|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: klejnotki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1256162490 przepiękny komplet
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście, Dark Angel to zdecydowanie mój typ
![]() Chociaż chyba chętniej widziałabym go z onyksem, byłby jeszcze bardziej mroczny
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Mam odczucie jak anika. Kurcze, wypisz, wymaluj dreptająca, piękna ćma
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
O matuniu!!! ten ostatni wisior jest przepiękny!!!!
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
słow brak
bardzo bardzo ładne! zabrałabym Ci najchętniej ten wisior
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo piękne i oryginalne prace. od dawna podziwiam w galerii.
Z ostatniego wrzutu bardzo piękny drugi. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#187 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ależ tu ładnie, gratuluję przyjęcia do paki
. Labradoryt za firanki jet super.
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
"Lazur nieba zza firanki" jest przepiękny
![]() .
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
anika7 - z tym zdjęciem to troche oszustwo bo po fotogafii z daleka doczyściłam oksyde i zrobiłam z bliska więc to taka trochę trzecia strona
![]() Reverie1 - zegarek po babci rozmontowałam jakiśczas temu ale te kółka do niczego mi nie pasowały, a to jakoś tak fajnie wskoczyło i tematycznie i projektowo kolczyki - ![]() Sol89 - widzisz mogę zostać Twoją Osobistą Projektantką Biżuterii . Północ w różanym ogrodzie też powinna Ci przypaść do gustu jest taka słodko-mrocznaheurek, viktorej - niech będzie ćma grunt że się podoba ![]() piechotka, maximaa - ewasko - strasznie miło że ktoś moje prace 'podziwia w galerii" zaczynam się czuć jak prawdziwa Artystka ![]() lubomirka - dzięki a teraz chyba ostatnie "baletowe" bo mi się wreszcie znudziło - Północ w różanym ogrodzie z kamieniem księżycowym. Tę różyczke własnoręcznie wydłubałam z blachy i jestem z niej strasznie dumna i dokończony wrapek na koralowym donacie który strasznie długo leżal i czekał na zmiłowanie Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2009-11-10 o 14:35 |
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
najpierw obejrzałam zdjęcie, a później przeczytałam co napisałaś... i pierwsze moje odczucie po obejrzeniu:a później po przeczytaniu: no... nie dziwię się, że dumna jesteś, pięknie wyszła a co do wyginańców baletowych to już nie będę się zachwycać bo już się zachwycałam kiedyś :P hihi
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecudnie!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
maximaa - różyczka już znalazła właścicielkę, mam nadzieję że w naturze też się spodoba
kulkam - a mnie naszło na kolczyki - dalej blaszaki zielone krople z amazonitem, kwadratura koła z awenturynem i mauretański piryt - fajnie się zaoksydował na tęczowo Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2009-11-12 o 12:57 |
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje świetnej sprzedazy w pace
![]() cuda wyczyniasz z tej blachy
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
się nie dziwię, że znalazła właścicielkę, przepiękna.. była ;( kurcze marzą mi się kolczyki z samych takich różyczek.. najlepiej sztyfty. Dałabyś radę takie zrobić?
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Klejnotki - nie wiem jakim cudem pierwszy raz dopiero trafiam do Twojego wątku......Bo nad pracami zachwycam się zawsze w galeriach.....
Czarujesz kobieto ![]() Nad Twoim wisiorami blaszanymi rozpływam się totalnie....wszystkie bym przygarnęła..i spała z nimi żeby się nie rozstawać ![]() Z ostatniego wrzutu z kolei pierwsze kolczyki najbardziej przypadły mi do gustu |
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyobraźni to Ci dziewczyno nie można odmówić. Choć nie do końca jestem pewna, czy nosiłabym takie formy, nie przeszkadza mi się zachwycać ich urodą i wykonaniem. Bardzo ciekawe projekciki
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że "ćma" ma już właściciela... jakoś mnie to nie dziwi
![]() Tym razem "mauretański piryt" mnie urzekł... formę ma wspaniałą. Troszkę mi przeszkadza miejscami krzywy drucik okalający piryt ale forma, kolor oksydy.... śliczny. |
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1258026840 te bardzo mi się podobają. Ze względu na swój ciekawy kształt będą przykuwać wzrok, oj będą na pewno, do uszu właścicielki. Jesteś niesamowicie płodną twórczynią, co i rusz nowości, w różnych technikach, do tego w różnych galeriach
Ostatnio zachwycam się jeszcze jedną Twoją pracą, nie pokazałaś jej tu, ale ja wracam do niej i wracam, więc skorzystam z okazji i tutaj powiem jak bardzo mi się podobają Twoje Labradorytowe ćmy
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatni wrzut - boski... kwadratura koła, to pierwsze, prawda? a najbardziej podobają mi się drugie
![]() wszystkie wisiory baletowe - wymiatają normalnie! a te skrzydlate ![]() a labradoryt, taki nocny motyl... z jednej strony a z drugiej nocne niebo za firanką (tak mi się kojarzy piękny!!!oset z labradorytem mnie powalił wyvern i szafirowa nostalgia zresztą też... dobra, nie oglądam więcej bo się popłaczę...z zachwytu - takie cudności...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam szczerze, że po "Północy w różanym ogrodzie" już niewiele jest w stanie mnie zachwycić. Szkoda, że już się sprzedał, ale mam nadzieję, że jeszcze coś podobnego kiedyś zrobisz (najlepiej w okolicach mojej rocznicy ślubu
), to będę mężowi tak długo wiercić dziurę w brzuchu, aż mi go kupi Bo jest naj, naj, naj...
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
niesamowite te blaszane prace, zwłaszcza wisiory, piękne, dopracowane i oryginalne.
|
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
majakorn - ciesze sie że moje prace Ci się spodobały a o pace ciii żeby nie zapeszać (za dwie prace nie weszły jeszcze pieniądze a ja już właściwie wydałam tę kasę
maximaa - masz wyczucie - wczoraj sama się zastanawiałam czy ta róża to był fuks czy uda mi się to powtórzyć i zrobiłam sztyfty z różami - wystawiłam w pace ale skoro raz zrobiłam to może i drugi się uda więc jeśli ci się spodobają to oczekuję propozycji (dla ułatwienia dodam że bardzo mi się podobają twoje wrapy )poppppy - dzięki, ja twoimi pracami też się zachwycam w galerii (w wątku zresztą też bywam ) heurek anika7 - mauretanski piryt pojechal do nowej właścicielki ten drucik skopałam przyznaję bez bicia ale tak naprawdę to lutowania się cały czas uczę (między innymi dzięki twoim poradom zuteria - moja "płodność" wynika z faktu że moje dziecko chodzi ostatnio bez przerw do przedszkola a ja jako grafik chwilowo roboty nie mam i więc dłubię te blaszki na pełny etat . A motylkami zaraz się pochwalę skoro tak ci się spodobałyKilla Ree - dzięki Śpiewaczko kulkam - jestem do usługtaka1a to teraz pokażę to o czym już napisałam motylki z labradorytem i różyczki - znowu mi oksyda ślicznie wyszła ale tego to już się chyba powtórzyć nie da i dziwadła z koralowymi kulkami - w uchu naprawdę fajnie wyglądają
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
O mistrzyni
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
z poprzedniego wrzutu PRZEPIĘKNE KOLCZYKI - WSZYSTKIE, powiało troszkę orientem, bardzo fajne, a z ostatniego oczywiście różyczki
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Jak to się stało że mi Twój watek uciekł? Poprzedni wrzucik boski bez wyjatku....no ale róże to mnie po prostu na kolana powaliły!!!
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Cudeńka!!! Z poprzedniego wrzutu pirytowe mnie urzekły. A te roże z ostatniego - boskie!!!!
|
|
|
|
|
#208 |
|
www.dulcedo.pl
|
Piękne prace jesteś mistrzem obrabiania blachy. Z postu #192 strasznie ale to strasznie podoba mi się przedostania para coś jak biżuteria od Szeherezady. Ostatni wrzucik absolutny respekt - na różyczkach faktycznie oksyda fajnie wyszła. Myślę, że te rdzawe kolory da się powtórzyć ja jak wrzucę do odstanego roztworu, to uzyskuję takie przebarwienia. Cekam na nastepne cudeńka.
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
I motylki i różyczki przepiękne
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Od porad do realizacji daleka droga... tym bardziej podziwiam jak świetnie sobie radzisz z lutowaniem.
Twoje "dziwadła z koralowymi kulkami" podobają mi się najbardziej... ten złotawy kolorek oksydy jest urokliwy Motylki mają fajnie przemyślane czułki i ślicznie wyrepusowane skrzydełka (zresztą jak i inne Twoje prace z użyciem tej techniki). Nie jestem fanem róży, co nie znaczy że nie doceniam wykonania Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają z tyłu (tak z technicznego punktu widzenia ), jakiej są wielkości no i ciężar przy kolczykach ma swoje znaczenie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

. Północ w różanym ogrodzie też powinna Ci przypaść do gustu jest taka słodko-mroczna

i dziwadła z koralowymi kulkami - w uchu naprawdę fajnie wyglądają