|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyczne różności Maq
* Pat&Rub, olejek rozświetlający, zostało około 2/3 ze 100ml
Coś u mnie?
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam przed chwilą jeszcze:
22. Puma, I'm Going Woman EDT - tester, pojemność początkowa to 60 ml, brak połowy 23. Dove, Go Fresh Cool, Antyperspirant w kulce o zapachu lilii wodnej i świeżej mięty - nowy I trudno mi powiedzieć co mogłabym jeszcze na ten moment dołożyć z zachomikowanych kosmetyków bo większości nawet nie przetestowałam, także dokładki będę robić sukcesywnie. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Dołożyłam jeszcze: Christina Aguilera, Christina Aguilera EDP - pojemność początkowa to 50 ml - pozostało 20 ml A jaka jest data ważności olejku? ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Oj, to ja z olejku zrezygnuję w takim razie bo myślałam o używaniu go latem. Jeśli spodobałaby ci się Puma, to może byłabyś zainteresowana jej wymianką na odlewkę Parisienne ?
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza wątkiem mam jeszcze perfum Pur Blanca 50 ml (pół zostało) oraz Passion Dance 50 ml(3/4) Avon
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Bali Bliss tylko mam próbkę 1 ml jeśli chodzi o maski to mam herbal essences "nawilżenie po brzegi" ok. pół opakowania, może ciut więcej z 200 ml, z avonu maskę o zapachu banan/kokos bez spłukiwania (fajnie nawilża) 150 ml - zostało ok. 20-25% opakowania ale jest bardzo wydajna, ważna jeszcze przez 6 miesięcy i próbkę Pantene Aqua Light maski 10 ml ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- a i jeszcze odżywka w sprayu Oriflame dodająca objętości 150ml/ 1/3 opakowania ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- aha ok ![]() jeśli cos Cię zainteresuje napisz
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie oddam próbki Clinique za saszetki z balsamem Graniera do skóry suchej (tego czerwonego z syropem klonowym). Nie znajdziesz nic więcej u mnie za 2 szampony Clear?
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie * Biotherm Skin Ergetic krem na dzień pomarańczowy NOWY w kartoniku i folii (opakowanie z napisem tester, ale pełnowymiarowe 50ml)...zapraszam do moich watkow...
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego chciałabym połowę mniej Parisienne niż Pumy.
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
niestety butow 36 nie mam...a perfumy na wymiane raczej tylko te z watku...
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- pelne flakoniki rowniez sa w watku (nie tylko odlewki)
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dziekuje
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
odżywka do włosów brązowych John Frieda Brilliant Brunette Original
sprawdzę dokładnie ile zostało, połowa z 250ml na pewno próbki Biosilk, każda .5 fl. oz.:3x smoothing conditioner, 2x hydrating shampoo, 1x smoothing shampoo * Avon rozświetlające kulki, co prawda po terminie, ale otwarte niedawno (przed upływem terminu), ważne 24 miesiące po otwarciu. tylko sprawdzony kolor, w kartoniku witaj, podobają mi sie u Ciebie powyższe rzeczy, mogłabyś na oko określic ich wartość? bo sama nie mam pojęcia i ciężko mi ocenić, które z nich mogłabym za Princess zasugerować |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
licząc na oko z ceny Douglasowej 50ml wychodzi ok. 36zł za 10 ml
te próbeczki mnie interesuja chyba bardziej niż Avon, na allegro taka 5 fl.oz. jedawbiu kosztuje okolo 3,50zł, ale nie wiem czy te wyjdą podobnie. Można by pokombinować, jeśli np. wchodziłoby odsypanie iluś kulek plus odżywki do tego
|
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Ciężko mi powiedzieć jak pachnie Verbena
W każdym bądź razie jednak chyba sobie L'occitane zostawię, przyda mi się na basen Także jeśli jesteś chętna to oddam próbki 3 kroków Clinique za 8 saszetek balsamu Garniera
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
COS U MNIE ZA
Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier, z wymianki, około 1/3 ??? PROSZE ODPISZ U MNIE ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- rozany własnie mam ;0 Vichy 200 ml nowy,moge oddac jaka jest data na tigi? ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- hmm na mocniejsze sprobowanie wystarczy, wiec chcesz to vichy ? ja niewiedziałam ze to różane (mimo ze jest roza na opakowaniu ) a mnie taki zapach nieodpowiada:/
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Zestaw próbek Clinique taki jak na zdjęciu czyli 4 x wszystkie 3 kroki. Niestety za lakier nic nie widzę
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

bo myślałam o używaniu go latem. Jeśli spodobałaby ci się Puma, to może byłabyś zainteresowana jej wymianką na odlewkę Parisienne ?