|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak lepiej | |||
| w grzywce |
|
66 | 80,49% |
| bez grzywki |
|
17 | 20,73% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 82. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: prosta grzywka i kręcone wlosy...
zalezy od twarzy ;-)
Ale to nie wygląda najlepiej |
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
ja też mam z tym problem bo też mam kręcone włosy a grzywke prostuje ;] tylko ze to mi bardzo niszczy włosy.
Tylko że ja teraz zaczełam nosić tą grzywke na bok ;] co prawda kręci mi sie jak jest wilgotno i wogóle ale to inaczej wygląda jak taka cała grzywka ;] niekiedy ją prostuje i daje na bok ;] mi sie podoba spróbuj tak ;] zobaczysz jak wyglądasz. Mi sie osobiscie tak podoba. A jak byś chciała miec nadal całą grrzywke to polecam taki zel http://**********/modules.php?name=R...content&id=134 jest na tej stronce pokazany mozna go uzywac do robienia przedziwnych fryzur ale ja zawsze nakładała go na grzywke i od razu prostowałam włosy ;] pomaga
|
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/our...ER%5ESTYLE_WAX
tu jest stronka na którewj widac ten zel ;] |
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
chcialabym zafarbowac tak wlasnie wloski mam grzywke i nie wiem czy to by pasowalo ;/ co wy na to?? macie moze jakies fotki z takimi wloskami???
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: balejaż + grzywka = dobry pomysł ? ?? :/
a tak to znaczy jak? baleyagow moze byc tyle ile kolorow czyli mnostwo kombinacji. a od kiedy grzwyka nie pasuje do baleyagu? ehhh....
czy tu mialo byc jakies zdjecie?
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Grzywka
Witam
Chciałabym jakoś fajnie obciąć grzywkę, ale nie wiem jak. Nie pasuje mi fryzura bez grzywki i od roku mam ukośną, ale teraz znudziła mi się, a prosta też nie bardzo mi pasuje. Dlatego może macie jakieś zdjęcia i pomysły jak obciąć grzywkę Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
PROBLEM Z DOBOREM FRYZURY. Czy grzywka dla każdego??
Witam Panie, a może też i Panów
![]() Otóż tą fryzurę, którą mam "noszę" od kiedy pamiętam... Zawsze wydawało mi się, że nie jest ona do końca trafiona...Kiedyś myślałam o grzywce (myślę o niej nadal), ale kiedyś zostałam ścięta przez praktykantkę (najprawdopodobniej!), która gorąco namawiała mnie na grzywkę i... i klapa! Niewiem czy problem był w źle dobranej grzywce, czy też z powodu okularów, które - tak mi się wydaję - przecinaja już twarz. Jak myślicie Panie, Jaka dla mnie fryzurka, a może z grzywką, ale obciętą w pewien sposób?? Panie doradźcie ! |
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PROBLEM Z DOBOREM FRYZURY. Czy grzywka dla każdego??
Mnie się podoba tak jak jest. Ewentualnie dłuższa grzywka na bok. Szkoda chować takiej ładniej buzi i cery za grzywką
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
no Laity ma rację
a jaki fryz jest najlepszy do okrągłej buzi? zawsze mam z tym problem, szczególnie jak wychodzę na zdjęciach... jak baaalon |
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Czy będzie pasować mi ta grzywka?
Czesc mam maly dylemacik. Chcę zrobić sobie grzywkę na bok, ale boję się, że nie będzie mi pasować. Moje fotki TUTAJ
a taką chciałabym zrobić grzywkę >>GRZYWKA<< Jak myślicie - będzie mi pasować? Proszę o szczerą wypowiedz
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy będzie pasować mi ta grzywka?
Mi sie wydaje ze tak
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Laity dziękuje za odpowiedź... Niewiem dlaczego tak naprawdę ciągnie mnie do tych grzywek. Fryzjer też mi odradzał grzywkę
![]() A może w przyszłości jakiś kolor włosów, jakiś inny ?? W chwili obecnej mam włosy "pociemniane". Swoje naturalne mam jasny brąz, w chwili obecnej dokładnie jest to czekoladowy brąz. Może polecacie inny kolor dla mnie? |
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Czy będzie mi pasować grzywka???
Od kilku tygodni zastanawiam się nad zrobieniem sobie grzywki. Gdy miałam około 6 lat (jakieś 10 lat temu) byłam posiadaczka grzywki i naprawdę fajnie wyglądałam. Teraz niewiem czy będę również dobrze wyglądać w niej, więc wolę się Was poradzić.
Mam okrągłą twarz, przedziałek po środku, włosy do ramion, są farbowane (ciemna czekolada, wygląda na czerń). Co kilka tygodni moje odrosty bardzo rzucają się w oczy, czy zrobienie grzywki może je choć troszkę zamaskowac ???? Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy będzie mi pasować grzywka???
Wrzuć zdjęcie
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy będzie mi pasować grzywka???
O to ja :P Troszkę beznadziejne fotki, ale mam nadzieję, że mogą być.
Proszę o szybką odpowiedź, bo jutro idę do fryzjera. Edytowane przez Seterka Czas edycji: 2015-08-27 o 14:05 |
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Grzywka a'la Jaga Hupało
Witam serdecznie! wiem ze na temat grzywki było juz kilka dobrych wątków, ale poszukuje fryzur z grzywką a'la Jaga Hupało- czyli mini grzywki, na centymetr prawie... Raz spotlkałam na zywo dziewczynę z takim "czymś"
, nawet ją zaczepiłam zeby zapytac gdzie jej "to" zrobili, ale niestety ten salon jest daleko ode mnie, zbyt daleko... Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam i dziekuje!
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: grzywka i jak krotka
A mi się podoba
i sama niedługo podcinam tą co mam [czyli do połowy czoła] najeszcze krótszą.. Tzn sama jak sama, fryzjer oczywiście Tylko włosy mam zdecydowanie krótsze, ścięte na boba z przodu długie. Mam nadzieję że będzie mi pasować, a jak nie to.. trudno odrośnie ;D
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grzywka a'la Jaga Hupało
ale szczerze to mi się nie podoba taka grzywka i nie każdemu będzie dobrze
może wydrukuj sobie zdjęcie i idź do jakiegoś fajnego fryzjera
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
grzywka która pasuje do małej twarzy ale z wysokim czołem, czy jest taka?
Mam drobną buźkę, ale mam wysokie czoło. Bardzo bym chciała zrobić sobie taką bardzo rzadką grzywkę, ale nie zachodzącą na brwi lecz krótszą i rzadką. Nie chcę za bardzo dodatkowo pomniejszać optycznie twarzy, czy więc taka grzywka będzie pasowała?
http://www.tonytarantino.com/frdelmy.jpg chodzi mi o coś w tym stylu
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
A mi się podobają krótkie grzyweczki może nie takie jak wkleiła tutaj autorka wątku... ale są fajne
zamierzam sobie zrobić przed wakacjami {jak coś zdążą odrosnąć, a jak mi się spodoba to tak dalej bd scinac} tlyko nie wiem czy zrobić całkiem prostą, troche skośną {oczywiście równiutką} czy może w mały trójkącik wydaje mi się to wygodne ...
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
zawsze mi się takie grzywy podobały
Ale niestety trzeba mieć dopasowany kształt twarzy i inne drobne aspekty.. - nie dla mnie
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
kwestia gustu. moze bez takich drastycznych ocen
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
nie wypowiadam sie bo nie wiem ...
ps. moim zdaniem brzydkie sa takie grzywki bo sama taka mialam i zalowalam bardzooo ;( czekam juz 3 miesiace na odrosniecie :P
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie, to czego ja szukam to nawet nie jest grzywka- to po prostu jest "wygryziony" kawalek, tyle ze nie postrzepiony a idealnie prosty... no nie wiem, czy jasno sie wyrazam... widze takie fryzury u dziewczyn na miescie, ale w internecie niet
![]() ja mam raczej okragla twarz, wiec grzywka jako taka nie bardzo mi pasuje, ale takie cus by mi sie podobalo... misior dziekuje Ci za zdjecia
|
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
dobra, znalazlam kilka fryzur...
![]() wkleje tutaj, jakby mialy sie komus przydac... chodzi mi o polaczenie tej fryzury pierwszej (tej takiej bombki z dluzszym przodem) z krociutka grzywka, wlasnie taka jak ma ten pan, ktory wyglada jak pani ![]() ale znalazlam tez inne fryzury, ktore po zmiksowaniu daja chyba ten efekt o ktory mi chodzi...
|
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
według mnie też nie za bardzo. Sama mam grzywkę tylko, że znacznie dłuższą, mniej więcej do brwi.
Na wietrze te króciutkie włoski z grzywki będą stawać dęba, co będzie troche przypominało lwa. nie polecam takiego uczesania.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale nie podobaja mi się. Ale gusta i guściki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

chcialabym zafarbowac tak wlasnie wloski mam grzywke i nie wiem czy to by pasowalo ;/ co wy na to?? macie moze jakies fotki z takimi wloskami???
Chciałabym jakoś fajnie obciąć grzywkę, ale nie wiem jak. Nie pasuje mi fryzura bez grzywki i od roku mam ukośną, ale teraz znudziła mi się, a prosta też nie bardzo mi pasuje. Dlatego może macie jakieś zdjęcia i pomysły jak obciąć grzywkę
jak baaalon

- nie dla mnie