|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima sypnęła perfumami :)
Dzień dobry
![]() Przyszłam na żebry ![]() Wyczytałam gdzieś tam, że posiada Pani Miss Dior wersję Printemps - może coś u mnie się znajdzie za to ? pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#182 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
baty będą za "panią" zaraz ![]() Madzikonku, bardzo lubię tą Miss Diorkę, więc jeśli miałabym oddać to wyłącznie za Chance, na których mi w tej chwili zależy. A i to... z bólem serca
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za któryś z poniższych zapachów:
Escada Magnetism, 25ml z ubytkiem 1 psika testowego (kartonik, jeszcze z folią) Donna Karan GOLD, edt 50ml tylko przetestowane. Ch. Dior Pure Poison, 20/30ml (pudełko) T. Mugler, Eau de Star, miniatura 5ml (pudełko) Cacharel Noa edt, 25/30ml (pudełko) Zapraszam także na wątek ubraniowy. Gdybyś jednak nic nie znalazła mam poza wątkiem dużo nowych markowych naprawdę pięknych ubrań (głównie na wiosnę i lato), jakbyś była zainteresowana napisz .
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Pojechałam dzisiaj do Sephory, żeby sprawdzić czy dobrze pamiętam Gold Donny Karan. Niestety pamiętałam liliowy mocno kwiatowy, ale dzisiaj się w niego w wąchałam i poczułam zapach krótko i oględnie mówiąc przygnębiający
. Nie taki zapach pamiętałam. Czy istniałaby jakaś szansa, że jednak wymieniłabyś Ch. Dior Pure Poison, 20/30ml (pudełko)? Jeśli nie za kosmetyki, które u mnie widziałaś to może chociaż letnie ubranka? Mam zarówno zupełnie nowe jak i ubrane np. raz lub kilka razy ale bardzo zadbane i w bardzo dobrym stanie . |
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Escada Magnetism, nowa 25ml bez 1 psika (mam kartonik z folią)
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie pomyślałam, że może chociaż Noa wymienisz?
Dodaję zdjęcia letnich ciuszków, o których wcześniej wspominałam (może coś Ci się spodoba ).
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:20 |
|
|
|
#189 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
- K. Leżeńska "Ależ Marianno!"
Escada Magnetism, 25ml z ubytkiem 1 psika testowego (kartonik, jeszcze z folią) Valentino Rock'n Rose, ok. 14/30ml T. Mugler, Eau de Star, miniatura 5ml (pudełko) Vera Wang Princess, ok. 38/100ml (brak zatyczki) CK One edt, ok. 30/200ml Książka E. Gilbert "Jedz, módl się, kochaj" - stan bdb. U Ciebie podoba mi się to, co wyżej i pewnie jakieś biżu też by się znalazło .Przypominam, że podobała Ci się moja nowa torba. I rozmowa zaczęła się chyba na moim wątku .
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie magnetsim
![]() znajdziesz cos u mnie? poza watkiem mam 4 flaszeczki po chance
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Może wymieniłabyś:
Escada Magnetism, 25ml z ubytkiem 1 psika testowego (kartonik, jeszcze z folią) lub: Cacharel Noa edt, 25/30ml (pudełko) za: - paleta dwóch cieni do powiek Wanted Eyes Color Duo - No.44 Silver Grove & Cherry Blossom Helena Rubinstein (zużycie widoczne na zdjęciu, brak pacynki - gdzieś mi się zgubiła), lub: Valentino Rock'n Rose, ok. 14/30ml oraz T. Mugler, Eau de Star, miniatura 5ml (pudełko) za te cienie Helenki ![]() Propozycja już nieaktualna. Cienie pojechały na wymiankę. Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-03-11 o 21:48 Powód: nieaktualna propozycja |
|
|
|
#194 | |
|
perfumove love
|
Napisałam PW
![]() Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

baty będą za "panią" zaraz
?
. Nie taki zapach pamiętałam.