|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.
Alexa wyglądasz super i bardzo młodziutko, dałabym Ci 22 lata. Brzuszek spory już
Anusia Ty też wyglądasz ślicznie w ciąży, ale nie dałabym Ci 19 lat, tak na 21 wyglądasz ![]() Zebra kochana żyjesz w ciągłym stresie, musisz wyluzować bo to się może źle skończyć. Ja przez 2 miesiące po porodzie miałam tak potworne bóle brzucha ze rodzice chcieli pogotowie wzywać (mieszkałam wtedy z nimi), nie miałam pojęcia co mi jest, a okazało się że to nerwica, stres, nieprzespane noce, strach o dziecko itd. Piotruś wygląda na śliczne, zdrowe niemowle i postaraj się nie zamartwiać. Sensuel super, że masz już kompa i dostęp do neta ![]() Atinas wspólczuję chrapania, wiem jakie to wkurzające ![]() A ja umieram z głodu i mam ochotę na gołąbki w sosie pomidorowym . Przy tej diecie cały czas myślę o żarciu |
|
|
|
#182 | |
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.
Cytat:
dziekuje Ci bardzo kochaniutka az mi na noc humorek poprawilas ![]() wracajac do diety to ja nie wiem co Ty chcesz zgubic bo np po tych wszystkich zdjeciach co pokazywalac to widac ,ze szczupla jestes ale widze,ze kazda z Nas musi sie do czegos przyczepic
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana za zdrowie Piotrusiai tak jak piszą dziewczyny zmieniłabym chyba przychodnie i im natłukła ![]() trzymaj sie dzielnie |
|
|
|
|
#184 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A przychodnie chętnie bym zmieniła ale mam obawy co do takich awaryjnych sytuacji- ta przychodnia, do której bym chciała go przenieść jest daleko, szpital tez w razie w wszędzie trzeba dojechac np. z chorym dzieckiem... autobusem, bo nie mamy samochodu, prawka nawet nie mamy... mąż miał robić ale przy tych wydatkach nie ma szans!!! W styczniu wydaliśmy tyle, że jestem przerażona... więc wszędzie woził mnie do tej pory ojciec lub jego kobieta... ale przecież nie będą wiecznie mieli czas i zawsze...Musze to więc obgadać z ojcem jeszcze... ale na abdania małego do nas napewno już nigdy nie wezmę Super, że synuś rośnie zdrowo a do porodu już tak niewiele Ci zostało... ale ten czas zapitala przy dziecku... nie wiem kiedy zleciał miesiąc Wiem za to, ze olewam wiele spraw domowych... sprzątam tydzień już masakra...Cytat:
Cytat:
Cytat:
W poniedziałek umówiona jestem z lekarzem w Prokocimiu na Pododdziale Patologii noworodka...- mam nadzieję, że tam się nim porządnie zajmie...przez telefon wydawał się miły, kompetentny i przedewszystkim zainteresowany dzieckiem, bo wcinął mnie bez gadania i jeszcze przez telefon konsultacje przeprowadził i dał już jakieś zalecenia... conieco objaśnił... |
|||||
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana w takim razie ja bardzo mocno trzymam kciuki za was... za Ciebie zebyś się nie stresowała tak bardzo bądź dzielna dla synka i za Piotrusia, żeby wszytsko było dobrze |
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Ja tak na szybciorka zeby sie zameldowac,bo kuzynka przychodzi o 11 na kawe a ja mam burdel na kolkach i wcale nie chce mi sie go sprzatac Nooo ale jak trzeba to trzeba....Pewnie jestescie ciekawe jak minal moj pierwszy dzien w pracy...wiec juz pisze ![]() Ogolnie kwitujac dzien byl zajefajny Ale pokolei...najpierw przez pol zmiany siedzialam na magazynie i klipsowalam towar,bo byla wczoraj dostawa Pozniej zapoznawalam sie ze sklepem a na samym koncu obsluga kasy...i musze Wam powiedziec ze normalnie sama bylam w szoku z tak szybko wszystko zlapalam :szok: normlanie hihi ![]() Dzis ide na 14-20 wiec tez nie wiem czy sie zjawie wieczorkiem....ale jutro bede napewno ![]() Zeberko kochanie wiem wiem ze latwo sie mowi...ale prosze Cie rozchmurz sie troszeczke...wyluzuj i zobaczysz ze bedzie dobrze Bo jak nie....to w sobote po tylku dostaniesz hihihi i normalnie bede mogla wystrzelac za wszystkie laseczki hihi :PElcia a Ty co tam,jak tam maly??? Nie za dobrze Wam w tym dwupaku tak siedziec?? ![]() Dziewczynki jak zdarze to nadrobie przed praca conieco i napisze ![]() Buziaczki i milutkiego dzionka ![]() ![]()
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
. Ja coś nie mam najlepszego dnia dzisiaj pobolewa mnie głowa,kostki mam dalej spuchnięte i w dodatku wczoraj posprzeczałam się z mężem(ale tym się akurat nie przejmuje ).A Wy jak się czujecie??Jakie macie humorki??? Aga Mili mi zawsze dawali więcej latek niż mam,hehe. Czasami to dobrze,ale nie wiem czy za pare lat będzie się to sprawdzało ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Wstawać śpiochy ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2010-02-03 o 08:57 |
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze na chwilke przed praca wskoczylam Was nawiedzic
![]() Anusia kochana slicznie wygladasz...brzusio piekniusi Sanderinka noo zmiana fryzurki to straszna pokusa...ehh no wkoncu kobieta zmienna jest ![]() Alexa kochanie wygladasz przeslicznie....ja tu sie nastawilam ze zobacze slonika a tu sliczna laseczka z pieknym brzusiem Jak tam u Ciebie wogole,lepiej juz...napiecie opadlo?? Ehh mialysmy poklachac i <dupa> Ale wkoncu co sie odwlecze to nie uciecze ![]() Pepus Sloneczko kochane...a jak tam u Ciebie...yhh teskno ![]() Zeberko bedzie dobrze nie ma innej opcji...musi byc dobrze !!!Piotrus wyglada przeslodko...ohhh ale go wycaluje niamm hihi A Ty Slonko wygladasz z tym wozeczkiem przeuroczo i ta figurka,normalnie jak przed ciaza ![]() Eniggma malenka a jak Wy sie czujecie?? Jak tam dzieciaczki?? Ooo napewno juz sa duze i juz Ci bardzo ciezko ale juz blizej niz dalej ![]() Bajeczko kochana dziekuje Ohh nio mam nadzieje ze juz tylko takie wiesci bede przekazywac Wkoncu musi byc z gorki...noo albo przynajmniej prosta na ktorej wlasnie sie znajduje Byle znow nie spasc i nie musiec wspinac sie pod ta gore ![]() A jak Ty sie czujesz?? Jak przygotowania do slubu?? Nioo i jak tam dzidziolek ?? Sensuel kochana ale fajnie poczytac ze u Ciebie wszystko dobrze...i ze z malym dobrze hhihihi i ze pindla ma na swoim niejscu i TAKIEGO hehe ![]() A jest taka opcja zeby ta woda po porodzie zeszla?? Dzidzia a jak Ty sie slonko dzis czujesz,co ciekawego porabiasz?? AgaMili co tam u Ciebie Myszko?? Jak tam staranka?? Ogolnie wszystko oki?? No nic kochane uciekam do pracki...zobaczymy co sie dzis ciekawego wydarzy ![]() Milutkiego popoludnia Wam zycze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Heh przyszla Mała Czarna i znow nabazgrala pol ksiazki hehe :P
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki gdzie sie podziewacie wszystkie???
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ale tu cicho dzisiaj |
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc laski
ja mialam dwa dni przerwy od Was,troche naskrobalyscie ale chyba juz tego nie nadrovie nie mam weny... jedynie co zauwazylam to: nasza slonice wizazowa ![]() ALEXA kobieto no trzeba przyznac,ze wyolbrzymiac to Ty potrafisz nie jedna chcialaby tak wygladac nawet nie bedac w ciazy sliczna kobieta z Ciebie ZEBRA ja juz pisalam wczesniej [COLOR="Red"]ZAKOCHALAM SIE W PIOTRUSIU[COLOR="Black"] ja po wczorajszej wizycie u poloznej trochu szmutna jestem...mam jakas infekcje(z badania moczu wyszlo)...na razie mocz wyslali do laboratorium i 16 lutego dowiem sie czegos wiecej. ale mam tez dobra nowine.przy porodzie bede miala swoja polozna,ktrora bedzie sie zajmowala tylko mna a jak u Was kochane
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jakoś dzisiaj do <dupa>. Najchetniej bym się położyła i przespała cały dzień,na dworku jest pochmurno i jakoś nie mam na nic ochoty
. A nie mogę się położyć,bo moja mama ma przyjechać i podjechać ze mną po łóżeczko,bo dzownili ze sklepu,że już jest do odebrania . Agniesia nie martw się,napewno nie będą wyniki aż tak złe |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz jestem a wy co robicie ??
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo chociaz jedna się odnalazła ,nie wiem gdzie ta cała reszta się podziewaA co to się robiło do tej pory ??
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Witam laseczki
Dopiero z pracy wrocilam, jestem padnieta. Obiad przedemna Zrobie chyba rybke dzisiaj ![]() Anusia a co to za sie stało dzisiaj, zawsze jestes w dobrym humorku, a dzis?? Kicia słonce u mnie jakos pomalutku leci, jutro mam badania krwi i moczu ( w koncu) od poczatku ciazy jeszcze nie mialam nic robione bo tutaj katastrofa jest. Na wszystko tygodniami sie czeka ( juz gdzies wspominalam ze mieszkam na jednej z hiszpanskich wysp, ale niewiem czy doczytalas ), pod tym wzgledem chyba wolalabym byc u siebie w kraju. No coz zobaczymy. Mam nadzieje ze wyniki wyjda dobre![]() Kochaniutkie zabieram sie za obiad bo najwyzsza pora
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój mąż wróci z pracy dopiero przed 19 i tak będę zmulała pewnie |
|
|
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty kochana rozchmurz sie bo maleństwo Twoje tez sie smuci Buziaczki |
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spałysmy ![]() Cytat:
za wyniki |
||
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Już mnie wykańcza ta zima,chciałabym już wiosne .Tobie kochana szybciej czas leci jak pracujesz ![]() no,ale teraz się jeszcze mogę nudzić,bo jak się mały urodzi to nie będzie czasu na nudę ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ja właśnie wróciłam z dworku z piesiem i się troszkę rozbudziłam w końcu ,ale okropnie zimny wiatr wieje,brrr . Zaraz idę sobie zrobić kawusie . Kobietki ja nie wiem co Wy dzisiaj robicie,że żadnej nie ma
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Juz dawno chciałam o to spytac, ale jakos zawsze wyleciało mi z głowy. Wy juz prawie wszystkie znacie płec swoich pociech, mozecie mi napisac kilka sprawdzonych szczegółów, że np. bedzie dziewczynka czy chłopiec. Mój mąz marzy o syneczku ja natomiast o córci Czekam z niecierpliwościa |
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,bo ja niestety żadnuch zachcianek typu słodkie,kwaśne nie miałam,więc nie wiem jak to rozpoznać
|
|
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
Witajcie laseczki
![]() ja mam dzis dzie do normalnie zalamac sie mozna,nie mam weny do niczego dzisiaj
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
helllo
![]() kiciu, ja sie mam jako tako, raz lepiej raz gorzej, od poniedzialku oficjalnie na l4 ale bede musiala odnawiac je co miesiac wiec bede musiala ogladac szefunia, a chcialam tego uniknac. dzidzia dwa tyg temu miala sie bardzo dobrze, rosnie mam nadzieje jak na drozdzach do gina ide dopiero 16 lutego mam nadzieje ze wtedy powiedza mi co ma miedzy nozkami hehe co do slubu, brak ekscytacji, nie chce mi sie poprostu ale wczoraj bylam na przymiarce sukienki i probnym makijazu nawet jestem zadowolona. a dzisiaj poszlam na opalanko natryskowe bo bylam blada jak cholera. a teraz mam wrazenie ze tylko twarz zrobila mi sie sniada a reszta dupa hehe bylam jeszcze dzisiaj w hurtowni dla smykow. mialam nadzieje zobaczyc wozeczek ktory mi sie podoba a tu dupsko ni ma... wszystko to takie landary ciezkie, i w ogole dziwnie sie czulam pchajac wozeczek.... w ogole jakos jeszcze nie dotarlo do mnie ze siedzi we mnie maly krasnal. ale kupilam szkrabkowi polspiochy i kaftanik ot tak na lepszy humor ![]() dzidzia ja ci powiem tak.... ja mam przeczucie na chlopaka. co do zachcianek na poczatku strasznie cisnelo mnie na kwasne, pozniej na slodkie i teraz znowu na kwasne wiec szczerze powiem ze to tylko durne zabobony bo to sie nijak ma w praktyce co ma byc to bedzie, byle bylo sliczne i zdrowiutkie i nie tak rozwydrzone jak chrzesniak mojego tz.... przyznaje sie bez bicia dziala mi ten gowniarz na nerwy, jest tak rozpuszczony ze czasem mam ochote go udusic.... ale ja przeciez lubie dzieci ![]() a oto kiecka. jeszcze nie skonczona dlatego wyglada jak wyglada
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobietki
![]() chciałam odpisac na jednego posta i nie zauważyłam że macie już drugą część ![]() więc post poszedł w pierwszą część.. ![]() No i tak z głupoty zaciekawil mnie Wasz wątek Czy przyjmujecie też mamusie posiadające juz dzieci, a nie tylko przyszłe?? Chętnie sie dołączę..
|
#204 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 | ||||
|
BAN stały
|
Czesc dziewczynki. Ja wlasnie wrocilam z basenu i jestem padnieta
. Jutro sie waze i mam nadzieje ze z 3kg mi ubylo . Cytat:
, u mnie obcenie wszystko oki. Staranka zawieszone, od 5 tygodni szukam pracy ale nigdzie mnie nie chcą . Dzis znalazłam fajne ogłoszenie i wieczorkiem wysyłam tam podanie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
milka_kamilka...witamy i zapraszamy
Kicia...super,że u ciebie wszystko OK.Co do tej wody to ja nie wiem co się z tym robi.Lekarz oceni jak mały się urodzi. A ja znowu mam katar Teraz zjem kolacyjkę,pójdę się wykąpać i może ananaska sobie będę podjadać podczas relaxu we wanience ![]() A potem jeszcze chwilę na neciku i spać.I kolejny dzień z głowy
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
O pobudziłyście się kochane
Ja właśnie zjadłam chrupeczki i myśle co by jeszcze zjeść .Milka Kamilka witam Cię na forum ?Bajeczko śliczna suknia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
Bajka sukienka ślubna
Alexa Ty do łożka i leżeć, telewizor sobie włącz i leniuchuj
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy i zapraszamy |
|
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy w naszym cudownym gronie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

. Przy tej diecie cały czas myślę o żarciu

az mi na noc humorek poprawilas
bo np po tych wszystkich zdjeciach co pokazywalac to widac ,ze szczupla jestes ale widze,ze kazda z Nas musi sie do czegos przyczepic 
za zdrowie Piotrusia
.Pociesz się tym,że Ty z pewnością to szybko zgubisz,a my będziemy musiały gubić nadmiar kg miesiącami 
,że hoho.Waży 3kg i w dniu porodu powinien ważyć 3,5kg o ile urodzi się w terminie.Także już jest cięży od swojego brackiego
Wiem za to, ze olewam wiele spraw domowych... sprzątam tydzień już masakra...

).

. Mój mąż wróci z pracy dopiero przed 19 i tak będę zmulała pewnie
normalnie zalamac sie mozna,nie mam weny do niczego dzisiaj