|
|
#181 |
|
Majsterkowicz
|
Dot.: Moje raczkowanie w nowym hobby
jej jakie to wszystko piękne!!! "RACZKOWANIE w nowym hobby"? powinnaś zmienić nazwę wątku na Maraton śliczności
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa
Dziś mnie czeka zawalona nocka- mąż mi właśnie przypomniał, że jutro mam targi (wstyd przyznac ale o tych jednych kompletnie zapomniałam!), do tego przyszła wielka paka medalionów i druga z serwetkami wiec czeka mnie pracowita noc (niestety moge spokojnie popracować jedynie gdy moje dwa potworki są już w łóżkach) Trzymajcie wiec kciuki bym jutro nie padła nosem w moje stoisko
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2012-11-18 o 02:25 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
No to tylko tyle udało mi się dziś w nocy zmajstrować. Mam nadzieję, że się spodobają na targach choć nie mam bladego pojęcia , na ile je wycenić
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
O tak! maraton!
Bombeczki prześliczne! mam nadzieję,że poszły na pniu i to dobrze! Klucznik Koneweczka do szlifowania i lakierowania!
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Koneweczka, klucznik i skarpeta - miodzio
No bombeczki także pierwsza klasa ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam talent, wyobraźnię i cierpliwość
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
super te bombki
podobaja mi się wszystkie...
Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-11-20 o 11:16 |
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Szczęka mi opadła
. Medaliony prześliczne.
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne!!!
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
przesliczne
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję kochane
Dzis kilka pracek z cyklu (jak to ja je nazywam) : wymęczone a i tak guzik wyszło. Jedno z lusterek przemalowywałam chyba z 6 razy i nadal jest takie jakieś.... Z bombkami z reliefami też mi średnio poszło- złota konturówka którą potem zamalowałam akrylami najwyraźniej była na bazie miedzi i wszystko się zrobiło dookoła buro-zielone. Ratowałam to złotymi farbkami (które tez weszły w jakąś reakcję z konturówką ) no i wyszło jak wyszło - następnym razem może pójdzie lepiej
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne rameczki.Bomka cudna! Kiedy ja taką zrobię..I bombeczki konturówkowe też!
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki )Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-11-21 o 21:17 |
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję slicznie
hmm nie wiem czemu reszta wypowiedzi została zedytowana - własnie maiałam do niej nawiązac a tu zonk!- nie widziałam tam nic, co by łamało regulamin w jakikolwiek sposób No chyba że podpowiedzi co warto stosować w decoupage podlegają jakiejś cenzurze na tym forum? No po podpowiedz o szpachlówce za 5 zeta to chyba niewystarczający powód do cenzury? Widzę ze jeszcze jedna wiadomość została zedytowana i już nigdy się nie dowiem, co zawierała. Szkoda
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie dowiesz sie dowiesz...Jaśniepanująca Pupilkowa tak musiała i nakazała wniesienie zedytowanej treści na powrót!
![]() Chyba pisałam o takiej masie szpachlowej którą kupiłam za piątkę(5 zł.polskich! tak tak!0 w budowlanym w zeszłym roku i tu pokazywałam..Jest w proszku i dolewasz wody ile chcech w zależności czy chcesz lejące czy bardziej stałe.Wydajne.Mam i mam....nie wiem czy jest jeszcze w opakowaniu oryginalnym.Jak będziesz chciała to pokażę dokładnie.Ale w budowlanym Ci coś doradzą.Ja mam taki malarski niedaleko gdzie mnie już znają i wchodzę i mówię:Potrzebuję śnieg! I Pani sie drapie po głowie i coś wyszukuje co go przypomina ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- A! nadaje sie tez do szablonów
|
|
#195 | |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla osoby początkującej jak ja takie informacje są bardzo cenne i odniesienia do innych prac również (przynajmniej mam porównanie i nie siedzę tylko w miłym sosiku własnych pracek)
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
rameczki bardzo ładne, szczególnie dla dziecka
![]() męczyłaś się z bombkami, ale efekt jest naprawdę fajne, plasyczne ! możesz spokojnie lakierować
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zasady-nie można zaśmiecać wątków innych skoro mamy specjalne do tego aż 2 gdzie można pytać o wszystko.
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Dziś nie za bardzo mi do smiechu - właśnie się dowiedzieliśmy, że taty rak jest nieoperacyjny. Czekamy jeszcze na ostateczne wyniki i decyzję co do chemii.... A życie dookoła toczy się dalej jakby nigdy nic....
Dla mnie najlepszą terapią na troski jest zająć się czym choć przy mojej dwójce dzieciaczków na brak zajęć i tak nie narzekam - dzisiaj jednak nawet na to nie miałam siły i po prostu przespałam z przerwami cały dzień (po bezsennej nocy). Za to mam dla was kilka pierdołek które powstały wczoraj
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
W Twoim wątku nie można się nudzić,bo zawsze czymś nowym zaskakujesz.
![]() .Masz rację pisząc,że świat cały czas krąży wokół nas po mimo,że jest nam źle i smutno.Wiem coś na ten temat,bo wczoraj wyszłam ze szpitala i na pewno nie był to ostatni raz w moim życiu.Ale nie daję się tak jak i Ty.A decu pomaga mi bardziej niż nie jeden psycholog.Pozdrawiam gorąco.!!! |
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku dziekuję bardzo
Decou rzeczywiście mnie odpręża i pomaga gdy cięzko - bardziej nawet, niż tworzenie bizuterii. Dziś za bardzo nie miałam jednak okazji popracowac nad czymś wiec wreszcie obfotografowałam osłonki na doniczki, które powstały jakis czas temu. A wieczorem znów zabieram się za bombki- w niedziele kolejne targi. Szkoda tylko, że nie mam ani jednego stojaczka na bombki i w żadnym sklepie tutaj nie znalazłam takowego
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne te domki.Umiejętnie użyty krak,ślicznie oszronione.Będą na choinkę?
Sopelek też śliczny i doniczki Dużo siły Ci życzę,przytulam
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Przecudne wyszły Ci te domeczki i sopelki.
Te oszronione robią na prawdę super wrażenie.Myślę,że sprzedadzą się jako pierwsze.Doniczki świetnie będą wyglądały na parapetach.Nawet nie trzeba kupować do nich specjalnych kwiatów,bo przyćmią cały blask. |
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy domki trafią na kiermaszowy stół- strasznie spodobały się córce ![]() A ja znów w szale tworzenia - właśnie obfotografowałam bombeczki, które z przerwami powstawały przez ostatnie dni. Dziś zabrałam się za medaliony- żeby nie myśleć za dużo o innych sprawach. Może zdążę kilka zrobić do jutra
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Nie dziwię się,że córci się spodobały domeczki bo są cudne.
A nowe bombeczki piękniejsze jedna od drugiej .Nie robiłam bombek w całości z krakiem a widzę,że to super wychodzi.Będziesz dla mnie inspiracją,choć pewnie w tym roku to już nic nie zdążę nowego dorobić,bo inne czekają na wykończenie a czas leci nieubłaganie jak coś trzeba robić na termin...A przy okazji co Ty takiego bierzesz,że ciągle pracujesz?Podziwiam ilość siły jaką masz i zapał.Czekam na medaliony...
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Duzy domek jednak się sprzedał Co ja biorę ? haha tylko kawę i siedzę po nocach No to moje monotematyczne anielskie medaliony i lepsze zdjęcie lusterka (przynajmniej widać relief na górze )
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
nie mialam nic pisac bo brak słów ale musze -jestes Wielka i ja bym bardzo choc jedna noc chciała spedzic na decu ,chyba noce w szkocji sa dłuzsze od moich w przemyslu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Jednym zdaniem - Wszystko jest piękne
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Lustereczko ma fajny motyw,ale jednak ten relief nie koniecznie mi sie tam podoba.Jakoś mi tego za dużo...
|
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Phi - cały czas to samo, wszystko brzydkie! I w ogóle to Cię nie lubię! :P
A tak na poważnie - to po prostu brak słów! Lusterko jest cudne, bombki takze! a te ptaszkowe domki - po prostu mistrzostwo! I mam cichą nadzieję, że w bombkowej wymiance mnie wylosowałaś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

No chyba że podpowiedzi co warto stosować w decoupage podlegają jakiejś cenzurze na tym forum? No po podpowiedz o szpachlówce za 5 zeta to chyba niewystarczający powód do cenzury? Widzę ze jeszcze jedna wiadomość została zedytowana i już nigdy się nie dowiem, co zawierała. Szkoda