bracioch K jak KULT, Kazik, KNŻ, książki L jak lody z lidla M jak METALLICA- od zawsze razem,Mad Season, mesane meso N jak nomad O jak owoce, Ozzy - mój kot P jak podróże - kocham, Pearl Jam R jak Ribja Corba S jak Sarajevo - jeszcze wróce, Sepultura, Soulfly, Slayer T jak Temple oh the Dog U jak Undreground - mój film W jak wojna X Y Z jak związek Edytowane przez yugoslavia Czas edycji: 2009-07-13 o 13:29 Powód: zmiana |
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
A - atrakcyjna, a co
ambitna;B - biust baranek;C - cicha, czeeekolada ;D - decyzje E - energiczna ![]() F - fantazja ![]() G - gimnazjum [moja szkoła ], grudzien [miesiąc moich urodzin]H - humor, w szczególności dobry, który często mam ![]() I - igła [nie wiem czemu pierwsze co mi przyszło do głowy ]J - Joanna [moje imię ]K - kosmetyki ![]() L - leniwa latoM - miłość marzenia....;N - nieśmiała ; Niqusia [skrót na wizażu do mojego nicku ]O - opanowana P - pracowita, przyjaciele ![]() R - radosna, rooożowy ! [moj ulubiony kolor]S - spokojna T - tolerancja, troska, tipsy [robię je ];U - umiejąca sluchać ![]() W - wizaż.pl [ulubione forum ! ], Wrocław [miastp w którym mieszkam ];X - "xD" ulubiony znaczek Y - Yeeeti Z - zazdrosna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

czy money, money

[też takie imię]

Nerwica.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Taniec

haha