|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Uporzadkowany Watek - Dior, Chanel, Guerlain, Clarins, Clinique, Avon
rozumiem.
musialabym sie zastanowic ale ostatnio mi przybylo troche lakierow wiec chyba raczej sie nie zdecyduje. |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Uporzadkowany Watek - Dior, Chanel, Guerlain, Clarins, Clinique, Avon
no to będę się nim mazać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Viki widze, że u ciebie tez pustki
ja zamykam, bo mi sie już znudziło owocnego wymiankowania życze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-17 o 06:05 |
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Viki a oddaj mi tak na koniec shimmera
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś za te rzeczy? 177. Guerlain Idylle - 34/35 ml, mam kartonik 114. CK Euphoria edp (ok 75/100 ml), mam kartonik 163. Clarins Multi Active Skin Renewal Serum - serum przeciwzmarszczkowe (linia kosmetykow clarinsa dla 30 latek), 30 ml, nowe, nieotwierane, zakupione w sephorze, w kartoniku
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
a za co? ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
za coś z wątku, bo nic innego nie wydaje
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
jakos nic mnie specjalnie nie kusi....
|
|
|
|
|
#195 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Tak tylko wpadłam się przywitać i ponarzekać: co ja widzę,nowy wątek,o ho ho I to już siódma strona Nie zauważyłam. I będzie mi brakować Wysokiej Polki na Targowisku Pozdrawiam |
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz cos u mnie za biga EDM? moze chcesz z mineralnych firm sprobowac cos innego? mam wiele probek, moge zrobic odsypki z lauress, pixie.
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie nie interesuja mnie odsypki i probki. mojego nowego big-a najchetniej wymienie na innego nowego big-a z EDM - tylko jasniejszy kolor lub inny nowy kosmetyk. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Sandy Fair Intensive jest 90% biga, chętnie oddałabym go za biga fawn matte, tylko musiałabyś sobie coś dobrać (mogę poszukać poza wątkiem) , bo sandy fair oddam bez opakowania a fawna chciałabym w . (potrzebowałam pilnie dzisiaj i przesypałam do woreczka strunowego)
Przepraszam,że tak długo nie odpisywałam, ale ubzdurało mi się , że oddajesz formułę intensive i zastanawiałam się nad tym pędzelkiem. |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie bardzo bez opakowania....chyba ze przeslesz mi bez opakowania a ja tobie tez bez opakowania... |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
nie dobrałabyś niczego? W razie czego może być, tylko jeszcze nie wiem który odcień.. Czy light medium jest dużo ciemniejszy niż fawn? Bo fawn jest ok,ale nieco za żółty, poza tym mam jeszcze w domu, a na lato coś by się też przydało
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- obejrzałam dużo swatchów i jednak chciałabym ten light medium matte bez opakowania, w strunie, ja także wyślę w strunie. Tylko mojego jest 90% , a Twój to całość i musiałabyś coś dobrać |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
z przyjemnością wymieniłabym się z Tobą niestety formuła matte nie odpowiada mojej cerze
a szkoda
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Podoba mi się u Ciebie mnóstwo rzeczy
Dior Shimmer Poudre Rose Diamond - może coś wypatrzysz u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 |
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Light Medium wolalabym wymienic na EDM biga tez nowego nieotwieranego, tylko jasniejszego....moze masz? rzeczywiscie FAWN jest zoltawy ale Light Medium jest duzo ciemniejszy - jeden oddalam siostrze ktora ma ciemniejsza karnacje... ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Gosia, nic nie znalazlam, pozdrawiam. |
||
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy... 136. Dior Shimmer Poudre Rose Diamond - 1 raz wyprobowany - najchetniej za cos z wish https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22972-rec-228429.htm 142. Lancome Blush Subtil Sheer Peach Organza - roz (kolor brzoskwinia, mat)- mam w komplecie nienaruszony pedzelek, pudelko, ubytek testowy 1%-2% http://www.lemonnet.pl/p/pl/201024097/roz+do+policzkow+blush+su btil+-+no++06+peche+inten.html 174. Chanel Blush - kolor Tea Rose - testowany, mam welurek i kartonik http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Blush-88685 134. Guerlain - Meteorites Voyage Refillable Compact Powder - Reflets De Velours - mam caly komplecik, testowany 2 razy delikatnie, w pieknej ozdobnej puderniczce. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22884-opis-Guerlain-Meteorites-Compact-Powder-for-the-Face-Voyage.htm 172. Givenchy Le Prismissime Visage Mat & Glow- kolor Light Silk - testowany 3 razy, mam kartonik. https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=8724&pi ctureid=61314 152. Guerlain Meteorites Necres 10 - prasowane meteoryty necres nr 10 - ubytek oceniam na 25% 175. Givenchy Prisme Pastel Tulle - prasowany puder rozswietlający, mam kartonik, ubytek okolo 5% http://alejka.pl/givenchy-le-prisme-visage-mat-soft-compact-face-powder-81-pastel-tulle-11g-0-38oz.html Widzę, że jesteś fanką Guerlaina... Mogę Ci zaproponować róż Divinora Brum Ombre. Nowy, folia, tylko testowany. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434287 Dla mnie niestety za ciemny
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje, ale mam juz kilka rozy w domu - lacznie z divinora i raczej szukam rzeczy z wish list. |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
. Kolorek zobacz tutaj : http://www.thebeautylookbook.com/200...smoothing.html, a najlepiej to potestuj osobiście. I co mam dokładać ? Mam np. kąpiel kerastase cement nową
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Vicky, u Ciebie to mi sie wszystko podoba, więc zaproponuj coś za estee
![]() A marze o : Clarins Gentle Exfoliator 125 ml - praktycznie cala butelka, bez pudelka, zawiera AHA -peeling. http://fr.clarins.com/webapp/wcs/sto...13_44026_30103 Guerlain Idylle - 34/35 ml, mam kartonik Givenchy Prisme Pastel Tulle - prasowany puder rozswietlający, mam kartonik, ubytek okolo 5% Nie znalazłabyś u mnie czegoś więcej za cokolwiek z tych rzeczy? ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

Pozdrawiam

a szkoda