|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torebka / torba dla studentki
Na studiach często się bierze po jednej książce i notatnik
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Będzie ok, dokładnie, zwykle bierze się notatnik, ewentualnie jak ktoś woli zeszyty, nawet nie zawsze książka jest potrzebna
|
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
To fajnie
myślałam, żeby robić notatki w notatniku, a potem wklejać kartki do segregatora, ale wtedy znając siebie będę miała straszny bałagan, dlatego chyba zdecyduję się na zeszyty a4 ale w cienkiej okładce, te w grubej za ciężkie.
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Ja w ubiegłym roku miałam w domu duzy segregator, podzielony na przedmioty zakładkami, do którego po powrocie do domu wkładałam zapisane kartki z kolorowego bloczku, który nosiłam ze sobą
Ale teraz chyba przerzucę się na zeszyty A4, czasami nie mogłam doliczyć się wszystkich wykładów w segregatorze, gubiłam czasem kartki albo pożyczałam pojedyncze wykłady i potem o tym zapominałam
|
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Podejrzewam, że ze mną byłoby tak samo hehe
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoraz z Was ma moze taka oto torbe?
http://www.allegro.pl/item444696995_...format_a4.html szukam jakiejs torby ktora zmiescilaby moj segregator, zeszyty, czasem ksiazke i sniadanko w pojemniku czyli torby poteznej, uwazam, ze ta jest spoko, bez udziwnien a tego ding donga to bym sie pozbyla tylko nie jestem pewna co do materialu....
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
podłączam sie to wątku. Szukam torby, ktora jest zakładana przez ramie, skoropodobna i pojemna. NIestety jak to tej pory bezskutecznie. Nawet na allegro nie ma zbyt duzego wyboru. Odwiedzilam H&m i inne tego typu i nic... jakis pomysl?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz ja.
Szukam czegoś, co pomieści format A3, a nie będzie wyglądało jak torba podróżna Jakieś propozycje?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. a atmosphere chyba były ładne torby duże z wytłacznej skóry..sztywne.. z zamkiem w półkolu..
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym odświeżyć wątek. Mam dylemat. Nie mogę się zdecydować, która torebka będzie lepsza na studia m.in.
Wiadomo, że im większa torba tym lepiej bo więcej pomieści... Mam już w sumie kilka toreb mieszczących A4, teraz myślałam aby kupić coś mniejszego (aby zmusić siebie do noszenia tylko potrzebnych rzeczy a nie dźwigania kilogramów :P). Podobają mi się torby Goshico np. ta http://www.goshico.pl/filcowa-torebk...kat-1-801.htmlJeśli chodzi o mniejszy format to podoba mi się taka jedna torba znaleziona w internecie http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...8&tx=82&ty=114 nie mieści formatu A4, ale jest dość szeroka .Co radzicie?? |
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Dużo bardziej podoba mi się druga torebka - prosta, klasyczna, będzie pasowała do wielu zestawów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

myślałam, żeby robić notatki w notatniku, a potem wklejać kartki do segregatora, ale wtedy znając siebie będę miała straszny bałagan, dlatego chyba zdecyduję się na zeszyty a4 ale w cienkiej okładce, te w grubej za ciężkie.
czyli torby poteznej, uwazam, ze ta jest spoko, bez udziwnien a tego ding donga to bym sie pozbyla