|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Tym razem...pszczółka maja"
Koralowa bransoletka, Błękitna laguna
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Nóweczki świeżutkie jak bułeczki:
1. "Gwiazdy na niebie" 2. "Jesienne kolczyki" 3. "Śnieżki" |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Tym razem...pszczó?ka maja"
Jako pszczó?ka nie próz˙nuje˛ i zamieszczam kolejne zdje˛cia biz˙u
![]() 1. bransoletka ze szklanej sieczki 2. kolczyki ze szklanej sieczki 3. kolczyki, które juz˙ któras´ z Was robi?a i po prostu s´cia˛gne˛?am pomys? - przepraszam, ale strasznie one mi sie˛ podoba?y, choc´ nie wysz?y mi pie˛kne jak pierwotne.[/QUOTE] No rzeczywiscie, pracowita jestes jak pszczolka ![]() Przejrzalam Twoj watek i podobalo mi sie wiele rzeczy ale chyba najbardziej bransoletka i kolczyki sieczkowe. Osobiscie nie lubilam sieczki, pewnie dlatego, ze nie mialam na nia pomyslu. Teraz sprobuje cos wymodzic, dzieki za inspiracje. |
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Tym razem...pszczó?ka maja"
Ciesze się, że mogłam Cię zainspirować
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
1. "Moje pierwsze decoupagowe kolczyki"
2. "Zieloniutkie" 3. "Gronka" |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam się na decoupageu, ale wyglądają fajnie
.Ostatnie też niczego sobie
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5205954
te bardzo mi sie spodobaly
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się jakoś te łączenia kolorów nie podobają.. W tych ostatnich zupełnie mi te małe fioletowe nie pasują.. a te 1 decoupagowe są bardzo słabo widoczne..
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5384067
fajniusie te są
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero zaczynam zabawę z decoupage, więc moje pierwsze prace może nie są najpiękniejsze.
Ale dziękuję za opinie - miło mi, że coś się Wam podoba
|
|
|
|
|
#192 |
|
www.dulcedo.pl
|
Na podstawie prac stwierdzam rozchwiane poczucie doboru kolorów, marne przygotowanie do pracy, no i stanowczo za dużo czasu na ich wykonanie
![]() A tak naprawde 2 chętnie bym ubrała, są słodziutkie. A decupage fajna sprawa nie powiem podoba mi się, byle tak dalej czekam na prace dalsze. Jedyny minys tej techniki, że wzory bardzo często są za duże na małe powierzchnie kolczyków.
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Pszczółko, co do ostatniego rzutu:
1 - śliczne Tylko dałabym chyba większą płytkę, bo Lubomirka ma rację: to trochę za duży wzór jak na takie małe kolczyki. W loopiku jest dużo drewna, w beadshopie też. Może tam wybierzesz coś większego? A jak na początek: bardzo dobre!2 - proste i słodkie. Bardzo mi się podobają. 3 - kolory mi nie grają, ale pomysł ciekawy... |
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Moim faworytami sa bransoletka z korala, mysle, ze gdybys dorobiła kolce to byłby ładny komplet i jeszcze kolczyki z noca kairu, takie klasyczne i eleganckie. ALe bransa i tak wygrywa!
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Lubomirko - Hehe pierwsza część wypowiedzi bardzo mnie rozśmieszyła - a czasu teraz to mam aż pod dostatkiem, codziennie wymyślam nowe kolczyczki i naszyjniczki i bransoletki i wisioreczki. Już materiałów mi brakuje Dobrze, że niedługo targii biżuterii
![]() W decoupage wzory są trochę duże, ale ten kwiatuszek wchodzi na tył kolczyka i taki był zamierzony plan, zresztą dopiero się uczę .Dziękuję Lubomirko Tsu - już przejrzałam sobe ofertę drewieniek w beadshopie i mam już w koszyku, ale czekam na przypływ gotówki, żeby zrobić zamówionko - tylko skąd?? A jeśli chodzi o te trzecie kolczyki, to zobaczyłam na żywo jak one wyglądają i faktycznie może idealnie te kolorki nie grają, ale nie ma aż takiego dużego kontarstu jak na zdjęciu - muszę jeszcze popracować nad obróbką. Dziękuję Tsu Atallayah - ciesze się, że bransoletka z korala Ci się podoba, nie ukrywam, że mnie też - dlatego jej nikomu nie odam I kolczyków noc kairu też nie dam. Dziękuję za wypowiedź |
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Komplecik perełkowy
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki byłyby wg mnie lepsze, jakbyś nie robiła takich loopów, tylko zagięła kawałeczek drucika o 180 st.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
bardzo odważne połączenie koloru, ja takiego zielonego bym nie wybrała raczej z kremowym i byłam
W tych kolczykach przy tych małych perełkach chyba lepiej sprawiłyby się szpilki, te zakończenia z oczkami sprawiają, że wyglądają na niedokończone lekko - jest ich za mało. Przy gwoździach nie byłoby takiego odczucia. Bransoletka ładna Pozdrawiam ciepło.
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
O w tym komplecie kolory już całkiem ładne
ale ten kremowy koralik.. hm.. albo ja mam jakiś dziwny gust kolorystyczny
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Tońka ja wiedziałam, że na pewno nie będą się Wam podobały te loopy w kolczykach do takich malutkich perełek, ale jakoś nie miałam pomysłu innego zakończenia - dzięki za pomysł
tylko nie wiem czy przy takim zakończeniu ładnie by to wyglądało i czy nie przeszło by przez dziurkę koralika - jakoś nie przypominam sobie, żebym widziała takie zakończenie.PozdrawiamAchnes w rzeczywistości to połączenie kolorystyczne nie jest takie straszne i nie razi w oczy A w kolczykach to już pisałam wcześniej, że nie miałam pomysłu na inne zakonczenie. PozdrowionkaIguana_night ten kremowy kolor bardziej może taki babciny, ale w rzeczywistości nie jest tak źle Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Taki skromniutki wrzut:
1."Pomarańczowe listki" 2."Drobnica" 3."Truskawkowe" |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podobaja wszystkie pary z przed przed ostatnieg orzutu
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takiego zakończenia o jakim mówiłam, używam od dawna. W zależności od dziurki albo robię malutkiego, krótko zagiętego, albo nieco większego.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Komplecik perełkowy śliczny
Choć bransoletka wydaje mi sie bardziej przyjazna (moje kolory)Z ostatniego rzutu - wszystkie fajne. 1 - kolorki ![]() 2 - ciekawe, choć mogłyby być bardziej staranne 3 - takie słodkie. |
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Bransoletka bardzo sympatyczna a z ostatniego wrzutu ostatnie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ggagatka
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Czas na kolejne nowości:
1."Szaro-bure" 2."Elegantki" 3."Biało-czerwone" |
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Porównując z poprzednim rzutem ten jest bardzo mało twórczy, ale chętniej założyłabym te niz wcześniejsze, ktore to w ogóle nie przypadły mi do gustu.
Z tych nowych to te z szarym i różowe sa całkiem miłe |
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
A ja znowu coś napiszę
w to cudowne piątkowe popołudnie jak dla mnie : 1. te piekny kolor i koraliki ![]() 2.tu było trochę roboty, niee ? 3.O i te ![]() I wiesz, za każdym razem mi się bardziej podobają Twoje prace Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

jestem również

I kolczyków noc kairu też nie dam. Dziękuję za wypowiedź