Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 16:11   #181
Agusiak22
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do Agusiak22
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

witam interesuje mnie Li' Hot Pepper - limitowana kolekcja Electroflash - błyszczyk nowy, w kartoniku.Znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
Stary 2009-10-28, 22:02   #182
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
Nevado podoba mi sieu Ciebie wiele kosmetyków, ale zanim zacznę je wymieniać zapytam, czy przypadkiem nie byłabyś chętna na nową sukienkę MORGAN w zamian?
Siek, piękna ta sukienka, ale dla mnie niestety za duża - preferuję raczej rozmiary xs/s. Pozdrawiam serdecznie

Cytat:
Napisane przez Agusiak22 Pokaż wiadomość
witam interesuje mnie Li' Hot Pepper - limitowana kolekcja Electroflash - błyszczyk nowy, w kartoniku.Znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
Cześć, dziękuję za propozycję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam.

----------------------------------------------------------------------
Na dzisiaj znikam już z targowiska, na wszystkie ewentualne oferty odpowiem jutro
Stary 2009-10-29, 11:16   #183
KGr
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 90% pozyt.

znowu wypatrzylam coś u Ciebie

zalezy mi na opakowaniach po rzesach maca (te dwa pierwsze na zdj, chyba ze poza watkiem masz jeszcze jakies puste)
podoba mi sie tez ten ukruszony róz maca,Joyous oraz róż w żelu Just a Pinch Gel Blush

widze, ze masz duzo kosmetykow, dlatego zapytam czy nie masz poza watkiem jakis pustych niepotrzebnych opakowan lub kosmetykow przeterminowanych, w ktorych mozna wymienic wklad - bo chetnie przygarne, mam duzo wkladów z ktorych ciezko mi korzystac.

zapraszam do moich obu watkow, moze wybierzesz cos chociaz za jedna z rzeczy ktora mi sie podoba
KGr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 00:29   #184
cherrik
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

witaj! moze cos u mnie?
cherrik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 09:30   #185
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

czy po dokładce znajdziesz coś za choć część z:

- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun (Brązowo-różowy). Dwa razy wypróbowany pędzelkiem do różu, nie ma żadnego ubytku, wygląda praktycznie jak nowy. Zapakowany w kartonik.
- masło do ciała Golden Apple Body Butter, pierwotnie 200ml, użyte 2-3 razy w niewielkiej ilości, ubytek minimalny.
- masło do ciała Strawberry Body Butter, pierwotnie 200ml, użyte ok.3 razy, ubytek niewielki, trudno mi określić, bo masło pierwotnie nie układało się po samą górę opakowania.
- masło do ciała Coconut Body Butter 50ml, nowe, nieużywane.
- masło do ciała Cranberry Body Butter 200ml, nowe, nieużywane, zafoliowane.
- limitowana paleta Laguna Agate, wszystkie kolory w palecie są stonowane, przydymione : szarość, szmaragdowa zieleń i ciemna zieleń.
Jeden cień troszeczkę ukruszony (w czasie wysyłki ze stanów), paleta raz wypróbowana, po za ukruszeniem nie ma żadnego ubytku. Do palety dołączony był kamień Agat na rzemieniu, mogę go poszukać i dołożyć do wymiany, posiadam również oryginalne pudełko.

oolong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 21:14   #186
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
znowu wypatrzylam coś u Ciebie

zalezy mi na opakowaniach po rzesach maca (te dwa pierwsze na zdj, chyba ze poza watkiem masz jeszcze jakies puste)
podoba mi sie tez ten ukruszony róz maca,Joyous oraz róż w żelu Just a Pinch Gel Blush

widze, ze masz duzo kosmetykow, dlatego zapytam czy nie masz poza watkiem jakis pustych niepotrzebnych opakowan lub kosmetykow przeterminowanych, w ktorych mozna wymienic wklad - bo chetnie przygarne, mam duzo wkladów z ktorych ciezko mi korzystac.

zapraszam do moich obu watkow, moze wybierzesz cos chociaz za jedna z rzeczy ktora mi sie podoba
Czy posiadasz zdjęcie błyszczyka Dianne Brill (mam na myśli real foto)?
Chciałabym zobaczyć jak ten kolor wygląda na żywo

Cytat:
Napisane przez cherrik Pokaż wiadomość
witaj! moze cos u mnie?
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic. Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
czy po dokładce znajdziesz coś za choć część z:

- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun (Brązowo-różowy). Dwa razy wypróbowany pędzelkiem do różu, nie ma żadnego ubytku, wygląda praktycznie jak nowy. Zapakowany w kartonik.
- masło do ciała Golden Apple Body Butter, pierwotnie 200ml, użyte 2-3 razy w niewielkiej ilości, ubytek minimalny.
- masło do ciała Strawberry Body Butter, pierwotnie 200ml, użyte ok.3 razy, ubytek niewielki, trudno mi określić, bo masło pierwotnie nie układało się po samą górę opakowania.
- masło do ciała Coconut Body Butter 50ml, nowe, nieużywane.
- masło do ciała Cranberry Body Butter 200ml, nowe, nieużywane, zafoliowane.
- limitowana paleta Laguna Agate, wszystkie kolory w palecie są stonowane, przydymione : szarość, szmaragdowa zieleń i ciemna zieleń.
Jeden cień troszeczkę ukruszony (w czasie wysyłki ze stanów), paleta raz wypróbowana, po za ukruszeniem nie ma żadnego ubytku. Do palety dołączony był kamień Agat na rzemieniu, mogę go poszukać i dołożyć do wymiany, posiadam również oryginalne pudełko.
Cześć co to za fioletowa Lolita z Twojego wątku? edp, edt, midnight czy amarena whim?
Stary 2009-10-31, 21:36   #187
201610111032
Konto usunięte

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

U Ciebie podoba mi się:

* Bvlgari Omnia, nowy atomizer 10ml, w pudełku.
* Demeter Apple Pie 30ml

znalazłabyś coś u mnie w zamian ?
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 21:45   #188
kota behemota
Zadomowienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Nevado, dołożyłam trochę rzeczy, zerknij proszę, czy znalazłabyś coś za:

Zestaw The Body Shop White Musk
Mugler Alien 15/30ml

??
kota behemota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 00:10   #189
KGr
Rozeznanie

zdj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1256034629 ale jak wyglada kolor to ciezko bedzie oddac moja cyfrowka, ale postaram sie moze mi sie uda jutro wkleic
w swojej masie jest taki brazowy jak w załaczniku, ale na ustach wychodzi transparentny z lekka poswiatą chlodnego jasnego brazu.

bardzo mi zalezy na pustych opakowaniach po produktach maca, masz moze jakies? wiem, ze w macu mozna za 6 dostac szminke, ale ja moge dac wiecej pilnie poszukuje opakowania po prep+prime transparent powder
Stary 2009-11-02, 11:15   #190
KGr
Rozeznanie

kolor w rzeczywistosci jest odrobinke chlodniejszy, ale to wszystko co udalo mi sie wydusic cyfrówką

Edytowane przez KGr
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:16
Stary 2009-11-03, 18:50   #191
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
U Ciebie podoba mi się:

* Bvlgari Omnia, nowy atomizer 10ml, w pudełku.
* Demeter Apple Pie 30ml

znalazłabyś coś u mnie w zamian ?
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic. Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez kota behemota Pokaż wiadomość
Nevado, dołożyłam trochę rzeczy, zerknij proszę, czy znalazłabyś coś za:

Zestaw The Body Shop White Musk
Mugler Alien 15/30ml

??
Przykro mi, ale nic nie wpadło mi w oko. Pozdrawiam.

Cytat:
zdj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1256034629 ale jak wyglada kolor to ciezko bedzie oddac moja cyfrowka, ale postaram sie moze mi sie uda jutro wkleic
w swojej masie jest taki brazowy jak w załaczniku, ale na ustach wychodzi transparentny z lekka poswiatą chlodnego jasnego brazu.

bardzo mi zalezy na pustych opakowaniach po produktach maca, masz moze jakies? wiem, ze w macu mozna za 6 dostac szminke, ale ja moge dac wiecej pilnie poszukuje opakowania po prep+prime transparent powder
Cytat:
kolor w rzeczywistosci jest odrobinke chlodniejszy, ale to wszystko co udalo mi sie wydusic cyfrówką
Dziękuję za zdjęcia.
Jakie jest jego zużycie, kiedy go otworzyłaś i co chciałabyś w zamian?
Stary 2009-11-03, 18:55   #192
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Może coś u mnie?
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 19:19   #193
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Może coś u mnie?
Tzn gdzie?
Stary 2009-11-03, 20:18   #194
larwinka
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Podoba mi się u Ciebie rozświetlacz Heleny Rubinstein z limitowanej kolekcji Urban Beauty, Shimmering Blush, kolor 02 Star Struck. Zerknij do mnie
Stary 2009-11-03, 21:31   #195
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377700 Tutaj Tylko coś mi się pokopsało z podpisem i link to nowego wątku i tak przenosi do starego : > Mam nadzieję, że teraz będzie ok ; )
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 22:26   #196
KGr
Rozeznanie

otworzylam go 2 tygodnie temu, jest świezy, ładnie pachnie uzylam raz pedzlem higienicznie.

u Ciebie podoba mi sie wiele rzeczy, wiec moze zdecyduj co z tych rzeczy moglabys za niego dac:

najbardziej podoba mi sie mac mineralny, podwójny Love Connection, max. dwa razy użyty, powinnam mieć kartonik, limitowana edycja. (jezeli sa podpisane kolejno i to jest ten ostatni w rzedzie )

chciałabym jakis brzoskwiniowy róż z maca, ale nie z mineralnych tylko taki, ktory by dawał wiecej koloru niz blyszczacych drobinek, nie wiem czy te takie sa?nie widzialam tych kolorow na zywo, bylabym wdzieczna jakbys mogla mi doradzic
moglby byc nawet jakis spoza wątku z wiekszym zurzyciem
- róż do policzków Joyous (limitowany odcień), niestety poprzez upadek mała część pudru została odłamana, zapakowany w kartonik.
- róż w żelu Just a Pinch Gel Blush (kolekcja A Rose Romance), na policzkach tworzy efekt naturalnych rumieńców. Produkt nowy, w kartoniku.

- szukam tez pustych opakowan po kosmetykach mac, dior m.in pustych opakowan po rzesach mac (tych z kolkiem pośrodku), pilnie szukam po transparentnym pudrze prep+prime maca

moze w wolnej chwili zajrzalabys jeszcze raz do moich watkow, do ubraniowego tez bardzo chcialabym chociaz 2 z tych rzeczy, ktore wyzej wypisalam cien i ktorys z rózy, mam nadzieje ze cos wpadłoby Ci jeszcze w oko.
nie wiem co Ci zaproponować, bo masz naprawde duzo kolorowki, ale byc moze bylabys zainteresowana inymi rzeczami brill, mam 2 testery cieni, sa świeże (mam je ok 3 tyg) trzymam w kasetce magnetycznej inglota, a ją w kufrze wiec nie sa utlenione itd. wyprobowalam kazdego po jednym razie pedzlem, są jak nowe

Edytowane przez KGr
Czas edycji: 2009-11-04 o 09:16
Stary 2009-11-04, 08:46   #197
iona
Zadomowienie

Przekupka: 54 pkt / 100% pozyt.

Może chcesz wymienić Prontemps Micallef na Vanilia L'Artisan 48/50 ml/kartonik ?
iona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-04, 15:15   #198
memento12
Zakorzenienie

Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.

Czesc Nevado,moze chcialabys Armani City Glam okolo 50/100 za Cat Deluxe?
Stary 2009-11-04, 19:10   #199
evenstar
Zakorzenienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

witaj,
czy coś u mnie za:

błyszczyki Lancome różowe,
puderek Givenchy brązujący?

pozdrawiam
Stary 2009-11-05, 14:40   #200
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez larwinka Pokaż wiadomość
Podoba mi się u Ciebie rozświetlacz Heleny Rubinstein z limitowanej kolekcji Urban Beauty, Shimmering Blush, kolor 02 Star Struck. Zerknij do mnie
U Ciebie wpadły mi w oko tylko perfumy Annick Goutal, ale nawet jakbyś coś sobie dobrała to taka ilość ml byłaby dla mnie zbyt duża także niestety podziękuję

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377700 Tutaj Tylko coś mi się pokopsało z podpisem i link to nowego wątku i tak przenosi do starego : > Mam nadzieję, że teraz będzie ok ; )
Dziękuję za link, niestety nic dla siebie nie wybrałam, pozdrawiam

Cytat:
otworzylam go 2 tygodnie temu, jest świezy, ładnie pachnie uzylam raz pedzlem higienicznie.

u Ciebie podoba mi sie wiele rzeczy, wiec moze zdecyduj co z tych rzeczy moglabys za niego dac:

najbardziej podoba mi sie mac mineralny, podwójny Love Connection, max. dwa razy użyty, powinnam mieć kartonik, limitowana edycja. (jezeli sa podpisane kolejno i to jest ten ostatni w rzedzie )

chciałabym jakis brzoskwiniowy róż z maca, ale nie z mineralnych tylko taki, ktory by dawał wiecej koloru niz blyszczacych drobinek, nie wiem czy te takie sa?nie widzialam tych kolorow na zywo, bylabym wdzieczna jakbys mogla mi doradzic
moglby byc nawet jakis spoza wątku z wiekszym zurzyciem
- róż do policzków Joyous (limitowany odcień), niestety poprzez upadek mała część pudru została odłamana, zapakowany w kartonik.
- róż w żelu Just a Pinch Gel Blush (kolekcja A Rose Romance), na policzkach tworzy efekt naturalnych rumieńców. Produkt nowy, w kartoniku.

- szukam tez pustych opakowan po kosmetykach mac, dior m.in pustych opakowan po rzesach mac (tych z kolkiem pośrodku), pilnie szukam po transparentnym pudrze prep+prime maca

moze w wolnej chwili zajrzalabys jeszcze raz do moich watkow, do ubraniowego tez bardzo chcialabym chociaz 2 z tych rzeczy, ktore wyzej wypisalam cien i ktorys z rózy, mam nadzieje ze cos wpadłoby Ci jeszcze w oko.
nie wiem co Ci zaproponować, bo masz naprawde duzo kolorowki, ale byc moze bylabys zainteresowana inymi rzeczami brill, mam 2 testery cieni, sa świeże (mam je ok 3 tyg) trzymam w kasetce magnetycznej inglota, a ją w kufrze wiec nie sa utlenione itd. wyprobowalam kazdego po jednym razie pedzlem, są jak nowe
KGr, raczej nic z tego nie wyjdzie, dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez iona Pokaż wiadomość
Może chcesz wymienić Prontemps Micallef na Vanilia L'Artisan 48/50 ml/kartonik ?
Nie rozumiem tej oferty, najpierw mnie obrażasz i nie chcesz rozmawiać, a potem składasz mi ofertę? Nie dziękuję.

Cytat:
Napisane przez memento12 Pokaż wiadomość
Czesc Nevado,moze chcialabys Armani City Glam okolo 50/100 za Cat Deluxe?
Cześć Muszę sobie przypomnieć zapach, na razie jednak nie jestem zainteresowana, jakby co dam Ci znać Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez evenstar Pokaż wiadomość
witaj,
czy coś u mnie za:

błyszczyki Lancome różowe,
puderek Givenchy brązujący?

pozdrawiam
Cześć, niestety nic sobie nie wypatrzyłam, dziękuję za propozycję. Pozdrawiam.
Stary 2009-11-05, 16:31   #201
KGr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
KGr, raczej nic z tego nie wyjdzie, dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam.
ok, rowniez pozdrawiam
Stary 2009-11-06, 10:59   #202
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Czy posiadasz zdjęcie błyszczyka Dianne Brill (mam na myśli real foto)?
Chciałabym zobaczyć jak ten kolor wygląda na żywo

Dziękuję za propozycję, ale niestety nic. Pozdrawiam

Cześć co to za fioletowa Lolita z Twojego wątku? edp, edt, midnight czy amarena whim?
ups, nie zauważyłam, że odpisałaś

moja Lolita to zwykła EDT Lolita Lempicka

oolong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 08:10   #203
memento12
Zakorzenienie

Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.

Nevado,na dniach bede miala Gres Grain De Folie 50ml, z kartonikiem,czy chcialabys je za Cat Deluxe?
Stary 2009-11-15, 13:38   #204
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

odebralam pw i ciesze sie, ze probki dotarly bezpiecznie
napisz mi tylko prosze, czy bylabys zainteresowana 100ml czy 50ml
i czy zdecydowalas sie tez na Mure et Musc.

ja jeszcze podumam nad Twoim watkiem i zastanowie sie, co jeszcze bym chciala [bo podklad DB na 100%]

milego dniaaa! [ja w pracy ]

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 13:45   #205
Mendosita
Zakorzenienie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
GG do Mendosita

Witaj, interesuje mnie:
Thierry Mugler Alien edp ok15/30ml, rozkręcalny flakonik, pudełko z wszelkimi ulotkami.
Na wymianę mam połowę z 30ml Flower by Kenzo edp, kartonik.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 18:30   #206
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
ups, nie zauważyłam, że odpisałaś

moja Lolita to zwykła EDT Lolita Lempicka
Dziękuję za informację, edt niestety nie dla mnie.Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez memento12 Pokaż wiadomość
Nevado,na dniach bede miala Gres Grain De Folie 50ml, z kartonikiem,czy chcialabys je za Cat Deluxe?
Memento niestety to nie mój zapach, dziękuję za propozycję i pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
odebralam pw i ciesze sie, ze probki dotarly bezpiecznie
napisz mi tylko prosze, czy bylabys zainteresowana 100ml czy 50ml
i czy zdecydowalas sie tez na Mure et Musc.

ja jeszcze podumam nad Twoim watkiem i zastanowie sie, co jeszcze bym chciala [bo podklad DB na 100%]

milego dniaaa! [ja w pracy ]
Natalko napisz co po za DB byś chciała, ja bym zgarnęła obie flaszki, może być 50tka

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Witaj, interesuje mnie:
Thierry Mugler Alien edp ok15/30ml, rozkręcalny flakonik, pudełko z wszelkimi ulotkami.
Na wymianę mam połowę z 30ml Flower by Kenzo edp, kartonik.
Cześć niestety flower to nie mój zapach, dziękuję za ofertę i pozdrawiam.
Stary 2009-11-17, 14:00   #207
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Natalko napisz co po za DB byś chciała, ja bym zgarnęła obie flaszki, może być 50tka
wpadla mi w oko jeszcze ta czerwona pomadka Chanel, ale musialabym sprawdzic kolor.
wiem, ze to moze zabrzmiec niedorzecznie ale nie masz moze jeszcze jakichs zachomikowanych skarbow? bo kolorowka srednio mnie pociaga, w zasazie wszystko czego mi potrzeba, to aktualnie mam.
a moje dwie flaszki dosc sporo sa razem warte

ewentualnie moze jakas pielegnacja z DB?

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 14:29   #208
KGr
Rozeznanie

w dalszym ciagu zalezy mi na którymś z:
- mineralny, By Jupiter, parę razy użyty, zużycie znikome (delikatne spłaszczenie na samej ''górce'').
- mineralny, podwójny Love Connection, max. dwa razy użyty, powinnam mieć kartonik, limitowana edycja.

zauważyłam,ze szukasz rozy mineralnych, dodałam dzisiaj roze do mojego wątku, chwilowo są w strunach - jezeli bylabys zainteresowana wymiana to oczywiscie postaram sie je wyslac w czyms innym Nie mam jak zrobic zdj. roze sa świerze - kupione w zeszlym tygodniu na florydzie, przez moja bratową. chce oddac cześć bo sama nie zuzyje takiej ilosci.

Róże sypkie mineralne:
a) Jasno rozowy matowy (chłodny)
b) Jasno rózowy satynowy (chłodny/neutralny)
c) Jasno rózowy z drobinkami (chłodny)
d) Brudny rózowy matowy (chłodny/neutralny)
e) Brudny różowy z drobinkami (neutralny)
f) Różowy matowy (ciepły)
g) Różowy - brzoskwiniowy matowy (neutralny)
h) Brzoskwiniowy matowy (neutralny/ciepły)
i) Brzoskwiniowy z drobinkami (neutralny/chłodny)
j) Brzoskwiniowy - brązowy matowy (neutralny)
k) Brudny brzoskwiniowy matowy (neutralny)
l) Pomarańczowy matowy (ciepły)
ł) Pomaranczowy satynowy (neutralny)
m) Ceglasty satynowy (ciepły)
n) Brązowy satynowy (chłodny)
o) Brazowy - beżowy z drobinkami (neutralny)
p) Antracytowy matowy (chłodny)
r) Antracytowy z drobinkami (chłodny)
s) Beżowy (ciepły)
t) Czerwony (ciepły/neutralny)
u) Arbuzowy (neutralny)

30. Inne odsypki
a) Candy Floss Powder - jadalny puder rozświetlający do twarzy i ciała, słodki smak waty cukrowej
b)
Cerise shine - wiśniowy
c) Sugarcane Powder - słodki smak trzciny cukrowej
d) Strawberry Shine - truskawkowy
e) Burnt Sugar - karmelowy
f)
mineralny iluminator na bazie skrobi i miki (jasny rózowy i bezowy)

napisz czy byłabys zainteresowana. pozdrawiam cieplo

Edytowane przez KGr
Czas edycji: 2009-11-17 o 15:44
Stary 2009-11-18, 19:52   #209
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
wpadla mi w oko jeszcze ta czerwona pomadka Chanel, ale musialabym sprawdzic kolor.
wiem, ze to moze zabrzmiec niedorzecznie ale nie masz moze jeszcze jakichs zachomikowanych skarbow? bo kolorowka srednio mnie pociaga, w zasazie wszystko czego mi potrzeba, to aktualnie mam.
a moje dwie flaszki dosc sporo sa razem warte

ewentualnie moze jakas pielegnacja z DB?

Cześć
Z perfum mam jeszcze Victoria's Secret z linii Mood, Sweet Craving i nowa woda wanilia-karmel z linii Sephora

Z pielęgnacji DB mam serum nawilżające, peeling do twarzy oraz mgiełka pielęgnująca i utrwalająca makijaż

Napisz na ile wyceniasz poszczególne zapachy

Cytat:
w dalszym ciagu zalezy mi na którymś z:
- mineralny, By Jupiter, parę razy użyty, zużycie znikome (delikatne spłaszczenie na samej ''górce'').
- mineralny, podwójny Love Connection, max. dwa razy użyty, powinnam mieć kartonik, limitowana edycja.

zauważyłam,ze szukasz rozy mineralnych, dodałam dzisiaj roze do mojego wątku, chwilowo są w strunach - jezeli bylabys zainteresowana wymiana to oczywiscie postaram sie je wyslac w czyms innym Nie mam jak zrobic zdj. roze sa świerze - kupione w zeszlym tygodniu na florydzie, przez moja bratową. chce oddac cześć bo sama nie zuzyje takiej ilosci.

Róże sypkie mineralne:
a) Jasno rozowy matowy (chłodny)
b) Jasno rózowy satynowy (chłodny/neutralny)
c) Jasno rózowy z drobinkami (chłodny)
d) Brudny rózowy matowy (chłodny/neutralny)
e) Brudny różowy z drobinkami (neutralny)
f) Różowy matowy (ciepły)
g) Różowy - brzoskwiniowy matowy (neutralny)
h) Brzoskwiniowy matowy (neutralny/ciepły)
i) Brzoskwiniowy z drobinkami (neutralny/chłodny)
j) Brzoskwiniowy - brązowy matowy (neutralny)
k) Brudny brzoskwiniowy matowy (neutralny)
l) Pomarańczowy matowy (ciepły)
ł) Pomaranczowy satynowy (neutralny)
m) Ceglasty satynowy (ciepły)
n) Brązowy satynowy (chłodny)
o) Brazowy - beżowy z drobinkami (neutralny)
p) Antracytowy matowy (chłodny)
r) Antracytowy z drobinkami (chłodny)
s) Beżowy (ciepły)
t) Czerwony (ciepły/neutralny)
u) Arbuzowy (neutralny)

30. Inne odsypki
a) Candy Floss Powder - jadalny puder rozświetlający do twarzy i ciała, słodki smak waty cukrowej
b)
Cerise shine - wiśniowy
c) Sugarcane Powder - słodki smak trzciny cukrowej
d) Strawberry Shine - truskawkowy
e) Burnt Sugar - karmelowy
f)
mineralny iluminator na bazie skrobi i miki (jasny rózowy i bezowy)

napisz czy byłabys zainteresowana. pozdrawiam cieplo
Dziękuję za propozycję, ale nie jestem zainteresowana. Pozdrawiam
Stary 2009-11-18, 20:23   #210
KGr
Rozeznanie

ok, również pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości