|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel: zgrabna figura na całe życie, czyli zmagań ciąg dalszy cz. III
Cytat:
Niestety..Taa.. nie ma to jak w Polsce.. Cytat:
![]() I wymiary też jutro. A ćw. ile aeroby? Może źle coś robiłaś albo.. sama nie wiem(?) Nie jestem ekspertem ale zapytaj dziewczyn na fitnessie, na pewno Ci pomogą. Ja mam ten sam problem i też muszę coś zacząć robić w tym kierunku. Dzisiaj chyba znowu bd grzeszyła bo jadę na małą imprezę do siostry i szwagra (uwielbiam tą emotkę )Miłego wieczoru kochane |
||
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie tez nie wiem
Cytat:
ciekawa jestem jak wygladasz bo wymiary podobne do moich! (chyba tez mi to pisalas )
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam brzuszek.... i tez mnie bardzo wkurza ta faldka... a dzisiaj sie wkurzylam i nawet 2paski czekolady zjadlam...z ogorkami kiszonymi
a wkurzylam sie na ojca...zaczal na mnie wyzywac ze jak zwykle nic nie robie i sie wymowkami tlumacze....a tak nie jest...bo sprzatam, piore, prasuje, gotuje oczywiscie nie codziennie bo nie mam na to czasu ale w miare mozliwosci kiedy moge...a niedlugo bede dorosla i tez powinien zrozumiec ze mam po malu swoje zycie! i nie rozumie lotniska...ani nic...dlatego czasami nawet do domu nie chce mi sie wracac....oj...przerabane ...ale nic na to juz nie poradze...
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
olusia spokojnie
tez tak mam czasami tylko u mnie to mama marudna jest ale ogolnie maruda z niej narzeka na wszystko. Nie przejmuj sie i tak duzo robisz w domu, czasem czytam ze robisz obiadek , bo ja to wcale nie robie, za kazdym razem jak probowalam mama mowila źle źle źle, wszyscy mysla ze nic nie umiem a ja umiem owszem, sama dla siebie a potem na studiach to sie teskni,nawet za tym marudzeniem
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sunday Rose;14028354właśnie oglądam sobie zdjęcia z ubiegłych wakacji i marze o powrocie do tamtej figury <3 jutro pozwolę sobie na ogromny grzeszek, a mianowicie zjem gofra :P i już widzę te baty, ale przykro mi kochane, postanowiłam, że zjem go w Łebie ostatniego dnia, a wtedy właśnie złapała mnie grypa żołądkowa i mój goferek musiał pójść w zapomnienie, dlatego przełożyłam go na pierwszy grzech w domku :P więc jutro zgrzeszę i powracam do redukcji
[/QUOTE]Gofry ... uwielbiam ... takie z bitą śmietaną i truskawkami w żelu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym brzuchem to może spróbuj a6w, kiedyś pamiętam lidia się udzielała, zrobiła całą i na prawdę miała świetne efekty. To nie jest rozciągnięta skóra. Wrzucę jutro zdjęcia,w tym brzucha z początku lata, miałam coś podobnego,ale znikło i teraz nie mam ani jednej fałdki,nawet jak siedzę! Jak się postarasz to u Ciebie też zniknie Cytat:
będziesz nam pomagała z motywacją.2 tygodnie to i tak jakoś szybko w naszym kraju Mnie dzisiaj rodzinny nie przyjął (moje zapalenie pęcherza zrobiło się porządne,brzuch mi boli non stop,mam krew w moczu,nie mogę normalnie funkcjonować:-() bo nie jestem małym dzieckiem i to nic poważnego,tak mi w recepcji powiedziała. Więc muszę się męczyć do jutra. Cytat:
![]() U mnie mama od paru lat się chyba menopauzuje,teraz chyba się nasiliło bo potrafi się na mnie wydrzeć jednego dnia o to,że chcę rzucić pracę (plan mi się gryzie z grafikiem),a za chwilę o to,że tak późno wracam z pracy i że co ja tam robię Ja dzisiaj spędziłam 10h na zajęciach i jestem wykończona. Ale jutro tylko jeden wykład,a pojutrze całkiem wolne,więc sobie odetchnę. |
||||
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Za namową olushii dołączam
trochę się nieswojo tu czuję hehe ale mam nadzieję że minie:P
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorszy jest listopad ...grudzien, zimno ciemno, rano noc wracasz z zajec tez noc, koszmar, nie cierpie tego Cytat:
e tam nieswojo, witamy ![]()
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
mama ma mięśniaki w macicy, coś na szyjce i jajniki to wyrzucenia bo za 2-3 lata to może się w raka przekształcić
:/ dzisiaj na siłowni miałam indywidualny trening i dużo mądrego się dowiedziałam aczkolwiek usłyszałam że nogi są najlepszą częścią mojego ciała (uważam że najgorszą), reszta jest za chuda i jestem na granicy niedowagi o looooooool myślalam że padnę. ale ułoży mi trener plan w sobotę (to nie ten mój :P)
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Hm coś o sobie, mierzę 166 kg i obecnie ważę 55 kg
Schudłam trochę już wcześniej, na tyle by być w miarę zadowolona ze swojej figury, jednak nadal mam wielki kompleks na punkcie swoich nóg. Moja waga do której dążę to 53 kg, myślę że te 2 kg zejdą mi właśnie z nóg Obecnie mam lenia ale jak skończy się @ biorę się za ćwiczenia Z dietą nie mam większyc problemów i nie potrzebuję motywacji, ale w grupie zawsze raźniej
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za moja tu bedzie lepiej sie pisalo wiec sie nie krepuj![]() a ja juz chyba od 3h przepisuje zeszyt od maty i tak wlasnie mi idzie....albo gg albo wizaz...albo tv
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dlaczego,ale mam problem z wyświetleniem tabelki.. Dziś znów sie ładnie trzymałam, nawet na rowerku sporo pojeździłam. Jutro idę szukać wagi mechanicznej i sportowego biustonosza. Odkąd zaczęłam biegać muszę chronić moje małe co nieco
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
little_dove i aada0 witamy
![]() Cytat:
cierpię z tego powodu jak Wy z brzuchami Ale miałam dzis dziwne posilki, lepiej nie mowic Annie zdrowia dla mamy Olusia niestety rodzice musza sobie czasem pogadac, chociaz jak piszesz co robisz w domu to bardzo sie dziwie ze tata tak narzeka na Ciebie, moze porozmawiaj z mama zeby ona pogadała z tata, moze zwroci mu uwage ze nie jestes taka niedobra jak on mysli. Sunday to dobrze ze nie kolezanka odwolala wyjscie na gofry zaoszczedzilas kalorii:PNo wlasnie monia jak tam wrazenia po pierwszym dniu na wykladach? A ja sie dowiedzialam sie ze u mnie rok akademicki zaczyna sie 28 wrzesnia
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam inaugurację 7 października
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
takim to dobrze
jak ja zazdroszcze studentka.... kurde... w ogole ostatnio zaczelam bac sie matury ze nie zdam itp...i wypytywac sie co i jak z nia jest... i najgorszy pewnie bedzie ustny polski bo reszta jakos tam powinna poleciec
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze tak jest w rodzince, jedno do rany przyłuż a drugie maruda moooniaaaa obyś miałą racje i na zdjęcie już nie mogę się doczekać ![]() Właśnie myślałam nad a6w ale kurcze mam tam taki tłuszcz a jak czytałam komentarze to niby mało bedzie widać ;/ zobaczymy jeszcze, nie robiłam tych cw kiedys sie przymierzałam, alee ... Cytat:
?---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- olushia nie ma czym się przejmować, ani obawiać a polski ustny to najłatwiejszy przedmiot z matury sama sobie wybierasz temat i szykujesz cała prezentacje, nawet nie maja czym Cię zaskoczyć ![]() A co będziesz zdawała ?
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe![]() tzn...ja mature dopiero za rok...ale juz sie zaczelam bac wiem ze sie wybiera...ale w ogole nie wyobrazam sobie jak ja to przygotuje boje sie pokusic na rozszerzony wiec chcialabym same podstawy....wiadomo mata, polski, niemiecki i geografia
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
moje wymiary: wzrost ok 163cm
waga: 57,7 (było 60) biodra:97 (było 100) talia : 62 (tyle samo mniej wiecej) biust: 88 ramiona:98 udo: 56,5 (było ok 60) cel : waga 54kg, udo 54cm nio i bioderka 94 by sie przydało
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś w II klasie to możesz sobie temat sama zgłosić a nie wybierać z narzuconych które pojawią się w III a będziesz mieć ich ok.100-150 wiec warto pomyśleć już teraz
![]() Ja miałam: "Różne ujęcia motywu bezdomności na wybranych przykładach"; jakbyś miała coś podobnego, lub zgłaszała taki temat to mogę Ci wysłać cała moją prace dostałam 18 punktów bo komisja się skapła ze nie czytałam lalki ;/---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- little_dove kochana, obiecuję dodać Cię do tabelki jeśli troszkę powypowiadasz się w naszym wątku więc najbliższy czas to 15 września
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde...ja bym chyba zwariowala gdybym dostala taki temat... w ogole nie wiedzialabym co napisac.... mam nadzieje ze po IIklasie by mnie cos oswiecilo ale trzymaj prace jak cos i dzieki wielkie za pomoc
|
|
|
#201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie że w grupie raźniej! Cytat:
![]() Cytat:
oj nie masz czego zazdroscic, ja zazdroszcze licealistom, zero stresu! no moze jakis tam jest wiadomo, na studiach nikt sie z Toba nie piesci oj nie ![]() mnie w tym roku licencjat czeka, to dopiero ktos jeszcze?i nie pocwiczylam no
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow masz super talie w stosunku do bioder i reszty ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- to jak troche dłuższe wypracowanie pamietam ze do matury podeszlam z luzem i to duzym , tylko na angielskim chcialam lepsza od kujona klasowego i udalo sie wiem wymadrzam sie, pewnie ktos kto pisal prace mgr stwierdzi ze licencjat to pikuś, tak to juz jest ![]() jest tumoze ktos z Poznania?chyba tylko karola szukam mieszkania i pracy, oj ciezko mi to idzie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie dziewczyny już Ci napisaly ze akurat ustny polski jest najprostszy sama miałam 100% mimo ze denerwowowalam sie czy czegos nie zapomne a na lekcjach tez jakos szczegolnie aktywna nie bylam, byle tylko przesiedziec te 45 minO takiej to dobrze ![]() Cytat:
Mnie też czeka licencjat, nie potrafie sobie tego nawet wyobrazic. A masz pisać pracę czy egzamin?
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie to samo ;/ nie wstałam rano pobiegać, mój TŻ mi napisał kartkę że za słodko spałam aby mnie budzić i mam sobie pobiegać później
![]() kochany jest ale to nie tak miało być ! ![]() Cytat:
To jest jakiś wybór ?Wstałam jakoś szybko; teraz szykuje sobie śniadanko; jajecznica na cebulce i satatka z pomidrka i cebulki + pieprz ![]() Jutro mam rozprawę w sadzie o podwyższenie alimentów i troszkę się stresuje, tak dawno w sumie z ojcem się nie widziałam, poza tym nawet nie wiem czy przyjedzie Myślę cały czas co ja tam będę gadać i co najważniejsze czy uda się wygrać ...
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że temat o maturach. Ja dopiero w 2 kl LO ale na maxa się boję bo czeka mnie matura z historii sztuki, do której szkoła mnie raczej nie przygodtuje, więc sama muszę się kopnąć w tyłek i uczyć
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
historia sztuki
dla mnie to czarna magia a na co chcesz później iść ze zdecydowałaś się na taki przedmiot ?
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ale magia, waga od wczoraj się nie zmieniła, to u mnie bardzo rzadki wypadek ;D właśnie zjadłam na śniadanie dużą grahamkę z kremem czekoladowo-mlecznym <3 pyszności ok.12 zjem obiad u babci no i potem nie wiem kiedy mi co przypadnie w udziale do jedzenia, bo pogrzeb mamy i nie wiem, o której wrócę.. no ale jedno jest pewne - dziś już nie zjem niczego słodkiego :P miłego dnia kochane
|
|
|
#209 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym licencjatem chodzi o to że na niektórych uczelniach jest po staremu czyli pisze się pracę a na niektórych jest egzamin z kilku różnych przedmiotów plus z kierunkowych. U mnie niestety jest egzamin, wolałabym jednak pisać pracę. Będziemy trzymać kciuki za jutrzejszą rozprawę Cytat:
kiedyś się tym bardzo interesowałam![]() Nie wiem co mam dzisiaj robić, na razie umyłam włosy, siedzę na necie i zastanawiam się skąd mam wziąć kasę na ciuchy, bo ubrań letnich mam dużo ale zdałam sobie sprawę że na jesień to już gorzej
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() płaszcz lub kurtka na jesień, butki... a na zimę to już w ogóle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

Niestety..
mam cwiczyc areeoby które mi na brzuch nic nie daja ;/ a widzicie same ze na brzuszki mam za duzy bebech ;/ nie wiem co robić Doradźcie 
(uwielbiam tą emotkę
)

[/QUOTE]

?
Myślę cały czas co ja tam będę gadać i co najważniejsze czy uda się wygrać ...
dla mnie to czarna magia