|
|
#181 |
|
zielony stworek
|
Dot.: Sławne osoby w których się podkochiwaliśmy
W sesnsie wizualnym raczej
Widziałam go bez jak i z makijażem
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dawid Duchowny
mniam
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Milan Baros
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
ja też
a oprócz tego Martin Schmitt, Michael Owen i jeszcze paru innych sportowców ![]() E. Iglessias, Piasek i Maciej KurzajewskiJaka byłam załamana, gdy dowiedziałam się, że Maciuś ma żonę
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety faceci aktorzy tez się malują... ja z resztą sama nie zazdroszcze ludziom, ktorzy muszą mnie bez mejkapu oglądać
|
|
|
#186 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Poza Żebrowskim to byli jeszcze panowie z Backstreet Boys i Angelo (czy jakos tak) z Kelly Family,nawet z koleżankami zbierałyśmy by pojechać na ich koncert chyba do Berlina, ale nie wypaliło |
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A chlopcy z backstree boys zawsze mnie podrażniali ;p
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Do grona moich szalonych miłości należał także Luis Figo, mmm
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
a że to do mnie to pytanie?
;d bo jak do mnie to odpowiadam , iż wrażenia normalne , ludzie uważają go za błazna , głupa , przynajmniej jakaś część społeczeństwa już sama nie wiem jak go tam oceniają , ale do rzeczy , jest to osoba wspaniała , ma setki pomysłów i jest bardzo kreatywny , po prostu jest dobry w tym co robi , czuje się jak ryba w wodzie i za to ma u mnie pełen szacunek , a jako osoba prywatna jest dokładnie taki sam , zabawny , otwarty , Cudnyyyy!
|
|
#190 |
|
Lena
|
oo tak McGywer w młodosci mojeje to był facet numero uno. potrafił cioś z niczego zrobić, wychodziłz opresji i te włosy...
![]() zresztą wtedy leciał jeszcz ejeden serial "Drużyna A".. też było na kimś oko zawiesić! ooo tak w głosie Michela Buble notorycznie i zawsze!
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie miałam okazji spotkać go na żywo. Ale to wiadomo, że zawsze intryguje czy czyjaś twarz telewizyjna jest twarzą prawdziwą. A ja nie oceniam, dopoki się nie dowiem jak jest na prawdę
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Enrique Iglesias
'Nie wiem, czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy może wszystko dzieje się przez przypadek. Myślę, że i jedno i drugie. Może i jedno i drugie dzieje się w tym samym czasie' http://www.kinomaniak.tv/pp/riko7 |
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
Bardzo powazny crush miałam w George'u Clooney'u za czasów jego bytności w ER.
Sean Connery - im starszy tym lepszy. A teraz jestem totalnie zauroczona Pattinsonem i jego hobo-lookiem (flanelki Nie wyrzuciłabym go z łóżka
|
|
|
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
Ricky Martin wszystkie kolezanki kochały się w Enrique a ja w Martinie
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2014-01-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Gratuluje autorce świetnego pomysłu na temat, he he
Tak czytam,czytam posty i chyba jestem jedyną biseksualistką w wątku ![]() Swoją drogę miłości zaczęłam podobnie jak wiele koleżanek...mianowicie... Enrique,no bo jakby inaczej ! Potem długo,długo nic (zwątpiona tym,że nie będę z miłością mojego życia interesowałam się obiektami,które fizycznie występowały w moim pobliżu ).Aż w końcu stało się.Tak.Zakochałam się na zabój w Colinie Farrellu.Sorry Ala,ale on był mój wcześniej .Miałam 14 lat.Ale nic nie trwa wiecznie bo na horyzoncie pojawia się...US5 ! Boże...ja byłam pewna,że będę z Richie'm.Pamiętam akcję jak podczas ferii jechałam specjalnie z Zakopca do Katowic byle zobaczyć mojego lubego.Do tej pory łezka się w oku kręci jak pomyślę sobie jaka byłam mu oddana ![]() ![]() No i ok...przyznaję się.Niebezpiecznie zauroczyłam się Angeliną Jolie... ![]() Ale nie możemy się przy niej zbyt długo zatrzymywać gdyż przyszedł czas na kolejną miłość!Tym razem facet..i to jaki ![]() Paweł Małaszyński...Skończyło się dwukrotnym spotkaniem z nim w teatrze.Muszę powiedzieć,że facet ma dystans do siebie żeby poświęcić i tak małą ilość swojego wolnego czasu po spektaklu na rozmowę z 16 letnią wówczas smarkulą.Dziewczyny...ten facet to chodząca klasa Zabawny,int eligentny.Bla,bla,bla...d o tej pory się w nim podkochuję tak naprawdę Potem miałam jakieś tam skoki w boki z Johnnym Deppem,Orlando Bloomem,Robertem Pattinsonem,Bogusiem LindąDojeżdżamy do końca tej uroczej wyliczanki.Mianowicie : Jared Leto. Teraz z koleżanką mamy w planie jechać na Coke'a i wreszcie usłyszeć naszego kochanka O matko ! Zapomniałabym ! A ktoś podkochiwał się w Kurcie Cobainie?Ach..czasy licealne gdzie zapieprzało się obowiązkowo z plecakiem z naszywkami Nirvany ![]() No i na koniec.Moja obecna "platoniczna" miłość...Dero Goi z Oomph! Co ja bym dała,żeby spędzić z nim chociaż jedną noc Podejrzewam,że jakbyście sobie przyswoiły trochę jego twórczości to zrozumiałybyście o co cho,zdecydowanie polecam Tak,tak...na starość człowiekowi odbija najbardziej ![]()
Edytowane przez zapamietasz_ten_login Czas edycji: 2010-08-15 o 23:54 |
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Bill z Tokio Hotel... ile się przez tę niespełnioną miłość nacierpiałam
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Hahaha...
Czasy Tokio Hotel i US5 były okupione dziewczęcymi łzami |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Craig Parker i Mike Shinoda
![]() To były czasy ![]()
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
kochałam się we Freddie Prince Juniorze, Jerzym Dudku
tak tak, za czasów mundialu w Korei hmm w tym gościu, który gra Harry'ego Pottera |
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Zakochałam się w nim oglądając "Białą Sukienkę". No i teraz, przyznam się bez bicia mam słabość do Czesława Mozila.
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
ja kochalam sie w Angelo z Kelly Family jakies 10-12 lat temu
a teraz sie zestarzal troche i wyglada okropnie
|
|
#203 | |
|
Konto usunięte
|
Moja też, z tym, że ja mam tak do dziś. Już 5 lat
.Cytat:
A oprócz tego Severus Snape z "Harry'ego Pottera" (wy chciałyście rycerza na białym koniu, a ja Śmierciożercę na testralu) i Yo z króla Szamanów(on wiecznie naćpany był). Aha, no i oczywiście Kurt Cobain. To też mam do dzisiaj .
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstyd mi się przyznać ale jakoś 10 lat temu gdy miałam lat 10 zakochałam się w....... Hubercie Urbańskim!
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było "na sportowo"
najpierw Roger Federer, potem wspominany tu już Martin Schmitt z tej drugiej "miłości" był jakiś pożytek, bo dzięki niemu miałam zapał i otwartą głowę do nauki niemieckiego, co procentuje do tej pory
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Oj
co za wstyd ![]() 1. Micheal Jackson to byla moja pierwsza milosc 2. Nick Carter (Backstreet Boys) ale mialam rozrzut 3. Darren Heyes (Savage Garden) teraz jest szczesliwie ZAMEZNY ![]() 4. Ville Valo potem mi przeszlo podkochiwanie sie slawach ![]() no chociaz czasem lubie sobie pofantazjowac o Benicio Del Toro ![]()
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Tom Cruise ahhhh <333 ;D
|
|
|
#208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie to dopiero wstyd, bo w wieku 10-11 lat byłam zakochana w Michale Wiśniewskim. |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba bylam jakas nie teges bo zawsze kochalam sie w kobietach
![]() Poczawszy od Britney Spears, a z wiekiem to i Gwen Stefanii, Lil'Kim, Foxy Brwon..czyli jak widac, w co raz to ostrzejszych egzemplarzach Jedynym facetem,ktorego kochalam byl Angelo z KF..ale mala bylam wtedy ![]() Pozniej tylko i wylacznie kobiety..nawet sie dziwilam jak to moje kolezanki moga sie kochac w Nicku czy Kevinie ![]() Do dzis dzien mi chyba cos zostalo z tych mlodzienczych lat, wciaz lubie piekne kobiety, a im bardziej zadziorne,tym bardziej mnie ekscytuja ![]() Dodam,ze jestem w 10letnim zwiazku z mezczyzna, nie jest to przykrywka
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-17 o 02:44 |
|
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
U mnie wygląda to tak: Mam ogroomną słabość do Julesa Naveriego (wokalisty Profane Omen), Joeya Jordisona (perkusisty Slipknota
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Widziałam go bez jak i z makijażem

mniam
i Maciej Kurzajewski

Zabawny,int eligentny.Bla,bla,bla...d o tej pory się w nim podkochuję tak naprawdę
Potem miałam jakieś tam skoki w boki z Johnnym Deppem,Orlando Bloomem,Robertem Pattinsonem,Bogusiem Lindą
A ktoś podkochiwał się w Kurcie Cobainie?Ach..czasy licealne gdzie zapieprzało się obowiązkowo z plecakiem z naszywkami Nirvany